bordoakapitar je napisao/la:Ja mislim da ste svi otisli malo predaleko i da treba malo ohladiti glavu. Nije sve bajno ali pretjerujete. Smirite se i lagano u u utorak na tekmu... Svi bi mi voljeli sve i odmah ali ne ide to tako. Wenger je u Arsenalu za 20 godina potrosio milijardu funti i osvojio jednu titulu... Ne kazem da nekoga treba trpiti toliko ali treba pustiti ljude da rade jer su pokazali i dokazali da vole klub i ako oni vjeruju Jesicu onda ga i mi mozemo podrzati bar do kraja sezone... Iz svake krize smo izlazili jos jaci pa ce tako biti i ovaj put!
Druže, i ja sam ih podržavao do danas. Ovo danas je bila zadnja kap za mene. Wenger i Arsenal protiv sebe imaju MUTD, M City, Liverpool, Chelsea... Koga mi imamo, pa da nas porediš sa Arsenalom? Mi smo trebali sada da budemo svjetlosnim godinama ispred ostalih, a gdje smo? I što je još gore, kako izgledamo i kako igramo? Ja nisam pogledao dobru partiju Sarajeva ima godina dana (osim MOZDA one protiv Drine na početku).
Jednostavno, trenutna uprava, a posebno Jesic, nisu dorasli zadatku. Vrijeme je za svježu krv.