Sportski komentatori
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Očajni komentator me prisilio da drugo poluvrijeme gledam na ZDF a pojma od Njemačkog jezika nemam, ali bilo mi je lakše pratiti tekmu-bez nerviranja na glupe komentare i način komentarisanja.
hahah koji kreten je ovaj Corosovic ili kako se vec zove...
Andrea Merkel

Andrea Merkel
Dašta je nego kretendrH je napisao/la:hahah koji kreten je ovaj Corosovic ili kako se vec zove...
Andrea Merkel![]()
![]()
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Od trenutka od kako je usao u igru Javier Pastore degen CorSovic ga predstavlja kao klasicnu spicu iako se radi o igracu koji nije spica,ni klasnicna ni posebna.Covjek je vezni igrac.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
danas je bio brutalan spiker.
..pa šta je izvaljivao to nisu istine... ali najgore od svega što on igrača nemože pogodit... slobodni puca Podolski on se dere Kloseee... ličinka.. i Tevez-Messi je zamjenio 10 puta...
najbolji spiker na balkanu je Sabahudin Topalbećirević i nije mi jasno što ga ne vrate.... on mi fali samo tako
najbolji spiker na balkanu je Sabahudin Topalbećirević i nije mi jasno što ga ne vrate.... on mi fali samo tako
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Dragisa je dno dna
gore ne moze !! 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Nek maknu ovog kretena, j*bo im on mater onu ludu. Pa jesu li normalni, ja nisam gledao utakmicu zbog debila, koji ne zna dvije riječi sastaviti. Vratite nam Marjana!!!
pa koji amaterizam na BHTu ... jučer ton išao 3 sekunde ranije danas kasne s tonom 3 sekunde....
pa imaju li tehničara ikakvog jadni li su bože moj
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Sramota totalna, ali bolje et i da kasni neg da mi unaprijed isprica sve pa da vidim.silenT. je napisao/la:pa koji amaterizam na BHTu ... jučer ton išao 3 sekunde ranije danas kasne s tonom 3 sekunde....
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
pedro rodriguez...
anders iniesta...
par puta je reko cile umjesto paragvaj...
onda ofirno navijanje suke za paragvaj, svrsavanje na valdeza...

anders iniesta...
Jao dvojica komentarisu!!! Sad je sranje na kvadrat.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Meni se baš svidio način na koji su komentarisali. Nisu upadali u riječ jedan drugom što je možda i najvažnije. Nemoguće je 90 i kusur minuta komentarisati a da se ne napravi neka greška. Kultura na nivou, uglavnom pravo osvježenje nakon bruke od komentatora sa utakmice Arg-Njem. 
PotpisOTNYS_YNWA je napisao/la:Meni se baš svidio način na koji su komentarisali. Nisu upadali u riječ jedan drugom što je možda i najvažnije. Nemoguće je 90 i kusur minuta komentarisati a da se ne napravi neka greška. Kultura na nivou, uglavnom pravo osvježenje nakon bruke od komentatora sa utakmice Arg-Njem.
slazem se upotpunosti, poslije bahe, suko i spaho su jedini koji nesto vrijede....OTNYS_YNWA je napisao/la:Meni se baš svidio način na koji su komentarisali. Nisu upadali u riječ jedan drugom što je možda i najvažnije. Nemoguće je 90 i kusur minuta komentarisati a da se ne napravi neka greška. Kultura na nivou, uglavnom pravo osvježenje nakon bruke od komentatora sa utakmice Arg-Njem.
da se ispravim, suko je rekao pedro gonzalesWolverine je napisao/la:pedro rodriguez...
anders iniesta...
Kaze Corsovic danas: Marcel Jansen je strijelac, ne ipak je to bio Fridrich.
Nekoliko trenutaka kasnije: Ovim golom Jansen je potopio Argentinu!
Onda: Sta ce tek sada biti nakon ovog gola Fridricha?
Da oplaces

Da oplaces
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
dobri su Spaho i Sukno odlicni za one sa RTRS -A koji su ono klocevi 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
EdinTM87 je napisao/la:Kaze Corsovic danas: Marcel Jansen je strijelac, ne ipak je to bio Fridrich.
Da oplaces![]()
![]()

- elninho_resTO
- Kontakt:
al najace kaze portugal je golom vile prosao dalje 
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- slavko njegus
- Kontakt:
... meni nije jasno koliko se zavrsila tekma Paragvaj - Spanija.. Spaho rece 2:1... pa rekoh da nisam nesto fulio....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.