Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
A još je veća sreća da se takvi kao ti ništa ne pitate.Osim13 je napisao/la:Sreća pa se ti ne pitaš ništa
Postovi su ti uglavnom kao da iste pišeš pijan ili drogiran.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Podveležac, može li išta kod tebe bez primitivizma?StarmoCity je napisao/la: Treba te j*bat.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kamo sreće da sam konstantno pijan, lakše bi se podnosilo ovo što pišeš.Mancini je napisao/la:A još je veća sreća da se takvi kao ti ništa ne pitate.Osim13 je napisao/la:Sreća pa se ti ne pitaš ništa
Postovi su ti uglavnom kao da iste pišeš pijan ili drogiran.
A sreća je i za mene što se ne pitam al barem se ne pravim intelektualac
Možel se na Bradinu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne znam, nisam pratio.MUSVDG je napisao/la:Kako je igrao Stromsgodset-Kongsviger??? Jesi bio na toj utakmici ili si gledao stream kao olimpičkić-Velež???
Stidi se, ko te sljivi.Debilkane mali , no lajferu. Stid me za tebe mazlume
Kad si senilan moras malo duze razmisliti.MUSVDG je napisao/la:Inace ste izbacili u ovoj velikoj historiji puno puno dobrih igraca.. ne mogu se sjetiti nijednog... a ja, nema nijedan !!! Plastiko
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mislim na ovaj pokusaj:Dokoljenko je napisao/la:Kako mislis ne daju Mujezinovicu da ide? Kao da se Velez tu nesto puno pitao. Dodje veliki klub i izabere sebi najboljeg igraca, odvede ga za sicu. Normala.
Trenutno nista u Velezu da valja, mozda jedan ako se nastavi razvijati. U Olimpicu dva interesantna.
https://sportsport.ba/fudbal/mustafa-mu ... ima/304327
Ako se dobro sjecam, i Vehabovica su ovako tretirali.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Treba te dovesti na seoski zrak da malo prodišeš, možda više ne bi pisao ovakve gluposti.Mancini je napisao/la:Treba takvim kao ti naplaćivati putarinu kada ulazite u KS. 10 KM platite i vozajte se po gradu koliko želite.KLIS je napisao/la:A ti bi se trebao poklopiti.Mancini je napisao/la: Prvo bi trebao osnovnu školu, pa onda srednju poljoprivrednu školu.
FK Olimpik: Trifković, Milović, Jusić, Pehar, Uzelac, Osmanović, Muminović, Radovac, Beširević, Hiroš, Zeba.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Lancini, da nisi slučajno otišao na utakmicu? Čudno mi je što te nema, obično za minutu odgovaraš.

Možda si na Ivanu, vraćaš seljake koji su krenuli u Sarajevo.
Bas sam se bio zabrinuoMokroguz je napisao/la:Evo ga
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Bravo za pobjedu. Idemo dalje. 
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 31 mar 2019, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
-
StarmoCity
- Kontakt:
Mancini je napisao/la:Bravo za pobjedu. Idemo dalje.
Nego su ga trebali za žireve dati? Prošlo je to vrijeme moj mazlume...Mokroguz je napisao/la:Mislim na ovaj pokusaj:Dokoljenko je napisao/la:Kako mislis ne daju Mujezinovicu da ide? Kao da se Velez tu nesto puno pitao. Dodje veliki klub i izabere sebi najboljeg igraca, odvede ga za sicu. Normala.
Trenutno nista u Velezu da valja, mozda jedan ako se nastavi razvijati. U Olimpicu dva interesantna.
https://sportsport.ba/fudbal/mustafa-mu ... ima/304327
Ako se dobro sjecam, i Vehabovica su ovako tretirali.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Pa kad je lanciniju i ovom kurccoguzu ovaj forum zivot cijeli. Jos ovaj mazlum kurccoglavi dijasporac, ovde se malo istresa debilkanBliss je napisao/la:Bas sam se bio zabrinuoMokroguz je napisao/la:Evo ga
Da, trebali su, i jesu ga dali za zireve na kraju krajeva. Da nisu, u Junu nebi imali ni Mujezinovica ni zireve.*p!p!t@* je napisao/la:Nego su ga trebali za žireve dati? Prošlo je to vrijeme moj mazlume...
Nije ovaj forum tvoja mati da se istresem ovdje.MUSVDG je napisao/la:Pa kad je lanciniju i ovom kurccoguzu ovaj forum zivot cijeli. Jos ovaj mazlum kurccoglavi dijasporac, ovde se malo istresa debilkan
Sta cu, nemam nista drugo osim foruma.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
Wandelanoite
- Kontakt:
25 hiljada KM ste dali sinoc u hotelu Park Srebrenik upravi Zvijezde i sudije ćete regulisat za Zvijezda - Velež.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Kakve njima koristi od Mujezinovića u Junu haha opet nisi terapiju uzeo...Mokroguz je napisao/la:Da, trebali su, i jesu ga dali za zireve na kraju krajeva. Da nisu, u Junu nebi imali ni Mujezinovica ni zireve.*p!p!t@* je napisao/la:Nego su ga trebali za žireve dati? Prošlo je to vrijeme moj mazlume...
Ko da mu je 18 godina pa ga vrijedi čekati...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 30 mar 2019, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
To je ološ koji ja mislim nisam sreo ni na internetu a ni uživo. Ako tebe provociraju koji si jedan od najkorektnijih forumaša, šta onda očekivati od njih!? Neki normalan post!?Mokroguz je napisao/la:Da, trebali su, i jesu ga dali za zireve na kraju krajeva. Da nisu, u Junu nebi imali ni Mujezinovica ni zireve.*p!p!t@* je napisao/la:Nego su ga trebali za žireve dati? Prošlo je to vrijeme moj mazlume...Nije ovaj forum tvoja mati da se istresem ovdje.MUSVDG je napisao/la:Pa kad je lanciniju i ovom kurccoguzu ovaj forum zivot cijeli. Jos ovaj mazlum kurccoglavi dijasporac, ovde se malo istresa debilkan
Sta cu, nemam nista drugo osim foruma.Obicni mazlum kospicar iz Norveske.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.