AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AS Roma
ancelotti je izjavia kako bi preuzea i west ham..sve ce pruzeti samo da ostane u premier ligi
I na kraju sezone samo jedno mogu rec...BRAVO ZA TOTTIJA,pokazao je jos jednom da je kralj majstor fudbala...jedini igrac koji moze dobit prelaznu ocjenu na kraju kad se sve sabere i oduzme u ovoj katastrofalnoj sezoni...!!!!
Hajde Anceloti dolazi....ako ne Anceloti onda Pioli ili Bielsa...!!!
Hajde Anceloti dolazi....ako ne Anceloti onda Pioli ili Bielsa...!!!
-
totti je jedini razlog zbog kojeg je ova sezona ikako podnosljiva

Bio veliki i ostao veliki kad se samo sjetim koliko nas je puta spasio 

Roma-Napoli 0:0 1950-1951
Tako je to nekad izgledalo .

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- JuveSissoko
- Kontakt:
l'Equipe :" Deschamps prihvatio poziv Rome"
Didier kralj

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
ako je istina onda je ovo dosta optimisticna vijestJuveSissoko je napisao/la:l'Equipe :" Deschamps prihvatio poziv Rome"Didier kralj
nema potpisa
- spielführer_21
- Kontakt:
Mani su bolje opcije bile Carlo i Bielsa, al ako je tačno i za Didia ok. Bolje i on nego D.RosiAdmir_Sa je napisao/la:ako je istina onda je ovo dosta optimisticna vijestJuveSissoko je napisao/la:l'Equipe :" Deschamps prihvatio poziv Rome"Didier kralj

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Dobro je on radio u juventusu, pa u marseju, a sto mi se najvishe svidja covjek se postavi kao autoritet i nema glumatanja. To je odlika dobrih trenera, a jos je mlad, ambiciozan, ma ubio se za nas.spielführer_21 je napisao/la:Mani su bolje opcije bile Carlo i Bielsa, al ako je tačno i za Didia ok. Bolje i on nego D.RosiAdmir_Sa je napisao/la:ako je istina onda je ovo dosta optimisticna vijestJuveSissoko je napisao/la:l'Equipe :" Deschamps prihvatio poziv Rome"Didier kralj
Kad ce vishe vijesti
caseti otisao, tadei otisao, brighi otisao, loria otisao, doni otisao, lobont otisao....
nema potpisa
jel stvarno deshampes dolazi? fantastican trener, nakon onog sto je napravio u monacu i juventusu sigurno zasluzuje priliku u Rimu!
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com
-
- Kontakt:
Ako bi Luciano Spaletti došao bilo bi to super za dio Rima koji navija za vučicu.
Što se ovih iz ankete tiče šta znam neću se ni za jednog opredjeljivati niti iste veličati ili smanjivati zarad odbrane argumenata koji govore u korist Luciana,ne zbog toga što je velik već zbog toga što mislim da bi on bio pravo riješenje.
Što se ovih iz ankete tiče šta znam neću se ni za jednog opredjeljivati niti iste veličati ili smanjivati zarad odbrane argumenata koji govore u korist Luciana,ne zbog toga što je velik već zbog toga što mislim da bi on bio pravo riješenje.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
-
mudro zboris melanholicaru, povratak spallettija bi bilo ostvarenje sna jer covjek bi harao s ovakom ekipom al' tesko da ce doci do toga (iako je rekako da ce se kad tad vratiti) . . . deschamps, pioli ili bielsa su favoriti jer s njima trojicom je (navodno) sabatini vec obavio razgovore a ovi ostali su samo nagadjanja iako evo citam neke vijesti da je predsjednik marseillea demantovao odlazak deschampsa. zaboravljamo i cinjenicu da montellin status nije definisan tj da postoji (mala) mogucnost da i on ostane na klupi.
najnovija glasina - erik lamela (river plate) za 12 miliona novi clan rome

-
- Kontakt:
ja se nadan da je..jel kako vidin jako j dobar,dobro kontrolira loptu,mlad je,brz je dosta..odlicno bi se snasa..
-
dok se nista konkretno ne desi nastavicemo s tracevima,
neko se fino potrudio . . .
http://en.wikipedia.org/wiki/Erik_Lamela
Erik Manuel Lamela (born March 4, 1992) is an Argentine footballer who plays for A.S. Roma.
. . . al' je u ostatku biografije totalno 'zaboravio' na ovaj transfer
neko se fino potrudio . . .
http://en.wikipedia.org/wiki/Erik_Lamela
Erik Manuel Lamela (born March 4, 1992) is an Argentine footballer who plays for A.S. Roma.
. . . al' je u ostatku biografije totalno 'zaboravio' na ovaj transfer

-
- Kontakt:
IZ redova talijanskog nogometnog prvoligaša Chieva objavili su prekid suradnje s trenerom Stefanom Piolijem (45) nakon samo 12 mjeseci.
U Chievu su odlazak trenera potvrdili samo nekoliko dana nakon što je ovaj javno objavio kako ga je kontaktirao sportski direktor Rome Walter Sabatini.
"Bio je to pozitivan sastanak, ali sad moramo pričekati i vidjeti. Naravno da je veliko prizanje za moj rad da me kontaktira tako prestižan klub kao Roma. Razgovarat ću sa Sabatinijem ponovo sljedeći tjedan, nakon što porazgovaram sa čelnim ljudima Chieva", rekao je tada Pioli.
Zasad nije poznato znači li Piolijev odlazak iz Chieva da će automatski preuzeti Romu, makar je indikativno da privremenom treneru "giallorossa" Vincenzu Montelli zasad iz rimskog kluba nisu ponudili trajnu suradnju.
Prethodno Chievu, Pioli je trenirao Salernitanu, Modenu, Parmu, Grosseto, Piacenzu i Sassuolo. Prošle je sezone s klubom iz Verone završio na 11. mjestu u Seriji A.
Bisoli preuzeo Bolognu
Pierpaolo Bisoli novi je trener nogometaša Bologne, objavio je u četvrtak talijanski prvoligaš.
Odluka je stigla dan nakon što je Bolognu napustio dosadašnji trener Alberto Malesani, koji bi trebao preuzeti Genou. Bologna je uspjela izboriti ostanak u Seriji A, zauzevši 16. mjesto, unatoč tome što su joj tijekom sezone oduzeta tri boda zbog neplaćanja poreza.
U novu će sezonu klub povesti Bisoli (44) koji je ranije trenirao Prato, Foligno, Cesenu i Cagliari u kojem je dobio otkaz u studenome prošle godine. Bologna nije objavila na koliko je godina Bisoli potpisao ugovor.
U Chievu su odlazak trenera potvrdili samo nekoliko dana nakon što je ovaj javno objavio kako ga je kontaktirao sportski direktor Rome Walter Sabatini.
"Bio je to pozitivan sastanak, ali sad moramo pričekati i vidjeti. Naravno da je veliko prizanje za moj rad da me kontaktira tako prestižan klub kao Roma. Razgovarat ću sa Sabatinijem ponovo sljedeći tjedan, nakon što porazgovaram sa čelnim ljudima Chieva", rekao je tada Pioli.
Zasad nije poznato znači li Piolijev odlazak iz Chieva da će automatski preuzeti Romu, makar je indikativno da privremenom treneru "giallorossa" Vincenzu Montelli zasad iz rimskog kluba nisu ponudili trajnu suradnju.
Prethodno Chievu, Pioli je trenirao Salernitanu, Modenu, Parmu, Grosseto, Piacenzu i Sassuolo. Prošle je sezone s klubom iz Verone završio na 11. mjestu u Seriji A.
Bisoli preuzeo Bolognu
Pierpaolo Bisoli novi je trener nogometaša Bologne, objavio je u četvrtak talijanski prvoligaš.
Odluka je stigla dan nakon što je Bolognu napustio dosadašnji trener Alberto Malesani, koji bi trebao preuzeti Genou. Bologna je uspjela izboriti ostanak u Seriji A, zauzevši 16. mjesto, unatoč tome što su joj tijekom sezone oduzeta tri boda zbog neplaćanja poreza.
U novu će sezonu klub povesti Bisoli (44) koji je ranije trenirao Prato, Foligno, Cesenu i Cagliari u kojem je dobio otkaz u studenome prošle godine. Bologna nije objavila na koliko je godina Bisoli potpisao ugovor.
- spielführer_21
- Kontakt:
Da li da riskiramo s Ameliom? Ja sam za. Najbolja opcija bi bila prodaja Donia i da se onda Amelia i JSB bore za mjesto prvog golmana. Mada vi (EgII, Google, Admir...) sigurno želite zvučnije golmansko ime..Marco Amelia, iskusni rezervni golman Milana, kaže kako s nestrpljenjem očekuje poziv Rome i kako bi, ako treba, "pješke otišao do Rima".
Premda je Milan otkupio Amelijin ugovor, njegova želja je braniti na golu Rome, što je i sam potvrdio.
"Sada sam potpuno Milanov igrač, ali riskirao bih Ligu prvaka za Evropsku ligu kada bih dobio poziv Rome", kazao je Amelia za Radio Erre2 i dodao:
"Svi znaju da sam navijač Rome i otišao bih u taj klub ako treba i pješke. Čak i Milanovi direktori svjesni su toga. Hajde da sačekamo id avidimo ko je novi trener Rome, a onda ko zna...".

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
-
- Kontakt:
ma dobar je amelia,,bilo bi dobro kad bi dosa...mene vise trener zabrinjaje nego igraci..od ancellitija smo spali na ovoga od chiva koji nema veze s vezon..na kraju ce nan doci neki livi..kao i uvik
-
ja nemam nista protiv ni jsb da bude prvi izbor al' da odbranu dovedemo u red jer ove sezone ni buffon iz najboljih dana nam ne bi puno pomogao kako smo ocajno izgledali u defanzivi. amelia je dobar golman i sto je najbitnije u najboljim je godinama tako da bi nakon jedne sezone kao rezerva (jsb-u) iducih sezona vjerovatno presao na prvog golmana, ako tome dodamo i cinjenicu da nije nista manje kvalitetan od mogucih pojacanja (sirigu, sorrentino i slicni) i da je veliki fan rome onda kazem zasto da ne . . .
ne znam jestel' citali al' najnovija glasina oko trenera uvodi i spallettija u sva ova nagadjanja. naime, ancelotti ide na par dana u rusiju i mediji su pretpostavili da treba potpisati ugovor sa zenitom a spalletti bi se vratio u rim
e to bi vec bilo ostvarenje sna
ne znam jestel' citali al' najnovija glasina oko trenera uvodi i spallettija u sva ova nagadjanja. naime, ancelotti ide na par dana u rusiju i mediji su pretpostavili da treba potpisati ugovor sa zenitom a spalletti bi se vratio u rim

e to bi vec bilo ostvarenje sna
-
- Kontakt:
ma od tih nagadanja nista nece bit..i na kraju ce nam montella ostati..na nasu zalost
-
bolje montella nego neki eksperiment sa piolijem ili luisom enriqueom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.