Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (opća diskusija)
Sveti je napisao/la:kako katalonac spinuje na konkretno pitanje
Šta kaeš na izjavu najvećeg sina Madrida, jel relevantna il nije, negdje si mi pobjegao sinoćSveti je napisao/la:kako katalonac spinuje na konkretno pitanje
Nisam, odgovorio sam ti.Rajaz je napisao/la:Šta kaeš na izjavu najvećeg sina Madrida, jel relevantna il nije, negdje si mi pobjegao sinoćSveti je napisao/la:kako katalonac spinuje na konkretno pitanje
naprijed rejal
Drugi put zaredom odustaješ, pobjegulja 

pa yebemu majku makaš, znaš li ti bosanski? da ti na španskom kažem ako ti je bosanski slabiji 
naprijed rejal
Nisam li ti nedavno održao čas bosanskog jezika ovdje ? :kavaSveti je napisao/la:pa yebemu majku makaš, znaš li ti bosanski? da ti na španskom kažem ako ti je bosanski slabiji
Nećemo se pravit ludi, ništa ti meni nisi odgovorio, samo si lukavo zaobišao odgovor, to vidi svako ko uđe na temu diskusije

Trenutak kada ti nekome budeš držao čas bosanskog/hrvatskog/srpskog jezika, bit će trenutak kada nekad u jednom određenom trenutku cijela BiH odjednom počne da priča hebrejski, nekim čudom. Pa, da bi se spasili spisi, knjige, učenja koja su napisana na bosanskom/hrvatskom/srpskom jeziku, stupaš na scenu ti, kao spasilac, učenjak Makaš d kantamen da nas sve ponovo prosvijetliš. Do tog trenutka, ordiniraj u okvirima svojih mogućnosti.
naprijed rejal
Što hebrejski? 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Sveti je napisao/la:Trenutak kada ti nekome budeš držao čas bosanskog/hrvatskog/srpskog jezika, bit će trenutak kada nekad u jednom određenom trenutku cijela BiH odjednom počne da priča hebrejski, nekim čudom. Pa, da bi se spasili spisi, knjige, učenja koja su napisana na bosanskom/hrvatskom/srpskom jeziku, stupaš na scenu ti, kao spasilac, učenjak Makaš d kantamen da nas sve ponovo prosvijetliš. Do tog trenutka, ordiniraj u okvirima svojih mogućnosti.

Ako se ja dobro sjećam Messi je zadnja 2 svoja gola iz igre protiv Reala dao upravo pored Ramosa. Zadnji puta je zabio u onom El Clasicu kada je dao hattrick (2 iz penala i 1 gol iz igre).Senegal je napisao/la:Kad je Messi zadnji put zabio protiv Reala i kako..
PenaldoPetardaa je napisao/la:Ako se ja dobro sjećam Messi je zadnja 2 svoja gola iz igre protiv Reala dao upravo pored Ramosa. Zadnji puta je zabio u onom El Clasicu kada je dao hattrick (2 iz penala i 1 gol iz igre).Senegal je napisao/la:Kad je Messi zadnji put zabio protiv Reala i kako..
upravo u tim okvirima. BravoRajaz je napisao/la:Sveti je napisao/la:Trenutak kada ti nekome budeš držao čas bosanskog/hrvatskog/srpskog jezika, bit će trenutak kada nekad u jednom određenom trenutku cijela BiH odjednom počne da priča hebrejski, nekim čudom. Pa, da bi se spasili spisi, knjige, učenja koja su napisana na bosanskom/hrvatskom/srpskom jeziku, stupaš na scenu ti, kao spasilac, učenjak Makaš d kantamen da nas sve ponovo prosvijetliš. Do tog trenutka, ordiniraj u okvirima svojih mogućnosti.
naprijed rejal
Ako se ne varam Ronaldo je za sada izveo 4 penala u utakmicama protiv Barce od kako je došao u Real dok je Messi izveo 3 iako je odigrao 10-ak utakmica više od Ronalda tako daSenegal je napisao/la:PenaldoPetardaa je napisao/la:Ako se ja dobro sjećam Messi je zadnja 2 svoja gola iz igre protiv Reala dao upravo pored Ramosa. Zadnji puta je zabio u onom El Clasicu kada je dao hattrick (2 iz penala i 1 gol iz igre).Senegal je napisao/la:Kad je Messi zadnji put zabio protiv Reala i kako..
Jesi siguran da je Messi bio tzv. izvodjac penala u tih 10tak utakmica prijePetardaa je napisao/la:Ako se ne varam Ronaldo je za sada izveo 4 penala u utakmicama protiv Barce od kako je došao u Real dok je Messi izveo 3 iako je odigrao 10-ak utakmica više od Ronalda tako daRonaldo još nikada na Santiago Bernabeu-u nije dao gol iz igre protiv Barce u ligaškim utakmicama već samo iz penala
Za razliku odSenegal je napisao/la: nemam nista protiv golova sa penala ako su regularni.
[youtube][/youtube]
Bjorn Kuipers, Maljenko, Ovrebo, Bussaka, Kassai i ini su zaslužniji za titule barcelone od messija i kompanije. Mene bi bilo stid
naprijed rejal
madridist baca komentare o sudijama

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
ah meraka u veceri rane
gledati kako madridisti nemilosrdno spamaju sopstvenu temu sa klipovima Barce i po ko zna kojim put kmečanjem o Ovrebu, Kuipersu, Busaki, Kasaiju - neprocijenjivo 
Šta kae Regularni

Niko u historiji fudbala nije iznudio više penala na dajvanje od Ronalda i Real Madrida, niko, a ovo su samo neki od primjera

Niko u historiji fudbala nije iznudio više penala na dajvanje od Ronalda i Real Madrida, niko, a ovo su samo neki od primjera
to imaš neku konkretnu statistiku ili se vodiš nekom svojom, prosvjetiteljskom?
Poklonjenim trofejima se ne gleda u zube, istina, ali mene bi iskreno bilo stid
@let3 nabili ste nam 100+ stranica na ovoj temi, red je da i mi štogod napišemo
Poklonjenim trofejima se ne gleda u zube, istina, ali mene bi iskreno bilo stid
@let3 nabili ste nam 100+ stranica na ovoj temi, red je da i mi štogod napišemo
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.