Dosta je tvojih glupih komentara kako da igra pored Mirze koji će igrati 35-38 minuta po utakmici.Federer17 je napisao/la:Ja bih ovom Emiru dao vise minuta, pa barem sto je momak cekao toliko godina i uvijek bio tu na okupljanjima. On mu daje 5 min u sve 4 ove utakmice, minut i hajde napolje. Ovamo Teletovic u odbrani kao panj, ovaj bi se barem borio. Gordic 40 min igra, masa s pola metra od kosa, sta reci. Pa uvedi bolan i Gegica, da se dijete oslobodi, gori tesko da moze bit. Koji je onsa fazon prijateljskih utakmica... Covjek k'o da nikad nije gledao kosarku
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
-
slobodas14
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Svaka 5. recenica ti je ok, sto ce reci da je vecina hrpa gluposti. Sta ti ja mogu kad si takav pa ne znas normalno komunicirat, jos da ti vracam na uvrede? Dovoljno pokazujes zbog kakvih smo u ovakvom stanju trenutnom.ljubiteljsporta je napisao/la:
Ko ti je rekao kretenu da ja prizivam Peršića, Šutala, i ostale ???????? Kako može "biti istine a većina je glupost". Krelac pročitaj sve pa razmisli. Ja ti i govorim da nam je ove trpiti, druge nemamo niti ćemo imati. Jedino dogodine nekog crnca i MOŽDA sa najvećim M NIhada Đedovića.
Sto pricas sve to ako znas da moramo istrpiti, koji je problem onda? Jos kaze nema se selektoru sta prigovorit
A evo sta ustvari ti i kazes, odgovaras sam sebi unaprijed.
ali isto tako jedno iskustvo i rutina koju je imao npr. Peršić ili eto taj Gordić sa 28-29 ili neki Šutalo sa 30 godina, pa pogodi 2-3 trojke i tako taman pojača konto na 10 poena
Šutalo klasa za Miloševića 
Sulejmanović da je valjao ne bi nama došao... realno
Sulejmanović da je valjao ne bi nama došao... realno
- Jakobsen91
- Kontakt:
@ Federer Covjek je fino objasnio da je savez prije Haruna imao propusta, i mladici koji su bili u tom periodu, a danas bi trebali biti stozerni igraci, nisu imali nikakve uslove, niti je ko obraco paznju na njih. Napisao je da ovo jest najbolje sto imamo, i s tim se vjerovatno svi slazemo, ali ti ocigledno nisi pazljivo citao.
Ovo je opet bilo bolje nego jučer, ja to tako gledam.
O Mulaomeroviću ne bih sudio još uvijek al' Ivanović je prošle godine bez Teletovića, Nurkića i Đedovića uspio ostvariti jednu pobjedu i jednu egal utakmicu na Eurobasketu, glavni igrači nam bili Gordić, Kikanović i Stipanović. Znam da je Duško svemirski brod za Damira ali ako Mulaomerović sa ovim igračima ne može proći kvalifikacije i bolje ih uigrati onda nek' ide kupovati kakvu diplomu od fakulteta, biće mu bolje u životu.
O Mulaomeroviću ne bih sudio još uvijek al' Ivanović je prošle godine bez Teletovića, Nurkića i Đedovića uspio ostvariti jednu pobjedu i jednu egal utakmicu na Eurobasketu, glavni igrači nam bili Gordić, Kikanović i Stipanović. Znam da je Duško svemirski brod za Damira ali ako Mulaomerović sa ovim igračima ne može proći kvalifikacije i bolje ih uigrati onda nek' ide kupovati kakvu diplomu od fakulteta, biće mu bolje u životu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako si misljenja da Mirzu treba umarati i forsirati 38min u prijateljskim utakmicama, plus ovako loseg i nezainteresovanog, onda si upravu. Pricam o utakmicama s Belgijom 2x, Portugalom i Crnom Gorom, tj. ovim prijateljskim. To sta si ti zamislio u svojoj glavi, drugi par cipela. Kad vidim s kim pisem, nije mi ni cudo vjeruj mi.slobodas14 je napisao/la:Dosta je tvojih glupih komentara kako da igra pored Mirze koji će igrati 35-38 minuta po utakmici.Federer17 je napisao/la:Ja bih ovom Emiru dao vise minuta, pa barem sto je momak cekao toliko godina i uvijek bio tu na okupljanjima. On mu daje 5 min u sve 4 ove utakmice, minut i hajde napolje. Ovamo Teletovic u odbrani kao panj, ovaj bi se barem borio. Gordic 40 min igra, masa s pola metra od kosa, sta reci. Pa uvedi bolan i Gegica, da se dijete oslobodi, gori tesko da moze bit. Koji je onsa fazon prijateljskih utakmica... Covjek k'o da nikad nije gledao kosarku
- BenjooJutub
- Kontakt:
Jel Gegic danas uopste i na klupi bio?
-
ljubiteljsporta
- Kontakt:
Najveća šteta ovdje i jeste što ti nisi u tom staffu tamo u Makedoniji. Evo vidiš uspio si mi pobrojati da mi je svaka peta rečenica ok. Dakle imam ih ko 2/3 naše reprezentacije šut u utakmiciFederer17 je napisao/la:Svaka 5. recenica ti je ok, sto ce reci da je vecina hrpa gluposti. Sta ti ja mogu kad si takav pa ne znas normalno komunicirat, jos da ti vracam na uvrede? Dovoljno pokazujes zbog kakvih smo u ovakvom stanju trenutnom.ljubiteljsporta je napisao/la:
Ko ti je rekao kretenu da ja prizivam Peršića, Šutala, i ostale ???????? Kako može "biti istine a većina je glupost". Krelac pročitaj sve pa razmisli. Ja ti i govorim da nam je ove trpiti, druge nemamo niti ćemo imati. Jedino dogodine nekog crnca i MOŽDA sa najvećim M NIhada Đedovića.
Sto pricas sve to ako znas da moramo istrpiti, koji je problem onda? Jos kaze nema se selektoru sta prigovoritPa ko je kriv bolan sto akcije nismo vidjeli, sto je pustio divlju kosarku i igra kako ko hoce? Mozes ti kod sefa u firmi radit sta ti volja i da ce te on pustit do mile volje. Mozes malo sutra.
A evo sta ustvari ti i kazes, odgovaras sam sebi unaprijed.ali isto tako jedno iskustvo i rutina koju je imao npr. Peršić ili eto taj Gordić sa 28-29 ili neki Šutalo sa 30 godina, pa pogodi 2-3 trojke i tako taman pojača konto na 10 poena
-
ljubiteljsporta
- Kontakt:
Jakobsen91 je napisao/la:@ Federer Covjek je fino objasnio da je savez prije Haruna imao propusta, i mladici koji su bili u tom periodu, a danas bi trebali biti stozerni igraci, nisu imali nikakve uslove, niti je ko obraco paznju na njih. Napisao je da ovo jest najbolje sto imamo, i s tim se vjerovatno svi slazemo, ali ti ocigledno nisi pazljivo citao.
Baš sam na to mislio i dobro si istakao...A čak ta naša "rupa" ima i ime i prezime. Odnosno barem bi imali pokušaj dovođenja, mada sumnjam da bi pristao, ali barem bi ga pokušali dovesti da smo bili ikakav Savez (kao što nismo). A zove se Bojan Bogdanović. Otprilike po godinama i pripada onom razdoblju prije 7-8 godina. Al dobro to je sada već šta bi bilo, kad bi bilo. Tako nam je kako nam je, kao što si i sam rekao, mi bolje nemamo (jedan - dva igrača više manje)
Aman, gdje rekoh da se ne slazem s tim, to je bila totalno nebitna cinjenica u onom postu. Pricamo o reprezentaciji kakvu trenutno imamo, selektoru kakvog trenutno imamo. On spominje nekakve mega talente, koji nisu proveli 20 min zajedno na terenu, a pritom utakmica uzasna i poraz uz to. Jesu mega talenti krivi? Nisu u ovoj utakmici nikako. Kaze Musa jeste mega talenat, pa eto i igrao je. Proziva Buzu, Vrabca, ovaj prvi igrao malo vise jer je Milosevic bio ocajan, drugi minut ukupno. Gordica dize i spominje kao nekog kvalitetnog, uz Mirzu daleko najgori. Sta je problem onda? Uz sve to, NEMA SE STA SELEKTOR PROZIVAT.Jakobsen91 je napisao/la:@ Federer Covjek je fino objasnio da je savez prije Haruna imao propusta, i mladici koji su bili u tom periodu, a danas bi trebali biti stozerni igraci, nisu imali nikakve uslove, niti je ko obraco paznju na njih. Napisao je da ovo jest najbolje sto imamo, i s tim se vjerovatno svi slazemo, ali ti ocigledno nisi pazljivo citao.
@ljubitelj, nauci malo razumijevati neke stvari koje se ne napisu da se bukvalno shvate. Prije svega toga, kultura i normalno komuniciranje su ti prioritet.
-
slobodas14
- Kontakt:
To nisam ja zamislio nego Mirza to traži od Damira.Federer17 je napisao/la:Ako si misljenja da Mirzu treba umarati i forsirati 38min u prijateljskim utakmicama, plus ovako loseg i nezainteresovanog, onda si upravu. Pricam o utakmicama s Belgijom 2x, Portugalom i Crnom Gorom, tj. ovim prijateljskim. To sta si ti zamislio u svojoj glavi, drugi par cipela. Kad vidim s kim pisem, nije mi ni cudo vjeruj mi.slobodas14 je napisao/la:Dosta je tvojih glupih komentara kako da igra pored Mirze koji će igrati 35-38 minuta po utakmici.Federer17 je napisao/la:Ja bih ovom Emiru dao vise minuta, pa barem sto je momak cekao toliko godina i uvijek bio tu na okupljanjima. On mu daje 5 min u sve 4 ove utakmice, minut i hajde napolje. Ovamo Teletovic u odbrani kao panj, ovaj bi se barem borio. Gordic 40 min igra, masa s pola metra od kosa, sta reci. Pa uvedi bolan i Gegica, da se dijete oslobodi, gori tesko da moze bit. Koji je onsa fazon prijateljskih utakmica... Covjek k'o da nikad nije gledao kosarku
A vjeruj mi i bolje ti je da ne pišeš,kad vidiš s kim pišeš.
Sta ce nam onda Damir kad Mirza moze biti i igrac i trener?slobodas14 je napisao/la: To nisam ja zamislio nego Mirza to traži od Damira.
A vjeruj mi i bolje ti je da ne pišeš,kad vidiš s kim pišeš.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Post koji sam napisao prije skoro godinu dana. Idalje stojim iza rečenog.BenjooJutub je napisao/la:BenjooJutub je napisao/la:Iz ovog sastava ostaviti Stipanovića, Kikanovića, Gordića.. Vrabca i Buzu pratiti, vidi se da Buza ima potencijal, Vrabac nije ništa posebno pokazao ali neka ga tu u užem krugu. Mirza će se vratiti, Đedovića OBJERUČKE prihvatiti ako uspije dobiti pasoš, a Jusufu se treba saget i popušit qrac samo da igra za nas. Iz juniora iskoristiti Atića, Gegića, valjda se i Đedović Jr. trzne jer je stvarno prevelik talenat. Iz kadeta pokušati šta napraviti sa Čamparom i Sikirašem, a za Musu nema dvojbe biće veliki igrač. Sulejmanović će do idućeg EB dobiti dozvolu od FIBE i pokušati dovesti nekog Amerikanca koji će biti prevaga, a ako ne, dobar je i Renfro.
Idući EB:
1. Stipanović
2. Kikanović
3- Gordić
4. Buza
5. Teletović
6. Đedović
7. Nurkić
8. Atić
9. Sulejmanović
10. Renfrou ili neki drugi crnac
11. Musa
12. Gegić ili Sikiraš ili Vrabac ili Čampara ili Đedović Jr.
I to je to, ako ne idući EB 2017, onda EB 2021 (Teletović 35 godina, Stipanović 34 godine, Kikan 32), sa ovom ekipom, ako se nastave ovako razvijati onda možemo nešto očekivati.
Da se citiram.. Ili ovako ili nikako.
Na portalu izvjestaj I kao musa podbacio, 1/6 sit, samo 5 koseva
malac od 17 godina u A ekipi moze da podbaci, e moji novinari 
nema potpisa
**** ti to sve kad kapiten planinari, dodje kad hoce i jos igra ko da je rekreativac. Selektor autoritet nikakav, ide ko kad hoce, dolazi ko kad hoce zna samo psovat sudijama. Umjesto da iskoristi prijateljske da vidi sta cemo s kriticnim pozicijama on svaki put sve isto pa sta cemo ako se Gordic povrijedi, ako brzo nakupi faulova ha sta onda a o šuterima da ne govorim. Po meni jako los izbor selektora, kako da nam zemlju vodi neko ko je prvi izdao i otisao igrat za druge a sad je tu neki kao patriota, nema autoriteta a i kao strucnjak je pa sve samo ne strucan. Prijeti nam debakl u kvalifikacijama, ovo ce bit isto ko Tuka ma moze se to sve za par sedmica ekstra uigrat i rijesit dabogda vala.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Šta bi sad dao da nam je Duško selektor umjesto ovog amatera. Prošle godine imali selektora ali nismo imali ekipu, sada imamo ekipu a nemamo selektora... Dokle više ovako ljudi moji?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Dok ne skupe nesto novca za dzikicaBoixosNois1899 je napisao/la:Šta bi sad dao da nam je Duško selektor umjesto ovog amatera. Prošle godine imali selektora ali nismo imali ekipu, sada imamo ekipu a nemamo selektora... Dokle više ovako ljudi moji?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije nikakvo stvaranja mita, već je baš tako. Po tom procentu je treći. Nikakav mit, nikakva laž već čista istina, to pokazuje statistika. Ali kontam šta želiš reći, slažem u večini ovog što si pisao cijelo vrijeme osim da selektor nije kriv. On je uvijek kriv.ljubiteljsporta je napisao/la:AKo si primjetio, maloprije sam istakao jedan večerašnji primjer kada se od Džumhura pravi još jedan veliki mega talenat. Kako kaže tekst "on je u nečemu najbolji"...E tako se u nas stvaraju mitovi
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
A opet imam neki osjećaj da kada bi i Grega Popovića doveli bila bi ista priča. Mentalitet nas ubi to ti je...nerminh74 je napisao/la:Dok ne skupe nesto novca za dzikicaBoixosNois1899 je napisao/la:Šta bi sad dao da nam je Duško selektor umjesto ovog amatera. Prošle godine imali selektora ali nismo imali ekipu, sada imamo ekipu a nemamo selektora... Dokle više ovako ljudi moji?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
ma nema nama hajra dok je ova neznalica selektor...i ne kontam forsiranje Mirze u jednoj prijateljskoj 38 minuta ....ali nije uopste fazon u igri postavci nisam ni gledao da to mogu komentarisati...ali na pripreme dolazi kako se kome cefne...dolaze i odlaze meni je dovoljno da vidim da nema autoriteta ....vjerujem da ce Mirza na par dana odmora pa ce se opet prikljuciti ...da napuni malo baterije ...Jusuf ce par dana skoknuti do Sarajeva ima nekih obaveza i sve tako ...tu ne krivim igrace nego ovu neznalicu koja to sve dopusta..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.