Ostat neporažen je vec drugi par opanaka ... mislim da vec mogu naslutit junski scenarij, a samnom i svi vi koji pratite ovu repku ...Raonffa je napisao/la:Ako ostanemo neporaženi protiv Bjelorusije onda možeš reći i da biDaVinci je napisao/la:Moguce je samo zato sto sad idu sve repke sto se iole ozbiljno bave rukometom ... nikad se ne bi plasirali da je ostao stari sistem ...BoixosNois1899 je napisao/la:Jel moguće da će se konačno plasirati na to EP![]()
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
U iduca 2 meca nam treba 1 bod, bilo bi bolje da ne izgubimo od Bjelorusije jer bi onda bili medju 2 u grupi nego da samo uzmemo bod Ceskoj, jer bi tad bili na 3 mjestu. Izbjeci poraz od Bjelorusije nosi vecu korist od opcije da ne izgubimo u Ceskoj. Kuci igramo, imacemo paklenu atmosferu, veliki motiv ali ko da gledam da ce to bit utakmica na jednu odlucujucu loptu i zijan na kraju. 2 puta smo s njima igrali x, jednom ih dobili penalom u zadnjoj sekundi, bice opasno teska i neizvjesna utakmica kao i svaka do sada s njima.
Ja već razmišljam o EP i ekipama koje će biti tamo
Mislim da su sigurni tamo: Španija, Danska, Norveška, Austrija, Njemačka, Hrvatska, Island, Makedonija, Slovenija, BiH, Češka, Bjelorusija, Francuska, Portugal, Mađarska, Rusija, Danska.
Preostala mjesta pretpostavljam da pripadaju: Poljska, Latvija, Crna Gora, Ukrajina, Srbija, Švicarska.
Fali još jedno mjesto, gdje bi mogao biti neko od ekipa: Izrael/Holandija. Ostali ne vjerujem da imaju šanse.
Ja bih rekao da ovdje možemo dobiti barem 10 ekipa
Izrael/Holandija, Švicarska, Srbija, Ukrajina, Crna Gora, Latvija, Poljska, Portugal, Bjelorusija, Makedonija - od nekih smo jači, od nekih slabiji, ali bi se sa ovim dalo igrati.
Ima i ova druga ruka od par ekipa tipa: Austrija, Češka, Mađarska, Island, Slovenija, protiv kojih bi tražili nekakva iznenađenja.
Preostalim teško da možemo pripeliti
Mislim da su sigurni tamo: Španija, Danska, Norveška, Austrija, Njemačka, Hrvatska, Island, Makedonija, Slovenija, BiH, Češka, Bjelorusija, Francuska, Portugal, Mađarska, Rusija, Danska.
Preostala mjesta pretpostavljam da pripadaju: Poljska, Latvija, Crna Gora, Ukrajina, Srbija, Švicarska.
Fali još jedno mjesto, gdje bi mogao biti neko od ekipa: Izrael/Holandija. Ostali ne vjerujem da imaju šanse.
Ja bih rekao da ovdje možemo dobiti barem 10 ekipa
Ima i ova druga ruka od par ekipa tipa: Austrija, Češka, Mađarska, Island, Slovenija, protiv kojih bi tražili nekakva iznenađenja.
Preostalim teško da možemo pripeliti
Zna li neko neku dobru internet stranicu za pracenje rukometa? Osim rezultati com
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Gdje se igra to prvenstvo, konkretno finale u kojem gradu da rezervišem
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Prebacite utakmicu BiH-Bjelorusija u Tuzlu bice bolja atmosfera nego u Sarajevu,slaba je posjeta tamo
Nije valjda da su levatine u Sarajevu zakazali tu utakmicuTz1986 je napisao/la:Prebacite utakmicu BiH-Bjelorusija u Tuzlu bice bolja atmosfera nego u Sarajevu,slaba je posjeta tamo
Mislim da se ta utakmica igra u Tuzlifaruk993 je napisao/la:Nije valjda da su levatine u Sarajevu zakazali tu utakmicuTz1986 je napisao/la:Prebacite utakmicu BiH-Bjelorusija u Tuzlu bice bolja atmosfera nego u Sarajevu,slaba je posjeta tamo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja isto mislim da sam negdje pročitao da se protiv Bjelorusa igra u Skenderiji.DamirT je napisao/la:Mislim da se ta utakmica igra u Tuzlifaruk993 je napisao/la:Nije valjda da su levatine u Sarajevu zakazali tu utakmicuTz1986 je napisao/la:Prebacite utakmicu BiH-Bjelorusija u Tuzlu bice bolja atmosfera nego u Sarajevu,slaba je posjeta tamo
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
A i na prvenstvu ako odemo mogli bi imati dosta navijača na tribinama. Dosta je dijaspore u Austriji, Švedskoj i Norveškoj, a posebno bi valjala grupa da se igra u Beču ili Grazu u kojima će se igrati 2 grupe 
I ja mislim da ce biti tako ... mediji ce napumpat atmosferu s jos jednom historijskom utakmicom ... nasi ce se napalit i uzdignut ... i onda ce ih BjeliRusi vec u prvom poluvremenu otrest od pod Skenderije i do kraja ih zlostavljat ... bice to jos jedna utakmica gdje cemo svi jedva cekat da sudija svira kraj da nas sviju rjesi muka ... a volio bih da grijesim ...faruk993 je napisao/la:Kuci igramo, imacemo paklenu atmosferu, veliki motiv ali ko da gledam da ce to bit utakmica na jednu odlucujucu loptu i zijan na kraju. 2 puta smo s njima igrali x, jednom ih dobili penalom u zadnjoj sekundi, bice opasno teska i neizvjesna utakmica kao i svaka do sada s njima.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
U Zetri se igra, evo rece Suman u svom.lokaknom kaficu, u Velikoj aleji,na Ilidzi 
Samo Zenica ili Tuzla dolaze u obzir, ne mrtvo Sarajevo gdje su dvoranski sportovi izumrli za tu publiku.Muameer je napisao/la:U Zetri se igra, evo rece Suman u svom.lokaknom kaficu, u Velikoj aleji,na Ilidzi
Zetra mu ostala u lijepom sjecanju ko igracu pa bi sad to da ponovi i ko selektor ... dabogdom, kceri ...Muameer je napisao/la:U Zetri se igra, evo rece Suman u svom.lokaknom kaficu, u Velikoj aleji,na Ilidzi
Mora bit strašan marketing da se raja nafura da napunimo Zetru.
Sto znaci nista od toga ... ima da zjapi poluprazna ... sto je i dobro jer penzioneri bolje igraju u 'istorijskim' mecevima bez pritiska s tribina ...taremuha je napisao/la:Mora bit strašan marketing da se raja nafura da napunimo Zetru.
Jah!taremuha je napisao/la:Mora bit strašan marketing da se raja nafura da napunimo Zetru.
Šta bi to trebalo da znači: "strašan marketing"?
Možda džaba ulaz, ćevapi, pivo ili sok na ulazima, ili da će na poluvremennu pjevati Halid Bešlić i Dino Merlin?
PS:
Čitajući sve moguće 'matematičke kombinacije' oko mogućeg plasmana na EP, a ta "matematika" upućuje da svi koji 'računaju bodove' ne vjeruju da možemo odigrati makar 1 preostalu utakmicu neriješeno!?
Možda bi bilo bolje da 'stručnjak' Bilal pozove "matematičku reprezentaciju" - tu imamo svjetskih rezultata i uspjeha, a i mlađi su...možda nešto i znaju o rukometnoj igri!?
Bosno moja poharana....
Zetra nije za ovakvih sportova. Skenderija bi bila sasvim ok.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.