Opuca mustafic prema golu, samo ga **** sto lopta zavrsi na jezeru ili na ciglanamaVolimoSarajevo je napisao/la: ↑01 sep 2024, 10:55Ma neka ide kad imamo 5 istih igrača.
Mustafic ce bar nekad opucat po golu, Julardzija ne znam jel 10 suteva imao za godinu dana,pridje dole uzme loptu i od beka do beka je salje ,**** trcanje kad nema nema hajra od toga.
A mozda se i njemu ide jer vise nije u prvih 11.
Bolje ga pustit,nego da igra preko neke stvari.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoBBoja
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nek je Julardžija liferovan, igrač koji ne nudi ništa osim te neke imaginarne trke, bezveznjak običan. Trebalo je i Liju poslati sa njim u paketu zajedno, ni od njega nema ništa, nek se malo čovjeku roster rastereti da ne mora raditi sa 35 igrača.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Samo jos taj jedan veznjak i da napadamo titulu.
Rockov vjerujem da ce sve manje kiksati, kako bude branio u komtinuitetu.
Odbrana dobra, kad se Kupresak asimilira, bit ce to jos bolje.
Vezni red - fali taj jedan (vjerujem da ce se i dovesti).
Napad - dobar, raznovrstan.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ma eto pored tog veznog, cisto radi sirine ne bi bilo lose da jos jedno krilo imamoNazorUso je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:45Samo jos taj jedan veznjak i da napadamo titulu.
Ovako kad neko ne moze igrati, nama je prva opcija lija
Sto je uzas sam po sebi
Ne bi bilo lose, aliiii da ne nagolilamo ograca.BordoBBoja je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:53Ma eto pored tog veznog, cisto radi sirine ne bi bilo lose da jos jedno krilo imamoNazorUso je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:45Samo jos taj jedan veznjak i da napadamo titulu.
Sto je uzas sam po sebi
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
U planu je i jedno krilo.BordoBBoja je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:53Ma eto pored tog veznog, cisto radi sirine ne bi bilo lose da jos jedno krilo imamoNazorUso je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:45Samo jos taj jedan veznjak i da napadamo titulu.
Sto je uzas sam po sebi
Trebao bi uskoro biti HERE WE GO

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
SantosGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:58U planu je i jedno krilo.BordoBBoja je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:53Ma eto pored tog veznog, cisto radi sirine ne bi bilo lose da jos jedno krilo imamoNazorUso je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:45Samo jos taj jedan veznjak i da napadamo titulu.
Sto je uzas sam po sebi
Trebao bi uskoro biti HERE WE GO![]()

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pa to krilo je valjda Lovrić.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kod nas je transfermarkt jos od 06.09 otvoren. nakon toga samo igraci bez kluba. dobro je da Lovric bez kluba. Santos je stranac taki nama ne treba vise.
Santos ili Lovric kao krilo bi extra dosli. Plus jedan dobar veznjak i to je to, napad hrabro na trofeje, pa sta Bog da.. treba jos kojeg igraca poslati na posudbu
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ja licno bih volio bas Lovrica, jer se on i zekica super poznaju, a ovaj je mozda i svoj najbolji fudbal u karijeri igrao pod ZZ
Sto Lovric? Volis kockare i propalice jel?BordoBBoja je napisao/la: ↑01 sep 2024, 12:22Ja licno bih volio bas Lovrica, jer se on i zekica super poznaju, a ovaj je mozda i svoj najbolji fudbal u karijeri igrao pod ZZ
Lovrić je tehnički odličan, Zekić ga poznaje i sigurno bi donio dosta bolju igru u završnici a i kreacija bi bila dosta bolja.
Jedino me brinu komentari navijača Osijek koji ga baš bockaju zbog kocke i takvog stila života. Već imamo sličnog u ekipi (Renan) tako da nisam baš najsigurniji u vezi njega.
Međutim ako je želja Zekića nemam se šta buniti jer ga bolje poznaje nego svi mi ovdje. Sumnjam da bi ga toliko želio da je neprofesionalac kako ga opisuju navijači Osijeka.
Jedino me brinu komentari navijača Osijek koji ga baš bockaju zbog kocke i takvog stila života. Već imamo sličnog u ekipi (Renan) tako da nisam baš najsigurniji u vezi njega.
Međutim ako je želja Zekića nemam se šta buniti jer ga bolje poznaje nego svi mi ovdje. Sumnjam da bi ga toliko želio da je neprofesionalac kako ga opisuju navijači Osijeka.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Fali to lijevo krilo bas itekako. Fali nama jos toga ali eto lijevo krilo pa AM. Ni stoperi nam nisu bajni ali otom potom.
Ako ce ga Zekic dovesti u red onda ok.
Jel Lovric, cuo sam da je bas zainteresovan zbog Zekica, sad koliko je to istinaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:58U planu je i jedno krilo.BordoBBoja je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:53Ma eto pored tog veznog, cisto radi sirine ne bi bilo lose da jos jedno krilo imamoNazorUso je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:45Samo jos taj jedan veznjak i da napadamo titulu.
Sto je uzas sam po sebi
Trebao bi uskoro biti HERE WE GO![]()
Čelik je za mene igrač utakmice protiv Radnika bio. Odličan, baš dobar i samo ga treba pustiti da igra i da se razvija u kontinuitetu, on je sljedeći milionski transfer koji ćemo napraviti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma osijek kasaba, kao većina ekipa čim igrac napusta pljujes gaH8Z7 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 12:29Lovrić je tehnički odličan, Zekić ga poznaje i sigurno bi donio dosta bolju igru u završnici a i kreacija bi bila dosta bolja.
I mi smo znali tako prije
Što se mene tiče neka odigra svoje što se traži i neka ode do sabaha da kocka
Mada nisam upratio umjesto koga bi on uletio kad bi dosao
Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 01 sep 2024, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Rustemovic za sirotinju. Dobro si rekao, imaginarna trka. Skočko. Zna Zekic šta radi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: boki86, Ferroviere1987, Grk1234, hadzibake, J1897, nedimmmm1337, rimljanin90, TETRAPAK, Varijantas8 i 122 gosta.