Dodavanje Dumfriesu je bila velika greska. Alisson izasao, lopta odskocila, sve bilo spremno za lob ali iz meni nejasnih razloga on je primi i odigra na Dumfriesa, ja nisam vjerovao da tu nije imao napadackog instinkta.Federer17 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 22:47U utakmicama i protiv klubova kada jedan dodir s loptom moze znaciti prolazak dalje, kod nas kapiten dvije poprilicno izgledne prilike odigra kao amater. Jedna u prvom kod loseg primanja lopte i jedna u drugom, dodavanje lijevom umjesto da je zakuca u gol.babino je napisao/la: ↑16 feb 2022, 22:37svo vrijeme kontam potpuno identicna tekma onoj sa realom u italiji, i na kraju ga lahko primise a za klasu bolji veceras.
dzeko nekoliko bas losih reakcija u 2. poluvremenu i bio sam ubijedjen da ce trener napraviti nesto sto inace ne radi i umjesto njega uvesti sancheza.
Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Kloc se polomi dok smiri loptu,a koji su tek lomovi kad mu oduzimaju loptu.Ostarilo se. 

- BenjooJutub
- Kontakt:
Realno, igrao je protiv najboljeg stopera na svijetu, koji ga je strpao u džep.
VVD i najbolje napadače svijeta čuva bez problema, a kamoli Džeku.
Ja mislim da za igru koju forsiraju, moraju imati mnogo pokretljivijeg i žilavijeg golmana, a ne tromog i preteškog Handanovića. Oba gola bi pokretljivi golman mogao skinuti.
VVD i najbolje napadače svijeta čuva bez problema, a kamoli Džeku.
Ja mislim da za igru koju forsiraju, moraju imati mnogo pokretljivijeg i žilavijeg golmana, a ne tromog i preteškog Handanovića. Oba gola bi pokretljivi golman mogao skinuti.
- Shategabri
- Kontakt:
Prvi gol Handanović skroz loše postavljen.
Čak je bio dobro postavljen, onda je krenuo na prvu stativu i tu se našao u raskoraku.
Refleksi mrtvog konja.
Poslije toga je Inter ispuhao skroz.
I da, lako je pametovati za Edina, sasvim pristojno je odigrao, razigravao, al kakve koristi kad je onaj Lautaro beskoristan ko da imaš Bendtnera u ekipi.
Čak je bio dobro postavljen, onda je krenuo na prvu stativu i tu se našao u raskoraku.
Refleksi mrtvog konja.
Poslije toga je Inter ispuhao skroz.
I da, lako je pametovati za Edina, sasvim pristojno je odigrao, razigravao, al kakve koristi kad je onaj Lautaro beskoristan ko da imaš Bendtnera u ekipi.
Koševo Zapad
Tiffoso, u toj situaciji je Dzeko izvukao maksimum...da je sutirao i postigao gol bio bi sviran offside. Ovako je bar korner izborio. 
Dzeko je odigrao slabo ali opet je bio bolji od Lautara.
Handanovic se moze kriviti za prvi gol ali ga ne bih krivio za drugi jer je lopta prošla kroz šumu uz odbijanje.
Brozovic je katastrofa unazad nekoliko utakmica.
Šteta je kad izgubiš 2:0 utakmicu u kojoj nisi slabiji. Uz to primis 2 onakva gola...da su oni dali iz akcija pa bi čovjek i mogao reci "Liverpool je to"...ovako je bas bezveze.

Dzeko je odigrao slabo ali opet je bio bolji od Lautara.
Handanovic se moze kriviti za prvi gol ali ga ne bih krivio za drugi jer je lopta prošla kroz šumu uz odbijanje.
Brozovic je katastrofa unazad nekoliko utakmica.
Šteta je kad izgubiš 2:0 utakmicu u kojoj nisi slabiji. Uz to primis 2 onakva gola...da su oni dali iz akcija pa bi čovjek i mogao reci "Liverpool je to"...ovako je bas bezveze.
Edin Adilović postao kum Džekinoj kćerki Daliji: Kumče moje nasmijano

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Kumovi djeci i ti fazoni, zar je to inace praksa kod muslimana? Barem ja ne znam da je ikad bila.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- JohnCleese
- Kontakt:
Mislim da je vrijeme da neko u intervjuu javno upita Edina za vjeroispovijest.
Cestita Bozic, kiti jelkice, nalazi djeci kumove...
Možda covjek nije musliman pa cisto da se ne cudimo na neke njegove istupe u javnosti.
Možda covjek nije musliman pa cisto da se ne cudimo na neke njegove istupe u javnosti.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
I sta kad kaze koje je vjeroispovijesti?Njegova stvar,nema se niko pravo mijesati nekome u takve stvari.Koliko muslimana ima na svijetu koji se raduju kicenju jelke,Bozicu,kolacicima 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jeste.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Beduin
- Kontakt:
De ozbiljno?
Pitam jer stvarno nikad nisam upratio tu praksu. Barem u mojoj familiji i okruzenju nikad se nije to radilo ili nisam cuo/upratio. Dok kod srba je to odvajkada.
075 ❤
075 ❤
Čuj ovog treba da se postavi pitanje Džeki koje je vjeroispovijesti.
Naravno da ima kumova kod muslimana samo što naravno nisu kršteni nego kum malo ošiša dijete i tako postane kum. Ali još ne mogu prestanem da se smijem ovom gore pitanju.

Naravno da ima kumova kod muslimana samo što naravno nisu kršteni nego kum malo ošiša dijete i tako postane kum. Ali još ne mogu prestanem da se smijem ovom gore pitanju.

- Beduin
- Kontakt:
Ma John se zeza ba, barem sam ja tako shvatio.
A eto i to sad znam, da imamo i kod nas kumove djeci
A eto i to sad znam, da imamo i kod nas kumove djeci
075 ❤
075 ❤
Toliko je čovjek godine tu, i ljudi i dalje ne kontaju Johna 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Bio, ne bio, samo ti priglup ispadas ovakvim upadima ...JohnCleese je napisao/la: ↑19 feb 2022, 12:21Mislim da je vrijeme da neko u intervjuu javno upita Edina za vjeroispovijest.
Ako te mori da li je Dzeko musliman i vjernik, onda covjek dolazi do zakljucka da ti drugi i drugaciji smetaju. A, to je sovinizam, blago receno ...
-
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
A sto tebe boli kita sta meni zaokuplja vrijeme?Swanfilter je napisao/la: ↑19 feb 2022, 18:58Bila, ne bila, zasto tebi ovakva vijest zaokuplja vrijeme ...
Ja pitao iz nezmanja, dobio odgovor i vozdrica.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.