HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski

- Antipolitika3
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Hoce li bit nereda kakvih?
Mislim da ce puno vise od ovih pustenih ulaznica bit nasih...nase policije ce isto bit gore kolko cujem...a ako ovi zatvore kapije jer nema mijesanja navijaca, bice belaja u najavi. Jedino ako bude debakl s prodajom ulaznica onda druga stvar

- Antipolitika3
- Kontakt:
Kakvi bolan neredi sa nasom bracom austrougarima,kamo srece da su one cigane osmanlije otjerali 200 godina ranijetutankamon1905 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 21:19Hoce li bit nereda kakvih?Mislim da ce puno vise od ovih pustenih ulaznica bit nasih...nase policije ce isto bit gore kolko cujem...a ako ovi zatvore kapije jer nema mijesanja navijaca, bice belaja u najavi. Jedino ako bude debakl s prodajom ulaznica onda druga stvar

Ponijet cemo Gavrla Pricipa ali sa X na glavi

Prodalo se dosta karata danas a jos tri dana do utakmice

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Zanimljivo mi danas pratiti HNK Rijeku,ponasaju se kao zena razocarana u ljubav ,kao "uredu sto je do sada varao ali gdje ce bas mene"

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Šalu na stranu LASK ima dobru huligansku ekipu, ne znam kakva je situacija u njihovoj grupi, ima li srba ili balkanaca kao što ima dosta grupa iz Austrije/Njemačke ali svakako tko god ide nek ide aa dozom oprezaAntipolitika3 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 21:35Kakvi bolan neredi sa nasom bracom austrougarima,kamo srece da su one cigane osmanlije otjerali 200 godina ranijetutankamon1905 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 21:19Hoce li bit nereda kakvih?Mislim da ce puno vise od ovih pustenih ulaznica bit nasih...nase policije ce isto bit gore kolko cujem...a ako ovi zatvore kapije jer nema mijesanja navijaca, bice belaja u najavi. Jedino ako bude debakl s prodajom ulaznica onda druga stvar
![]()
Ponijet cemo Gavrla Pricipa ali sa X na glavi![]()
Prodalo se dosta karata danas a jos tri dana do utakmice![]()

2 kapitalca slijecu 

Gdje ces nas bolan pred spavanje takon nalozit.Ionako sam prolupao ,30 stupnjeva u ponoć ,i još nam ti guraš ove bombe sad.Gdje će ti duša .Ajde sad u pp mi pošalji imena za kaznu
Volim Mostar pa makar i vaki
Ja zaspo ko beba kad sam cuo info
-
- Kontakt:
-
Normalno gdje se god ide da treba ici s oprezom ko to nezna bolje da ne ide .....ali Ultrasi su spremni u svakom slucaju 640 karata do sinoc je bilo peodanoMostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 22:22Šalu na stranu LASK ima dobru huligansku ekipu, ne znam kakva je situacija u njihovoj grupi, ima li srba ili balkanaca kao što ima dosta grupa iz Austrije/Njemačke ali svakako tko god ide nek ide aa dozom oprezaAntipolitika3 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 21:35Kakvi bolan neredi sa nasom bracom austrougarima,kamo srece da su one cigane osmanlije otjerali 200 godina ranijetutankamon1905 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 21:19Hoce li bit nereda kakvih?Mislim da ce puno vise od ovih pustenih ulaznica bit nasih...nase policije ce isto bit gore kolko cujem...a ako ovi zatvore kapije jer nema mijesanja navijaca, bice belaja u najavi. Jedino ako bude debakl s prodajom ulaznica onda druga stvar
![]()
Ponijet cemo Gavrla Pricipa ali sa X na glavi![]()
Prodalo se dosta karata danas a jos tri dana do utakmice![]()
![]()
Bit će pakleno na tribinama u četvrtak.
LASK ima također svoje Ultrase, ne u rangu Rapida ili Sturma iz Graza, ali u svakom slučaju respekt za njihovu publiku i za novi stadion sa kapacitetom od 20.000 mjesta.
Snimak od gradskog derbija prije deset dana.
LASK ima također svoje Ultrase, ne u rangu Rapida ili Sturma iz Graza, ali u svakom slučaju respekt za njihovu publiku i za novi stadion sa kapacitetom od 20.000 mjesta.
Snimak od gradskog derbija prije deset dana.
Zadnja izmjena: Taramba, dana/u 22 avg 2023, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Jesu "pojacanja" ovi otpisani iz Sarajeva
Prosjecan igrac, taman za Vrapcica odakle je i dosao na mjesec dana u Sarajvo.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
- Kontakt:
Serbecic bi po meni mogao bit fino pojacanje a i Ikic je zanimljiv igrac
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ako zelimo rasti kao klub vrijeme je da kvalitetniji igraci podju dolaziti od gore navedenih posto cemo kao i prije dolaska Sergeja imati 40 do 50 igraca u sezoni a podjednake kvalitete a vidjeli smo gdje to vodi.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
-
Maxin Chupo -Moting dolazi sutra u Mostarsku Zračnu luku
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, BeYaZ, bhfanatic14, bordobijeli, BungaBum, club21, denimen99, Direktorcic, Fudo, Guest1945, Hajdeee, Hrammm1921, jurisicduska, MaroonBjelave, MikiPirs, MokraKifla, Pantelija, PeppermintSA, Pitaristok, r3m1, Rodman i 195 gostiju.