NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Rafael30
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Rafael30 » 14 maj 2013, 01:22

staragarda je napisao/la:kako stoji sad SN sa brojem ljudi i na kojoj ste tribini...nesto mi oskudno ovo protiv lukavca....s obzirom na velicinu grada..valjda dodzu bolja vremena i za vas...ne klonite duhom

Zahvaljujuci 4-5 mlađi momaka održava se nešto na tribini. Od stare ekipe gotovo da i nikog nema. Loši rezultati i odmah pad volje i sl. znas kako to ide.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 14 maj 2013, 01:23

A i tesko je inat i nalupane glave koje su napunjenje "losim" stvarima o Jedinstvu vratiti na normalu. Nazalost

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 14 maj 2013, 01:33

ocel bit kakvih pivaa u subotu :D
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 14 maj 2013, 02:08

staragarda je napisao/la:kako stoji sad SN sa brojem ljudi i na kojoj ste tribini...nesto mi oskudno ovo protiv lukavca....s obzirom na velicinu grada..valjda dodzu bolja vremena i za vas...ne klonite duhom
Tribina je istocna na ulazu na istok, gostujuca je isto istok samo na kraju istocne tribine, a sto se tice SN-a ima tu grupa momaka koja znaci prati Jedinstvo svaku utakmica i u gostima kuci naravno, ali nije to neka velika brojka po utakmici nekih 50-60 ljudi, evo vidi se da je protiv radnickog bilo max 100 ljudi ova slika gore je kad se utakmica zavrsila a protiv vas ocekujem naravno veci broj SN-a bar duplo. Stanje u klubu je mnogo utjecalo i na brojnost skupine 6 godina zaredom u ovoj ligi u kojoj se vecinom borimo za ostanak, ostali su oni najvjerniji navijaci i ljudi koji vole klub, ali mi smo zadovoljni klub nam se bori za ostanak u 2 ligi a mi na tribinama imamo navijaca kao sto je Velez imao zadnju utakmicu kuci 50-ak :D . Nadam se da ce doci bolja vremena u narednoj sezoni da cemo malo stati na noge, dolaskom trenera Janjosa i novih ljudi u upravu kao i novog Gradonacelnika obecana je pomoc Jedinstvu, iduca sezona nadam se da ce biti bolja od svih ovih koje su nas unazadile 100 godina i otjerale u ponor iz kojeg se je tesko vratiti, svima nama je dosta ove borbe za goli zivot u ovoj vuko**bini od lige, sa novim ljudima u upravi cijeli grad a i simpatizeri Jedinstva se nadamo da ce klub krenuti prema vrhu i boriti se za taj ulazak u PL, a boze moj zasto i ne uci vec jednom. Bihac je grad koji je poznat po tome da ljudi cijene samo to kad klub igra dobro i tad dolaze na utakmice, evo sad je Jedinstvo 6 kola bez poraza i ima 3 vezane pobjede i garantujem ti da ce doci bar 2000 ako ne i vise ljudi, jer dolazi Sloboda koja nesto znaci u ovoj ligi i u BiH, a ovo je realno htjeli to neki priznati ili ne najveci derbi ove lige. Nadam se dolasku Fukara u Bihac i da se lijepo provedemo pod boricima iako nam klubovi nisu ono sto su nekad bili. Lijep pozdrav ..
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 14 maj 2013, 02:17

LloriS je napisao/la:
Tribina je istocna na ulazu na istok, gostujuca je isto istok samo na kraju istocne tribine, a sto se tice SN-a ima tu grupa momaka koja znaci prati Jedinstvo svaku utakmica i u gostima kuci naravno, ali nije to neka velika brojka po utakmici nekih 50-60 ljudi, evo vidi se da je protiv radnickog bilo max 100 ljudi ova slika gore je kad se utakmica zavrsila a protiv vas ocekujem naravno veci broj SN-a bar duplo. Stanje u klubu je mnogo utjecalo i na brojnost skupine 6 godina zaredom u ovoj ligi u kojoj se vecinom borimo za ostanak, ostali su oni najvjerniji navijaci i ljudi koji vole klub, ali mi smo zadovoljni klub nam se bori za ostanak u 2 ligi a mi na tribinama imamo navijaca kao sto je Velez imao zadnju utakmicu kuci 50-ak. Nadam se da ce doci bolja vremena u narednoj sezoni da cemo malo stati na noge, dolaskom trenera Janjosa i novih ljudi u upravu kao i novog Gradonacelnika obecana je pomoc Jedinstvu, iduca sezona nadam se da ce biti bolja od svih ovih koje su nas unazadile 100 godina i otjerale u ponor iz kojeg se je tesko vratiti, svima nama je dosta ove borbe za goli zivot u ovoj vuko**bini od lige, sa novim ljudima u upravi cijeli grad a i simpatizeri Jedinstva se nadamo da ce klub krenuti prema vrhu i boriti se za taj ulazak u PL, a boze moj zasto i ne uci vec jednom. Bihac je grad koji je poznat po tome da ljudi cijene samo to kad klub igra dobro i tad dolaze na utakmice, evo sad je Jedinstvo 6 kola bez poraza i ima 3 vezane pobjede i garantujem ti da ce doci bar 2000 ako ne i vise ljudi, jer dolazi Sloboda koja nesto znaci u ovoj ligi i u BiH, a ovo je realno htjeli to neki priznati ili ne najveci derbi ove lige. Nadam se dolasku Fukara u Bihac i da se lijepo provedemo pod boricima iako nam klubovi nisu ono sto su nekad bili. Lijep pozdrav ..

Ne dajte da se SN ugasi kolko god bila losa brojnost nema veze doce bolji dani,ipak ste vi grupa s respektom jer imate tradiciju i sve sto je jednoj grupi pottrebno,a i mi konacnoo da dodjemoo u neki grad vrijedan respekta u ovoj ligii,dosta je livadaa,vidimoo se abd,pozz
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 14 maj 2013, 02:19

Moze hladan Preminger iz Une ? Meni gajba od vas tuzlaka hahaha :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 14 maj 2013, 02:23

Mi vama gajbu hladnog Premingera a vi nama TZ Pilsnera :D

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 14 maj 2013, 02:26

Rekao sam ja da je Sloboda prvak pa ako moze od onoga momka sto mi je obecao unaprijed gajba da je popijemo u subotu hahaha :D

Ma SN ce uvijek biti aktivna. Procvjetat cemo ponovo kad udjemo u premijer ligu a do tad nista :(

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 15 maj 2013, 22:11

3 kolo Kupa USK-a Jedinstvo - Vitez Buzim (2 Liga Zapad) 3-0

kerber
Kontakt:

Post Postao/la kerber » 16 maj 2013, 06:46

svaka ćast ovom fanu Jedinstva. Što objektivno piše o fk Sloboda.Bihač je čaršija vidise.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 maj 2013, 17:45

kerber je napisao/la:svaka ćast ovom fanu Jedinstva. Što objektivno piše o fk Sloboda.Bihač je čaršija vidise.
Na kojeg mislis :D

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 maj 2013, 20:51

Kao sto je vecina i pisala konacno da na red dodje i jedno gostovanje u malo vecu sredinu. Jeste da ce biti jedno od daljih gostovanja ali ce mi biti drago po prvi puta doci i Pod Borice :) Nadam se da ce biti i publike i SN u vecem broju pa da zajedno potvrdimo i tradiciju i ugled ova 2 kluba koja su nazalost pala nisko, skoro na iste grane. Sto se tice navijaca i navijackog pokreta ne dajte se momci.. i sami imate onaj trans koji sve govori, brojka nije bitna, taman da su 2 covjeka na tribini. Bitno je ocuvati ideju i kontinuitet a svako ima teskih perioda kako najveci tako i oni slabiji a ja licno imam vece postovanje za one koji se ne predaju i koji imaju snage i volje preci toliki put i to bez one pompe koja inace prati gostovanje sa vecim brojem ljudi jer tu je cista i sirova emocija. Za nadati se da ce se sve popraviti vec od sljedece subote a onda dogodine da se borimo zajedno za ulazak u tu jadnu PL. I ovo sa pivom nije zaebancija to svakako ocekujem od vas a ako neko zeli tuzlaka neka se javi pa cemo nesto i ustekat u busu 8-)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 maj 2013, 20:52

tropic je napisao/la:Moze hladan Preminger iz Une ? Meni gajba od vas tuzlaka hahaha :D

Može? :mrgreen:

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 16 maj 2013, 21:40

Naravno da moze, ja se necu buniti :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 maj 2013, 23:35

brazzo je napisao/la:Kao sto je vecina i pisala konacno da na red dodje i jedno gostovanje u malo vecu sredinu. Jeste da ce biti jedno od daljih gostovanja ali ce mi biti drago po prvi puta doci i Pod Borice :) Nadam se da ce biti i publike i SN u vecem broju pa da zajedno potvrdimo i tradiciju i ugled ova 2 kluba koja su nazalost pala nisko, skoro na iste grane. Sto se tice navijaca i navijackog pokreta ne dajte se momci.. i sami imate onaj trans koji sve govori, brojka nije bitna, taman da su 2 covjeka na tribini. Bitno je ocuvati ideju i kontinuitet a svako ima teskih perioda kako najveci tako i oni slabiji a ja licno imam vece postovanje za one koji se ne predaju i koji imaju snage i volje preci toliki put i to bez one pompe koja inace prati gostovanje sa vecim brojem ljudi jer tu je cista i sirova emocija. Za nadati se da ce se sve popraviti vec od sljedece subote a onda dogodine da se borimo zajedno za ulazak u tu jadnu PL. I ovo sa pivom nije zaebancija to svakako ocekujem od vas a ako neko zeli tuzlaka neka se javi pa cemo nesto i ustekat u busu 8-)
U svakom slucaju ti hvala na ovom recenom u vezi navijaca u potpunosti si u pravu, vidimo se pod boricima, dva stara i velika kluba koja su nazalost dospjela na niske grane, nadam se da cemo bar na 90 minuta zaboraviti ovu realnost i sve lose stvari koje nam se desavaju i da cemo uzivati u ovom derbiju starih rivala. Bujrum, i nadam se dobrom druzenju a neka pobjedi bolji, lijep pozdrav ..

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 17 maj 2013, 12:59

sutra svi na stadion :!: :D

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 18 maj 2013, 01:20

kolko je ulaz za gostujuce?
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 18 maj 2013, 01:41

Mislim da nista ne placate. Provjeri na Zvanicna prezentacija NK Jedinstvo oni ce ti tacno reci :)

zoone
Kontakt:

Post Postao/la zoone » 18 maj 2013, 12:01

veliki pozdrav iz tuzle za bihac, jedno pitanje ima li se gdje pratiti utakmica danas na netu ili negdje drugo?

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 18 maj 2013, 13:08

zoone je napisao/la:veliki pozdrav iz tuzle za bihac, jedno pitanje ima li se gdje pratiti utakmica danas na netu ili negdje drugo?
zvanicna stranica Jedinstva, svaku nasu utakmicu i gostujucu i domacu radi tekstualni prenos
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.