Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- korisnikforuma
- Kontakt:
Re: Reprezentacija Italije
OK Il Principe, iskreno koliko si puta gledao Fiorentinu ove sezone? Jedan put, dva puta?
Ja sam desetak puta naletio na reprizu Fiorentininih utakmica ove sezone i mogu ti sa sigurnošću reći da je Aquilani za klasu lošiji i od Davida Pizarra i od Borje Valera. Jednostavno prepičkast je da bi bio dobar igrač, a nema toliko talenta da bi mogao biti kao Pirlo. A to što pričaš da su ga u Juventusu yebale ozljede, a da je u Milanu bio obična rezerva je potpuno krivo. U Juventusu je bio najkonstantniji vezni igrač, i realno pokazao je jako malo, a u Milanu je doveden s namjerom da bude prvotimac, ali je jednostavno bio preloš, iako su ga forsirali jako dugo. Yebeš igrača koji ne može igrat ispred yebenog Nocerina ili Ambrosinija sa 40 godina.
Jednostavno loš igrač dobre tehnike i dobrog šuta. Pa se ljudi često prevare i misle da je dobar. A nije.
Ja sam desetak puta naletio na reprizu Fiorentininih utakmica ove sezone i mogu ti sa sigurnošću reći da je Aquilani za klasu lošiji i od Davida Pizarra i od Borje Valera. Jednostavno prepičkast je da bi bio dobar igrač, a nema toliko talenta da bi mogao biti kao Pirlo. A to što pričaš da su ga u Juventusu yebale ozljede, a da je u Milanu bio obična rezerva je potpuno krivo. U Juventusu je bio najkonstantniji vezni igrač, i realno pokazao je jako malo, a u Milanu je doveden s namjerom da bude prvotimac, ali je jednostavno bio preloš, iako su ga forsirali jako dugo. Yebeš igrača koji ne može igrat ispred yebenog Nocerina ili Ambrosinija sa 40 godina.
Jednostavno loš igrač dobre tehnike i dobrog šuta. Pa se ljudi često prevare i misle da je dobar. A nije.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Abate je jako dobar desni bek, ne znam otkud tolika hajka na njega i ovdje a i od navijaca Milana. Posebno sad djeluje kao da se momak vraca u formu.
a ovi pozivi za 4 golmana su vjerovatno zelja Prandelija da pokaze da svako ko zasluzi poziv ce ga i dobiti, vise kao neka nagrada za trud i kao dokaz da se svi igraci prate. Nisu oni mi ili Sijera leone da se mora pozvati max 20 igraca jer se stedi na smjestaju, hrani itd itd
..i Marketi i Sirigu su svojim nastupima zasluzili poziv, ima ih tu jos odlicnih, ja bih recimo prije zvao Konsiljija kojeg smatram odlicnim (jos i relativno mladim) golmanom prije Di Santisa koji je dobar golman ali ulazi u godine. Dosta je jedan veteran, Gigi, ali mora biti i odredjen broj Napolitanaca.
a ovi pozivi za 4 golmana su vjerovatno zelja Prandelija da pokaze da svako ko zasluzi poziv ce ga i dobiti, vise kao neka nagrada za trud i kao dokaz da se svi igraci prate. Nisu oni mi ili Sijera leone da se mora pozvati max 20 igraca jer se stedi na smjestaju, hrani itd itd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
:ugeek:korisnikforuma je napisao/la:Čudo pravo kako nije pozvao Nocerina![]()
A Aquilani je toliko loš da ni u U21 nebi mogao igrati, najslabiji od tri vezna u Fiorentini.
Ogbonna je ozljeđen.
Ranocchia je no. 1 stoper europe, on i napola ozljeđen može igrat bolje od ostalih ovdje![]()
Cerci definitivno zaslužuje poziv.
Antonelli i De Sciglio su odlični na LB, zapravo više brine tko će na RB? Možda baš De Sciglio
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- korisnikforuma
- Kontakt:
Sarkazam, nisam interista, jer da jesam onda to možda nebi bio sarkazam :ugeek:
- Contentissimo
- Kontakt:
bas dobro sto ce Chiello najvjerovatnije propustiti ove tekme, treba nam odmoran...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- IlPrincipe
- Kontakt:
Probable line-up vs. Brazil (4-3-1-2): Buffon; Maggio-Bonucci-Barzagli-De Sciglio; De Rossi-Pirlo-Marchisio; Montolivo; Osvaldo-Balotelli.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ja mislim da bi Totti i dan danas mogao igrati za Italiju i biti jedan od najboljih igraca.
Velika steta je sto njega nema.
Velika steta je sto njega nema.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Joj Osvaldo u napadu. Lik se nije sastavio s loptom u zadnjih nekoliko mjeseci.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- korisnikforuma
- Kontakt:
Prijateljska je, bilo bi idealno kada bi Cassano bio u napadu, a Ranocchia u obrani umjesto Barzaglia...L'Avvocato je napisao/la:Joj Osvaldo u napadu. Lik se nije sastavio s loptom u zadnjih nekoliko mjeseci.
Neću se začudit kad mu i Pirlo i Marchisio i Barzagli odigraju svih 90 minuta u prijateljskoj utakmici, ni prvi ni zadnji put
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ni mene to ni najmanje ne bi iznenadilo. Potpuno bespotrebno, ali to je njegovo pravo jbg.
Ako bi ikoga trebao odmarati onda su to Pirlo i Barza. Nek da priliku Verattiju i Ranocchiji, mladi su, zivot je pred njima
Ako bi ikoga trebao odmarati onda su to Pirlo i Barza. Nek da priliku Verattiju i Ranocchiji, mladi su, zivot je pred njima
★★★
Sta je ovo k'o nesto Totti se vraca u reprezentaciju ?

Ne verujem.MElloo je napisao/la:Sta je ovo k'o nesto Totti se vraca u reprezentaciju ?![]()
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Repka od igrača koji bi mogli promijeniti boju dresa na kraju sezone

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- francobaresi
- Kontakt:
Mogao je vala Prandelli izaći u susret Juventusu i odmoriti Barzaglia i vremešnog čarobnjaka Pirla , drago mi je što će Abate dobiti odmor , kao i Shaarawy na kojem se osjeti umor u zadnjih par utakmica .IlPrincipe je napisao/la:Probable line-up vs. Brazil (4-3-1-2): Buffon; Maggio-Bonucci-Barzagli-De Sciglio; De Rossi-Pirlo-Marchisio; Montolivo; Osvaldo-Balotelli.
I silno mi je drago što će De Sciglio napokon biti u prvih 11. Vjerujem da je on dugoročno rješenje za tu lijevu stranu u reprezentaciji .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlCapitano
- Kontakt:
Ja ne znam šta je sa Criscitom, je li i dalje neka suspenzija na snazi ili šta? Misli li se njega zvati u repku opet? Ako da, po meni je bolje da on ili npr. Santon budu lijevo, a De Sciglio desno...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlPrincipe
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnju tekmu Azzurra sa Seleçãom

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pogledaj ove sastave i sad ove

Pogledaj ove sastave i sad ove
- francobaresi
- Kontakt:
Nije moguće da je ovo najbolje sto Brazila moze ponuditi , tu su samo jos Silva i Marcelo na klupi .rio_Ferdy88 je napisao/la:Očekivani sastavi za večerašnju tekmu Azzurra sa Seleçãom![]()
S' druge strane Prandelli , izvodi sastav bez par stanardnih igrača ( Chiellini , Montolivo , Shaarawy , Abate ) .
Došlo vrijeme da Italija ima bolje igrače od Brazila .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Da li će biti prenos na nekom TV kanalu ili?
Il club piu titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.