NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ja danas prosao pored stadiona, sve one stolice, mislim ne sve ali velika kolicina razbacanih stolica po tribini, mislim da ni jedna stolica nije usrafljena. Zna li neko vise ?
@LloriS Prisao Sasa sudijama na kraju utakmice, razdvajali ga i onda se opet zaletio na njih. Jedva ga sprijecili.
Ja sam na utakmici par puta morao stolicu ispred sebe vracati, ne vjerujem ni da su vecinu zaserafili.
Ja sam na utakmici par puta morao stolicu ispred sebe vracati, ne vjerujem ni da su vecinu zaserafili.
Srednja kocka je valjda postavljena, ovo ostalo je samo poredano zbog utakmice, tek bi trebalo beton farbati pa stolice pricvrstiti na druge dvije kockeIstokZapad je napisao/la: ↑07 okt 2025, 19:34Ja danas prosao pored stadiona, sve one stolice, mislim ne sve ali velika kolicina razbacanih stolica po tribini, mislim da ni jedna stolica nije usrafljena. Zna li neko vise ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Stolice nisu fiksirane i mnoge su srušene prilikom prolazaka ljudi u subotu.
Svaka stolica ima tri veze s vijkom i to bi trebsalo biti više od 12.000 probušenih rupa i vijaka-
To bi trebalo da urade profesionalci jer nije svačije kroz selo bušiti rupe. Treba to uraditi kvalitetno da bi bilo dugovječno. Stolice su kvalitetne samo još da se kvalitetno ugrade
Svaka stolica ima tri veze s vijkom i to bi trebsalo biti više od 12.000 probušenih rupa i vijaka-
To bi trebalo da urade profesionalci jer nije svačije kroz selo bušiti rupe. Treba to uraditi kvalitetno da bi bilo dugovječno. Stolice su kvalitetne samo još da se kvalitetno ugrade
Cigani se sa ovim, nemamo mi dovoljno ljudi i volontera da ovo odrade a da znaju taj posao.
Ako se iskesiralo za stolice trebalo je izdvojiti pare i dogovoriti sa ljudima da se to postavi, za 7 dana bi bilo gotovo, nisu tu u pitanju pretjerano veliki iznosi.
Ovako cemo docekati kraj polusezone a necemo ih imati postavljene.
Razvukli su i sa tim klupama za rezervne igrace, kao da dolaze iz Kambodze.
Ako se iskesiralo za stolice trebalo je izdvojiti pare i dogovoriti sa ljudima da se to postavi, za 7 dana bi bilo gotovo, nisu tu u pitanju pretjerano veliki iznosi.
Ovako cemo docekati kraj polusezone a necemo ih imati postavljene.
Razvukli su i sa tim klupama za rezervne igrace, kao da dolaze iz Kambodze.
-
- Kontakt:
Nekima bi bilo bolje da stolice nisu ni došle, niti sta da se radi...
Svaka cast za Bihac sto ste pokrenuli akciju sredjivanja stadiona, bilo je vrijeme da Bihac ima ljepsi stadion, jos samo da nadjete sponzora pa da ganjate PL
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Protumacit cu ovo kao odgovor na ovo moje gore, ako se vec nesto radi, zasto izvoditi cirkus i pokusavati nesto na silu raditi ako nemamo kapaciteta za te stvari.Jedinstvo37 je napisao/la: ↑08 okt 2025, 10:58Nekima bi bilo bolje da stolice nisu ni došle, niti sta da se radi...
Gabela je stadion i postavljanje stolica zavrsila za 10 dana, mi ih postavljamo vec 4 sedmice a im jos 2600 stolica da se postavi te tribine prefarbaju, sta cekamo ??
Da se razumijemo, meni je drago sto se radi ali ne na ovakav nacin.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.