Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

velez_mostar
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la velez_mostar » 31 mar 2010, 00:02

Pjanic ima sve sto je potrebno jednom velikom igracu ,od pasa ,pregleda igre ,suta ,prekida ,sve ,ali bi na terenu mogao malo vise "raditi" ,pomalo je statican ,djeluje nezainteresirano..poznato je da igraci sa takvom nogometnom inteligencijom mogu vrlo lako popunjavati taj nedostatak ,ali je cinjenica da u modernom fudbalu fizicka sprema ,trka ,angaziranost znaci puno...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2010, 00:16

velez_mostar je napisao/la:Pjanic ima sve sto je potrebno jednom velikom igracu ,od pasa ,pregleda igre ,suta ,prekida ,sve ,ali bi na terenu mogao malo vise "raditi" ,pomalo je statican ,djeluje nezainteresirano..poznato je da igraci sa takvom nogometnom inteligencijom mogu vrlo lako popunjavati taj nedostatak ,ali je cinjenica da u modernom fudbalu fizicka sprema ,trka ,angaziranost znaci puno...
I cinjenica je da mu je 19 godina. :roll: Kad se ta cinjenica pogleda onda se nastavi dalje razglabati,
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 31 mar 2010, 00:44

Pjanic je u prve 32 minute pretrcao nevjerovatnih 6347 metara(ako ne laze reziser). To dovoljno govori o njegovoj fizickoj pripremljenosti
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Urban

Post Postao/la Urban » 31 mar 2010, 00:47

mene samo intresuje hocu li ikad vidjet da je kod nas raja zadovljona igrom nasih igraca pa ljudi dragi ja ne znam sta treba uradit da bi svi bili zadovoljni definitivno vise nema smisla imal ista da nama valja
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 31 mar 2010, 00:50

Urban je napisao/la:mene samo intresuje hocu li ikad vidjet da je kod nas raja zadovljona igrom nasih igraca pa ljudi dragi ja ne znam sta treba uradit da bi svi bili zadovoljni definitivno vise nema smisla imal ista da nama valja
moraju u svakoj utakmici zabiti po 2 gola i asistirati 3 puta bez obzira na kojoj poziciji igrao...ako je rijec o golmanu...mora odbraniti svaki penal koji se dosudi protiv njegoce ekipe i ni slucajno primiti vise od 5 golova u toku sezone :lol:

mi smo lud narod...svak svog konja hvali samo mi ne ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 31 mar 2010, 01:02

19TM87 je napisao/la:
Urban je napisao/la:mene samo intresuje hocu li ikad vidjet da je kod nas raja zadovljona igrom nasih igraca pa ljudi dragi ja ne znam sta treba uradit da bi svi bili zadovoljni definitivno vise nema smisla imal ista da nama valja
moraju u svakoj utakmici zabiti po 2 gola i asistirati 3 puta bez obzira na kojoj poziciji igrao...ako je rijec o golmanu...mora odbraniti svaki penal koji se dosudi protiv njegoce ekipe i ni slucajno primiti vise od 5 golova u toku sezone :lol:

pa treba biti realan. pjana zna biti nabolji a zna biti i najgori. imaju ljudi koji ocjenjuju nastupe igraca i onda mi nije jasno kako neko moze tvrditi da je bio fenomenalan kad je bio prosjecan i bilo je dosta boljih pojedinaca od njega

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 31 mar 2010, 01:33

Pjanić večeras odličan. Pored tačnih i odličnih dodavanja, imao je nekoliko odlično presječenih lopti. Asistenciju i još bolju asistenciju za Lisandra, kad je bio 1 cm u ofsajdu da ne spominjem. Izvađen je ranije, jer ga Puel čuva za revanš. A jedan je žuti karton od suspenzije.
Ono što je odavno primjetno je to da saigrači Pjanića brutalno ignorišu u milion situacija. Ne bih rekao da mu ne vjeruju, prije da nemaju dovoljno poštovanja zbog njegovih godina. Tipičan primjer sinoć je bio kad Cris ima loptu i Pjanić dođe u odbranu na metar od njega, a ovaj opali neku pogrešnu dijagonalu, umjesto da samo preda loptu. U Wolfsburgu to nikad ne bi uradili Misimoviću, recimo. Također su ga Delgado i Bastos baš ružno izignorisali u po par navrata. Dosta česta situacija. Daju mu loptu maltene samo kad moraju.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 mar 2010, 01:35

Miralem je na nivou taman Lyona u igračkom smislu. Još ako Bog da jedna sezona, onda mu je vrijeme da sa 20-21-om godinom ode u "veći" klub.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 31 mar 2010, 01:48

Pjanic je veceras bio odlican,svaka cast! On ce naredne godine preci u neki top klub u Evropi! Mire ponosu BIH!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2010, 01:55

damirko je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:

pa treba biti realan. pjana zna biti nabolji a zna biti i najgori. imaju ljudi koji ocjenjuju nastupe igraca i onda mi nije jasno kako neko moze tvrditi da je bio fenomenalan kad je bio prosjecan i bilo je dosta boljih pojedinaca od njega
Eto Lovren je bio bolje ocjenjen od njega :mrgreen: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 31 mar 2010, 02:02

na goal.com je slabo ocjenjen al koliko se meni cini to su ameri sto rade na toj stranici.

http://en.uclratings.uefa.com/UEFA/1577 ... de=2000476

na uefi kao i uvijek medju naj boljim.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 mar 2010, 02:11

Ma goal.com piše kako želi, no meni je važniji Uefa.

Oplakah šta piše na gola o Miralemu. Nije imao svoju noć, razočarao, nije pokazao svoju brzinu i sposobnost iako je dosta sudjelovao kod gola Bastosa, i dali mu ocjenu 5. HAHAHAHHA. Najslabiji mislim. Bravo na objektivnost, portal koji piše kako mu "čefne".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2010, 03:04

Neutral je napisao/la:Miralem je na nivou taman Lyona u igračkom smislu. Još ako Bog da jedna sezona, onda mu je vrijeme da sa 20-21-om godinom ode u "veći" klub.
:lol: Veci klub kvadratno ili hektrolijski :mrgreen:
Klub sedmostruki uzastopni sampion francuske,na korak u polufinale LS a ovaj o vecem klubu narica. :lol: :D
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 31 mar 2010, 03:04, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 31 mar 2010, 03:04

Željovac je napisao/la:Pjanić večeras odličan. Pored tačnih i odličnih dodavanja, imao je nekoliko odlično presječenih lopti. Asistenciju i još bolju asistenciju za Lisandra, kad je bio 1 cm u ofsajdu da ne spominjem. Izvađen je ranije, jer ga Puel čuva za revanš. A jedan je žuti karton od suspenzije.
Ono što je odavno primjetno je to da saigrači Pjanića brutalno ignorišu u milion situacija. Ne bih rekao da mu ne vjeruju, prije da nemaju dovoljno poštovanja zbog njegovih godina. Tipičan primjer sinoć je bio kad Cris ima loptu i Pjanić dođe u odbranu na metar od njega, a ovaj opali neku pogrešnu dijagonalu, umjesto da samo preda loptu. U Wolfsburgu to nikad ne bi uradili Misimoviću, recimo. Također su ga Delgado i Bastos baš ružno izignorisali u po par navrata. Dosta česta situacija. Daju mu loptu maltene samo kad moraju.
E brate i ja sam bas to primijetio za Pjaniceve saigrace.Upravo zbog tog i izgleda slabiji na terenu.Ljudi mu bukvalno daju loptu kad moraju.Vecinu lopti dobije ako ukrade,odbije se od nekog,a tek onda ako mu neko doda.Medjutim,on tu bas i pokazuje kolika je igracina,jer mu je dovoljna samo jedna lopta i on ce od nje napraviti go il asistenciju ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 mar 2010, 03:49

harishp je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Miralem je na nivou taman Lyona u igračkom smislu. Još ako Bog da jedna sezona, onda mu je vrijeme da sa 20-21-om godinom ode u "veći" klub.
Klub sedmostruki uzastopni sampion francuske,na korak u polufinale LS a ovaj o vecem klubu narica. :lol: :D

Klub koji neće u narednih 100 godina osvojiti Ligu prvaka. Kakve veze imaju klubovi koji dođu do polufinala. Vrhunski klub je klub koji osvoji to. Koji je Lyon u prvenstvu ?, je li on sa Lyonom osvojio kup ?, prvenstvo ?. :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2010, 04:44

Neutral je napisao/la:
harishp je napisao/la:

Klub koji neće u narednih 100 godina osvojiti Ligu prvaka. Kakve veze imaju klubovi koji dođu do polufinala. Vrhunski klub je klub koji osvoji to. Koji je Lyon u prvenstvu ?, je li on sa Lyonom osvojio kup ?, prvenstvo ?. :roll:
Prvo skoci pa reci hop.Govorio si da nece proci ni Real,pa sta bi.Pola ove ekipe im fakticki tek jednu sezonu igra zajedno.
Nevalja podcijenjivati ekipe ne samo da nevalja nego nije ni fino.
Uostalom u tim kobajagi velikim drugim timovima moze da nestane kao da ga nikad nije ni bilo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 31 mar 2010, 12:00

uz to lion ce izgleda imatti relativno lahkog protivnika BAYERNA jer se evo roony povrijedio ...a to je pola mancestera....mislim da bayern moze bunkerom doc do polufinala,gdje ce ih mire poslati u PM :D
dakle imam neki osjecaj MIRE SA 19 GODINA IGRA FINALE LIGE PRVAKA....zivi bili pa vidjeli
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 31 mar 2010, 12:01

u petak puno 20 god :lol:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 mar 2010, 12:04

johnnyHZ je napisao/la:uz to lion ce izgleda imatti relativno lahkog protivnika BAYERNA jer se evo roony povrijedio ...a to je pola mancestera....mislim da bayern moze bunkerom doc do polufinala,gdje ce ih mire poslati u PM :D
dakle imam neki osjecaj MIRE SA 19 GODINA IGRA FINALE LIGE PRVAKA....zivi bili pa vidjeli
Jest pola ekipe, isto kao Ronaldo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 mar 2010, 15:45

slika :mrgreen: :mrgreen:

Zamolio bi ako bi neko mogao da nadje sliku koju sam sinoc vidio na utakmici lyon-bordo Tranparent igraca portret Pjanica na platnu BIH zastava na njoj skontacete na sta mislim volio bi to da imam ako ko nadje neka postavi. :mrgreen: 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DeeWa, Edincapitano, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, Scholl i 50 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []