Elegant je napisao/la:Raduj te se do derbija a mozda ranije prestane slavlje !
kuknjava kuknjava kuknjava
Pa mi vas jedva cekamo

Elegant je napisao/la:Raduj te se do derbija a mozda ranije prestane slavlje !
pazi nemoj da bude opet zubandan... mozda sada bude bajicdan, il' kokotdan ?MCMXLVI je napisao/la:Elegant je napisao/la:Raduj te se do derbija a mozda ranije prestane slavlje !
Pa mi vas jedva cekamo
Reagovo sam, sta ti nije jasni?Abdulaše reaguj
pa šta vas čeka na derbiju, plakat' ćetebagrcavi je napisao/la:I opet gol iz ofsajda
Vokri tibagrcavi je napisao/la:I opet gol iz ofsajda
Pazi ti da se ne ponovi Zubandan bilo bi mrtvih glava u lavoruorbit je napisao/la:pa šta vas čeka na derbiju, plakat' ćetebagrcavi je napisao/la:I opet gol iz ofsajda![]()
jel i mladost ima crveni ili su ovi sa ss.ba nešto pogriješili?
Hoće, hoće, k'o i na Grbavici. Ili k'o i u zadnjih koliko ono godina?katakomba je napisao/la:pazi nemoj da bude opet zubandan... mozda sada bude bajicdan, il' kokotdan ?MCMXLVI je napisao/la:Elegant je napisao/la:Raduj te se do derbija a mozda ranije prestane slavlje !
Pa mi vas jedva cekamo
Vidi ga lafčino http://www.google.ba/imgres?imgurl=http ... GkQMyhIMEg" onclick="window.open(this.href);return false;katakomba je napisao/la:pazi nemoj da bude opet zubandan... mozda sada bude bajicdan, il' kokotdan ?MCMXLVI je napisao/la:Elegant je napisao/la:Raduj te se do derbija a mozda ranije prestane slavlje !
Pa mi vas jedva cekamo
Orton je napisao/la:Zubandana nas nije strah jer zuba slabo da ima na Grbavici
Ma jok vala. Više mi šegapitic je napisao/la:Vokri tibagrcavi je napisao/la:I opet gol iz ofsajda![]()
![]()
![]()
neka, neka
Jel to najbolje sto možešbagrcavi je napisao/la:Ma jok vala. Više mi šegapitic je napisao/la:Vokri tibagrcavi je napisao/la:I opet gol iz ofsajda![]()
![]()
![]()
neka, neka
Dobro napisa ovaj gore da Benko i linijske sudije odlično sarađuju. Prvi strijelac Benko a najbolji asistenti sudije. Dobri ste, dobri baš
Trenutno korisnika/ca: Noke995, OldTownDistrict i 31 gost.