Kak'a su to prepucavanja preko mene?Besic je napisao/la:Legendo , došla ti uštipče,a ti ništa
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- JackTheStripper
- Kontakt:
Gdje ona mala pride merseyside, ili tako nesto? 
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Neukusni pokušajiDANTES je napisao/la:Često nakon silovanja...Kawhi je napisao/la:Arapi su diskretniji od ovog. Sve plate.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- legenda reala
- Kontakt:
rasavoje je napisao/la:Kak'a su to prepucavanja preko mene?Besic je napisao/la:Legendo , došla ti uštipče,a ti ništa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
i nakon sto ocejfe, onda navataju srpske dece koju kasnije bacaju lavovima.DANTES je napisao/la: Pa dobro šta ako i jesu same su tražile pichka im materina qrvinska čim imaju sise i vagine Arapi su jadni pali i prosto su ih morali silovati jer previše se uzbudili a nisu znali da je to kršenje zakona u ovoj zemlji... I svakoj drugoj sem arapskim.
koji mitoman jbt...
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Udala se.JackTheStripper je napisao/la:Gdje ona mala pride merseyside, ili tako nesto?
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- JackTheStripper
- Kontakt:
rasavoje je napisao/la:Udala se.JackTheStripper je napisao/la:Gdje ona mala pride merseyside, ili tako nesto?
Naravno...
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
Re: RE: Re: Chat
Novorodjencad...sekerbay je napisao/la:i nakon sto ocejfe, onda navataju srpske dece koju kasnije bacaju lavovima.DANTES je napisao/la: Pa dobro šta ako i jesu same su tražile pichka im materina qrvinska čim imaju sise i vagine Arapi su jadni pali i prosto su ih morali silovati jer previše se uzbudili a nisu znali da je to kršenje zakona u ovoj zemlji... I svakoj drugoj sem arapskim.
koji mitoman jbt...
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Snebivate se sta je Dantes napiso a u KSA normalno da je siluje pa da nju bicuju. Il u najgorem slucaju da joj on isplati odstetu.
Haj siljite ga malo na arape.The court also sentenced the two victims to six months in prison and 90 lashes each for "being alone with a man who is not a relative" in a parked car.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
i kada hoćeš da pobjegneš od postova mitomana opet ih ti citiraš, pa ih moram vidjeti.sekerbay je napisao/la:i nakon sto ocejfe, onda navataju srpske dece koju kasnije bacaju lavovima.DANTES je napisao/la: Pa dobro šta ako i jesu same su tražile pichka im materina qrvinska čim imaju sise i vagine Arapi su jadni pali i prosto su ih morali silovati jer previše se uzbudili a nisu znali da je to kršenje zakona u ovoj zemlji... I svakoj drugoj sem arapskim.
koji mitoman jbt...
koji galijašević je ovaj lik
http://m.dnevnik.hr/vijesti/svijet/bec- ... 25650.htmlsekerbay je napisao/la:i nakon sto ocejfe, onda navataju srpske dece koju kasnije bacaju lavovima.DANTES je napisao/la: Pa dobro šta ako i jesu same su tražile pichka im materina qrvinska čim imaju sise i vagine Arapi su jadni pali i prosto su ih morali silovati jer previše se uzbudili a nisu znali da je to kršenje zakona u ovoj zemlji... I svakoj drugoj sem arapskim.
koji mitoman jbt...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne bi braća Arapi nikad. Lažu dušmaniHeller je napisao/la:Snebivate se sta je Dantes napiso a u KSA normalno da je siluje pa da nju bicuju. Il u najgorem slucaju da joj on isplati odstetu.
Haj siljite ga malo na arape.The court also sentenced the two victims to six months in prison and 90 lashes each for "being alone with a man who is not a relative" in a parked car.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Malo je reci. Ljudina i insan kakvih nema malo u nasoj drzavi. Znam se ja s njim nekih 6-7 godina, ali donedavno nismo imali neki cesci kontakt. Covjek je neumoran.Hendo je napisao/la:
Arif je jak kao NATO. Jasmin je nakon liječenja odmah odobrio gradnju džamije u Simin Hanu i dobro donirao.![]()
Ali Hajrudin je generalno number 1. Nema nikog iskrenijeg i vrijednijeg, mirnijeg i staloženijeg od njega.
Hajrudina malo poznajem, mislim, gledao sam dosta njegovih predavanja, ali nije to kao uzivo kad pricas s nekim. To sto si napisao, mogu samo potvrditi. Je l' se i on bavi ucenjem rukje? Sumnjam da ima bas vremena za to.
Sto se tice dzamije, je l' mislis na onu kod Arifove kuce u Caklovicima (to je MZ Simin Han, ja mislim)? Kako ja znam, za tu dzamiju je gotovo sav novac dao onaj Balijagic (ili kako vec), negdje sam gledao video o tome. Bio sam nedavno gore, predivno sve ono izgleda i ljudi su stvarno fini. Arif je nedavno i asfalt gore sredio do same dzamije.
Obožavam kad se priča o nečemu, uleti se s pričom o Srbima

Nullius in verba
Ja se prijavljujem, samo moram je opet instalirati
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Meni je fascinantno kada neko uvrijedi Arapa ili muslimana iz pm ko da je uvrijedio neke likove na ovom forumu. Spašavaj se ko može 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Treba mi neko da isprobam može li uopšte, probavali smo nekoliko puta kroz zadnjih 3,4 godine nikada nije radilo. Instaliraj pa da probamoPegi10 je napisao/la:Ja se prijavljujem, samo moram je opet instalirati
Re: RE: Re: Chat
Takodjer.Lillard je napisao/la:Meni je fascinantno kada neko uvrijedi Arapa ili muslimana iz pm ko da je uvrijedio neke likove na ovom forumu. Spašavaj se ko može
Da znaju ko sto ne znaju ne bi branili arapsku gamad. Al haj ti njima dokazi.
Trenutno korisnika/ca: galia95, Giuseppe1, westsideSB96 i 39 gostiju.