OTNYS_YNWA je napisao/la:Čovjek se ženi.harry_90 je napisao/la:Do cega ? Vidim vec danima odbrojavas,pa me zainteresovalokakavdanakneiskustvu je napisao/la:još 8
Nije da te prepadam ali ne kaže se džabe oženio se - objesio se.
ti si oženjen?
Moderator/ica: insider
OTNYS_YNWA je napisao/la:Čovjek se ženi.harry_90 je napisao/la:Do cega ? Vidim vec danima odbrojavas,pa me zainteresovalokakavdanakneiskustvu je napisao/la:još 8
Nije da te prepadam ali ne kaže se džabe oženio se - objesio se.
Sve najboljekakavdanakneiskustvu je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Do cega ? Vidim vec danima odbrojavas,pa me zainteresovalokakavdanakneiskustvu je napisao/la:još 8
ženim se
Sve najboljekakavdanakneiskustvu je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Do cega ? Vidim vec danima odbrojavas,pa me zainteresovalokakavdanakneiskustvu je napisao/la:još 8
ženim se
OTNYS_YNWA je napisao/la:Jesam da si ti živ i zdrav.
11 godina već.

Koji kraljevi.adnan_nanda je napisao/la:Kraljevi, odma otisli u Budimpestu na kafu![]()
[youtube][/youtube]
Goodbyedubrava je napisao/la:Htio bih se pozdraviti sa forumašima. Ionako već rijetko dolazim i pišem u zadnje vrijeme, ali privatni razlozi i vremenska nemogućnost dolaska na net me udaljila od foruma. A ni neda mi se više pisati, previše mi vremena oduzme, tako da, nema se tu šta reći..
Neću biti više patetičan
Lijep pozdrav svima
dubrava je napisao/la:Htio bih se pozdraviti sa forumašima. Ionako već rijetko dolazim i pišem u zadnje vrijeme, ali privatni razlozi i vremenska nemogućnost dolaska na net me udaljila od foruma. A ni neda mi se više pisati, previše mi vremena oduzme, tako da, nema se tu šta reći..
Neću biti više patetičan
Lijep pozdrav svima
Pozz, sve najboLjedubrava je napisao/la:Htio bih se pozdraviti sa forumašima. Ionako već rijetko dolazim i pišem u zadnje vrijeme, ali privatni razlozi i vremenska nemogućnost dolaska na net me udaljila od foruma. A ni neda mi se više pisati, previše mi vremena oduzme, tako da, nema se tu šta reći..
Neću biti više patetičan
Lijep pozdrav svima