Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
ABd kad Janlet zamijeni Tahirovica ovo ce biti jos ozbiljnije bar duplo.
Primijetio sam da igra glavom zadnje linije je katastrofalna, rijesenje Renato Gojkovic!
Kolasinac ko Iniesta.
Dzeko nam je pogubljen bio veceras, jos samo da bude njegova noc protiv Austrije i uzimamo i njih.
Primijetio sam da igra glavom zadnje linije je katastrofalna, rijesenje Renato Gojkovic!
Kolasinac ko Iniesta.
Dzeko nam je pogubljen bio veceras, jos samo da bude njegova noc protiv Austrije i uzimamo i njih.
- invincible1921
- Kontakt:
Ko im je kriv sto nemaju vicu

=\_1921_/=
Ima li neko snimak utakmice, neki link, a da nije Šuko komentator? 

1.20 kvota na nas protiv Kipra.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Valjda žohar Šuko ne komentariše u ponedjeljak.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Velid Spaho radi utakmicu sa Kiprom, potvrdio kada je gostovao kod Makija.
-
- Kontakt:
Kipar cemo morati napasti i nece biti ni slicna tekma ovoj. Nadam se da cemo nekim brzim golom odvesti tekmu u nasu korist,sto ga kasnije damo to cemo biti nervozniji. Ja da sam Sergej probao bih malo miksati i krenuo u slijedecem sastavu:
Vasilj
Malic,Barisic,Muharemovic (Radeljic),tenk
Sunjic, Tahirovic ( Saric)
Memic,Gigovic,dedic
Demirovic.
Ako ne bude islo od 50. Edin ako bude zdrav i na nabijanje a dotad bi ih ova gore navedena ekipa ubila trkom i vjerujem da bi memic i dedic mogli stvoriti dosta prilika po bokovima.
Plus kiprani nece dobro odgovoriti na visoki presing a tu je elmedin zivotinja i u prednosti nad edinom
Vasilj
Memic,Gigovic,dedic
Demirovic.
Ako ne bude islo od 50. Edin ako bude zdrav i na nabijanje a dotad bi ih ova gore navedena ekipa ubila trkom i vjerujem da bi memic i dedic mogli stvoriti dosta prilika po bokovima.
Plus kiprani nece dobro odgovoriti na visoki presing a tu je elmedin zivotinja i u prednosti nad edinom
Ja bi i Hajradinovica ubacio, ne bi mu dao minute protiv ovih iole jacih, ali Kipar i San Marino se ubili za njega.napapijri1987 je napisao/la: ↑22 mar 2025, 00:37Kipar cemo morati napasti i nece biti ni slicna tekma ovoj. Nadam se da cemo nekim brzim golom odvesti tekmu u nasu korist,sto ga kasnije damo to cemo biti nervozniji. Ja da sam Sergej probao bih malo miksati i krenuo u slijedecem sastavu:
Vasilj
Memic,Gigovic,dedic
Demirovic.
On umjesto Tahirovica, a Gigovic malo iza uz Sunjica ako je zdrav. Ostalo je to to, po 2 igraca i desno i lijevo i udri.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- invincible1921
- Kontakt:
Jel se samo meni ucinilo ili je par puta otvoreno naginjao da ne kazem navijao za rumune

=\_1921_/=
Probudio se i dobio osjećaj da dobijamo 0-1 i da Gigović zabija ne znam kako ali eto potrefilo se

Nek ovaj rezultat protiv Kipra promašim al da mi samo pobjedimo

Čovjek je totalno Antibošnjak i to ne može sakriti.invincible1921 je napisao/la: ↑22 mar 2025, 00:49Jel se samo meni ucinilo ili je par puta otvoreno naginjao da ne kazem navijao za rumune![]()
bošnjanin
ja nisam stekao taj dojam, cak sam imao osjecaj da strepi da cemo ga primiti...vedranbadjun je napisao/la: ↑22 mar 2025, 00:53Čovjek je totalno Antibošnjak i to ne može sakriti.invincible1921 je napisao/la: ↑22 mar 2025, 00:49Jel se samo meni ucinilo ili je par puta otvoreno naginjao da ne kazem navijao za rumune![]()
Još ne vjerujem.
Bravo momci!
Bravo momci!
Mislio sam da je ovaj Lucescu gospodin, ali kako sam to mogao pomisliti za Rumuna...
Izjava na nivou ispodprosječnog alibi trenera naše PL:
"Definitivno smo dominirali protiv jako dobre ekipe sa dobrim igračima. Iskoristili su taj početak utakmice, kada su nam malo zavrtjeli u glavi, golman i defanzivci nisu bili oprezni.. Iskoristili su ovaj gol da ne igraju. Stalno su prekidali utakmicu, imali smo izuzetno razumijevanja za njih. A nama su nedostajali neki igrači."
Lucescu smatra da je sudija bio naklonjen bh. reprezentativcima, ljutilo ga i to što su bh. igrači dosta vremena provodili na travi, a smatra i da je trebao biti dosuđen penal kada je Tahirović igrao rukom.

"Definitivno smo dominirali protiv jako dobre ekipe sa dobrim igračima. Iskoristili su taj početak utakmice, kada su nam malo zavrtjeli u glavi, golman i defanzivci nisu bili oprezni.. Iskoristili su ovaj gol da ne igraju. Stalno su prekidali utakmicu, imali smo izuzetno razumijevanja za njih. A nama su nedostajali neki igrači."
Lucescu smatra da je sudija bio naklonjen bh. reprezentativcima, ljutilo ga i to što su bh. igrači dosta vremena provodili na travi, a smatra i da je trebao biti dosuđen penal kada je Tahirović igrao rukom.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Moras ih razumjeti. Bili su euforicni i u dobroj formi, ocekivanja su bila velika.Sky9 je napisao/la: ↑22 mar 2025, 01:00Mislio sam da je ovaj Lucescu gospodin, ali kako sam to mogao pomisliti za Rumuna...
"Definitivno smo dominirali protiv jako dobre ekipe sa dobrim igračima. Iskoristili su taj početak utakmice, kada su nam malo zavrtjeli u glavi, golman i defanzivci nisu bili oprezni.. Iskoristili su ovaj gol da ne igraju. Stalno su prekidali utakmicu, imali smo izuzetno razumijevanja za njih"
Dovoljno je vidjeti kolika je publika bila. Za njih je ovaj rezultat potop i katastrofa, moguce je da smo im i zapoceli slobodan pad reprezentacije.
Nisam gledao prvih 20 minuta zbog teravije. 
Pokušao sam naći neki smisao Radeljica i Malica u prvih 11.
- Radeljic vjerovatno jer je ljevak i ima bolju dugu loptu od Katica, a i sigurniju pas igru. Uz to Rumuni idu dosta na centarsuteve iako ne mislim da mu njegova visina pomaže da bude bolji u skok igri od Katica. U svakom slučaju momak igra u formi, ljevak je i dobio je prednost. Bilo je dobrih sekvenci ali je i 2x loše reagovao kod 2 od 3 faktički najbolje prilike Rumuna. Jednu je Vasilj cudnovato odbranio nogom gdje je Radeljic kasnio, a kod druge ga je lopta preletila i pala na glavu na vrh peterca rumunskog napadaca.
- Malic dobio prednost na beku u odnosu na Bicakcica jer je brzi i okretniji a u odnosu na Memica jer je defanzivniji. Memicu to zapravo i nije pozicija uopće bilo gdje tako da u ovoj formaciji jedino su Bicakcic bili opcija ili Dedic, ali on je gurnut na lijevo krilo. Hrabra odluka selektora a na kraju se pokazala kao i ispravna.
Dečko živi svoj san. Debi u Sturmu, potom gol, potom debitantski nastup na ovakvoj sceni u kvalifikacijama A-reprezentaciju i to nakon skorasnje promjene sportskog državljanstva....sve to u 2,3 mjeseca. Ne možemo ni zamisliti kako se on osjeća u ovim trenucima ali i njegova porodica. Bas mi je drago zbog njega.
- Dzeko - njegovim izlaskom smo izgubili mnogo u fazi napada. Nije imao ko da stane na loptu, promijeni stranu, izbori faul. I sa 39 prevazan igrač za reprezentaciju.
- Demirovic - kakva trka i borba do zadnje sekunde. Ne možeš ga ne voljeti.
- Sunjic, kao što se i pisalo, mogao bi biti igrač koji nam je falio 10 godina. Zasad se tako i ispostavlja. Odlična utakmica s njegove strane.
- Kolasinac - odlična asistencija, kao na malom fudbalu, borba očekivana, njegova pojava na terenu super važna...Ja mu zamjerim onih 5,6 ispadanja kada se zaleti...umalo da nije bio krivac kad je ispao kod one odlične prilike u 16-ercu kada ga je rumunski napadač u prijemu lopte okrenuo i na našu sreću sutirao pored gola.
- Dedic - za mene partija ispod njegovih očekivanja pa vi pričajte sta hocete. Vidim tamo na njegovoj temi salve pohvala...nisam siguran na osnovu čega. Jel to toliko dobar bio prvih 20 minuta kada nisam gledao a nakon toga nevidljiv ostatak utakmice?! Sta sam to propustio?!
- Gigovic gol i neizostavna borba, trka. Fali tu kvalitete u pas igri, ali je očito zbog svoje trke u svim prethodnim utakmicama zaslužio kao nagradu ovaj vecerasnji pogodak.
-Tahirovic, velika borba. Bilo je grešaka ali on je budućnost ovog veznog reda. Vrijeme ce to pokazati.
- Vasilj, odlična utakmica večeras i jedan od najzasluznijih u pobjedi.
- Barbarez i SS - odlična priprema utakmice. Hvala vam.
Sada to potvrdite protiv Kipra.
- SUDIJA - koliko god mi je bio mrzak nakon Grčke i crvenog za Pjanica...toliko mi je večeras popravio raspoloženje jer je odlično sudio vecerasnju utakmicu. Nije ni sekunde podlegao pritiscima domaćina, pa čak ni kod penala. Bez imalo sumnje ispravna odluka jer ono nije penal.
Zapravo jedina greška sudije večeras jeste što nije dao žuti karton rumunskom igraču kada je nogom slomio nos Dzeki.
Idemo dalje. Nadamo se pobjedi protiv Kipra pa da se na najbolji način zaokruži ova martovska priča.
Da spomenem dokazanog mrzitelja novinarcica...Kad čujem da će on komentarisati odmah mi se utakmica ne gleda. Ne želim mu ni ime spominjati.
#DreamBigDreamBiH
Edit: Bazdar razočaravajuci nastup. Trom, spor, bojažljiv. Ocekivao sam da makar stane na loptu par puta. Istina je da je imao par "ukradenih" lopti kod aut linije.
Memic se dobro pokazao za ono minuta, iznudio nekoliko važnih faulova i žutih kartona.
Barisic- "nevidljiv", znaci odličan.

Pokušao sam naći neki smisao Radeljica i Malica u prvih 11.
- Radeljic vjerovatno jer je ljevak i ima bolju dugu loptu od Katica, a i sigurniju pas igru. Uz to Rumuni idu dosta na centarsuteve iako ne mislim da mu njegova visina pomaže da bude bolji u skok igri od Katica. U svakom slučaju momak igra u formi, ljevak je i dobio je prednost. Bilo je dobrih sekvenci ali je i 2x loše reagovao kod 2 od 3 faktički najbolje prilike Rumuna. Jednu je Vasilj cudnovato odbranio nogom gdje je Radeljic kasnio, a kod druge ga je lopta preletila i pala na glavu na vrh peterca rumunskog napadaca.
- Malic dobio prednost na beku u odnosu na Bicakcica jer je brzi i okretniji a u odnosu na Memica jer je defanzivniji. Memicu to zapravo i nije pozicija uopće bilo gdje tako da u ovoj formaciji jedino su Bicakcic bili opcija ili Dedic, ali on je gurnut na lijevo krilo. Hrabra odluka selektora a na kraju se pokazala kao i ispravna.
Dečko živi svoj san. Debi u Sturmu, potom gol, potom debitantski nastup na ovakvoj sceni u kvalifikacijama A-reprezentaciju i to nakon skorasnje promjene sportskog državljanstva....sve to u 2,3 mjeseca. Ne možemo ni zamisliti kako se on osjeća u ovim trenucima ali i njegova porodica. Bas mi je drago zbog njega.
- Dzeko - njegovim izlaskom smo izgubili mnogo u fazi napada. Nije imao ko da stane na loptu, promijeni stranu, izbori faul. I sa 39 prevazan igrač za reprezentaciju.
- Demirovic - kakva trka i borba do zadnje sekunde. Ne možeš ga ne voljeti.
- Sunjic, kao što se i pisalo, mogao bi biti igrač koji nam je falio 10 godina. Zasad se tako i ispostavlja. Odlična utakmica s njegove strane.
- Kolasinac - odlična asistencija, kao na malom fudbalu, borba očekivana, njegova pojava na terenu super važna...Ja mu zamjerim onih 5,6 ispadanja kada se zaleti...umalo da nije bio krivac kad je ispao kod one odlične prilike u 16-ercu kada ga je rumunski napadač u prijemu lopte okrenuo i na našu sreću sutirao pored gola.
- Dedic - za mene partija ispod njegovih očekivanja pa vi pričajte sta hocete. Vidim tamo na njegovoj temi salve pohvala...nisam siguran na osnovu čega. Jel to toliko dobar bio prvih 20 minuta kada nisam gledao a nakon toga nevidljiv ostatak utakmice?! Sta sam to propustio?!
- Gigovic gol i neizostavna borba, trka. Fali tu kvalitete u pas igri, ali je očito zbog svoje trke u svim prethodnim utakmicama zaslužio kao nagradu ovaj vecerasnji pogodak.
-Tahirovic, velika borba. Bilo je grešaka ali on je budućnost ovog veznog reda. Vrijeme ce to pokazati.
- Vasilj, odlična utakmica večeras i jedan od najzasluznijih u pobjedi.
- Barbarez i SS - odlična priprema utakmice. Hvala vam.
Sada to potvrdite protiv Kipra.
- SUDIJA - koliko god mi je bio mrzak nakon Grčke i crvenog za Pjanica...toliko mi je večeras popravio raspoloženje jer je odlično sudio vecerasnju utakmicu. Nije ni sekunde podlegao pritiscima domaćina, pa čak ni kod penala. Bez imalo sumnje ispravna odluka jer ono nije penal.
Zapravo jedina greška sudije večeras jeste što nije dao žuti karton rumunskom igraču kada je nogom slomio nos Dzeki.
Idemo dalje. Nadamo se pobjedi protiv Kipra pa da se na najbolji način zaokruži ova martovska priča.
Da spomenem dokazanog mrzitelja novinarcica...Kad čujem da će on komentarisati odmah mi se utakmica ne gleda. Ne želim mu ni ime spominjati.
#DreamBigDreamBiH

Edit: Bazdar razočaravajuci nastup. Trom, spor, bojažljiv. Ocekivao sam da makar stane na loptu par puta. Istina je da je imao par "ukradenih" lopti kod aut linije.
Memic se dobro pokazao za ono minuta, iznudio nekoliko važnih faulova i žutih kartona.
Barisic- "nevidljiv", znaci odličan.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 22 mar 2025, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
U biti fakat jeste takohurem je napisao/la: ↑22 mar 2025, 01:03- Dedic - za mene partija ispod njegovih očekivanja pa vi pričajte sta hocete. Vidim tamo na njegovoj temi salve pohvala...nisam siguran na osnovu čega. Jel to toliko dobar bio prvih 20 minuta kada nisam gledao a nakon toga nevidljiv ostatak utakmice?! Sta sam to propustio?!

Najvise tacnih dodavanja veceras
Radeljic 91%
Tahirovic 83%
Barisic 82%
Malic 81%
Kolasinac 74%
Sunjic 74%
Dedic 73%
Radeljic 91%
Tahirovic 83%
Barisic 82%
Malic 81%
Kolasinac 74%
Sunjic 74%
Dedic 73%
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 mar 2025, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Najjače kad je rekao prekršaj Tahirovića na sredini terena, ali sudija to nije vidioinvincible1921 je napisao/la: ↑22 mar 2025, 00:49Jel se samo meni ucinilo ili je par puta otvoreno naginjao da ne kazem navijao za rumune![]()