Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Kupi Juka skokove
Izgubio je jedanaest kila. Dobar, pet skokova, jedna asistencija, 
Izadje covjek i odmah Lakersi poentiraju 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
5 skokova,i 1 asistencija za 5-6 minuta je odlicno za prve minute,a i igrao je dobru odbranu.Steta samo sto nije makar jedan sut usao. 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Juka je zvijer, bice ako bogda jos bolji.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Gledajuci ovih 5-6 min sto je na terenu bio igrao je dosta bolju odbranu negoo kod Cedevite sto je bilo 
Juka zauzeo 3. mjesto na klupi, jos malo pa prvi 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Neka dobije pet - šest minuta i u drugom poluvremenu i biće dobro. Očekujem na ovoj utakmici i prve poene Jusufa, 
Juka odlican u ovih 6 minuta.U Cedeviti je dosta iskakao i preuzimao manje igrace i zbog toga imao hrpu glupih faulova.To u NBA nece proci i to se vidi, ostaje na svom igracu.
Ja vas nazalost napustam jer moram ici u yebenu skolu a nadam se da ce Yusaf the Nurkic (kako ga zovu na ovom mom streamu) zabiti makar koji kos, zalijepiti koju bananu a skokova ce sigurno imati oreko 10 ako dobijem 5min makar u nastavku

Mozgov zakuca loptu u obruc 
edit Usao Juka
edit Usao Juka
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Jao sta masi,vidi se ima tremu. 
pa kad hoće položiti, zakucaj to juka.juanitomaravillaa je napisao/la:Jao sta masi,vidi se ima tremu.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Neće pa neće ti poeni, hajde Jusufe, 
tako je juka
Napokooon

2 poena, 7 skokova (3 ofanzivna), 2 asistencije, 1 blokada 
to juka 
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
To Juka masino
,samo da ne izadje sad. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.