U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Samo Bog dragi zna kako smo ovo uzeli i Njemu neizmjerna slava i hvala. Ova ekipa Francuske ja jaca od nase U21 reprezentacije. Ljudi su imali 555 sansi, od toga 111 stopostotnih.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Svaka cast momcima
trkom,borbom i timskim zalaganjem nadomjestili nedostatak kvaliteta.
Zadnja izmjena: phily, dana/u 22 mar 2017, 17:57, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Sad sa dvije pobjede mi ćemo biti prvi u grupi (barem ispred Francuza)jer već imamo bolji medjusobni omjer od njih.sajo10 je napisao/la:Ogromna pobjeda i sada je sve u nasim rukama. Ovdje trebaju 3/3 ako zelimo ici na Euro jer Francuska preostale dvije nece izgubiti to je sigurno. Svaka cast Markovicu pogotovo i ostalim igracima. Toni heroj a ne zlocinac!![]()
![]()
HOHOHO

Aferim momci. Znam da su jednom kadeti uzeli Holandiju, osim toga ne znam da smo velikane rusili u mladjim kategorijama.
Bilo je srece, ali momci su se i odlicno borili. Ovi stoperi pogotovo. I golman mi se svidio. Iako je nizak dobar je i kod ubacaja. Dobar tajming i ima muda. Uz to su pametno odigrali. Zadrzavali, faulirali francuze u bezopasnim pozicijama da bi se odbrana vratila, iscenirali prekrsaje za nas i tako dalje. To je sve dio seniorskog nogometa.
U napadu ima kvaliteta i vjerujem da ce to vise pokazat protiv Bugarske i Izraela. Ogromna prilika za prolaz sada. Samo pametno i jako.
Bilo je srece, ali momci su se i odlicno borili. Ovi stoperi pogotovo. I golman mi se svidio. Iako je nizak dobar je i kod ubacaja. Dobar tajming i ima muda. Uz to su pametno odigrali. Zadrzavali, faulirali francuze u bezopasnim pozicijama da bi se odbrana vratila, iscenirali prekrsaje za nas i tako dalje. To je sve dio seniorskog nogometa.
U napadu ima kvaliteta i vjerujem da ce to vise pokazat protiv Bugarske i Izraela. Ogromna prilika za prolaz sada. Samo pametno i jako.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja ne vjerujem da smo ovo uzeli. Koliko sreće napokon za nas..ozbiljno shvatiti Bugarsku i Izrael i na Euro smo. 
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Neka sam i ovo vidio. Sad mogu izdahnut.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dovoljan nam je bod u jednoj, dakle da imamo 7, jer francuzi sada ne mogu 6 prebacitisajo10 je napisao/la:Ogromna pobjeda i sada je sve u nasim rukama. Ovdje trebaju 3/3 ako zelimo ici na Euro jer Francuska preostale dvije nece izgubiti to je sigurno. Svaka cast Markovicu pogotovo i ostalim igracima. Toni heroj a ne zlocinac!![]()
![]()
Auu, ovih zadnjih 20 min je bilo bas zeznuto, ja kao da sam na terenu s njima bio. Hvala Bogu, ja ne znam kako smo uspjeli izvuci ovo i odoljeti onolikim napadima Francuzima. Oni bi nasim seniorima dali barem jedan gol. 
Suljic mi se cini kvalitetnim za prvih 11.
Suljic mi se cini kvalitetnim za prvih 11.
I u 95 nas je sreca po 7454545 put posluzila... ljudi su pogodili precku... ali, ko ih jeb.e... kad ne znaju... nasi iz 3 suta 2 gola.... sto su ti rec iskusne ekipe... i kad igraju lose, oni pobjedjuju...
Trebat ce nam jos 4 boda do kraja, i 99,99999999999% smo na EP....
Cartman
Uzeli smo Italiju prosle godine... igrao mali Kean za njih... momcina, 2000. god, a koja vec eveliko ima minute u prvom timu Juventusa....
Trebat ce nam jos 4 boda do kraja, i 99,99999999999% smo na EP....
Cartman
Uzeli smo Italiju prosle godine... igrao mali Kean za njih... momcina, 2000. god, a koja vec eveliko ima minute u prvom timu Juventusa....
Zadnja izmjena: Kompromis, dana/u 22 mar 2017, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Vidim ovi Bugari su uzeli Portugal u prvoj rundi. Treba se pazit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Kada je sljedeća utakmica i protiv koga igramo
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
Uzeli su kadeti Talijane prošle godineCartman je napisao/la:Aferim momci. Znam da su jednom kadeti uzeli Holandiju, osim toga ne znam da smo velikane rusili u mladjim kategorijama.
Inače čestitke momcima na pobjedi
Svaka čast Markoviću, šta je momak sve branio
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bravo momci. 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Sad ili nikad...poznavajuci nas mentalitet to nam ne ide na ruku ali mozda ima nesto u ovim momcima jer su Srbiju izdominirali. Sa srecom nam, samo ozbiljno ulaziti u utakmice.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Sjedio sam u metrou na putu kuci kad sam upalio tekmu. gledao sam bio 6-7 minuta i pomislio ovo ce mo aBd dobiti 1:0, 2:1 ili cak 3:1 (imao sam taj osjecaj iako sam vidio da su jaci od nas ko mi od gibraltara
). i onda sam i 5 minuta prije ulaska suljica pomislio da je vrijeme da ga selektor ubaci jer je tjelesno jako snazan (spominjao sam to vec u prijasnjim postovima). Hvala dragom Allahu na ovoj pobjedi i radosti nasih igraca i navijaca.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
ps: dobili smo jednom holandiju ili koga vec u generaciji eldara hasanovica, crnjca,... a i jos nekog velikana u generaciji posle te (sa dinom fazlagicem, durakom,..) 
Bugari ostavili Portugalce iza sebe, a Izrael bolje rangiran od nas. Nece biti uopste jednostavno, ali i sa jos jednom pobjedom bi mogli otici na prvenstvo, a sa 4boda 99%.Cartman je napisao/la:Vidim ovi Bugari su uzeli Portugal u prvoj rundi. Treba se pazit.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ne treba nam 3/3, dosta remi i pobjeda.sajo10 je napisao/la:Ogromna pobjeda i sada je sve u nasim rukama. Ovdje trebaju 3/3 ako zelimo ici na Euro jer Francuska preostale dvije nece izgubiti to je sigurno. Svaka cast Markovicu pogotovo i ostalim igracima. Toni heroj a ne zlocinac!![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, CHR, iluzija, Proximic, TETRAPAK, torbica, tuzlanskinacin, Venom, zemuntrg i 92 gosta.