PitarBordo je napisao/la:Ja evo nisam "nasjeo" na priču, ono što ja znam za sigurno - ostaviti ću za sebe.molotovljev je napisao/la:Izvini, možda je do mene, ali ja pojma nemam šta si ti sa ovim htio da kažeš.Zip je napisao/la:Dino je direktor kluba, i kao takav snosi potpunbu odgovornost oko prica o namjestanju i premijama.
Mogli su na puno bolji nacin tih 20 000KM iskoristiti.. Podijeliti izm,edju nasih igraca, dati juniorima i kadetima, pa zasto ne i dozvoliti nize cijene ulaznica za navijace.. Bla bla bla
Nismo svi isti fala bogu, ja imam svoj stav vi imate svoj.
Ja mu halalit necu
Da snosi odgovornost oko priča rekla-kazala? Nemoj više molim te.
Ali ako već se gura priča ta to uopšte nije istina, zašto se nije krenula legalna akcija? Umjesto toga neke izjavice date i to je to?
Zašto onda isti dan nije pokrenuta tužba? Nego "bit će pokrenuta", pa onda u prajmtajmu"bit će pokrenuta, osim ako se ne izvini"? Ako je do Ibraka, zašto se klub ne ogradi i podnese optužbu protiv Husića i Ibrakovića odmah? Pusti kraju.
Jedina greska Dine je i to se slazem s tobom je :"bit će pokrenuta, osim ako se ne izvine".Tuzbau nek pokrenu pa nek Sisoje dokaze na sudu tvrdnje.Mada mislim da cemo lako dobiti jer su nelogicne stvari .