FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- bavaracmujo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moze jedno pitanje za poznavaoce ove nase lige?
Dali postoji ijedan klub u lizi u kojem nema 1 nas bivsi igrac?
Široki Brijeg i Borac, onako iz glavebavaracmujo je napisao/la: ↑01 sep 2024, 20:08Moze jedno pitanje za poznavaoce ove nase lige?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
U lizzi nezz, a u ligi Siroki B., 'nako na prvu.bavaracmujo je napisao/la: ↑01 sep 2024, 20:08Moze jedno pitanje za poznavaoce ove nase lige?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Lokomotiva izgubila od Varaždina kući, prošlu od Šibenika. Nemaš šta više tu raditi Mudrazija 

Sreća pa nas ovaj Pirić profula.
E j.bo vas više Mudražija.
Tacno i kad bi dosao, a nece, koliko se priziva, bio bi najvece razocarenja za sve nas

- FKS -
Pa dobro, al kontas poentuSamoDaKazeem je napisao/la: ↑01 sep 2024, 10:24Imamo dva koji su bolji od njega,ostali su qurac ko i on što je.Da ne pretjerujemo![]()

-
- Kontakt:
Gledam sad kod kona usao navijac da se bije sa igracima sloge. A kod nas kad su uletili navijaci protiv borca da gadjaju njihove navijace utakmica je prekinuta i proglaseno je 0-3. Kakvi smetljari majko moja, na nama se uvijek trenira strogoca
-
- Kontakt:
Koliko smo mi prošle godine dobili kazne zbog gadjanja igraca ,činim se da je par utakmica bilo bez publike. Onda za utrcavanje mota biti više.Bordobojausrcu je napisao/la: ↑01 sep 2024, 20:32Gledam sad kod kona usao navijac da se bije sa igracima sloge. A kod nas kad su uletili navijaci protiv borca da gadjaju njihove navijace utakmica je prekinuta i proglaseno je 0-3. Kakvi smetljari majko moja, na nama se uvijek trenira strogoca
-
- Kontakt:
Dobro ušao 1 navijac kod nas je to bilo drugacije mada ne mijenja cinjenicu da ih treba kazniti s 1 ili 2 utakmice bez publike.
Mudrazija u Lokomotivi bukvalno truhne. Klub bez ambicija, ocigledno ce se boriti za opstanak. Cudno mi kako ga ne zele pustiti za neke pristojne pare, hajde da se bore za Evropu.. nama bi bio pojacanje definitivno, ako ne moze on pokusati dovesti Rahmanovica, i ako dodje Lovric stvarno bi imali dobre sanse za trofeje u ovoj sezoni. E sad ako ne mozemo dovesti igrace tih kvaliteta, onda ne treba nikoga ni dovoditi. Imas to sto imas i bori se, pa sta bude bude..
Dvojica su ušla al hajd netreba ovdje o njima pricat.Devedesetka je napisao/la: ↑01 sep 2024, 21:00Dobro ušao 1 navijac kod nas je to bilo drugacije mada ne mijenja cinjenicu da ih treba kazniti s 1 ili 2 utakmice bez publike.
Ja sam dosta puta govorio da je i nama istok bliže terenu bili bi cesti prekidi poznavajuci nas ,lijepa atletska i kanal

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Evo ovaj Zrinjski nagomilao 300 igraca i ovog Jurilja dovodebosnas_ je napisao/la: ↑01 sep 2024, 21:02Mudrazija u Lokomotivi bukvalno truhne. Klub bez ambicija, ocigledno ce se boriti za opstanak. Cudno mi kako ga ne zele pustiti za neke pristojne pare, hajde da se bore za Evropu.. nama bi bio pojacanje definitivno, ako ne moze on pokusati dovesti Rahmanovica, i ako dodje Lovric stvarno bi imali dobre sanse za trofeje u ovoj sezoni. E sad ako ne mozemo dovesti igrace tih kvaliteta, onda ne treba nikoga ni dovoditi. Imas to sto imas i bori se, pa sta bude bude..
Jel ovo Simon ode u Slaven?
Tacno mi zao Balte otjera ga iz Sarajeva i opet mu dodje za novog trenera
Tacno mi zao Balte otjera ga iz Sarajeva i opet mu dodje za novog trenera
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- luckystrike
- Kontakt:

Mislim da je kraj i za Mudražiju u Lokomotivi.
-
- Kontakt:
Da, da mi smo gori od njih 5 puta na stranu zaje.bancije i ostalo bog zna koliko bi kazni bilo kroz godine.miky_hz je napisao/la: ↑01 sep 2024, 21:08Dvojica su ušla al hajd netreba ovdje o njima pricat.Devedesetka je napisao/la: ↑01 sep 2024, 21:00Dobro ušao 1 navijac kod nas je to bilo drugacije mada ne mijenja cinjenicu da ih treba kazniti s 1 ili 2 utakmice bez publike.
Ja sam dosta puta govorio da je i nama istok bliže terenu bili bi cesti prekidi poznavajuci nas ,lijepa atletska i kanal![]()

Kanal napunit vodom i kad neko pregori udje dole i kupa se lagano
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Ima li negdje snimak tekme sa Radnikom?
P.S. Moglo bi u ovo par dana biti nekih finih vijesti.
P.S. Moglo bi u ovo par dana biti nekih finih vijesti.

Trenutno korisnika/ca: amypitar, bordobijeli, greenwood, HordasFks, InatSilniBosanski, Kaunas, legendarnadruga, ovisnik, zagorski i 166 gostiju.