staragarda je napisao/la:kako stoji sad SN sa brojem ljudi i na kojoj ste tribini...nesto mi oskudno ovo protiv lukavca....s obzirom na velicinu grada..valjda dodzu bolja vremena i za vas...ne klonite duhom
Tribina je istocna na ulazu na istok, gostujuca je isto istok samo na kraju istocne tribine, a sto se tice SN-a ima tu grupa momaka koja znaci prati Jedinstvo svaku utakmica i u gostima kuci naravno, ali nije to neka velika brojka po utakmici nekih 50-60 ljudi, evo vidi se da je protiv radnickog bilo max 100 ljudi ova slika gore je kad se utakmica zavrsila a protiv vas ocekujem naravno veci broj SN-a bar duplo. Stanje u klubu je mnogo utjecalo i na brojnost skupine 6 godina zaredom u ovoj ligi u kojoj se vecinom borimo za ostanak, ostali su oni najvjerniji navijaci i ljudi koji vole klub, ali mi smo zadovoljni klub nam se bori za ostanak u 2 ligi a mi na tribinama imamo navijaca kao sto je Velez imao zadnju utakmicu kuci 50-ak

. Nadam se da ce doci bolja vremena u narednoj sezoni da cemo malo stati na noge, dolaskom trenera Janjosa i novih ljudi u upravu kao i novog Gradonacelnika obecana je pomoc Jedinstvu, iduca sezona nadam se da ce biti bolja od svih ovih koje su nas unazadile 100 godina i otjerale u ponor iz kojeg se je tesko vratiti, svima nama je dosta ove borbe za goli zivot u ovoj vuko**bini od lige, sa novim ljudima u upravi cijeli grad a i simpatizeri Jedinstva se nadamo da ce klub krenuti prema vrhu i boriti se za taj ulazak u PL, a boze moj zasto i ne uci vec jednom. Bihac je grad koji je poznat po tome da ljudi cijene samo to kad klub igra dobro i tad dolaze na utakmice, evo sad je Jedinstvo 6 kola bez poraza i ima 3 vezane pobjede i garantujem ti da ce doci bar 2000 ako ne i vise ljudi, jer dolazi Sloboda koja nesto znaci u ovoj ligi i u BiH, a ovo je realno htjeli to neki priznati ili ne najveci derbi ove lige. Nadam se dolasku Fukara u Bihac i da se lijepo provedemo pod boricima iako nam klubovi nisu ono sto su nekad bili. Lijep pozdrav ..