BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pauk
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Pauk » 04 jul 2010, 20:05

Sto se tice Milana Djurica koji je presao u Parmu, on zvuci vrlo interesantan.

Momak ima samo 20 godina, visok 193 cm, i sad trebamo vidjeti sta ce uraditi u Parmi, prije nego sto ga pozovemo, ali sigurno ga treba pratiti u narednoj sezoni.

Ali lik samo zna italijanski a ne maternji jezik, to barem pise u jednom italijanskom clanku.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jul 2010, 20:07

Pauk je napisao/la:Sto se tice Milana Djurica koji je presao u Parmu, on zvuci vrlo interesantan.

Momak ima samo 20 godina, visok 193 cm, i sad trebamo vidjeti sta ce uraditi u Parmi, prije nego sto ga pozovemo, ali sigurno ga treba pratiti u narednoj sezoni.

Ali lik samo zna italijanski a ne maternji jezik, to barem pise u jednom italijanskom clanku.
Imali smo jednog takvog.Pa'' proprica'' ko' megafonom. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 04 jul 2010, 20:47

harishp je napisao/la:Sory skaut nismo te prepoznali :roll:
Bunoza ni u Baselu nije mogao probu da prodje. :roll:
Niko ne kaze,da od njega ili takvih nece biti nista.
Ali vala kad odvali od celo u vaznim tekmama.Onda ce se svi ovi ''skautici''povuci u misju rupu.
a sto onda jedva docekas gresku mravca ili pandze na utakmici pa da im hebes mater, govoris kako nemaju pojma, kako su bolji za ragbija, a eto po tvom ne treba pozvati bunozu koji je po misljenju svih forumasa bolji od ove dvojice i treba ga pozvati protiv katara i isprobati ga, ako ne valja, vozdra, ako valja pozivati ga i ubuduce
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 04 jul 2010, 21:45

slazem se sa harishp, samo u vezi seferovica nije u pravu. seferovic nije odigro za fiorentinu jer nije jos imo licencu odnosno papire da zaigra u fiorentini. tako da je tek pred kraj prvenstva imo pravo na nastup za fiorentinu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 jul 2010, 21:48

Ovoga Bunozu svakako treba pozvati sledecu prijateljsku!

Sta treba cekati da cjeli forum i sva javnost vidi da je kvalitet, ako dodje do toga vec ce ga kockasti kaparisati !!!
Nekada trener treba da ima malo i feelinga i intiucije da vidi i radi prije nas laika :D i da malo irizikuje.

E sada je za mene puno veci rizik i glupost Staviti Pandzu,Mravca , Salihovica na pozicije gdje ih nece biti nego dati sansu jednom ili dvojici potencijalnih zvijezda i tako ih kaparisati za sva vremena u jednoj utakmici tipa Qatar.
Jednostavno ulog mali a potecnijalni dobitak veoma velik. Ovo je po meni sto se tice Bunoze i Seferovica za ostale nisam bas siguran.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 04 jul 2010, 21:55

Maestro je napisao/la:slazem se sa harishp, samo u vezi seferovica nije u pravu. seferovic nije odigro za fiorentinu jer nije jos imo licencu odnosno papire da zaigra u fiorentini. tako da je tek pred kraj prvenstva imo pravo na nastup za fiorentinu.
Pa Seferovic cini mi se ima 17 ili 18 god. nisam siguran i ti haman mislis da bi vec mogao igrati u Fiorentini, daj molim te, a ako na klupi bude opet nema razloga da ga pape poziva..

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 04 jul 2010, 21:57

brzi21 je napisao/la:
Maestro je napisao/la:slazem se sa harishp, samo u vezi seferovica nije u pravu. seferovic nije odigro za fiorentinu jer nije jos imo licencu odnosno papire da zaigra u fiorentini. tako da je tek pred kraj prvenstva imo pravo na nastup za fiorentinu.
Pa Seferovic cini mi se ima 17 ili 18 god. nisam siguran i ti haman mislis da bi vec mogao igrati u Fiorentini, daj molim te, a ako na klupi bude opet nema razloga da ga pape poziva..
stop! nekazem ja da se on mora pozvati. ja smao kazem da nije odigro jer nije imo prava nastupa. iduca je godina tu da pokaze mozel repki vis sad pomoci il ne!
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jul 2010, 22:08

CeMa je napisao/la:
Ali vala kad odvali od celo u vaznim tekmama.Onda ce se svi ovi ''skautici''povuci u misju rupu.
a sto onda jedva docekas gresku mravca ili pandze na utakmici pa da im hebes mater, govoris kako nemaju pojma, kako su bolji za ragbija, a eto po tvom ne treba pozvati bunozu koji je po misljenju svih forumasa bolji od ove dvojice i treba ga pozvati protiv katara i isprobati ga, ako ne valja, vozdra, ako valja pozivati ga i ubuduce
Ko :roll: onda kome ebe mater.
O cemu ti. :roll:
Ne generalizuj.
P.S Debi igraca ponekad bude katastrofalan.
I sta onda pozvati ga,mali se ne snadje i pojeo vuk magarca. :roll:
Uostalom cjelo vrijeme igra za mladu repku BIH.A zavrsetak kvalifikacija pocinje u Avgustu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 04 jul 2010, 23:19

harishp je napisao/la:
CeMa je napisao/la:
Ko :roll: onda kome ebe mater.
O cemu ti. :roll:
Ne generalizuj.
P.S Debi igraca ponekad bude katastrofalan.
I sta onda pozvati ga,mali se ne snadje i pojeo vuk magarca. :roll:
Uostalom cjelo vrijeme igra za mladu repku BIH.A zavrsetak kvalifikacija pocinje u Avgustu.
necu se s tobom raspravljat ko kome hebe mater, ali jeli to mozda opet trebamo isprobavati pandzu i mravca na utakmici sa katarom :roll: jeli se moramo po ko zna koji put uvjeriti da oni nisu za repke :roll: jeli prijateljske utakmice sluze za isprobavanje novih, mladih igraca :roll: tako da bolje isprobati bunozu pa ako ne odusevi barem cemo znati da smo nekog isprobali, da nismo uzalud potrosili i ovu tekmu,a ako bude dobar zvati ga ponovo. jeli ti shvatas sta ocu da ti kazem ili ces ti i dalje svoju politiku vodit :roll:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 04 jul 2010, 23:21

Bunoza: Igrat ću za reprezentaciju koja me prva pozove
Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i dojučerašnji igrač hrvatskog prvoligaša Karlovca, Gordan Bunoza potpisao je ugovor sa poljskom Wislom.
Wisla je u poljskom prvenstvu završila na drugoj poziciji iza Lecha iz Poznana pa će tako igrati kvalifikacije za Evropsku ligu.

Iako se često dovodio u kontekst sa zagrebačkim Dinamom, mladi reprezentativac se odlučio na prelazak u Wislu gdje je naišao na sjajne uslove.

Bilo je tu svega ali sam se odlučio za Wislu jer su oni bili najkonkretniji i najviše su ponudili klubu. Što se tiče uslova prezadovoljan sam. Trenutno se nalazimo u Hannoveru na pripremama gdje sam se priključio prije tri dana i bit ćemo sve do petka, pa se vraćamo u Krakow. U narednoj sezoni očekujem naslov prvaka i da izborimo učešće u Ligi prvaka jer je san svakog igrača igrati u Ligi prvaka, kazao je Bunoza za bhreprezentacija.com.

Igranjem u jednom od najjačih poljskih timova, Bunoza se nada da će natjerati selektora Sušića za poziv u A reprezentaciju BiH.

Nadam se pozivu i vjerujem da ću ga dobiti, ali za to odlučuje izbornik Sušić. Na njemu je sve i bilo bi mi jako drago kad bih dobio poziv iz A tima.

Bunoza međutim ne bi imao ništa ni protiv poziva Slavena Bilića a na kraju će kako stvari stoje odlučiti brzina jedne od dvije reprezentacije.

Kada bi mi izbornik Bilić poslao poziv, pristao bih, kazao je Bunoza te na pitanje koja reprezentacija je na prvom mjestu odgovorio:

Na to vam pitanje ne mogu odgovoriti. Ko mi prvi uputi poziv tu idem.

Susic kakav je , nece ga ni pozvati :x

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 04 jul 2010, 23:30

Ode ovaj u kockaste, znaju oni na --- SPAM --- sta pisu :(
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 04 jul 2010, 23:47

ako vise voli kockaste nek i ide tamo jbga, takvi nam igraci netrebaju.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 jul 2010, 23:52

Srce vodi u kockaste (kao sto gore velez_mostar napisa) ali mislim da razum kaze uzmi prvu sansu ..tu mu vjerujem tko ga prvi pozove tu ce i igrati .... mada izgelda vec sprema teren za kockice ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 jul 2010, 00:07

Bunoza je trebo bit pozvan jos za Svedsku, ali yebiga, Susic moro isprobat dokazane kloceve Mravca i Pandzu. Ali Bunoza je na nasu srecu vrlo daleko od mjesta u Hrvatskoj, tako da je nas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 05 jul 2010, 01:07

Cartman je napisao/la:Bunoza je trebo bit pozvan jos za Svedsku, ali yebiga, Susic moro isprobat dokazane kloceve Mravca i Pandzu. Ali Bunoza je na nasu srecu vrlo daleko od mjesta u Hrvatskoj, tako da je nas.
To Hrvatska jaka u zadnjoj liniji, je li? Pa,nisu nimalo bolji od nas, tako da ce Bilic vjerovatno kaparisat' igraca, a on nece imati nista protiv-vjeruj mi..

Borkan
Kontakt:

Post Postao/la Borkan » 05 jul 2010, 01:52

velez_mostar je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Bunoza je trebo bit pozvan jos za Svedsku, ali yebiga, Susic moro isprobat dokazane kloceve Mravca i Pandzu. Ali Bunoza je na nasu srecu vrlo daleko od mjesta u Hrvatskoj, tako da je nas.
To Hrvatska jaka u zadnjoj liniji, je li? Pa,nisu nimalo bolji od nas, tako da ce Bilic vjerovatno kaparisat' igraca, a on nece imati nista protiv-vjeruj mi..
U svakom slučaju jača mu je konkurencija Vida, Ćorluka, Lovren, Šimunić, Križanac... nego Pandža, Mravac, Jahić.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jul 2010, 01:59

Posto je novinarstvo kod nas ''ljepuskasto'' :roll: .Ovo pisanje o Bunozi se ne mora uzimati zdravo za gotovo.
Ali ako je istinito pisam i njega i njegov odziv preko one stvari.
Tako bi nam'' krv pio''i prodavao se preko repke, kao i onaj Papcina i ostali.
Pandza i na stakama ce doci na odziv.A ovaj ide onom ko ga prvi pozove. :roll: :evil:
P.S @CeMa jel sad malo jasnije u vezi ovog Ne-Buloze i takvih a pogotovo o ''politici''
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 05 jul 2010, 06:39

1. Halbzeit: Rost - Benjamin, Besic, Rozehnal, Tesche - Jarolim, Zé Roberto - Petric, Guerrero, Pitroipa - van Nistelrooy

2. Halbzeit: Hesl - Dettmann, Besic, Labus, Bertram - Nyarko, Tavares - Brügmann, Son, Rincón - Berg

Evo mali Besic odigrao (jedini) citavu utakmicu u prrijateljskoj utakmici za HSV, decko ima 17 godina i igra stopera a moze po potrebi i desnog beka igrati, slijedecu sezonu planiran je za prvi tim iako ce najvjerovatnije standardno igrati za drugi. Sve u svemu decko je nas i treba ga pratiti jer je prosle godine bio u Juniorima najbolji igrac. Za slijedecu sezonu ce dobiti broj 34 u prvom timu.
Tracy McGrady!!!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 05 jul 2010, 08:51

kimbo je napisao/la:Ovoga Bunozu svakako treba pozvati sledecu prijateljsku!

Sta treba cekati da cjeli forum i sva javnost vidi da je kvalitet, ako dodje do toga vec ce ga kockasti kaparisati !!!
Nekada trener treba da ima malo i feelinga i intiucije da vidi i radi prije nas laika :D i da malo irizikuje.

E sada je za mene puno veci rizik i glupost Staviti Pandzu,Mravca , Salihovica na pozicije gdje ih nece biti nego dati sansu jednom ili dvojici potencijalnih zvijezda i tako ih kaparisati za sva vremena u jednoj utakmici tipa Qatar.
Jednostavno ulog mali a potecnijalni dobitak veoma velik. Ovo je po meni sto se tice Bunoze i Seferovica za ostale nisam bas siguran.
POTRIS!! SLAZEM S EU POTRPUNOSTI S TOBOM..TREBA MOMKE ISPROBAT VRIJEDE SIGURNO..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 05 jul 2010, 09:00

Gdje si ti Miraleme,

vidi momka, vidi mu kaputa....preko 1200 postova....Pa Mire ne moze tako hahhah....

Miraleme, nego reci mi, ima li sta na glavu???
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Micron i 24 gosta.