drop je napisao/la:Stone Island je napisao/la:drop je napisao/la:
Niko tebi ništa ne brani,Bože sacuvaj.
Ali evo ovako cu kratko i necu više ništa više dalje napisati.
Mene bi bilo stid i sramota nekome nešto govoriti,pisati i analizirati igru drugih klubova kad bi moj klub ispadao iz lige...jednostavno ne bih imao obraza da se uopšte obracam i kritikujem druge...ali nismo svi isti...ljudima svašta stane pod obraz.
E nek si ti moj post čitav izvrnuo...bravo,evo ja od obraza nemam pravo da kritikujem ostale !
Možda je meni malo krivo što duplo kvalitetnija ekipa ispada u ovom slučaju moja,dok neka ekipa koja ne poveže 20 pasova na cijeloj utakmici ostaje ! Je li to pošteno ? Nije... Imaš li ti obraza i priznati to ?
pa kako dozvoliste sebi da opet ispadate iz PLBiH kad ste duplo bolji od nas??
Kako to da niste mogli osigurali opstanak sa tako kvalitetnim sastavom koji je duplo kvalitetniji od našeg?
De mi odgovori na ova pitanja.
Politika brato...normalno je za Sarajevo da ima dva tima u PL,ali za Mostar nije jer je to mali grad...ili će Velež biti ili Zrinjski u PL...Velež se nije deklarisao ni kao bošnjački,ni kao hrvatski,ni srpski već više težimo onom bosanskohercegovački,barem mi navijači ! I stadion pod BB je veliki razlog,odmah Zrinjski nas skida sa grbače pa i grad Mostar...
Zrinjski teži k tome da preuzme prevlast s navijačima u cijelom gradu,ljudi rade nevjerovatan posao i to najbolji u državi ! Evo sad primjer ti je njihova tv zrinjski.info...rade ljudi,dižu klub na veći nivo ali moraju nas eliminisati a Široki će lako,jer za njih nema ko da navija ! Hercegovina je onda njihova...
Ako Zrinjski stane nama u kraj,za 20-tak godina Sarajevo,Željo,Velež,Čelik,Borac će biti nula za njega...