NeretvanskaPastrmka je napisao/la:hskzmostar je napisao/la:7 do 8 hiljada vam je prosjek.
Mi smo seljacku ligu za koju se vi grcevito borite prekucalii nikoga vise ne zanimaju ekipe poput krupe,goska,veleza i sl manjih klubova samo europa brato.
Nema vas komsija. Rang ste krupe i simin hana. Mozes ti mitomaniju prosipat ali tako ti je. Zato i jest **** umrlo u tebi da se ne vratimo.
Prijatelju znas i sam da je to trenutna euforicna brojka..Trebao si to dosad shvatit, nije prvi put. kad udjete, a sretno vam.. i kad se(ajde reci cu ipak AKO) koprcali u donjem dijelu tabele znas da vas trecina od ovog nece bit na tribinama.
I ne znam o kakvom strahu pricas..od koga? Pa ne sjecam se kad se u zadnjih 10 godina Zrinjski oznojio za dobar rezultat protiv Veleza.
Samo malo legendo na kocnicu treba stat..citalo se i da je citava prva liga u strahu od Veleza pa evo sta se desilo...Zeljo prosle 2 godine bez konkurencije i osvaja titulu, a vidili smo sta se desi u tom slucaju..ustvari treba radit u miru i ne provocirat..jer vrati se to vrlo brzo. Lijep pozdrav.
Olimpičari ispričavam se na upadu. Good luck