Anel Hadzic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Effenberg
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la Effenberg » 26 mar 2016, 11:04

Ja vise ne mogu da razumijem ovolike uvrede i gnusne rijeci na racun bilo kojeg sportiste. Ljudi odvadite malo, ni ja ga ne mirisem ni malo, ali vikati neke insinuacije bez ikakvih dokaza i tracati lika koji je reprezentativac drzave, ja toliku mrznju ne mogu da razumijem. Napises brate mili, nije kvalitet, sumnjam u njega nesto u tom tonu, vise mi se ovdje 300 diskutanata na qrac popelo, nemaju nikakvih argumenata osim vrijedjanja.

Jedno konkretno pitanje, sta vama fali u zivotu, jel vam majka davala dovoljno ljubavi dok ste bili mali? Da vas nije neko silovao kao male, ako jeste da vam se pomogne. Pa ne mozete tako psovati jednom Bosancu, jednom igracu nase zemlje. Neki dan citam tamo na temi Dzumhura, u ciji karakter i ja znam itekako sumnjati ali opet se uzdrzavam pristojno od teskih rijeci, oni tamo mu po instagramu pisu dabogda pogino! :facepalm: :facepalm: :puke: :puke:

Pa mogu razumiti da neko napise i neznalico, i rahljo i sta sve ne, ali to psovanje najmilijih, kletve da neko pogine, pa to samo najcrnjem dusmanu u najvecem afektu bi mogao izgovoriti. Stidite se bagro smetljarska!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 26 mar 2016, 11:07

Odigrao je sasvim solidno protiv Luksa, neznam otkud toliko pljuvanje. Dok cetnici paradiraju Visegradom nase Bosnje nasli kritikovati Anela Hadzica.

Ovo proljece igra odlicno u jakoj turskoj ligi i zabio je gol Besiktasu. Mislim da je zasluzeno tu i trebao bi zapoceti utakmicu protiv Svicarske s obzirom na losu formu Muhameda Besica.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 26 mar 2016, 11:17

Hvala Bogu da i na ovom forumu ima normalnih ljudi. Hadzic nicim nije zasluzio ovo sta mu se ovdje radi, koliko pacenika i internet ratnika ovdje mozes naci to je cudo nevidjeno, do jucer Tinu malog svi pljuvali, a momak svima zacepi usta ove sezone :)
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 mar 2016, 11:18

Bolesnici burazeru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 mar 2016, 11:24

Pa bolesno je pljuvati ga, ali je i glupo pravdati njegov poziv zato jer je patriota. Hvala puno, ima boljih, mladjih i gotovo.
Nad tobom sunce najljepše sja

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 26 mar 2016, 11:27

pinoglavi je napisao/la:Pa bolesno je pljuvati ga, ali je i glupo pravdati njegov poziv zato jer je patriota. Hvala puno, ima boljih, mladjih i gotovo.
Od riječi do riječi tačno.
Isto tako, Ognjen Vranješ treba biti odstranjen iz reprezentacije zbog svima poznatih razloga.
Spaha je star i posve istrošen, i kao takav ne moze donijeti više ništa dobro reprezentaciji.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 26 mar 2016, 11:28

Vranjes je kita mlohava,kad vec mora srbin igra bolje bi odigrao maletic iz borca!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 mar 2016, 11:41

pinoglavi je napisao/la:Hvala puno, ima boljih, mladjih i gotovo.
Naravno da ima, Evropa se otima za naše talente. Mlađi i bolji ne mogu da zabiju Luksemburgu, pa Džeko i Pjanić moraju da spašavaju situaciju. Svi ti silni talenti koje prizivate godinama nemaju ni promil šanse da naprave razliku i svi su u rangu sa Hadžićem, od Prcića do Vrančića, svi su u pet deka. I na kraju, ako ne valja, kriv je selektor što ga zove, a ne Hadžić. Naravno da vi znate bolje od selektora.
Voli te tvoje Sarajevo.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 26 mar 2016, 12:05

PapeSusic je napisao/la:Odigrao je sasvim solidno protiv Luksa, neznam otkud toliko pljuvanje. Dok cetnici paradiraju Visegradom nase Bosnje nasli kritikovati Anela Hadzica.

Ovo proljece igra odlicno u jakoj turskoj ligi i zabio je gol Besiktasu. Mislim da je zasluzeno tu i trebao bi zapoceti utakmicu protiv Svicarske s obzirom na losu formu Muhameda Besica.
:rol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 mar 2016, 12:07

Virtu4l je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Hvala puno, ima boljih, mladjih i gotovo.
Naravno da ima, Evropa se otima za naše talente. Mlađi i bolji ne mogu da zabiju Luksemburgu, pa Džeko i Pjanić moraju da spašavaju situaciju. Svi ti silni talenti koje prizivate godinama nemaju ni promil šanse da naprave razliku i svi su u rangu sa Hadžićem, od Prcića do Vrančića, svi su u pet deka. I na kraju, ako ne valja, kriv je selektor što ga zove, a ne Hadžić. Naravno da vi znate bolje od selektora.
Nemaju oni ništa s Anelovom pozicijom. Bešić, Cimirot, Grahovac, sasvim dovoljno.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 26 mar 2016, 12:58

Rokoko87 je napisao/la:
PapeSusic je napisao/la:Odigrao je sasvim solidno protiv Luksa, neznam otkud toliko pljuvanje. Dok cetnici paradiraju Visegradom nase Bosnje nasli kritikovati Anela Hadzica.

Que?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 mar 2016, 13:00

pinoglavi je napisao/la:Nemaju oni ništa s Anelovom pozicijom. Bešić, Cimirot, Grahovac, sasvim dovoljno.
Bešić povrijeđen, suspendovan, itd
Cimirot tek odnedavno počeo igrati ozbiljan fudbal, trenutno je povrijeđen.
Grahovac ništa posebno, u zadnjih desetak utakmica je 3-4 puta bio starter.
Voli te tvoje Sarajevo.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 mar 2016, 13:08

Virtu4l je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Nemaju oni ništa s Anelovom pozicijom. Bešić, Cimirot, Grahovac, sasvim dovoljno.
Bešić povrijeđen, suspendovan, itd
Cimirot tek odnedavno počeo igrati ozbiljan fudbal, trenutno je povrijeđen.
Grahovac ništa posebno, u zadnjih desetak utakmica je 3-4 puta bio starter.
Pa dobro, kao rezervnu opciju gdje će uletiti na spisak u slučaju kartona i povreda uredu. Ne mislim ni ja da je Grahovac nešto posebno, ali barem je mlad i ima još nade da će izgraditi karijeru, za razliku od Anela koji se krunisao Turskom. Ja bi prije i Zahirovića nego Hadžića, jer je Zahirović uvijek odlično odigrao kada mu se pružila prilika u reprezentaciji.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 26 mar 2016, 13:15

PapeSusic je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:

Que?
Kao prvo, nije igrao sinoć, i ja sam to pomislio na prvu, ali nas je Baho sve zafrkao.
Kao drugo, tim mu ide u cvajtu, zabio je i autogo, ali očito da selektori u njemu nešto vide što će ga još dugo držati u repki, čak i u užem izboru za prvih 11.
Nažalost.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 26 mar 2016, 15:32

Virtu4l je napisao/la:To je generalni problem ovog zatucanog naroda. Mrzi se momak koji je za primjer u svakom pogledu, odgoj, kultura, ponasanje, a glorifikuju se nasilnici i kvazipatriote koji nas brukaju gdje god dodju, tipa Emir Spahic.

Bosnjo ce naci stotine razloga da opravda Ognjena Vranjesa, bez obzira sto se ovaj popisao po sto hiljada ljudi koji su dali zivot za ovu zemlju, bez obzira sto je doticni ponizio svakoga ko voli ovu zemlju.

Zasto? Zato sto je zatucani Bosnjo nekad davno zakljucio da je momak neopravdano dobio poziv, iako ga je taj isti zatucani Bosnjo godinama prije toga prizivao i kritikovao istog selektora zato sto ga ne zove.

Ne moze zatucani i glupi Bosnjo da okrene stranicu i kaze ne treba mi to. Dosao je drugi selektor, a i ovaj momak je imao solidne i dobre nastupe u drzavnom dresu, dosta je, sad necu obracati paznju na njega, ipak je to nas zmaj, mozda nema puno koristi od njega, ali nema ni stete, imamo mnogo takvih igraca. Jednostavno ne moze, jer Bosnjo mora biti glup do kraja i ici glavom kroz zid.
Bravo, sve je tacno od rijeci do rijeci. Evo ovaj Piloglavi je malo umjereniji u pljuvanju Bosnjo a odma se fata patriotizma kao da neko tvrdi da ga treba pozvati zato sto pjeva himnu, zato ima ljiljan tetoviran, zato sto se uslikao kao klinjo u odeijelu armije BiH...to je prvo sto taj eto umjereni Bosnjo potencira. Veli da ce i on pjevati i da igra na terminalu????? A zaboravio je da kaze u kojem TIMU igra, je li dao koji gol iz slobodnog udarca, voleja, prodora, penala. Naravno da u bilo kojem sportu prednost mora dobiti onaj koji bolje kotira u tom sportu, s'tim da minimalno mora da postuje drzavu za koju igra. Ako je uz to jos i veliki patriota i to ne krije nego pokazuje, zar mu to treba biti mana??????? More jedino kod Bosnje blentavog, koji ce naravno odmah naci povezanost Anelovog pjevanja himna i pozivanja u reprezentaciju. Eto Susic, a pogotovo Mesa se ubise od patriotizma, zelena beretka im non stop na glavi, ljiljani okaceni u autu...pa pozvase Anela zbog toga. Malo me tjesi sto se pokazalo da ima jos poneko ko razmislja svojom glavom, da se nazivanje takvog momka kerom moze opravdati jedino od Fanakitasa, Hanki Mankija i slicnog otpada.
Sto se tice one strane koja bi se jedino trebala potencirati, a to je fudbal ponovo kazem da ga ja mozda i nebi pozvao sada jer se Besic vratio, Cimirot stasava tu je i Grahovac koji je pribliznih kvaliteta kao Anel ako ne i malo ispod, ali je mladji, perspektivniji. Da su svi problemi reprezentacije vezani za Anela Hadzica kamo srece, onda ne bi bilo zime za odlazak na SP. Pozivan je sasvim opravdano, ono sto mu je naredjeno sasvim korektno je odigrao osim jedne utakmice. Daje loptu prvom do sebe zato sto mu je to receno, protiv Velsa nije centar presao a ako neko misli da je to njegov izbor onda je lud, jer je Mesi i to bilo preofanzivno pa je sledecu ubacio Vranjesa. Da je Anel npr Prcic pa da se ko fol oprosti od reprezentacije, da je Pandza pa da kaze da je diskriminisan zbog nacionalnosti, da je Vranjes pa da nacrta genocidnu tvorevinu, da je Spahic pa da se naebe matere svima djuturile, da je Ibricic pa da navijace nabije na k... vjerovatno bi bio vise cijenjen, ovako ko mu je kriv sto je kulturan, poslusan, druzeljubiv a k'tome zamisli pjeva i himnu...to mu Bosnjo ne moze nikako oprostiti.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 26 mar 2016, 16:02

Hadzic nije ničim zadužio ovu reprezentaciju da se može opravdati njegov poziv u reprezentaciju pogotovo jer je od debija za istu samo nazadovao u karijeri...

Šta mi smeta još ? Smeta mi što je došao " da se isproba " tj upao je na gotovo u selekciju za SP pa čak i igrao početnu postavu onu zadnju utakmicu protiv Irana ...

Ali ajd odigro je koliko je odigrao ali on nije odigrao nijednu DOBRU utakmicu u reprezentaciji.. Ili je bio neprimjetan i prosjecan ili ispodprosjecan.

Ja nemam ništa protiv momka lično ali imam protiv njegovog pozivanja u reprezentaciju jer smatram da uzima mjesto nekom perspektivnijem igraču kao što je Krunić ili Cimirot a na kraju krajeva uzima i mjesto Medunjaninu recimo koji je ipak dao svoj doprinos historijskom plasmanu na SP i bio jedan od nasih najboljih igraca te kvalifikacije

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 26 mar 2016, 16:16

.
Zadnja izmjena: Hatuna, dana/u 26 mar 2016, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 26 mar 2016, 16:18

Hatuna je napisao/la:
totasef1 je napisao/la:Hadzic nije ničim zadužio ovu reprezentaciju da se može opravdati njegov poziv u reprezentaciju pogotovo jer je od debija za istu samo nazadovao u karijeri...

Šta mi smeta još ? Smeta mi što je došao " da se isproba " tj upao je na gotovo u selekciju za SP pa čak i igrao početnu postavu onu zadnju utakmicu protiv Irana ...

Ali ajd odigro je koliko je odigrao ali on nije odigrao nijednu DOBRU utakmicu u reprezentaciji.. Ili je bio neprimjetan i prosjecan ili ispodprosjecan.

Ja nemam ništa protiv momka lično ali imam protiv njegovog pozivanja u reprezentaciju jer smatram da uzima mjesto nekom perspektivnijem igraču kao što je Krunić ili Cimirot a na kraju krajeva uzima i mjesto Medunjaninu recimo koji je ipak dao svoj doprinos historijskom plasmanu na SP i bio jedan od nasih najboljih igraca te kvalifikacije
O tome i na takav nacin se vec moze diskutovati, I ja se slazem da Cimorot (Krunic mu nije konkurencija) treba imati prednost, tu je i Besic sto znaci da smo pokriveni na toj poziciji. Ono sto se ne slazem da nije trebao biti pozivan prije. Dugo vremena nismo imali niti jednog igraca na toj poziciji i igrali smo bez zadnjeg veznog, onda se vrlo dobrim igrama nametnuo Hadzic, rjesla se stvar i sa Besicem i logicno je bilo da njih dvoica idu na SP. Protiv Irana je poceo samo zbog toga sto je vec sve bilo rijeseno, uostalom to je jedina utakmica koju smo dobili :njanjanja: Kasnije je malo igrao za neku konkretniju ocjenu sve do Velsa i Belgije gdje je na stoperu odigrao od SOLIDNO do ODLICNO, te na beku protiv Izreala lose kao i cieli tim. Protiv Andore je usao i odigrao onako, nista slabije od Prcica, Vrancica pa i Besica protiv Luksemburga. Igrao je nesto kao CM pa cak i OM izvodio prekide davao solidne lopte. Protiv Velsa kuci je odigrao ono sto se od njega trazilo, vracao lopte stoperima i golmanu, vrtio se tu oko centra. To je znaci onako na prvu da se mogu sjetiti 6 takmicarskih utkmica od kojih smo tri pobjedili, dvije odigrali nerjeseno i jednu izgubili.
Eto ba i po rezultatima se vidi da je Hadzic bio glavni problem

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 26 mar 2016, 16:41

totasef1 je napisao/la:Hadzic nije ničim zadužio ovu reprezentaciju da se može opravdati njegov poziv u reprezentaciju pogotovo jer je od debija za istu samo nazadovao u karijeri...

U rijec :thumbup: :thumbup:
Posve nebitan igrac za reprezentaciju, nit smrdi nit mirise, doduse ni ne moze drugacije kad se stalno krije na terenu.Ne znam uopste u kakvoj je on formi u Turskoj, ne pratim ga ali sve da je u odlicnoj on pored Cimirota nema mjesta na spisku.Medunjanin je klasa za njega iako je stariji od njega a trenutno u ovakvoj formi treba da ima prednost.Neko gore spomenu da nama smeta sto on pjeva himnu a ne smetaju nam pogreske Spahica, Vranjesa...to nije tacno, ja bih prvi volio da oni svi pjevaju himnu ali do himne postoji x stavki koje imaju prioritet nad istom.
Prvo treba poloziti ispit na travnjaku.Medjutim, kod njega iritira to sto on konstantno forsira taj neki patriotizam, vise nego bilo koji drugi nas igrac a teren manje vise.
Na svjetske smotre ne vodi pjevanje himni, bacanje selfija sa opisima "jedna jedina" nego kvalitet na travnjaku a on to nazalost nema.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 26 mar 2016, 16:45

edoo3 je napisao/la:

U rijec :thumbup: :thumbup:
Posve nebitan igrac za reprezentaciju, nit smrdi nit mirise, doduse ni ne moze drugacije kad se stalno krije na terenu.Ne znam uopste u kakvoj je on formi u Turskoj, ne pratim ga ali sve da je u odlicnoj on pored Cimirota nema mjesta na spisku.Medunjanin je klasa za njega iako je stariji od njega a trenutno u ovakvoj formi treba da ima prednost.Neko gore spomenu da nama smeta sto on pjeva himnu a ne smetaju nam pogreske Spahica, Vranjesa...to nije tacno, ja bih prvi volio da oni svi pjevaju himnu ali do himne postoji x stavki koje imaju prioritet nad istom.
Prvo treba poloziti ispit na travnjaku.Medjutim, kod njega iritira to sto on konstantno forsira taj neki patriotizam, vise nego bilo koji drugi nas igrac a teren manje vise.
Na svjetske smotre ne vodi pjevanje himni, bacanje selfija sa opisima "jedna jedina" nego kvalitet na travnjaku a on to nazalost nema.
Svaka čast!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], Lavcina, zaostrog i 90 gostiju.