FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la geronimo » 03 apr 2011, 22:29

Hare, nije problem u baterijama, niti u Noji...nego mi želimo da Kraft bude naša snaga. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 04 apr 2011, 13:21

Možete mi vjerovati, nemorate mi vjerovati, kak oćete. Ja vjerujem u ovo i garantiram vam!!!

CONETRAO DOLAZI!!!! USKORO ĆETE SAZNATI SVE, ODŠTETA ĆE BITI 25 MILJA I POTPISUJE NA 5 GODINA!!!!!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 apr 2011, 13:54

geronimo je napisao/la:Hare, nije problem u baterijama, niti u Noji...nego mi želimo da Kraft bude naša snaga. 8-)
ko to kaze???ja zelim da neuer dodje i to je pametno rjesenje....ja ne znam sta je onim seronjama pa se dizu protiv ulija i neuera .....te osobe ne zele dobro bayernu
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 04 apr 2011, 14:30

po meni je Neuer skup 20 mil a kamo li 30 kako navode ljudi iz S04 da ce otici za te pare,,mislim da niti jedan klub u europi nebi danas dao 30 miliona eura ze golmana,,,neosporavam da je Neuer kvalitet ali mi nekako previse para ;)
VOLIM BAYERN

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 apr 2011, 16:56

Urednik TZ-a Jan Janssen osvrnuo se na nevjerovatan događaj u subotu na Allianz Areni. Mišljenje: "Skandali proteska protiv Hoenessa su otišli predaleko."

Koji je razlog protesta u sobut protiv Hoenessa? Kako se predsjednik Bayerna osjećao? Hoeness je sjedio u svečanoj loži Allianz Arene, okamenjen, gotovo smrznut. Čitavih 90. minuta morao je trpiti uvredljivo vrijeđanje kao "lažljivac". Na svom stadionu! Od navijača sopstvenog kluba! Ono što je učinjeno u zadnjih 30. godina, on je sam učinio. Učinio je da Bayern postane daleko najuspješniji klub u Njeačkoj, glavna adresa u Europi. Hoeness je sam stvorio FC Bayern!
Potom, navijači mu se pogrdno podrugivaju - zaista nisko poniženje! Plakati protesta na Hoenesa - čisti skandal! Naravno, morate prihvatiti mišljenje i želje navijača. Čak i ako su drugačijeg mišljenja nego što su od šefova kluba. Ali, vlastitog predsjednika u javnosti predstaviti kao "lažova", te potpuno sakriti sav njegov dosadašnji doprinos klubu je zaista predaleko!

Posebno kad uzmete u obzir: Nema sumnje kako Hoeness želi prodati FC Bayern, klub će se i u budućnosti zvati tako - "Audi München FC". Ili načini promjenu boja, plavo- bijele. Takvi protesti na to su razumnjivi. Ali, ovo nije taj slučaj. Riječ je o propasti nekad uspješnog kluba, pomaganje ničijoj zemlji u drugoj ligi. Dakle, bolje kao navijač Bayerna, poželjeti za reći: "Pomoći ćemo vam da živite."

Umjesto toga, načinili su proteste protiv čovjeka koji je sva njihova putovanja na utakmice Lige Prvaka učinio mogućim - to je nešto što se zove "NEZAHVALNOST". Posebice za Hoenessa koji je svih ovih godina djelovao samo po pitanju uzdizanja FC Bayerna - također što je i sad slučaj.

Razlog: Bavarci koji će Lavovima 50 miliona eura provući kroz prste, moraju dobro razmisliti da li će bez tog novca Lavovi opstati i da li je to sve dobrobit za Bayerovu budućnost?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 apr 2011, 01:26

Niste Vi zasluzili imati Uli Hoeneß-a u svojim redovima - cast izuzetcima. Sto se tice svih segmenata koji cine jedan fudbalski klub tu ste broj 1 (jedan) u Njemackom fudbalu, ali onaj najvazniji zbog cega se igra fudbal dakle navijaci ste cisti prosjek. Covjeka koji je kao igrac i manager, Bayernu podario mnogo toga nazvati LAZOVOM i tako ga vrijedjati je za svaki RESPEKT. Izvukovao Vas je iz dugova kada je preuzeo ulogu managera i napravio od Bayerna jedan od pet najacih svijestkih klubova, dalje je direktni krivac za 20 od 21 titulu prvaka Njemacke, zatim 11 od 15 u kupu Njemacke, devet titula Liga kupa ili Superkupa Njemacke, titulu u Kupu Uefa, titulu u LP, zatim titulu prvaka svijeta - klupsko takmicenje - zatim je imao hrabrosti podici tuzbu protiv Helmuta Kruga kada Vas je doslovno na jednoj utakmici pokrao i dobiti spor tako da ovaj vise ne sudi Bayernu, zatim Vam je napravio VRHUNSKI stadion koji je kostao 365 miliona eura i gdje opet navijace nije htio ostetiti i karte za juznu tribinu se prodaju po cijeni od 7 €, nego nalazi neke druge nacine da isti otplati i opet neki imaju hrabrosti ga nazvati LAZOVOM.
Sada se postavlja pitanje sta se njemu tacno stvalja na teret. To sto zeli da dovede pored Casillasa mozda trenutnog najboljeg golmana na svijetu. To Vam se sada ne svidja kada zeli da odrijesi "kesu", a znate ga svi kritikovati kada kaze da transfer X ili Y nije potreban. :? :?
To sto zeli da spasi 1860 Muenchen. Svi znamo da je Uli Hoeneß covjek koji ima veliko srce i koji pomaze obicnim ljudima i klubovima u nevolji, a Bayern sigurno od tih novaca nece propasti koji ce najvjerovatnije pomoci 1860 Muenchenu da prezivi - to je isto uradio i s St.Paulijem i Herthom.
Neki navijaci dobro trebaju razmisliti neke stvari i malo se zapitati. Da nije bilo Uli Hoeneß-a mozda bi Bayern danas bio obicni ku.rac od ekipe, jer tada je SEDAM (7) miliona DM bio ogroman dug kada je on preuzeo funkciju managera kluba.
Iskreno kada sam ga vidio u subotu na TV-u bilo mi ga je zao kao da mi je neka bliska osoba koju poznajem. Ja licno mislim da ovo Uli Hoeneß nije zasluzio no svako ima svoje misljenje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 05 apr 2011, 09:33

:cry: :cry: :cry:
Oprosti nam Uli.

:mrgreen:
#divovi

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 05 apr 2011, 16:59

amerosm je napisao/la:Niste Vi zasluzili imati Uli Hoeneß-a u svojim redovima - cast izuzetcima. Sto se tice svih segmenata koji cine jedan fudbalski klub tu ste broj 1 (jedan) u Njemackom fudbalu, ali onaj najvazniji zbog cega se igra fudbal dakle navijaci ste cisti prosjek. Covjeka koji je kao igrac i manager, Bayernu podario mnogo toga nazvati LAZOVOM i tako ga vrijedjati je za svaki RESPEKT. Izvukovao Vas je iz dugova kada je preuzeo ulogu managera i napravio od Bayerna jedan od pet najacih svijestkih klubova, dalje je direktni krivac za 20 od 21 titulu prvaka Njemacke, zatim 11 od 15 u kupu Njemacke, devet titula Liga kupa ili Superkupa Njemacke, titulu u Kupu Uefa, titulu u LP, zatim titulu prvaka svijeta - klupsko takmicenje - zatim je imao hrabrosti podici tuzbu protiv Helmuta Kruga kada Vas je doslovno na jednoj utakmici pokrao i dobiti spor tako da ovaj vise ne sudi Bayernu, zatim Vam je napravio VRHUNSKI stadion koji je kostao 365 miliona eura i gdje opet navijace nije htio ostetiti i karte za juznu tribinu se prodaju po cijeni od 7 €, nego nalazi neke druge nacine da isti otplati i opet neki imaju hrabrosti ga nazvati LAZOVOM.
Sada se postavlja pitanje sta se njemu tacno stvalja na teret. To sto zeli da dovede pored Casillasa mozda trenutnog najboljeg golmana na svijetu. To Vam se sada ne svidja kada zeli da odrijesi "kesu", a znate ga svi kritikovati kada kaze da transfer X ili Y nije potreban. :? :?
To sto zeli da spasi 1860 Muenchen. Svi znamo da je Uli Hoeneß covjek koji ima veliko srce i koji pomaze obicnim ljudima i klubovima u nevolji, a Bayern sigurno od tih novaca nece propasti koji ce najvjerovatnije pomoci 1860 Muenchenu da prezivi - to je isto uradio i s St.Paulijem i Herthom.
Neki navijaci dobro trebaju razmisliti neke stvari i malo se zapitati. Da nije bilo Uli Hoeneß-a mozda bi Bayern danas bio obicni ku.rac od ekipe, jer tada je SEDAM (7) miliona DM bio ogroman dug kada je on preuzeo funkciju managera kluba.
Iskreno kada sam ga vidio u subotu na TV-u bilo mi ga je zao kao da mi je neka bliska osoba koju poznajem. Ja licno mislim da ovo Uli Hoeneß nije zasluzio no svako ima svoje misljenje.

Druze, svaka cast za ovo.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 06 apr 2011, 00:25

hahaha sada bi Neuera a do neki dan je Kraft bio novi Kahn :lol: Cek koji ce nam q... taj Coentrao pa on igra u Coca Cola ligi :roll:

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 06 apr 2011, 12:14

Volim što je ovaj Schalke nabio nogom ove žabare više neg' pare...

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 06 apr 2011, 13:54

Gledam onaj inter sinoc kako jadno igra i onda tek vidim koliko je Bayern los ove sezone kad su mogli ispasti od onakvih morzova

Sve u svemu koliko sam ove sezone potrosio zivaca na njih , ne samo ja cak i najsmirenij budisticki monah koji je navijac Bayerna je osjedio onako celav zbog igre .

JBG nadam se boljoj sledecoj sezoni
Thomas Müller - Fußballgott

ames
Kontakt:

Post Postao/la ames » 06 apr 2011, 16:19

[youtube][/youtube]
pjesma sve kaže

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 apr 2011, 17:19

don_burza je napisao/la:Gledam onaj inter sinoc kako jadno igra i onda tek vidim koliko je Bayern los ove sezone kad su mogli ispasti od onakvih morzova

Sve u svemu koliko sam ove sezone potrosio zivaca na njih , ne samo ja cak i najsmirenij budisticki monah koji je navijac Bayerna je osjedio onako celav zbog igre .

jest vala, i ja sam odmah rekao poslije utakmice u minhenu da se ne zna koja je ekipa gora i neozbiljnija, al dobro je i za bayu sto je ispao, da je recimo prosao, pa dobio salke, pa prosao u polufinale, dakle sve lose ekipe, bili bi i dalje u zabludi da je bayo velesila s ovakvim igracima i trenerom, ovako, najbitnija stvar za dobro lijecenje je prava dijagnoza, sad je znate i vjerujem da ce uprava i novi trener dobro zasukati rukave i pametnim potezima napraviti puno jacu ekipu nego sto je bila ove i prosle sezone
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

8ernad8
Kontakt:

Post Postao/la 8ernad8 » 06 apr 2011, 19:22

amerosm je napisao/la:Niste Vi zasluzili imati Uli Hoeneß-a u svojim redovima - cast izuzetcima. Sto se tice svih segmenata koji cine jedan fudbalski klub tu ste broj 1 (jedan) u Njemackom fudbalu, ali onaj najvazniji zbog cega se igra fudbal dakle navijaci ste cisti prosjek. Covjeka koji je kao igrac i manager, Bayernu podario mnogo toga nazvati LAZOVOM i tako ga vrijedjati je za svaki RESPEKT. Izvukovao Vas je iz dugova kada je preuzeo ulogu managera i napravio od Bayerna jedan od pet najacih svijestkih klubova, dalje je direktni krivac za 20 od 21 titulu prvaka Njemacke, zatim 11 od 15 u kupu Njemacke, devet titula Liga kupa ili Superkupa Njemacke, titulu u Kupu Uefa, titulu u LP, zatim titulu prvaka svijeta - klupsko takmicenje - zatim je imao hrabrosti podici tuzbu protiv Helmuta Kruga kada Vas je doslovno na jednoj utakmici pokrao i dobiti spor tako da ovaj vise ne sudi Bayernu, zatim Vam je napravio VRHUNSKI stadion koji je kostao 365 miliona eura i gdje opet navijace nije htio ostetiti i karte za juznu tribinu se prodaju po cijeni od 7 €, nego nalazi neke druge nacine da isti otplati i opet neki imaju hrabrosti ga nazvati LAZOVOM.
Druze svaka ti cast za ovaj komentar, sve stoji sto si rekao...respect

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 06 apr 2011, 19:59

Romariooo je napisao/la:
don_burza je napisao/la:Gledam onaj inter sinoc kako jadno igra i onda tek vidim koliko je Bayern los ove sezone kad su mogli ispasti od onakvih morzova

jest vala, i ja sam odmah rekao poslije utakmice u minhenu da se ne zna koja je ekipa gora i neozbiljnija, al dobro je i za bayu sto je ispao, da je recimo prosao, pa dobio salke, pa prosao u polufinale, dakle sve lose ekipe, bili bi i dalje u zabludi da je bayo velesila s ovakvim igracima i trenerom, ovako, najbitnija stvar za dobro lijecenje je prava dijagnoza, sad je znate i vjerujem da ce uprava i novi trener dobro zasukati rukave i pametnim potezima napraviti puno jacu ekipu nego sto je bila ove i prosle sezone
ti bas il nisi dobar il namjerno provociras....kakva ba losa ekipa, ekipu samo s 2-3 igraca treba pojacat....i zna se dobro kakvu je proslu sezonu bayern imao i igrao finale lige prvaka...prema tome poklopi se vise....a tvoje postove ko i amellove necu vise komentarisat jer ste obojica za vrtica....sto bayern nije imao uspjesnu ovu sezonu ovde su to do sad inteligentni ljudi vise puta objasnili....prema tome razliguuuu
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 apr 2011, 20:13

ja smijesnog covjeka, dobra ekipa veli, samo dva-tri igraca treba zamijeniti, koliko ja znam fudbal se igra s 11 igraca, i ako imas tri kante u ekpi onda se to itekako osjeti, u modernom fudbale su strucnjak moj skupo placa samo jedna slaba karika, a kamoli tri, a trenutno bayern ima i vise od tri lose karike
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 06 apr 2011, 20:29

Romariooo je napisao/la:ja smijesnog covjeka, dobra ekipa veli, samo dva-tri igraca treba zamijeniti, koliko ja znam fudbal se igra s 11 igraca, i ako imas tri kante u ekpi onda se to itekako osjeti, u modernom fudbale su strucnjak moj skupo placa samo jedna slaba karika, a kamoli tri, a trenutno bayern ima i vise od tri lose karike
Ajde ti, nogometni kralj, reci nam koje su to 4 loše karike....

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 apr 2011, 20:35

golma, oba stopera, lijevi bek, plus uglavnom losi gomez i riberi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 06 apr 2011, 20:43

Romariooo je napisao/la:golma, oba stopera, lijevi bek, plus uglavnom losi gomez i riberi
ja sam ti jednom rekao, pogledaj deset utakmica barce u jednoj sezoni i onda mozemo pricat, jer ti ni barcine utakmice ne gledas...da gledas bayerna znao bi da je ribery zadnje utakmice ponajbolje odigrao, da je bio strijelac vaznih golova za bayern i ove i prosle sezone....i za tebe jako bitno barca riberyja nije dobila...a pricas sad gluposti o gomezu i slicno....prosle sezone je bayern igrao finale lige prvaka, nije barca igrala, za koju ti navijas...al da bi covjek navijao za neki klub on mora gledat utakmice tog kluba tako da tebe i ne svrstavam u barcine navijace i zato nemamo sta raspravljat
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 06 apr 2011, 20:51

Golman?

I Kraft i Butt su veoma dobri golmani. Mogu braniti bilo gdje. Imaju kvalitet da brane u velikim klubovima.

Znaš što je jedini problem kroz cijelu karijeru bio Buttu?
Na stranu to što svi golmani dobivaju pacere, dobio ih je i on, nema dileme.
Butt-u je najveći problem što ga mediji nisu toliko digli u visine i zbog toga on nikad nije postao svjetska klasa.

Poslije ću pisati o ostalima..
Zadnja izmjena: Stefan Effenberg, dana/u 06 apr 2011, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.