Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Kraj pobjeda HSV-a od 4-2, aBd poslije iftara cu napisati sta mislim o utakmici.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Evo da kažem samo da je Werder dobio sa 3:0 Gladbacha. Dva gola su djelo Pizarra dok je treći postigao Naldo.
O utakmici između Vukova i Hsv-a se može kratki roman napisati. Pregršt prilika i bolji tim je pobjedio. Nisam odavno gledao slabije izdanje Vukova, prije svega mislim na šuplju odbranu, Hsv je imao pet 100% prilika, možda i više te Vukovi mogu biti sretni što su samo 4 gola primili. Onaj Elia je igračina i Romeo se vratio, taj igrač je nevjerovatno brz. Još kada se nekad vrati Alex Silva Hsv strašan. Mogu dosta toga u ligi da naprave, samo ako budu imali neki kontinuitet.
O utakmici između Vukova i Hsv-a se može kratki roman napisati. Pregršt prilika i bolji tim je pobjedio. Nisam odavno gledao slabije izdanje Vukova, prije svega mislim na šuplju odbranu, Hsv je imao pet 100% prilika, možda i više te Vukovi mogu biti sretni što su samo 4 gola primili. Onaj Elia je igračina i Romeo se vratio, taj igrač je nevjerovatno brz. Još kada se nekad vrati Alex Silva Hsv strašan. Mogu dosta toga u ligi da naprave, samo ako budu imali neki kontinuitet.
- rob do bagro
- Kontakt:
wolfsburg je deklasiran u svakom smislu...lose su odugrali,imali su puno srece mogli su primit najmanje jos 3 komada,ja sam reako da Hsv ima ekipu za titulu...to se i pokazalo u duelu sa wolfsburgom
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Zaboravio sam još napisati da je Bochum dobio Herth sa rezultastom 1:0. Pobjedonosni gol je postigao A.Yahia u 47 minuti. Hertha kao Hertha , muće se kod kuće a zahvaljujući drugim ekipama , mislim an njihovim lošim rezultatima oni mogu ići prema vrhu. Tako je bilo prošle godine a ove se čini da će biti u doljnjem djelu tabele. Bochum sa ovakvom ekipom može u sredinu tabele i sigurno mogu da izbore opstanak što im je bio i primarni cilj.
Bogami mene sekiraju i Dzeko i Vedo.Ni sijene od prosle sezone.
Na Vedi se vidi povreda ali Dzeko nikako da dodze u onu formu bez puno pametovanja i preciznosti.
Miske sasvim ok kao i Salihovic ali su nam strelci u behutu i muslimovic je isto proslu tekmu u evropskom kupu bio potpuno bezopasan.
Ne ide na dobro pa eto ti.
P.S Tek sad dolazi do izrazaja ,,strucnost,,Veha i rukovodstva Wolfa kada zbog hira i malo para onako olako pustise Magatha.
Na Vedi se vidi povreda ali Dzeko nikako da dodze u onu formu bez puno pametovanja i preciznosti.
Miske sasvim ok kao i Salihovic ali su nam strelci u behutu i muslimovic je isto proslu tekmu u evropskom kupu bio potpuno bezopasan.
Ne ide na dobro pa eto ti.
P.S Tek sad dolazi do izrazaja ,,strucnost,,Veha i rukovodstva Wolfa kada zbog hira i malo para onako olako pustise Magatha.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
šta reći ja odbrane u wolfsa žao mi džeksa i misketa inače draži mi je hamburg i od njih očekujem da uz šalke i štutgart budu glavni protivnici wolfsima na putu do odbrane titulu
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
- rob do bagro
- Kontakt:
slijedecu tekmu wolfsi igraju sa Bayernom
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
šta je ovo ljudi?? čuj 4:2 izgubili
znam da je HSV dobra ekipa ali ovo sebi nisu smjeli dozvoliti
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Dobro su i prosli, Guerrero 2 zicera, ali bas zicera, 1 na 1 sa golmanom, da nije Benaglia, ovo bi bila kanonada...Mirza_Hordas je napisao/la:šta je ovo ljudi?? čuj 4:2 izgubiliznam da je HSV dobra ekipa ali ovo sebi nisu smjeli dozvoliti
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- NoName
- Kontakt:
Ako mi dozvolite ja bih iznio svoju analizu proteklog kola BL. Ako ne dozvolite nemojte čitati
Hoff - Schalke 0-0: Negativno sam iznenađen igrom Šalkea, od koga sam očekivao da igra puno bolje i da bude ekipa koja će nametnuti svoj tempo, a oni tupavo ne priđoše golu Hoff. Sejo odličan na terenu, pravi kapiten, Vedo se još traži.
Dortmund - Stuttgart 1-1: Po meni očekivana podjela bodova. Dortmund bio bolji, Stuttgart sretniji.
Koln - Eintracht 0-0: Iako u pretsezoni najavljivan kao potencijalno iznenađenje za plasman u vrh tabele, Koln još nije pokazao ništa, iako igra i nije toliko loša. Očekujem da Podolski i ekipa ubrzo prorade i krenu ka sredini ili vrhu tabele.
Freiburg - Bayer 0-5: Fantastična igra Bayera, iako su imali i sreću na svojoj strani. Barneta super raspoložen i nosilac igre u timu. Iako iskustvo govori da Bayer polovinom sezone rezultatski padne, mislim da ove godine neće biti tako. Treba još spomenuti da na početku sezone ne igra prošlogodišnji najbolji strijelac tima Patrick Helmes.
Mainz - Bayern 2-1: Očajna igra Bavaraca u prvom poluvremenu, nešto bolje u drugom. Guus još uvijek traži pravu momčad i dosta eksperimentiše što pokazuju i dvije izmjene već u prvom poluvremenu. Olić i Mueller unijeli dosta dinamike u igru ali strijelci još uvijek apstiniraju.
Nürnberg - Hannover 0-2: Zaslužena pobjeda Hannovera koji je sezonu počeo dosta dobro.
Bochum - Hertha BSC 1-0: Hertha nije ni sjena od prošlogodišnje a bogami i sreća im više nije saveznik. Na radost mnogih forumaša
.
Wolfsburg - HSV 2-4: Napokon loš dan Wolfsa kući, koji je morao doći prije ili kasnije. Veh u potpunosti pobijeđen od svog kolege Labadie koji ove godine izgleda da ima tim za visoke domete. Kompaktna ekipa iako odbrana i nije savršena ali su ipak igrali protiv jedne napadačke ekipe tako da ne čude primljeni golovi. Guerero se pošteno ispromašivao ali to na kraju nije koštalo HSV. Pojačanja koja je HSV doveo ovog ljeta su se pokazala kao odlična.
Werder - M'gladbach 3-0: Werder diže formu te iako ih rijetko ko svrstava u red favorita u BL ove godine, kvalitetom i iskustvom će mnogima pomrsiti račune.
Iako je još uvijek rano, raduje raznovrsnost i neizvjesnost na gotovo svakoj utakmici BL. Borba za vrh i izlazak u Evropu će biti grčevita. Ovo je liga za fudbalske sladokusce u šta ubrajam i sebe
Hoff - Schalke 0-0: Negativno sam iznenađen igrom Šalkea, od koga sam očekivao da igra puno bolje i da bude ekipa koja će nametnuti svoj tempo, a oni tupavo ne priđoše golu Hoff. Sejo odličan na terenu, pravi kapiten, Vedo se još traži.
Dortmund - Stuttgart 1-1: Po meni očekivana podjela bodova. Dortmund bio bolji, Stuttgart sretniji.
Koln - Eintracht 0-0: Iako u pretsezoni najavljivan kao potencijalno iznenađenje za plasman u vrh tabele, Koln još nije pokazao ništa, iako igra i nije toliko loša. Očekujem da Podolski i ekipa ubrzo prorade i krenu ka sredini ili vrhu tabele.
Freiburg - Bayer 0-5: Fantastična igra Bayera, iako su imali i sreću na svojoj strani. Barneta super raspoložen i nosilac igre u timu. Iako iskustvo govori da Bayer polovinom sezone rezultatski padne, mislim da ove godine neće biti tako. Treba još spomenuti da na početku sezone ne igra prošlogodišnji najbolji strijelac tima Patrick Helmes.
Mainz - Bayern 2-1: Očajna igra Bavaraca u prvom poluvremenu, nešto bolje u drugom. Guus još uvijek traži pravu momčad i dosta eksperimentiše što pokazuju i dvije izmjene već u prvom poluvremenu. Olić i Mueller unijeli dosta dinamike u igru ali strijelci još uvijek apstiniraju.
Nürnberg - Hannover 0-2: Zaslužena pobjeda Hannovera koji je sezonu počeo dosta dobro.
Bochum - Hertha BSC 1-0: Hertha nije ni sjena od prošlogodišnje a bogami i sreća im više nije saveznik. Na radost mnogih forumaša
Wolfsburg - HSV 2-4: Napokon loš dan Wolfsa kući, koji je morao doći prije ili kasnije. Veh u potpunosti pobijeđen od svog kolege Labadie koji ove godine izgleda da ima tim za visoke domete. Kompaktna ekipa iako odbrana i nije savršena ali su ipak igrali protiv jedne napadačke ekipe tako da ne čude primljeni golovi. Guerero se pošteno ispromašivao ali to na kraju nije koštalo HSV. Pojačanja koja je HSV doveo ovog ljeta su se pokazala kao odlična.
Werder - M'gladbach 3-0: Werder diže formu te iako ih rijetko ko svrstava u red favorita u BL ove godine, kvalitetom i iskustvom će mnogima pomrsiti račune.
Iako je još uvijek rano, raduje raznovrsnost i neizvjesnost na gotovo svakoj utakmici BL. Borba za vrh i izlazak u Evropu će biti grčevita. Ovo je liga za fudbalske sladokusce u šta ubrajam i sebe
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Cuj napokon los dan Wolfsburga :roll:A vidim ko fol si razocaran bodom Schalkea u po Hoffenheima iliti njihovom stadionu.naravno ni rijeci nisi napisao ni o Bajramovicevom Frankfurtu Ofirno pisanje da nemoze biti ofirnije.Iliti u prevodu jedva cekam da loli krepa kravaNoName je napisao/la:Ako mi dozvolite ja bih iznio svoju analizu proteklog kola BL. Ako ne dozvolite nemojte čitati![]()
Bochum - Hertha BSC 1-0: Hertha nije ni sjena od prošlogodišnje a bogami i sreća im više nije saveznik. Na radost mnogih forumaša.
Zbog takvog ,,pischanja,,zelim tvom milom i dragom klubu sve najgore pa onda budi sladokusac do mile volje i dalje
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
NoName je napisao/la:Ako mi dozvolite ja bih iznio svoju analizu proteklog kola BL. Ako ne dozvolite nemojte čitati![]()
Bochum - Hertha BSC 1-0: Hertha nije ni sjena od prošlogodišnje a bogami i sreća im više nije saveznik. Na radost mnogih forumaša.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Da se nisi malo zajebo?NoName je napisao/la:Ako mi dozvolite ja bih iznio svoju analizu proteklog kola BL. Ako ne dozvolite nemojte čitati![]()
I ako sam rekao sinoc da cu analizirati utakmicu nisam imao vremena, pa cu evo to sada uraditi. Kao sto sam rekao prije utakmice uspjeli smo Wolfsburg od 1997. godine od kako su "vukovi" u Bundesligi pobjediti samo tri puta, jucer je bio cetvrti put i ocekivao sam da ce Wolfsburg nastaviti tradiciju gdje su stali prethodnih godina, cak i kada su se borili za opstanak uzimali su svih sest bodova protiv HSV-a. Sto se tice HSV-a, oni su usli u utakmicu otvoreno, a isto je uradio i Wolfsburg, 1000000000 % sam ubjedjen da je jucer na klupi sjedio Magath Wolfsburg bi dobio 3-0 jer bi samo igrao na kontre kao sto je radio protiv jacih ekipa od njegove. Dakle HSV je usao otvoreno u utakmicu i Veh je trbao znati da Josue nema kvalitet da sam zatovri Ze Roberta koji je od njga 100 puta kvalitetniji jos kad se tu ukljuci Jarolim, Guerrero i Elia, od pocetka se Wolfsburgu pisalo crno (pogledjate formaciju Wolfsburga prosle godine protiv HSV-a pa ce te znati sta mislim, ko ne zeli citati tada je Magath igrao sa dva razbijaca protivnicke igre). Kao sto sam poceo ZeRo i Elia su stvorili prostor nakon sto su izigrali Josuea, i Jarolim je uposlio Guerrera koji pogadja stativu, a onda se lopta od ledja golmana vraca u gol. Nakon toga HSV nije stao sto je bio slucaj prethodnih godina, vec nastavlja igrati otvoreno, pa u 7. minuti opet ZeRo sa Trochowskim izbacuje Josue-a, i lopta dolazi do Jarolima koji uposljava Petrica, koji od Barzaglija pravi malu macu, a cudesni Benalgio to brani, a do lopte dolazi Elia, koji izigrava trojcu igraca Wolfsburga i loptu salje u mrezu Wolfsburga. Nakon toga se ocekivala velika inicijativa Wolfsburga, no medjutim HSV je nastavio dalje pritiskati odbranu Wolfsburga i tako Geurrero (kloc) u 17. minuti moze da rijesi utakmicu, ali kao sto znamo on je samo dobar kao joker pa mu Benaglio 1 na 1 skida loptu s noge. Nakon toga u 21. minuti nakon prekrsaja nad Dzekom, Miske sutira, a lopta se odbija od zivi zid i opet dolazi do Misketa koji uposljava Riethera koji salje loptu par centimetara pored lijeve stative. Poslje te akcije "vukova" HSV opet preuzima igru u svoje ruke i u 23. minuti kloc opet sam izalzi pred Benaglia i opet promasuje, pa zatim u 27. minuti kao sto niko nije primjetio da su nalijevoj strani Aogo i Elia izigrali odbranu Wolfburga, nakon cega je Elia postigao cist gol, ali sudija je svirao nedozovljenu poziciju. Poslje te akcije igra se smirila sve do 40. minute kada nakon odlicnog izbacivanja Trochowskog pred gol Wolfsburga od strane ZeRo, Trochowski pogadja precku. A u prvih 15. minuta drugog poluvremena sasvim druga prica u prvih 15. minuta nastavka kada Wolfsburg stize do izjednacenja golovima Misimovica i Martinsa. Ali poslje toga HSV preuzima opet kontrolu nad igrom i opet stvara par izvrsnih prilika, pa tako u 65. minuti ZeRo pogadja nakon ubacaja Elie, precku, a zatim odlican udarac Guerrera brani Benaglio. Poslje toga u 68. minuti slijedi odlicna akcija koji su izveli Aogo, Guerrero, nakon koje ZeRo sutira, a Benaglio brani opet nekom cudesnom intervencijom. Zatim u 75. minuti slijedi zasluzeno vodstvo HSV-a, gdje ZeRo (za mene definitivno igrac 3. kola Bundeslige) proigrava Aogoa, koji iz prve uposljava Petrica, koji loptu salje tamo gdje joj je mjesto. Poslje toga izalzi Guererro iz igre, a ulazi Marcus Berg koji umalo da postinge gol nakon uposljavanja Petrica, ali mu Benaglio skida loptu s noge, a onda u 86. miniti opet Marcus Berg sutira u densi donji ugao gola Benaglia ali ovaj opet vadi loptu, a onda u 90. miniti slijedi slag na tortu, kada Boateng izbacuje Castelena, koji ostavlja Schefera i loptu salje u merzu pomocu nemocnog Benglia. Sto se tice statistike HSV je imao 27-12 udaraca prema golu, 56-44 % posjed lopte, i 65-35% dobijenih duela. Ovo sam napisao za sve one koji nisu pratili utakmicu da vide sta se je sve desavalo. Na kraju bih jos dodao za ove koji govore da je odbrana losa, da je to ista odbrana koja je prosle godine bila durga u Bundesligi, i da se odmah na pocetku vidjelo da je Miske usao nervozno u utakmicu i donekle se tu moze traziti odogvornost za poraz Wolfsburga, jer i ja dalje tvrdim kao Effenberg i Scholl da je Miske vazniji igrac i od Dzeke i od Grafitea.
Sto se tice HSV-a, oni bi mogli ove sezone napraviti nesto veliko, ali samo da ne bude tradiconalnog pada igre i gubljenja nepotrebnih bodova koje uvijek pocinje krajem marta ili pocetkom aprila, a doveli su trenera koji je prosle s Leverkusenom dominirao u prvom dijelu sezone, ali znamo kako je na kraju zavrsio. Ipak malo sam veci optimista ove sezone jer imaju veci izbor kvalitetnih igraca na klupi, npr. gadno je protvniku ako igra 60. minuta protiv Elie, i kaze hvala Bogu njega sam se rijesio, a onda mu ulazi Castelen, Pitroipa ili Jansen. Znai HSV je kvalitetno rasporedjen na svim pozicijama, samo nema adekvatne zamjena za Ze Roberta, a takodjer su jucer falili Demel, Jansen, Alex Silva.
Izvinjavam se na malo duzem postu.
Sto se tice HSV-a, oni bi mogli ove sezone napraviti nesto veliko, ali samo da ne bude tradiconalnog pada igre i gubljenja nepotrebnih bodova koje uvijek pocinje krajem marta ili pocetkom aprila, a doveli su trenera koji je prosle s Leverkusenom dominirao u prvom dijelu sezone, ali znamo kako je na kraju zavrsio. Ipak malo sam veci optimista ove sezone jer imaju veci izbor kvalitetnih igraca na klupi, npr. gadno je protvniku ako igra 60. minuta protiv Elie, i kaze hvala Bogu njega sam se rijesio, a onda mu ulazi Castelen, Pitroipa ili Jansen. Znai HSV je kvalitetno rasporedjen na svim pozicijama, samo nema adekvatne zamjena za Ze Roberta, a takodjer su jucer falili Demel, Jansen, Alex Silva.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ovaj ode nasiroko i nadugacko, nadati je se da ima netko tko ovo moze da cita. ja cu kratko, kao sto rekoh prije pocetka sezone male su sanse da bajern uzme titulu. pomalo mi pocinje liciti na hajduka. pune novina tekstova o njima kako je ovo njihova sezona , a na kraju se zadovolje ulaskom u lp. a i kako bi pustili su najboljega igraca iz odbrane, najboljega veznoga i u napadu su zadrzali nezadovoljnoga riberija. a koga su doveli, neke levate holandjane, golman rupa, igraju sa dva defanzivca bez prave desetke, pranjic nije srna da bi bio na svjetskom nivou. olic je svoj vrhunac vec postigao i sada je vec u silaznoj putanji, bolje receno ola im uzeo pare. gomez razvikan, valjda sto je njemacka devetka pa mora zbog toga igrati u bajernu. za te pare je bilo puno boljih igraca. po meni uz vukove, studgart i hsv su glavni protagonisti za njemačku tacnu. cudi me kako na alijanci areni nema kobasica kao na poljudu krofni. ali nema takve duhovitosti i cinizma u minhenu. kada smo kod njihovih naviojaca nikada nisam cuo da imaju neko specijalno ime. auuu koliko to ja napisa. rugala mu se ruga pa mu bila........
Vrlo lose postavljena formacija Wfla , Benitez bi se postidioamerosm je napisao/la:I ako sam rekao sinoc da cu analizirati utakmicu nisam imao vremena, pa cu evo to sada uraditi. Kao sto sam rekao prije utakmice uspjeli smo Wolfsburg od 1997. godine od kako su "vukovi" u Bundesligi pobjediti samo tri puta, jucer je bio cetvrti put i ocekivao sam da ce Wolfsburg nastaviti tradiciju gdje su stali prethodnih godina, cak i kada su se borili za opstanak uzimali su svih sest bodova protiv HSV-a. Sto se tice HSV-a, oni su usli u utakmicu otvoreno, a isto je uradio i Wolfsburg, 1000000000 % sam ubjedjen da je jucer na klupi sjedio Magath Wolfsburg bi dobio 3-0 jer bi samo igrao na kontre kao sto je radio protiv jacih ekipa od njegove. Dakle HSV je usao otvoreno u utakmicu i Veh je trbao znati da Josue nema kvalitet da sam zatovri Ze Roberta koji je od njga 100 puta kvalitetniji jos kad se tu ukljuci Jarolim, Guerrero i Elia, od pocetka se Wolfsburgu pisalo crno (pogledjate formaciju Wolfsburga prosle godine protiv HSV-a pa ce te znati sta mislim, ko ne zeli citati tada je Magath igrao sa dva razbijaca protivnicke igre). Kao sto sam poceo ZeRo i Elia su stvorili prostor nakon sto su izigrali Josuea, i Jarolim je uposlio Guerrera koji pogadja stativu, a onda se lopta od ledja golmana vraca u gol. Nakon toga HSV nije stao sto je bio slucaj prethodnih godina, vec nastavlja igrati otvoreno, pa u 7. minuti opet ZeRo sa Trochowskim izbacuje Josue-a, i lopta dolazi do Jarolima koji uposljava Petrica, koji od Barzaglija pravi malu macu, a cudesni Benalgio to brani, a do lopte dolazi Elia, koji izigrava trojcu igraca Wolfsburga i loptu salje u mrezu Wolfsburga. Nakon toga se ocekivala velika inicijativa Wolfsburga, no medjutim HSV je nastavio dalje pritiskati odbranu Wolfsburga i tako Geurrero (kloc) u 17. minuti moze da rijesi utakmicu, ali kao sto znamo on je samo dobar kao joker pa mu Benaglio 1 na 1 skida loptu s noge. Nakon toga u 21. minuti nakon prekrsaja nad Dzekom, Miske sutira, a lopta se odbija od zivi zid i opet dolazi do Misketa koji uposljava Riethera koji salje loptu par centimetara pored lijeve stative. Poslje te akcije "vukova" HSV opet preuzima igru u svoje ruke i u 23. minuti kloc opet sam izalzi pred Benaglia i opet promasuje, pa zatim u 27. minuti kao sto niko nije primjetio da su nalijevoj strani Aogo i Elia izigrali odbranu Wolfburga, nakon cega je Elia postigao cist gol, ali sudija je svirao nedozovljenu poziciju. Poslje te akcije igra se smirila sve do 40. minute kada nakon odlicnog izbacivanja Trochowskog pred gol Wolfsburga od strane ZeRo, Trochowski pogadja precku. A u prvih 15. minuta drugog poluvremena sasvim druga prica u prvih 15. minuta nastavka kada Wolfsburg stize do izjednacenja golovima Misimovica i Martinsa. Ali poslje toga HSV preuzima opet kontrolu nad igrom i opet stvara par izvrsnih prilika, pa tako u 65. minuti ZeRo pogadja nakon ubacaja Elie, precku, a zatim odlican udarac Guerrera brani Benaglio. Poslje toga u 68. minuti slijedi odlicna akcija koji su izveli Aogo, Guerrero, nakon koje ZeRo sutira, a Benaglio brani opet nekom cudesnom intervencijom. Zatim u 75. minuti slijedi zasluzeno vodstvo HSV-a, gdje ZeRo (za mene definitivno igrac 3. kola Bundeslige) proigrava Aogoa, koji iz prve uposljava Petrica, koji loptu salje tamo gdje joj je mjesto. Poslje toga izalzi Guererro iz igre, a ulazi Marcus Berg koji umalo da postinge gol nakon uposljavanja Petrica, ali mu Benaglio skida loptu s noge, a onda u 86. miniti opet Marcus Berg sutira u densi donji ugao gola Benaglia ali ovaj opet vadi loptu, a onda u 90. miniti slijedi slag na tortu, kada Boateng izbacuje Castelena, koji ostavlja Schefera i loptu salje u merzu pomocu nemocnog Benglia. Sto se tice statistike HSV je imao 27-12 udaraca prema golu, 56-44 % posjed lopte, i 65-35% dobijenih duela. Ovo sam napisao za sve one koji nisu pratili utakmicu da vide sta se je sve desavalo. Na kraju bih jos dodao za ove koji govore da je odbrana losa, da je to ista odbrana koja je prosle godine bila durga u Bundesligi, i da se odmah na pocetku vidjelo da je Miske usao nervozno u utakmicu i donekle se tu moze traziti odogvornost za poraz Wolfsburga, jer i ja dalje tvrdim kao Effenberg i Scholl da je Miske vazniji igrac i od Dzeke i od Grafitea.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- NoName
- Kontakt:
Haris, Mirza, napokon loš dan Wolfsburga znači da su loše odigrali kući nakon nekih 17-18 kola a ne to da sam ja to jedva dočekao. Haris koji je to moj klub? Za tvoju informaciju ja sam veliki fan svih klubova gdje igraju naši pa samim tim i Wolfsburga, Hoffenhaima, Eintrachta, Lyona i slično. Detalja o utakmici Eintrachta nema zbog rezultata a i činjenice da je Bajramović odigrao malo.
Ribery, nisam se malo zajebo. Puno sam se zajebo
Guus, Gaal i ostala oranja (O->S)
manje, više sve je meni to isto.
Amerosm, dobar post, samo molim te da ga ubuduće razbiješ u pasuse, ovako mi oči ispadoše da pročitam. Na kraju sam kopirao u Word, razbio u pasuse pa onda čitao
Ribery, nisam se malo zajebo. Puno sam se zajebo
Amerosm, dobar post, samo molim te da ga ubuduće razbiješ u pasuse, ovako mi oči ispadoše da pročitam. Na kraju sam kopirao u Word, razbio u pasuse pa onda čitao
Zadnja izmjena: NoName, dana/u 25 avg 2009, 10:21, ukupno mijenjano 1 put.
e moj hamburgovac..
da su se, jedna iza druge, igrale 3 utakmice tvoj hsv nebi ni boda uzeo.
ono je bila sreca koja se izmjeriti ne moze
hej, da neko protiv wolfa zabije 2 komada u 7 minuta..ccc...
zapamti, wolfsi ce igrati lp i budi siguran da im do kraja prvenstva a ni u lp niko nece zabiti 2 gola u 7 minuta.
onakve golove, kao sto je prvi, primao je jos legendarni piplica.
wolfe su sokirala dva rana pogotka ali su ih uspjeli neutralisati.
poslije 2:2 nisu imali snage za potpuni preokret sto hsv kaznjava.
obicno mini-klubovi koji se vise sretno nego spretno izbore za el, polete visoko pa navijaci pomisle kako je dosla njihova godina, ali kada se razbiju niko ih vise ne podize.
da su se, jedna iza druge, igrale 3 utakmice tvoj hsv nebi ni boda uzeo.
ono je bila sreca koja se izmjeriti ne moze
hej, da neko protiv wolfa zabije 2 komada u 7 minuta..ccc...
zapamti, wolfsi ce igrati lp i budi siguran da im do kraja prvenstva a ni u lp niko nece zabiti 2 gola u 7 minuta.
onakve golove, kao sto je prvi, primao je jos legendarni piplica.
wolfe su sokirala dva rana pogotka ali su ih uspjeli neutralisati.
poslije 2:2 nisu imali snage za potpuni preokret sto hsv kaznjava.
obicno mini-klubovi koji se vise sretno nego spretno izbore za el, polete visoko pa navijaci pomisle kako je dosla njihova godina, ali kada se razbiju niko ih vise ne podize.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- NoName
- Kontakt:
Idi ba šečeru piši pjesme, sad ga baš lupaš
HSV ima dobru ekipu ove godine, to je valjda zato što im je Barba u upravi sada. 
neka ba, ostavi ti svoje znanje sebi
taman da im bayo ribija pokloni oni nece ni kvalifikacije za lp
zivi bili pa vidjeli
taman da im bayo ribija pokloni oni nece ni kvalifikacije za lp
zivi bili pa vidjeli
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.