Pirke je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Ima li ko sliku kad ljubi grb ?![]()
Bravo Avdija majstore, tvoje radovanje necu zaboraviti.
Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: Avdija Vrsajevic
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Uhvatio čovjek zlatnu ribicu i ova mu kaže ako je pusti i ispunit će mu tri želje. Čovjek malo promisli te reče: "Želim da imam šut kao Ronaldo, dribling kao Messi i da sam brz kao Robben!"
Ribica je na kraju stvorila ovog čovjeka:

Ribica je na kraju stvorila ovog čovjeka:

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Iako sam nekad genijalno pljuvao ovog covjeka, sad bez trunke sarkazma mu cestitam
Znaci mu puno, vidjelo se kako slavi, i svaka mu cast !
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Veze on nema al je svima drago što je dao go i kako se radovao.Ne tražimo mi puno,formaciju kolko tolko prilagodjenu protivniku,11 najboljih trenutno na terenu i 11 igrača kojima je stalo kao danas Avdiji.Kad se ove stvari poklope i 3 poraza od 5-0 neće bolit.BadrHari je napisao/la:Iako sam nekad genijalno pljuvao ovog covjeka, sad bez trunke sarkazma mu cestitam![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
Ja imam samo jedan problem sa Avdijom i neka se niko ne naljuti. Ali dali su nam potrebna trojica desnih bekova ili desnih krila ?? Zar nisu dvojica sasvim dovoljna. Tim ima 23 igraca ( 2 na svakoj poziciji + 3 golmana )
Desni bek:
1) Mujdza
2) Vranjes
3) Stanic ili Vrsajevic
Desno krilo:
1) Hajrovic
2) Stevanovic - Vrsajevic
E sad po meni je Stevanovic bolje i prodornije krilo. Dodajmo jos da desno krilo mogu odigrati i Lulic i Visca ako je to bas potrebno. Dali nam je potreban momciluk kao jedan od 23-ice igraca ??
Desni bek:
1) Mujdza
2) Vranjes
3) Stanic ili Vrsajevic
Desno krilo:
1) Hajrovic
2) Stevanovic - Vrsajevic
E sad po meni je Stevanovic bolje i prodornije krilo. Dodajmo jos da desno krilo mogu odigrati i Lulic i Visca ako je to bas potrebno. Dali nam je potreban momciluk kao jedan od 23-ice igraca ??
- master1015
- Kontakt:
- RockyMaivia
- Kontakt:
Trenutak historije.
Najjace,Avdo ljubi grb a Vedo se smije,nezaboravan trenutak.
Ako neko moze postavit taj gif,scena je legendarna.
Cestitke Avdija sine bosanski
Najjace,Avdo ljubi grb a Vedo se smije,nezaboravan trenutak.
Ako neko moze postavit taj gif,scena je legendarna.
Cestitke Avdija sine bosanski
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ide Avdija u koji veliki klub sad. 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ovo je ta scenaPirke je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Ima li ko sliku kad ljubi grb ?![]()
Kakva proslava gola jbt...
Avdija sve ti je oprošteno! Dobro, nije baš sve, ali eto
Avdija sve ti je oprošteno! Dobro, nije baš sve, ali eto
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja mislim da ovaj igrac ode u neku jacu ligu da bi mogao postati odlican igrac, jer brzina je tu samo da ima bolji centar sut. Svaka mu cast za danas i gol, dosta smo ga svi zayebavali ali je odigrao dobro. Njegov gol danas je ko kad igras fudbal i neki smoto dadne gol haha. 
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Dobro borbenost, srce, volja, zelja, sve je to OK
Al brate i danas je imao more amaterskih gresaka. Kolko se samo Vedo puta izderao na njega danas.
Al brate i danas je imao more amaterskih gresaka. Kolko se samo Vedo puta izderao na njega danas.
[youtube][/youtube]
Avdija, Avdija, goriii.
Avdija, Avdija, goriii.
ode Avdija u Dinamo 
Avdija VRSAJEVIC 1 90 10.8km 4.7km 3.0km 32.1km/h
15 po redu po najvecoj brzini
ne zasluzujemo te Avdija
15 po redu po najvecoj brzini
ne zasluzujemo te Avdija
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
drummer je napisao/la:Ovo je ta scenaPirke je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Ima li ko sliku kad ljubi grb ?![]()
![]()
Avdija iskušava kvalitet novih dresova.
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
- firefirefirely
- Kontakt:
A eto Vedo je odigrao maestralnoMozambik je napisao/la:Dobro borbenost, srce, volja, zelja, sve je to OK
Avdo je brz ali u svim drugim segmentima do bola limitiran,danas mu je pet cistih lopti pobjeglo u aut,ne zna primit loptu.
Necu vise da ne kvarim njegov trenutak slave.
Necu vise da ne kvarim njegov trenutak slave.
goriiiivedator je napisao/la:[youtube][/youtube]
Avdija, Avdija, goriii.
15.10.2013.