BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Muhamed Konjić je tu

Papea čeka karijera u standup komediji 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Evolution87
- Kontakt:
I nakon dugo vremena konjic opet gost komentator. Zazelio sam se njegovih komentara 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Principatus
- Kontakt:
Stream? Postavite streams molim.
Sretno nasim svim pravim reprezentativcima.
A ovim umjetnim reprezentativcima dabogda koji Kipranin malo zesce uletio.
Sretno nasim svim pravim reprezentativcima.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kawhi je napisao/la:Papea čeka karijera u standup komediji
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Taman kad kontas da ne moze gore, konjiccccccc
Najviše sam se brinuo ako Konjiće ne bude komentarisao naše utakmice kako ćemo proći, al' vidim Konjo je tu i mogu biti miran i reći idemo u Francusku 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Nikako da budem objektivan u ovom slucaju i kako ce sve da izgleda u sljedecim utakmicama. Nekako se nadam da ce sve dobro ispasti a nasuprot imam dozu sumnje u sve ovo i bojim se nekog kraha.
Vjerujem da necemo veceras kiksati a za teze tekme ne znam.
Vjerujem da necemo veceras kiksati a za teze tekme ne znam.
- Goalgetter
- Kontakt:
I vecerasnjo kritikovanje je opravdano, a da se potvrdjuje mnogo stvari koje pisemo vec prije par mjeseci, to se dokazalo prethodno. Izmjena Vrsajevic <-> Mujdza / Susic <-> Medunjanin jeste za kritike, po kojom kriterijumu su njih dvojica bolji? Da je stavio Susica umjesto Prcica, ne bih mu nista rekao.calcio je napisao/la:Znaci ovo pljuvanje nije zbog vecerasnje utakmice nego zbog utakmice koju cemo igrati za pola godine?Goalgetter je napisao/la:Nije problem sto je on ovakav sastav izveo protiv Kipra, dobicemo mi danas, u to nema sumnje, pa makar igrali jos i Anel i branio Duljkovic. Najgore je to sto ce strucnjak i u Welsu, a i na Belgiju krenuti sa slicnim, ako ne i istim sastavom, te jos naravno Avdijom na beku, koji je taraba za defanzivne zadatke, a ionako nema kvalitet.
Ok, samo da znam.
sta ima takticarAlanSmith14 je napisao/la:Najbolja naša ekipa u ovom momentu.![]()
Vi stručnjaci koji zagovarate klasična krila u ovakvoj utakmici nemate pojma o fudbalskoj taktici. Jeste li vi svjesni da ce u ovoj utakmici nasi bekovi igrati na 35 m od njihovog gola?? Gdje ce tada biti taj klasicni krilni igrac?? Mozda kod korner zastavice??
Ključ ove utakmice je da Bešić i Prcić dobro čuvaju leđa našim bekovima nakon što ovi odu na protivničku polovinu.Vjerujem u naše napadače i ne brinem se ni sekunde za pobjedu.
po tebi je avdija bolji igrac od mujdze, a tino sven od salihovica i medunjanina
Ma nije zbog toga propao transfer, a ako je Mujdza povredjen nega Avdije.....DeeWa je napisao/la:ocigledno ce gurat da avdija ima tih 75% nastupa za repku da se moze prodati.
Konjic
Sreca pa je Ojler mlad umro...
sad kad uleti ovaj jedan i kaze da nema veze tko igra posto cemo dobiti kipra svakako..Goalgetter je napisao/la: I vecerasnjo kritikovanje je opravdano, a da se potvrdjuje mnogo stvari koje pisemo vec prije par mjeseci, to se dokazalo prethodno. Izmjena Vrsajevic <-> Mujdza / Susic <-> Medunjanin jeste za kritike, po kojom kriterijumu su njih dvojica bolji? Da je stavio Susica umjesto Prcica, ne bih mu nista rekao.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Kakva doza primitivizma ovdje, a onda ce se vecceras sakriti u misije rupe.
http://streema.com/tv/play/BHRT_BHT" onclick="window.open(this.href);return false;Principatus je napisao/la:Stream? Postavite streams molim.
Sretno nasim svim pravim reprezentativcima.![]()
1946
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Ima ovo tvoje (fudbalske) logike kad bolje razmislim, danas moze tako igrati to stoji ali nadam se da ce ove ozbiljne protivnike shvatiti ozbiljo i igrati malo povucenije!calcio je napisao/la:Tacno. Kipar ce vjerovatno igrati bunker, krila nam nisu potrebna jer ce nasi bekovi imati ofanzivnu ulogu.AlanSmith14 je napisao/la:Najbolja naša ekipa u ovom momentu.![]()
Vi stručnjaci koji zagovarate klasična krila u ovakvoj utakmici nemate pojma o fudbalskoj taktici. Jeste li vi svjesni da ce u ovoj utakmici nasi bekovi igrati na 35 m od njihovog gola?? Gdje ce tada biti taj klasicni krilni igrac?? Mozda kod korner zastavice??
Ključ ove utakmice je da Bešić i Prcić dobro čuvaju leđa našim bekovima nakon što ovi odu na protivničku polovinu.Vjerujem u naše napadače i ne brinem se ni sekunde za pobjedu.
Toliko o HD-u na BHT-u i digitalizaciji kako Bog zapovjeda.....
Pa još nisu krenuli da snimaju HD kamerama nego samo preuzimaju tuđe HD signale u Ligi Prvaka, i velikim takmičenjima.... a repka kurchina jedna velika...gledaj u rezoluciji 200x300

Pa još nisu krenuli da snimaju HD kamerama nego samo preuzimaju tuđe HD signale u Ligi Prvaka, i velikim takmičenjima.... a repka kurchina jedna velika...gledaj u rezoluciji 200x300
Ovo mi je najgore.Goalgetter je napisao/la:Nije problem sto je on ovakav sastav izveo protiv Kipra, dobicemo mi danas, u to nema sumnje, pa makar igrali jos i Anel i branio Duljkovic. Najgore je to sto ce strucnjak i u Welsu, a i na Belgiju krenuti sa slicnim, ako ne i istim sastavom, te jos naravno Avdijom na beku, koji je taraba za defanzivne zadatke, a ionako nema kvalitet.
Ovdje ce Avdija i bratic da zabetoniraju mjesto u repki i protiv Belgije i Velsa. A tu nas sa njima ceka debakl.
Je li moguce da je Avdijin transfer vazniji od reprezentacije ?????
Je li moguce da glasa javnosti nema na ovo pretvaranje reprezentacije u privatnu prciju ??
Avdija Vrsajevic umjesto igraca iz Bundeslige. Igraci iz Serije A nema mjesta... e novinari moji.
Zadnja izmjena: ren_hz, dana/u 09 sep 2014, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
- skyisthelimit
Kakav je ovo HD
Zar nije obaveza da moraju biti u HD-u ili to je kad pocne utakmica
Zar nije obaveza da moraju biti u HD-u ili to je kad pocne utakmica
15.10 - 15.06 ...
Otkako je izasao sastav mislio sam da me danas niko vise od Safeta danas nece iznervirati, ali Konjic me je ekspresno demantovao.hilmo je napisao/la:Muhamed Konjić je tu![]()
![]()
![]()
![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.