Olimpik Sarajevo

cole-ch
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la cole-ch » 03 avg 2010, 23:19

Klecaju kolena, dolaze Vukovi za Otoke!!!

Gazi Olimpice, samo gazi!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 avg 2010, 23:25

cole-ch je napisao/la:Klecaju kolena, dolaze Vukovi za Otoke!!!

Smanji dozivljaj nemas koga hrabriti ima vas trojica na forumu ovaj ekavac sto se lazno predstavlja
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 03 avg 2010, 23:35

pile87 je napisao/la:

Smanji dozivljaj nemas koga hrabriti ima vas trojica na forumu ovaj ekavac sto se lazno predstavlja

nemoj tako on je glavni , od svi njih , njih trojice :D

nemanja
Kontakt:

Post Postao/la nemanja » 04 avg 2010, 00:07

ajde manijaci dosta je više i vas sutra kad vas ljudi izudaraju nećete znati gdje se nalazite :mrgreen:

ove godine ništa od titule prošle ste kupili i oteli sve što ste mogli........
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 avg 2010, 00:09

nemanja je napisao/la:ajde manijaci dosta je više i vas sutra kad vas ljudi izudaraju nećete znati gdje se nalazite :mrgreen:

Da kupili smo od Sirokog u Sirkom od Zrinjskog u Mostaru pa od Veleza u Mostaru pa od Srajeva na Kosevu.Svaka tekma 100 000KM sta je to za nas.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 04 avg 2010, 00:36

Ma samo se vi kurcite giganti ali sutra vam je po usima :)

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 avg 2010, 00:47

pile87 je napisao/la:

Decacicu, pilence, ja tvoj post (boldirani deo) ne kapiram u potpunosti?!
Sta/ko nas trojica? Sta je sa ekavicom? Kakvih ti problema imas, samnom ili "snama"?!

Uostalom, tema je Olimpik i drzi se toga, a, ako ti ja licno smetam, ili "moja" ekavica, obrati mi se na pp.

samir_tm87,

Samire, sine, budi dobar i drzi se far play-a, inace cu te po burek poslati!

Nisam ti ja ahbab sa sokaka pa da mi udaras packe u mnozini, kad ti se ku*e digne. Kapiras!
Zaobodji me, ipak sam ja malo /vise/ stariji od tebe, a, i tebe /vas/ licno nisam prozvao u svom postu.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 04 avg 2010, 00:55

pile87 je napisao/la:
nemanja je napisao/la:ajde manijaci dosta je više i vas sutra kad vas ljudi izudaraju nećete znati gdje se nalazite :mrgreen:

Da kupili smo od Sirokog u Sirkom od Zrinjskog u Mostaru pa od Veleza u Mostaru pa od Srajeva na Kosevu.Svaka tekma 100 000KM sta je to za nas.
Bilo i proslo, prvenstvo ste osvojili ali po meni je veci uspjeh napravio mali klub Olimpik,vec u prvoj sezoni sesto mjesto bez stadiona i podrske koju imaju stariji klubovi u Sarajevu.Nemas potrebe se na nasoj stranici pravdati jeste li poklapali ili niste,svi smo vidjeli i osjetili,ne mogu pored ociju biti slijep.Bez ikakve potrebe pisate ovaj klub a znali smo vam pomoci a okrenuli smo se ong trenutka kada vasem bezobrazluku nije bilo kraja i nije bilo veze sa sportom.Uzivajte ali ste ove godine miljama daleko od titule,ne moze dva puta iz iste rupe,onda smo hajvani.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 04 avg 2010, 01:02

cole-ch je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

Decacicu, pilence, ja tvoj post (boldirani deo) ne kapiram u potpunosti?!
Sta/ko nas trojica? Sta je sa ekavicom? Kakvih ti problema imas, samnom ili "snama"?!

Uostalom, tema je Olimpik i drzi se toga, a, ako ti ja licno smetam, ili "moja" ekavica, obrati mi se na pp.

samir_tm87,

Samire, sine, budi dobar i drzi se far play-a, inace cu te po burek poslati!

Nisam ti ja ahbab sa sokaka pa da mi udaras packe u mnozini, kad ti se ku*e digne. Kapiras!
Zaobodji me, ipak sam ja malo /vise/ stariji od tebe, a, i tebe /vas/ licno nisam prozvao u svom postu.
Ako ne kapiraš šta je @pile htio da kaže, a veoma je jasno, znači da NE PRATIŠ temu na kojoj ostavljaš komentare i još se ljutiš na kraju jer si se našao uvrijeđen.
Konkretno, na PREDHODNOJ stranici imaš komentar @pabiza koji se predstavlja kao navijač Olimpika iz Vareša, priča ekavicu sa IP adresom iz Srbije :lol: To bi bilo objašnjenje 1.
Kao šala se spominje da Olimpik ima ukupno tri navijača, što je blizu istine. Čak ni Gracić ne navija za Olimpik :lol: :lol: @Herbiona, @maltasa i navedenog @pabiza.

Trebao bi malo pratiti temu ako već ostavljaš komentare i ljutiš se jer ne kontaš šta su ljudi napisali.

Sad bi se trebao učiniti ono što ja nikad ne radim :mrgreen:

ps čovjek je potpuno u pravu, nemaš koga da hrabriš :lol:
Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 04 avg 2010, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 avg 2010, 01:04

herbion je napisao/la:Uzivajte ali ste ove godine miljama daleko od titule,ne moze dva puta iz iste rupe,onda smo hajvani.
Hajde budi ljubazan, pa pojasni. Kakva rupa i zašto ne može 2 puta? I je li stvarno misliš da sad Željo nema ekipu da je pošteno uzme? Olimpik ima?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 04 avg 2010, 01:15

Iskreno bez zlobe nema nijedan promil sanse.Amara smatram ubjedljivo najjacim ne samo trenerom vec poznavaocem fudbala u BIH a od igraca sem Visce ja ne vidim kvalitetu,Sehi je karijera upitna a drugo nezanimljivo.Od Zelje se ocekivalo daleko pametnije da ce krenuti u ovo prvenstvo ali...
Dva puta prijatelju uciniti na isti nacin da osvojis prvenstvo veoma tesko,nema puno naivnih bar ne u PL.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 04 avg 2010, 01:21

herbion je napisao/la:Iskreno bez zlobe nema nijedan promil sanse.Sem Visce ja ne vidim kvalitetu,Sehi je karijera upitna a drugo nezanimljivo.Od Zelje se ocekivalo daleko pametnije da ce krenuti u ovo prvenstvo ali...
Dva puta prijatelju uciniti na isti nacin da osvojis prvenstvo veoma tesko,nema puno naivnih bar ne u PL.
To nije nikakvo objašnjenje. Ništa ti nisi napisao osim što si se provalio i rekao da ne vidiš kvalitetu :lol: Šta misliš, koliko igrača Olimpika bi imalo mjesta u startnih 11 Želje. 1 ? 2 ? :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 avg 2010, 01:22

pile87 je napisao/la:

Kao prvo, hteo bih da se izvinim administraciji sto vec drugi put sa off postom branim svoj dignitet na ovom forumu.

nikad izvini@

Posto si ti ovlascen da zastupas doticnog, odgovoricu ti, nadam se zadnji put...
Ja nisam u obavezi da pratim /ti samo mislis/ ko sta pise na ovom forumu da bi kapirao sta i koga pilence@, ili neko treci preko mog posta preskace. Niti me zanima koliko Olimpik ima simpatizera koji se sluze ekavicom, kako se oni zovu i odakle dolaze.
On (pile), ne spominje neku trojicu u svom postu, vec nas-tj., i mene (vidi boldirani deo)...

PS:
Manite se vise: "ko kako pise, odakle dolazi, kako se zove, koje je boje kose, kolika mu je cuna i te fore, jer sve navedeno je jako nebitno na sportskom forumu, ali i u zivotu u biti..."

Neko ovo shvati pre, neko malo kasnije, a neko nikada... ne budite od ovih zadnjih!

Gazi Olimpice, samo gazi!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 04 avg 2010, 01:27

Muhamed Subasic,Vedran Jese,Nikola Kolarov,Thiago,Milos Vidovic,Velagic Azur,Mujic,Alimanovic,Samir Kapic,Hadjanovic a gdje su novi argentinci,brazilac,Durak,Savic i dr.
Ovo je igracki kadar koji Zeljo i svaki drugi PL bi rado imao u svojim redovima.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 04 avg 2010, 01:27

Meni se čini da si ti malo previše opterećen nekim stvarima. Po meni, pogrešno si to protumačio. Možda i nisi, @pile će to objasniti. Uglavnom, ako nisi klon tog nekakvog @pabiza, onda si četvrti navijač Olimpika :mrgreen:
Lijepo, skupljate se :mrgreen:

Ne uzimaj sve k srcu, škodi.

Pozdrav

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 04 avg 2010, 01:30

herbion je napisao/la:Muhamed Subasic,Vedran Jese,Nikola Kolarov,Thiago,Milos Vidovic,Velagic Azur,Mujic,Alimanovic,Samir Kapic,Hadjanovic a gdje su novi argentinci,brazilac,Durak,Savic i dr.
Ovo je igracki kadar koji Zeljo i svaki drugi PL bi rado imao u svojim redovima.
Znači, uzima Olimpik Želju hladno :roll: :lol: Jesam li dobro shvatio :mrgreen:
Nisi napisao kako smo to uzeli titulu ;)

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 04 avg 2010, 01:35

Znas ne zelim da ti glumis mangupa a ja nekoga da se pravda uzivaj a moje misljenje je moje.Trazio si imena dobio si ih i kao pojedinacno i kolektivno smo mnogo jaci u ovom trenutku od Zelje i Sarajeva.Lopta okrugla vidjecemo sutra sta ce biti,neka pobijedi fudbal.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 avg 2010, 01:40

herbion je napisao/la:Znas ne zelim da ti glumis mangupa a ja nekoga da se pravda uzivaj a moje misljenje je moje.Trazio si imena dobio si ih i kao pojedinacno i kolektivno smo mnogo jaci u ovom trenutku od Zelje i Sarajeva.Lopta okrugla vidjecemo sutra sta ce biti,neka pobijedi fudbal.
Probudi se dok jos mozes,ja sem Subasica,Jese-a i brazilca ne vidim nikakav kvalitet u Olimpiku,to sto sami sebe furate (vas nekolicina sto pratite Olimpik) je vec druga stvar,napada nemate s glave sem odbrane ekipa je nula,Lucic je za nase dobar golman ali nije nista posebno.Fakat herbion donedavno si bio pri sebi u zadnjih sedam dana te ove vrucine sredise.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 04 avg 2010, 01:42

Mudro zboriš, neka pobijedi klub čiji predsjednik ne navija za taj klub i koji bi neke svoje osvete da prebija preko leđa navijača Želje. Neka pobijedi fudbal i oni za koje se fudbal igra tj. Gracić i slični mu :mrgreen: Kad malo bolje razmislim, kada pomislim na Gracića shavim da je on zapravo bit fudbala ili se samo tako ponaša :lol:

ps od navedenih Ješe spreman i možda, mada sumnjam, Subašić bi imali mjesta u Željinih startnih 11 ;

ps uze mi čovjek slova iz tastature :mrgreen:

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 04 avg 2010, 01:49

nikad_izvini je napisao/la:Mudro zboriš, neka pobijedi klub čiji predsjednik ne navija za taj klub i koji bi neke svoje osvete da prebija preko leđa navijača Želje. Neka pobijedi fudbal i oni za koje se fudbal igra tj. Gracić i slični mu :mrgreen: Kad malo bolje razmislim, kada pomislim na Gracića shavim da je on zapravo bit fudbala ili se samo tako ponaša :lol:

ps od navedenih Ješe spreman i možda, mada sumnjam, Subašić bi imali mjesta u Željinih startnih 11 ;

ps uze mi čovjek slova iz tastature :mrgreen:
Gracic je nesto napravio za razliku od vaseg Zuje,da je isti kod vas u zvijezde bi ga okivali,uradio je puno a sto mi sarajlije nikoga ne cijenimo je nas problem i zato nas niko ne moze van naseg grada.
Gracic vam je mnogo vise pomogao nego sto znate,mislim da je na dobrom putu da nesto uradi sa Olimpikom.Njemu kapa do poda a klub se razvija veoma brzo.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.