Jos izvali konj da su trebali voditi nekoliko golova razlike
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Irfan Buz bolje prica bosanski od raspalog Zizovica.
yebo sina !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Borac četnički projekt!? E moj sinko, pojma ti nemaš kao ni prijatelji ti Srbomrzcizaostrog je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:58Pregledan nekoliko puta i budala si (a šta drugo ocekivati od Srbina?) ako misliš da neće biti opet čim Vico sjaše. Ne postoji sportski radnik nesrbin koji neće jedva dočekati raspad četničkog projekta.
Samo jedite **** i dalje, a jest ćete ih opet kad-tad. Uostalom, vama je to stoljećima svojstveno.

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Ako se ikad desi da se krene u pobunu protiv nepravde i lopova ove lige ili slično, krenuti od prodanih balija u Savezu!
Oni su glavni krivci za sve što se dešava.
Hvala igračima Veleža na prikazanoj borbi i fudbalu.
Oni su glavni krivci za sve što se dešava.
Hvala igračima Veleža na prikazanoj borbi i fudbalu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Ti da si imalo realan sam bi kritikovao ako ništa činjenicu da Njegomirović sudi Borcu u Banja Luci,a o ujednačenosti sudijskog kriterija je apsurdno diskutovati.Platonova je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:07Borac četnički projekt!? E moj sinko, pojma ti nemaš kao ni prijatelji ti Srbomrzcizaostrog je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:58Pregledan nekoliko puta i budala si (a šta drugo ocekivati od Srbina?) ako misliš da neće biti opet čim Vico sjaše. Ne postoji sportski radnik nesrbin koji neće jedva dočekati raspad četničkog projekta.
Samo jedite **** i dalje, a jest ćete ih opet kad-tad. Uostalom, vama je to stoljećima svojstveno.uglavnom, sve što pišete ovdje je simpatično smješno, jer kad pogledam iz ugla jednog Banjalučanina nemam šta drugo osim da se nasmijem, a pojedince da sažaljevam....pojma nemate, samo laprdate počev od suđenja, preko sudija do stranke i nebuloza vezanih za to
![]()
Dok god ostali klubovi šute, ovako će nam biti. A generalno, odavno klubovi šute. Sada trenutno Borac jaše, kasnije će neko drugi, ali uvijek će nam biti ovako. Ne opravdavam ovo, daleko od toga, ali, kako je Željo ostao u ligi prošle sezone? Naveo sam sada njih bezveze kao primjer, generalno je primjera milion, ali činjenica je da svi "veći" klubovi, koji bi mogli talasati, imaju protekciju od saveza, na neki način, i zato moraju šutiti. Sarajevo, Željo, Velež, Zrinjski, ako im ovo smeta, što šute? Znate svi odgovor. Neko se zadovolji Evropom, neko opstankom, generalno svako dobije nešto da šuti. Odkad pratim ligu, jedina titula koju mogu možda pripisati "fer tituli" je ona od Zrinjskog prije 2 godine.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- Pensioner26
- Kontakt:
Ma daj gasi ovu ligu. Goni u pm.
- skullcrusher
- Kontakt:
Izvini, da li ti zelis nama reci da vas sudije ne guraju svaku utakmicu da je to tuzno za gledati i da Vico ne upravlja klubom kao i sudijama i savezom ? Da li je ovo smijesno ili je istina ?Platonova je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:07Borac četnički projekt!? E moj sinko, pojma ti nemaš kao ni prijatelji ti Srbomrzcizaostrog je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:58Pregledan nekoliko puta i budala si (a šta drugo ocekivati od Srbina?) ako misliš da neće biti opet čim Vico sjaše. Ne postoji sportski radnik nesrbin koji neće jedva dočekati raspad četničkog projekta.
Samo jedite **** i dalje, a jest ćete ih opet kad-tad. Uostalom, vama je to stoljećima svojstveno.uglavnom, sve što pišete ovdje je simpatično smješno, jer kad pogledam iz ugla jednog Banjalučanina nemam šta drugo osim da se nasmijem, a pojedince da sažaljevam....pojma nemate, samo laprdate počev od suđenja, preko sudija do stranke i nebuloza vezanih za to
![]()
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Apsolutno. A vi budaletine koje sve to podržavate i mislite da nešto dobijate s tim, kao uostalom i na svim drugim poljima. Zbog toga se radi o najbjednijem dijelu Evrope. Naravno da je četnički, četnička ikonografija na tribinama, četničke pjesme, četnička ideologija svuda okolo. To što je vama to normalno je druga stvar. Od bolesnika koji su počinili genocid i koji podržavaju one koji su dobili 2000 godina za ratne zločine se i ne može očekivati drugačije. Četnički i ništa drugo.Platonova je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:07Borac četnički projekt!? E moj sinko, pojma ti nemaš kao ni prijatelji ti Srbomrzciuglavnom, sve što pišete ovdje je simpatično smješno, jer kad pogledam iz ugla jednog Banjalučanina nemam šta drugo osim da se nasmijem, a pojedince da sažaljevam....pojma nemate, samo laprdate počev od suđenja, preko sudija do stranke i nebuloza vezanih za to
![]()
Ne postoji nijedan narod u Evropi koji bi podržavao ovo što vi radite, osim možda Turaka, koji su jednako divljaci kao i vi (što i nije čudno, ipak su vas oni pravili). Samo možeš vidjeti navijače Borca, Zvezde i eventualno Turke, kako aklamativno podržavaju ova sranja. Da se ovo isto dešava u bilo kojoj drugoj državi Evrope, svi bi se bunili.
-
- Kontakt:
Pa majstore kako Sarajevo šuti,zar nije Sarajevo pokušalo da organizuje udruženje i da se tako izbori sa savezom,zar nije Sarajevo teren napustilo i šta je dobilo,zar nije Sarajevo pokušalo ponovo organizovati sastanak sa svim klubovima nakon prošle sezone pa se niko nije odazvao?AvantiBL je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:14Dok god ostali klubovi šute, ovako će nam biti. A generalno, odavno klubovi šute. Sada trenutno Borac jaše, kasnije će neko drugi, ali uvijek će nam biti ovako. Ne opravdavam ovo, daleko od toga, ali, kako je Željo ostao u ligi prošle sezone? Naveo sam sada njih bezveze kao primjer, generalno je primjera milion, ali činjenica je da svi "veći" klubovi, koji bi mogli talasati, imaju protekciju od saveza, na neki način, i zato moraju šutiti. Sarajevo, Željo, Velež, Zrinjski, ako im ovo smeta, što šute? Znate svi odgovor. Neko se zadovolji Evropom, neko opstankom, generalno svako dobije nešto da šuti. Odkad pratim ligu, jedina titula koju mogu možda pripisati "fer tituli" je ona od Zrinjskog prije 2 godine.
Kad je i šta konkretno pokušao neki drugi klub?
Oke, poštujem, pokušali kao nešto, pa nagu*eni, ali i oni trenutno imaju svoje momente protekcije o kojima šute.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:19Pa majstore kako Sarajevo šuti,zar nije Sarajevo pokušalo da organizuje udruženje i da se tako izbori sa savezom,zar nije Sarajevo teren napustilo i šta je dobilo,zar nije Sarajevo pokušalo ponovo organizovati sastanak sa svim klubovima nakon prople sezone pa se niko nije odazvao?AvantiBL je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:14Dok god ostali klubovi šute, ovako će nam biti. A generalno, odavno klubovi šute. Sada trenutno Borac jaše, kasnije će neko drugi, ali uvijek će nam biti ovako. Ne opravdavam ovo, daleko od toga, ali, kako je Željo ostao u ligi prošle sezone? Naveo sam sada njih bezveze kao primjer, generalno je primjera milion, ali činjenica je da svi "veći" klubovi, koji bi mogli talasati, imaju protekciju od saveza, na neki način, i zato moraju šutiti. Sarajevo, Željo, Velež, Zrinjski, ako im ovo smeta, što šute? Znate svi odgovor. Neko se zadovolji Evropom, neko opstankom, generalno svako dobije nešto da šuti. Odkad pratim ligu, jedina titula koju mogu možda pripisati "fer tituli" je ona od Zrinjskog prije 2 godine.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Donekle pošteno i svaka čast. Nije baš isto, jer je ovo stvarno iznad svake mjere. Druga jahanja nisu bila baš ovakva, ali slažem se, princip je isti, dalje su detalji.AvantiBL je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:14Dok god ostali klubovi šute, ovako će nam biti. A generalno, odavno klubovi šute. Sada trenutno Borac jaše, kasnije će neko drugi, ali uvijek će nam biti ovako. Ne opravdavam ovo, daleko od toga, ali, kako je Željo ostao u ligi prošle sezone? Naveo sam sada njih bezveze kao primjer, generalno je primjera milion, ali činjenica je da svi "veći" klubovi, koji bi mogli talasati, imaju protekciju od saveza, na neki način, i zato moraju šutiti. Sarajevo, Željo, Velež, Zrinjski, ako im ovo smeta, što šute? Znate svi odgovor. Neko se zadovolji Evropom, neko opstankom, generalno svako dobije nešto da šuti. Odkad pratim ligu, jedina titula koju mogu možda pripisati "fer tituli" je ona od Zrinjskog prije 2 godine.
Svejedno, ne vidim smisao nikakav. Nemam nikakav problem da Borac napravi super jaku ekipu i da gazi. Ne bi mi bilo mrsko sekunde, kao ni bilo kome drugom, siguran sam. Evo realno je da svi navijaju za Zrinjski u Evropi i da nikome nisu mrski, dok je sve rješavano ok.
Je li ti uplatio Dodo za ovaj mjesec botovski angažman, gdje je suvorov seku jbo propast će mu dnevnica.Platonova je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:07Borac četnički projekt!? E moj sinko, pojma ti nemaš kao ni prijatelji ti Srbomrzcizaostrog je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:58Pregledan nekoliko puta i budala si (a šta drugo ocekivati od Srbina?) ako misliš da neće biti opet čim Vico sjaše. Ne postoji sportski radnik nesrbin koji neće jedva dočekati raspad četničkog projekta.
![]()
-
- Kontakt:
Kad vec popuju da vam objasnim da ove lakrdije nisu zapamcene u historiji fudbala,odgovorno tvrdim po svim parametrima i statistikama,pustite se suplje Zeljo ovaj il onaj pratim ovo od nastanka i nije vidjeno da jedan klub ima ovakvo ofirno sudjenje,zabranjeno bod uzet u BL. Kad pricas o Sarajevu daj pokazi te momente ove sezone gdje nas sudija nije unalazio,uostalom Sarajevo nema protiv Sloge zastitu a da je normalna drzava drugacije bi to islo
Pred kraj sezone kad ste sve izgubili. Dobili minimalnu kaznu. To su vec tvoje insinuacije.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:19Pa majstore kako Sarajevo šuti,zar nije Sarajevo pokušalo da organizuje udruženje i da se tako izbori sa savezom,zar nije Sarajevo teren napustilo i šta je dobilo,[/b]zar nije Sarajevo pokušalo ponovo organizovati sastanak sa svim klubovima nakon prošle sezone pa se niko nije odazvao?AvantiBL je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:14Dok god ostali klubovi šute, ovako će nam biti. A generalno, odavno klubovi šute. Sada trenutno Borac jaše, kasnije će neko drugi, ali uvijek će nam biti ovako. Ne opravdavam ovo, daleko od toga, ali, kako je Željo ostao u ligi prošle sezone? Naveo sam sada njih bezveze kao primjer, generalno je primjera milion, ali činjenica je da svi "veći" klubovi, koji bi mogli talasati, imaju protekciju od saveza, na neki način, i zato moraju šutiti. Sarajevo, Željo, Velež, Zrinjski, ako im ovo smeta, što šute? Znate svi odgovor. Neko se zadovolji Evropom, neko opstankom, generalno svako dobije nešto da šuti. Odkad pratim ligu, jedina titula koju mogu možda pripisati "fer tituli" je ona od Zrinjskog prije 2 godine.
Zadnja izmjena: Kamaga11, dana/u 12 okt 2024, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Nova pobjeda upisana, idemo dalje, dupla kruna u najavi…aj Borac…
Vidis da se lik pravi lud sa svojim pitanjima.zaostrog je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:15Apsolutno. A vi budaletine koje sve to podržavate i mislite da nešto dobijate s tim, kao uostalom i na svim drugim poljima. Zbog toga se radi o najbjednijem dijelu Evrope. Naravno da je četnički, četnička ikonografija na tribinama, četničke pjesme, četnička ideologija svuda okolo. To što je vama to normalno je druga stvar. Od bolesnika koji su počinili genocid i koji podržavaju one koji su dobili 2000 godina za ratne zločine se i ne može očekivati drugačije. Četnički i ništa drugo.Platonova je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:07Borac četnički projekt!? E moj sinko, pojma ti nemaš kao ni prijatelji ti Srbomrzciuglavnom, sve što pišete ovdje je simpatično smješno, jer kad pogledam iz ugla jednog Banjalučanina nemam šta drugo osim da se nasmijem, a pojedince da sažaljevam....pojma nemate, samo laprdate počev od suđenja, preko sudija do stranke i nebuloza vezanih za to
![]()
Ne postoji nijedan narod u Evropi koji bi podržavao ovo što vi radite, osim možda Turaka, koji su jednako divljaci kao i vi (što i nije čudno, ipak su vas oni pravili). Samo možeš vidjeti navijače Borca, Zvezde i eventualno Turke, kako aklamativno podržavaju ova sranja. Da se ovo isto dešava u bilo kojoj drugoj državi Evrope, svi bi se bunili.
I ne znam kako ti se da objasnjavati sve te stvari koje on savrseno dobro zna.
Nemam riječi, apsolutno si me ostavio bez teksta sa količinom gluposti koju si napisao...al dobro razumijem ja ograničenost koja je dolazi do izražaja kompleksima pomješanim sa mržnjomzaostrog je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:15Apsolutno. A vi budaletine koje sve to podržavate i mislite da nešto dobijate s tim, kao uostalom i na svim drugim poljima. Zbog toga se radi o najbjednijem dijelu Evrope. Naravno da je četnički, četnička ikonografija na tribinama, četničke pjesme, četnička ideologija svuda okolo. To što je vama to normalno je druga stvar. Od bolesnika koji su počinili genocid i koji podržavaju one koji su dobili 2000 godina za ratne zločine se i ne može očekivati drugačije. Četnički i ništa drugo.Platonova je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:07Borac četnički projekt!? E moj sinko, pojma ti nemaš kao ni prijatelji ti Srbomrzciuglavnom, sve što pišete ovdje je simpatično smješno, jer kad pogledam iz ugla jednog Banjalučanina nemam šta drugo osim da se nasmijem, a pojedince da sažaljevam....pojma nemate, samo laprdate počev od suđenja, preko sudija do stranke i nebuloza vezanih za to
![]()

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Ali najjaci je kraj bio, klupa Borca se zali na sudjenje i svadjaju se sa sudijom HAHAHAHAHHAA , majq li vam bolesnu
Ma ja, vi uzmete šta vama treba, pa kasnije dijelite ko god zatraži....jbo li vas Vico u te tribine prazne.AvantiBL je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:14Dok god ostali klubovi šute, ovako će nam biti. A generalno, odavno klubovi šute. Sada trenutno Borac jaše, kasnije će neko drugi, ali uvijek će nam biti ovako. Ne opravdavam ovo, daleko od toga, ali, kako je Željo ostao u ligi prošle sezone? Naveo sam sada njih bezveze kao primjer, generalno je primjera milion, ali činjenica je da svi "veći" klubovi, koji bi mogli talasati, imaju protekciju od saveza, na neki način, i zato moraju šutiti. Sarajevo, Željo, Velež, Zrinjski, ako im ovo smeta, što šute? Znate svi odgovor. Neko se zadovolji Evropom, neko opstankom, generalno svako dobije nešto da šuti. Odkad pratim ligu, jedina titula koju mogu možda pripisati "fer tituli" je ona od Zrinjskog prije 2 godine.
Jesi ti dobar u mozak? Sarajevo ima protekcije? Koje i kad?
Gdje? Izbijeno nam direktno odlukama sudija 6 bodova
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 22 gosta.