FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stone Island
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stone Island » 03 maj 2009, 15:04

drop je napisao/la: Niko tebi ništa ne brani,Bože sacuvaj.
Ali evo ovako cu kratko i necu više ništa više dalje napisati.
Mene bi bilo stid i sramota nekome nešto govoriti,pisati i analizirati igru drugih klubova kad bi moj klub ispadao iz lige...jednostavno ne bih imao obraza da se uopšte obracam i kritikujem druge...ali nismo svi isti...ljudima svašta stane pod obraz.
E nek si ti moj post čitav izvrnuo...bravo,evo ja od obraza nemam pravo da kritikujem ostale !
Možda je meni malo krivo što duplo kvalitetnija ekipa ispada u ovom slučaju moja,dok neka ekipa koja ne poveže 20 pasova na cijeloj utakmici ostaje ! Je li to pošteno ? Nije... Imaš li ti obraza i priznati to ?

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 03 maj 2009, 15:09

ma samo vi pisite, sve je ovo dokaz ko je Željo. mozete vi pricati svakakve price ali sve se vidi. ocigledno je da vam je vise drago da je Željo u sredini tabele nego da opstanete u ovoj usranoj ligi. jedva docekate da se poredite sa nama. mozete pricati sta hocete sve je jasno kao dan. za statistickim podacima nema potrebe takodje svi znamo ko je najveci.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 03 maj 2009, 15:10

Stone Island je napisao/la:
Mene bi bilo stid i sramota nekome nešto govoriti,pisati i analizirati igru drugih klubova kad bi moj klub ispadao iz lige...jednostavno ne bih imao obraza da se uopšte obracam i kritikujem druge...ali nismo svi isti...ljudima svašta stane pod obraz.
E nek si ti moj post čitav izvrnuo...bravo,evo ja od obraza nemam pravo da kritikujem ostale !
Možda je meni malo krivo što duplo kvalitetnija ekipa ispada u ovom slučaju moja,dok neka ekipa koja ne poveže 20 pasova na cijeloj utakmici ostaje ! Je li to pošteno ? Nije... Imaš li ti obraza i priznati to ?
pa kako dozvoliste sebi da opet ispadate iz PLBiH kad ste duplo bolji od nas??
Kako to da niste mogli osigurali opstanak sa tako kvalitetnim sastavom koji je duplo kvalitetniji od našeg?
De mi odgovori na ova pitanja.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 03 maj 2009, 15:13

niccolo je napisao/la:ma samo vi pisite, sve je ovo dokaz ko je Željo. mozete vi pricati svakakve price ali sve se vidi. ocigledno je da vam je vise drago da je Željo u sredini tabele nego da opstanete u ovoj usranoj ligi. jedva docekate da se poredite sa nama. mozete pricati sta hocete sve je jasno kao dan. za statistickim podacima nema potrebe takodje svi znamo ko je najveci.
hahaha pa ovo je cirkus !
Ja u svom postu rekoh da je žalosno što se spali na ovako niske grane odmah se onaj nalijepi da kaže kako brinemo o svojim problemima i onda ovaj sa Željinom veličinom i statističkim podacima ! Ja bih ti preporučio da se malo više pozabaviš tom statistikom i da se za jedno mjesec dana vratiš pa da vidim hoćeš li više pričati tu priču o veličini Želje i o malom Veležu koji pokušava da se uspoređuje sa velikim Željom...

Vas dvojica samo čekate da neko nešto napiše pa da raspravite malo...

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 03 maj 2009, 15:16

niccolo je napisao/la:ma samo vi pisite, sve je ovo dokaz ko je Željo. mozete vi pricati svakakve price ali sve se vidi. ocigledno je da vam je vise drago da je Željo u sredini tabele nego da opstanete u ovoj usranoj ligi. jedva docekate da se poredite sa nama. mozete pricati sta hocete sve je jasno kao dan. za statistickim podacima nema potrebe takodje svi znamo ko je najveci.
hahaha pa ovo je cirkus !
Ja u svom postu rekoh da je žalosno što se spali na ovako niske grane odmah se onaj nalijepi da kaže kako brinemo o svojim problemima i onda ovaj sa Željinom veličinom i statističkim podacima ! Ja bih ti preporučio da se malo više pozabaviš tom statistikom i da se za jedno mjesec dana vratiš pa da vidim hoćeš li više pričati tu priču o veličini Želje i o malom Veležu koji pokušava da se uspoređuje sa velikim Željom...

Vas dvojica samo čekate da neko nešto napiše pa da raspravite malo...
ma samo pisi drug, ma nije vazno i da imate 60 titula, sve se vidi kako ste mali u dusi. zar ti nije jasno sta sam htio reci. a boga mi ne znam da imate ijednu titulu.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 03 maj 2009, 15:18

drop je napisao/la:
pa kako dozvoliste sebi da opet ispadate iz PLBiH kad ste duplo bolji od nas??
Kako to da niste mogli osigurali opstanak sa tako kvalitetnim sastavom koji je duplo kvalitetniji od našeg?
De mi odgovori na ova pitanja.
Politika brato...normalno je za Sarajevo da ima dva tima u PL,ali za Mostar nije jer je to mali grad...ili će Velež biti ili Zrinjski u PL...Velež se nije deklarisao ni kao bošnjački,ni kao hrvatski,ni srpski već više težimo onom bosanskohercegovački,barem mi navijači ! I stadion pod BB je veliki razlog,odmah Zrinjski nas skida sa grbače pa i grad Mostar...
Zrinjski teži k tome da preuzme prevlast s navijačima u cijelom gradu,ljudi rade nevjerovatan posao i to najbolji u državi ! Evo sad primjer ti je njihova tv zrinjski.info...rade ljudi,dižu klub na veći nivo ali moraju nas eliminisati a Široki će lako,jer za njih nema ko da navija ! Hercegovina je onda njihova...
Ako Zrinjski stane nama u kraj,za 20-tak godina Sarajevo,Željo,Velež,Čelik,Borac će biti nula za njega...
Zadnja izmjena: Stone Island, dana/u 03 maj 2009, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 03 maj 2009, 15:19

ma pusti ih nek pišu...doba je demokratije i svako ima pravo da iznese svoj stav.
Timovi im ispadaju iz lige ali njihovi navijaci imaju vremena da kritikuje Želju i pominju neku pravdu.
Pominju se neke niske grane,ko da mi to ne znamo i sad je mudrac otkrio toplu vodu...ljudi se svjesno prave ludi i naivni...cuj niske grane....šta ima Tesla jel se to struja konacno pronašla.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 03 maj 2009, 15:24

ne strahuj, neće Zrinjski nikoga tjerati da navija za njega. sve treba biti na dobrovoljnoj bazi. a to da radi strašanb posao, to svakako.
Momče Hercegovče

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 03 maj 2009, 15:25

nisi me shvatio stone island sto se tice tih statistickih podataka, mozda sam se ja pogresno izrazio, ali sam htio reci da mozete iznositi bilo kakve statisticke podatka ako su uopste na vasoj strani ili na bilo cijoj u odnosu na Želju i Manijake iz vasih komentara i zainteresovanosti za Želju se vidi ko je najveci.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 03 maj 2009, 15:29

Josip321 je napisao/la:ne strahuj, neće Zrinjski nikoga tjerati da navija za njega. sve treba biti na dobrovoljnoj bazi. a to da radi strašanb posao, to svakako.
Ma neće ali raspadne li se Velež,nema se za koga navijati drugog...možda i ove generacije neće navijati,ali generacije koje dolaze neće biti tako tvrdoglave kao i mi...barem ja tako mislim,ali ne damo se mi ! ;)

niccolo,ti živiš u nekoj zabludi teškoj ! Najbolje da se ostali klanjaju vama jer ste Željo i Manijaci...

drop,nisi shvatio bit mog prvog posta zato nemoj da nastavljamo s raspravom...

Lijep pozdrav,i da se što prije spasite ovog sranja ;)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 03 maj 2009, 15:33

Josip321 je napisao/la:ne strahuj, neće Zrinjski nikoga tjerati da navija za njega. sve treba biti na dobrovoljnoj bazi. a to da radi strašanb posao, to svakako.
Ma neće ali raspadne li se Velež,nema se za koga navijati drugog...možda i ove generacije neće navijati,ali generacije koje dolaze neće biti tako tvrdoglave kao i mi...barem ja tako mislim,ali ne damo se mi ! ;)

niccolo,ti živiš u nekoj zabludi teškoj ! Najbolje da se ostali klanjaju vama jer ste Željo i Manijaci...

drop,nisi shvatio bit mog prvog posta zato nemoj da nastavljamo s raspravom...

Lijep pozdrav,i da se što prije spasite ovog sranja ;)
shvatio sam ja bit tvog prvog posta jer si ga kasnije sam pojasnio u drugom...a to je ovo:

"Možda je meni malo krivo što duplo kvalitetnija ekipa ispada u ovom slučaju moja,dok neka ekipa koja ne poveže 20 pasova na cijeloj utakmici ostaje ! Je li to pošteno ? Nije... Imaš li ti obraza i priznati to ?"

to je bila prava bit tvog posta,ali opet ponavljam:Imali ste citavu sezonu ispred sebe,30 kola,igrali se ko qurac,gubli na svom terenu redovno i sad ti je Željo kriv što nece ispasti umjesto vas (a trebao bi po tom jer ste vi navodno duplo kvalitetnija ekipa :lol: ).
Žalim slucaj,ali nece moci ove noci.

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 03 maj 2009, 15:35

jeste željina tema ali jedan off topic.

Vama Veležovcima nitko nije kriv za ovakvu situaciju do vi sami. Kada sam radio u jednoj firmi tu je stalno dolazio jedan navijač Veleža. Uvjek je kuko na upravu. Onda se uprava promjenila. Kaže on: Do sada sve nekakvi karatisti, ovi oni bili u upravi sada napokon dolaze pravi ljudi. Ali poslije toga opet sve po starom krenulo.
Jednostavno, trebate pravu upravu postaviti, ljude koji znaju. Jer stvarno ja ne vidim što je drugi razlog ovakve situacije??
Znam da se moglo i moralo više učiniti da klub bolje stoji.
Nadam se da će biti bolje!
Momče Hercegovče

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 maj 2009, 19:10

Subota 17.00h
Stadion Grbavica
FK Željezničar-Fk Torpedo
Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 08 maj 2009, 12:07, ukupno mijenjano 2 puta.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 03 maj 2009, 19:12

bistrikboy je napisao/la:Subota 17.00h
Stadion Grbavica
upravo tako! :lol: 8-)
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 03 maj 2009, 19:28

FC BAYERN je napisao/la:Dvica na Zelju odma uplatite, imam pouzdane informacije dvica ko kuca na Zelju ! Ko nevjeruje vidjece sam :mrgreen:
Bas imas pouzdane informacije :lol:

Nasi igraju finale turnira sa El Progresom na turniru u Francuskoj :lol:

Cetiri utakmice Cetiri pobjede

ZELJEZNICAR - LE CHESNAY 1-0
ZELJEZNICAR - V. GRESSE 3-1
ZELJEZNICAR DOMENE 3-0
ZELJEZNICAR - GF 38 1-1 (penali 4-1)
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 03 maj 2009, 20:07

lenovo je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:Dvica na Zelju odma uplatite, imam pouzdane informacije dvica ko kuca na Zelju ! Ko nevjeruje vidjece sam :mrgreen:
Bas imas pouzdane informacije :lol:

Nasi igraju finale turnira sa El Progresom na turniru u Francuskoj :lol:

Cetiri utakmice Cetiri pobjede

ZELJEZNICAR - LE CHESNAY 1-0
ZELJEZNICAR - V. GRESSE 3-1
ZELJEZNICAR DOMENE 3-0
ZELJEZNICAR - GF 38 1-1 (penali 4-1)
Sta je ba ovo, kakav turnir i **** u pola sezone :shock:
010 ISN'T JUST A CODE

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 03 maj 2009, 20:21

Ovo je djeciji turnir ;) opet se pokazuje da nam je skola fudbala strasna...nek ova djeca budu primjer balerinama kako treba da se igra,nadam se da cemo ubrzo barem jednog od ovih klinaca vidjeti u 1 timu kako hara ligom...
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 03 maj 2009, 20:46

kad smo vec kod toga...bas sam danas 3.3. bio na pomocnom zeljinom stadionu i gledao derbi kadeta ZELJE i sarajeva Rezultat 2:2. Zeljo cijelo vrijeme bolji strasna ekipa momaka 3 pojedinca se strasni istakla i ako ni ostali ne zaostaju nimalo ..2 gola zelji primoio zbog golmana xD (malo djete jbg sta ces)...sve u sve imamo buducnost
Steven GERRARD

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 maj 2009, 21:32

bistrikboy je napisao/la:Subota 17.00h
Stadion Grbavica
Utakmica je u nocnom stigla je obavjest iz Zelje kolko sam ja upucen,ono bila je fora da se nemoze igrati u nocnom jer zadnja tri kola sve tekme moraju biti u istom terminu radi regularnosti,al posto derbi nemoze nikako ugroziti regularnost,a posto iz Zelje hoce da uzmu vise para ,a i zbog prenosa mora biti u vecernjem tako da je nocni bar kolko ja znam ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 03 maj 2009, 22:00

ne znam kakva je fora,kad je pravilnik takav da se zadnja tri kola igraju u isto vrijeme,znaci ne odlucuje zeljo niti bilo ko drugi,nego ns bih i takmicarska komisija!
AMAR OSIM!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, Meshko91, supervizor i 42 gosta.