Nece moci nikako veceras tek sutra mogu, ako ti odgovara, izvini ali sam zauzet danas cijeli danOTNYS_YNWA je napisao/la:@drH, ja i ti cemo nekada veceras odigrati ligu.
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Moram nesto napisati,to je ono sto smeta meni kod vas.
Ako mene pozove neko da odigramo utakmicu,soba 1,2,3 ne bitno,vi se tu nemate sta mijesati,ja dodjem vec neko usao i ceka,daj te ljudi necemo tako,imajte postovanja
Ako mene pozove neko da odigramo utakmicu,soba 1,2,3 ne bitno,vi se tu nemate sta mijesati,ja dodjem vec neko usao i ceka,daj te ljudi necemo tako,imajte postovanja
A C A B !
Benfica-Fiorentina-Velika ocekivanja iz oba tabora
Nakon poraza iz prvog kola i jedna i druga ekipa idu na pobjedu i bodove koji bi popravili los utisak iz prvih utakmica.Trener Viola najavio nekoliko izmjena u odnosu na sastav protiv Lazia.Trener Benfice se nada da incident sa heroinom nece uticati na igre njihovog najboljeg igraca Oscara Cardoza.

Adrian Mutu:strijelac jedinog pogotka za Fiorentinu u proslom kolu
Svi polazu velike nade u njega i za ovaj mec a on porucuje:"Benfica se nece naigrati".
Ko ce ovdje izaci kao pobjednik ostaje da se vidi.Utakmicu mozete pratiti na monitorima Trasimaca i Sylara.
Nakon poraza iz prvog kola i jedna i druga ekipa idu na pobjedu i bodove koji bi popravili los utisak iz prvih utakmica.Trener Viola najavio nekoliko izmjena u odnosu na sastav protiv Lazia.Trener Benfice se nada da incident sa heroinom nece uticati na igre njihovog najboljeg igraca Oscara Cardoza.

Adrian Mutu:strijelac jedinog pogotka za Fiorentinu u proslom kolu
Svi polazu velike nade u njega i za ovaj mec a on porucuje:"Benfica se nece naigrati".
Ko ce ovdje izaci kao pobjednik ostaje da se vidi.Utakmicu mozete pratiti na monitorima Trasimaca i Sylara.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
MOMCI ZAO MI JE ALI JA NE MOGU DA NASTAVIM LIGU JER IDEM U VELIKU KLADUSU KOD FAMILIJE DO NEDELJE, NEMAJU NET A KAMOLI PES, TAKO DA ...
JBG IZBACITE ME UBACITE NEKOG KO NE IGRA.ETO IZGUBILI STE GLAVNOG KONKURENTA ZA TITULU NADAM SE DA CE VAM BITI LAKSE !!!
SRETNO SVIMA !
SRETNO SVIMA !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Pa odigraj ovo kolo, iduce gubis 3:0 nije problem ne moramo te izbaciti
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
robovi88 je napisao/la:MOMCI ZAO MI JE ALI JA NE MOGU DA NASTAVIM LIGU JER IDEM U VELIKU KLADUSU KOD FAMILIJE DO NEDELJE, NEMAJU NET A KAMOLI PES, TAKO DA ...![]()
JBG IZBACITE ME UBACITE NEKOG KO NE IGRA.ETO IZGUBILI STE GLAVNOG KONKURENTA ZA TITULU NADAM SE DA CE VAM BITI LAKSE !!!
SRETNO SVIMA !![]()
Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 19 jan 2011, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Idem sad imam bus u pola 3Samo F.K.S !! je napisao/la:Pa odigraj ovo kolo, iduce gubis 3:0 nije problem ne moramo te izbaciti
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nije bitno hoces li da izgubis dvije tekme ili da ubacimo nekog umjesto tebe ?
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
**** te hljeb i dan,izgubim 3:0,prvo gubim 0:1 nakon opsade protivnickog gola,e onda u drugom nisam nista vidio,isto da se magla spustila,cestitam na pobjedi 
**** ga hljeb ja budala pristanem igratu 13h,jos tek usto...odsad svaki moj protivnik igra u 23,moze ne moze,igrat ce
**** ga hljeb ja budala pristanem igratu 13h,jos tek usto...odsad svaki moj protivnik igra u 23,moze ne moze,igrat ce
A C A B !
haj moze izgubit cu te 2 tekmeSamo F.K.S !! je napisao/la:Nije bitno hoces li da izgubis dvije tekme ili da ubacimo nekog umjesto tebe ?
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
hajde neko
eu 1
ss.ba
ss.ba
eu 1
ss.ba
ss.ba
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
ljudi,instalirao sam pes 6 i skinuo pes6JScenter.sta trebam sad uradit??pomagajte,drugovi...
instalirao sam pes 6,demaz patch i zamjenio pes 6.exe,ali kod testiranja mi izbaci unable to connect to server for network connection test?u cemu je problem?instalirao sam team viewer 6,pa ako neko moze da mi nastima... 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Moras se registroati na ovaj forum i on ti mora biti upaljen kada igras PESA
http://www.pes6j.net/forum/index.php
http://www.pes6j.net/forum/index.php
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ne bi taj slucajno procitao prvu stranicu

-
jasko_juve
- Kontakt:
imal ko za jednu tekmu..pa mi valja knjigu u ruke uzet..vrijeme je

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
eto menejasko_juve je napisao/la:imal ko za jednu tekmu..pa mi valja knjigu u ruke uzet..vrijeme je![]()
eu 1
ss.ba
ss.ba
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Samofks ajd jednu sa mnom ? 
Nismo nikad igrali
Nismo nikad igrali
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
jarane ,opet ti po svom.ohladi malo s tim!ako hoces pomozi,ako neces ne moras.sve sam procitao,sve uradio,prijavio se na forum,zamjenio exe ,instaliro demaz patch,ugasio firewall,msn i takve stvari i opet nece da se konektuje...Samo F.K.S !! je napisao/la:Ne bi taj slucajno procitao prvu stranicu![]()
Da li si se pokrenuo forum prije pokretanja igrice?ajvardedo je napisao/la:jarane ,opet ti po svom.ohladi malo s tim!ako hoces pomozi,ako neces ne moras.sve sam procitao,sve uradio,prijavio se na forum,zamjenio exe ,instaliro demaz patch,ugasio firewall,msn i takve stvari i opet nece da se konektuje...Samo F.K.S !! je napisao/la:Ne bi taj slucajno procitao prvu stranicu![]()
EDIT: Takodjer, da li si editovao HOST file?
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 19 jan 2011, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.