FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 13 mar 2016, 09:02

Haris Duljevic je najveća **** ,osim gola Atromitosu i Želji nikad nista nije za Sarajevo uradio.Smrad
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 mar 2016, 09:12

Gagahagahahabaha
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

High

Post Postao/la High » 13 mar 2016, 09:17

:urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

19FKS46
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 13 mar 2016, 09:19

Majkl je napisao/la:Haris Duljevic je najveća **** ,osim gola Atromitosu i Želji nikad nista nije za Sarajevo uradio.Smrad
Bravo majstore, jesi to sam smislio ili ti je neko pomogao?

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 13 mar 2016, 09:20

[youtube][/youtube]

:opaopa:
ZZ

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 13 mar 2016, 09:35

19FKS46 je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Haris Duljevic je najveća **** ,osim gola Atromitosu i Želji nikad nista nije za Sarajevo uradio.Smrad
Šta je jucer uradio,sta je protiv Listice uradio,Želje .Hajde daj mi utakmicu protiv većih timova ,sta je uradio?Napravili smo od njega nafuranog igrača ,koji je dobio poziv i reprezentaciju i sad mi glumi igrača a kad treba centrrati nabije je na tribine ,a kad treba opucati jedva dođe do gola.Naš najveći problem je što pravimo zvijezde i igračine od igrača koji ništa nisu pokazali primjeri su Emerson,Duulja,Simeunović itd.Tako isto od trenera Kodro,Jarni,Jesic ,nećemo da pogledamo istini u oči i da kažemo Dulja ništa,Emeeson ništa ,Cezar ništa,Kodro ništa ,Jarni ništa Jesic ništa.Živimo u nekom svijetu u kojem pravimo "igrače' i "trenere" od ničega i od nikakve zasluge.Zato nam se ovo desava očekujemo puno .Očekujemo od Dulje da uzme loptu da nešto uradi opuca predibla ali on to polovično uradi ali ki ga dižemo 2 milliona eura ,**** 2 miliona ,više je Damir Hadžić imo prodora i golova a nije vrijedio ni 50 000 .Više mi je radosti donio .
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 mar 2016, 09:37

Mi imamo super igrace, samo nam je taktika losa.
Prvi put imamo situaciju gdje igraci stvatno zele da igraju i da se bore, al taktika ih cini toliko losim.
Ni sami igraci ne znaju kako i gdje da igraju.
Kunem se svim da imamo trenera koji zna sta hoce da bi mi do sad imali 4 pobjede!!!!!

Kakav bolan sjever,
Ocekujem jos neko ulijetanje do kraja sezone

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 13 mar 2016, 09:45

Do kad Jesic ima ugovor sa FKS? Jesu li ovi nasi u upravi ubacili kakvu klauzulu u ugovor, npr. da ga mogu odpustati na njegovu stetu ako ne izbori europu i slicno, ili su samo na slijepo podpisali sa njim pa sta bude? Ja nisam za otkaz Jesicu ako sa tim probjamo nas "budzet"..Jesic je velika NULA od trenera, ali je usppjeo pojedince sa ovog foruma napaliti svojim rijecima..npr novo sarajevo itd...
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 13 mar 2016, 09:51

Fudo je napisao/la:Do kad Jesic ima ugovor sa FKS? Jesu li ovi nasi u upravi ubacili kakvu klauzulu u ugovor, npr. da ga mogu odpustati na njegovu stetu ako ne izbori europu i slicno, ili su samo na slijepo podpisali sa njim pa sta bude? Ja nisam za otkaz Jesicu ako sa tim probjamo nas "budzet"..Jesic je velika NULA od trenera, ali je usppjeo pojedince sa ovog foruma napaliti svojim rijecima..npr novo sarajevo itd...
Ko će ti to znati kakav ugovor ima.Kod nas su ti svi dobri i odlični a nisu ni počeli raditi,ovdje su pisali Kasap Jesic ,Kurcorator ,zabranio fejsbuk,najbolji ovo ono a nije ni počeo raditi.Evo sad spominju Jurcica ,odma je najbolji ,provalio našu igru na pripremama,stručnjak igro sa Realom nerjeseno itd.Sačekajte da vidimo kad neko dođe od igrača ili trenera ima li pojma pa onda.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 13 mar 2016, 09:56

aleksandar_veliki je napisao/la:Prici o pucnjavi i tome iz koje je ekipe neko ko je pucao nije mjesto na ovom forumu.
Vala baš se slažem se sa tobom ovo je sportska stranica i forum.
Sarajevo ljubavi moja!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 13 mar 2016, 10:04

aleksandar_veliki je napisao/la:Prici o pucnjavi i tome iz koje je ekipe neko ko je pucao nije mjesto na ovom forumu.
Pa obrisi, al' jok hoces ti da vide gurbeti. Joj, joj. Kvarni ste.
1946

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 13 mar 2016, 10:07

IGRACI ODLAZE, UPRAVE PROLAZE,a mi cemo tu biti još dugo, dugo.
Sarajevo će biti, sve drugo će proći ...

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 13 mar 2016, 10:10

Majkl je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Do kad Jesic ima ugovor sa FKS? Jesu li ovi nasi u upravi ubacili kakvu klauzulu u ugovor, npr. da ga mogu odpustati na njegovu stetu ako ne izbori europu i slicno, ili su samo na slijepo podpisali sa njim pa sta bude? Ja nisam za otkaz Jesicu ako sa tim probjamo nas "budzet"..Jesic je velika NULA od trenera, ali je usppjeo pojedince sa ovog foruma napaliti svojim rijecima..npr novo sarajevo itd...
Ko će ti to znati kakav ugovor ima.Kod nas su ti svi dobri i odlični a nisu ni počeli raditi,ovdje su pisali Kasap Jesic ,Kurcorator ,zabranio fejsbuk,najbolji ovo ono a nije ni počeo raditi.Evo sad spominju Jurcica ,odma je najbolji ,provalio našu igru na pripremama,stručnjak igro sa Realom nerjeseno itd.Sačekajte da vidimo kad neko dođe od igrača ili trenera ima li pojma pa onda.
Ne znam ni ja, ali vidim da mnogi pisu, da bi otkaz Jesicu, nas puno kostao. Kontam da nema ko slucajno kakve informacije o kontraktu i evt. klauzulama. Mnogi trce pred rudu i svrsaju na trenerima itd. prije nego sto se dokazu, ali isto tako mnogi kritikuju igrace itd. prije nego sto odigraju i prvu tekmu, a i to je pogresno, jedino ako nije u pitanju Krampar, jer njega sam ispljuvao i prije nego sto je takao loptu (moja greska ali fakat i nije) :mrgreen:

r3m1
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la r3m1 » 13 mar 2016, 10:13

Majkl je napisao/la:
19FKS46 je napisao/la:
Šta je jucer uradio,sta je protiv Listice uradio,Želje .Hajde daj mi utakmicu protiv većih timova ,sta je uradio?Napravili smo od njega nafuranog igrača ,koji je dobio poziv i reprezentaciju i sad mi glumi igrača a kad treba centrrati nabije je na tribine ,a kad treba opucati jedva dođe do gola.Naš najveći problem je što pravimo zvijezde i igračine od igrača koji ništa nisu pokazali primjeri su Emerson,Duulja,Simeunović itd.Tako isto od trenera Kodro,Jarni,Jesic ,nećemo da pogledamo istini u oči i da kažemo Dulja ništa,Emeeson ništa ,Cezar ništa,Kodro ništa ,Jarni ništa Jesic ništa.Živimo u nekom svijetu u kojem pravimo "igrače' i "trenere" od ničega i od nikakve zasluge.Zato nam se ovo desava očekujemo puno .Očekujemo od Dulje da uzme loptu da nešto uradi opuca predibla ali on to polovično uradi ali ki ga dižemo 2 milliona eura ,**** 2 miliona ,više je Damir Hadžić imo prodora i golova a nije vrijedio ni 50 000 .Više mi je radosti donio .
Vraca se Said, samo za tebe. :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 13 mar 2016, 10:18

sekac je napisao/la:
Vala baš se slažem se sa tobom ovo je sportska stranica i forum.
Halalite

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 13 mar 2016, 10:20

r3m1 je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
19FKS46 je napisao/la: Bravo majstore, jesi to sam smislio ili ti je neko pomogao?
Vraca se Said, samo za tebe. :kafa:
Said je za ovog manekena,sa jednom nogom izmislio fudbal.Said moze igrati više pozicija.Ali dobro tu hoćeš da budeš smjesan i da mi ga suknes.Uspio si
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 mar 2016, 10:24

Haha. nevjerovatno.
Duljevic je jedini igrac koji moze napraviti razliku na terenu. Slijepi ste svi koji ne vidite.
Pa jucer je Duljevic u prvom poluvremenu pretrcavao igrace rudara ko Cimi u finalu kupa.
Kad ga je Jesa strucnjak stavio vise u sredinu terena, popusili smo foru..

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 13 mar 2016, 10:31

Duljevic je super igrac. Jedan od rijetkih koji zna proci protivnik. Tesko je jednom igracu napraviti toliku razliku kad iza sebe ima jednog Krampara naprimjer.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 13 mar 2016, 10:45

Fudo je napisao/la:Duljevic je super igrac. Jedan od rijetkih koji zna proci protivnik. Tesko je jednom igracu napraviti toliku razliku kad iza sebe ima jednog Krampara naprimjer.
Kakvog crnog kramara,sam je covjek igrao po strani!Sve sto je uradio sam je,a to podrazumijeva 3 igraca da prodje!A cezar i amer samo jedan drugom smetaju!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 mar 2016, 10:50

Popusili smo foru ljudi :)
Smjesi nam se izbacivanje..

Dino yebem li ti plemee, MARS IZ KLUBA !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.