Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Jbt jel moguce da City ovako propadne bas kad Klopp ode 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
da je Klopp ostao Maresca bi klepio titulu sa 10 bodova ispred konkurencije
I ja mislim! Kraj prosle sezone je ono sto bi smo vecinom gledali ove sezone da je Klopp ostao. Prepoznao je covjek da se zasitio, nije bio vise u stanju da izvlaci najvise iz ovog tima i tjt.
Srce, čast i ponos!
Meni je zao covjeka,nadam se da ce doci u Real

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- JayCatwright
- Kontakt:
gledam malo Newcastle i koliko je Gordon inteligentan igrač i zna kad treba dodati loptu, odnosno riješiti se iste, za razliku od naše ublehe na lijevom krilu
Danas se mora dobiti
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Danas ide neki lud x s dosta golova
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Chiesa 
Uvališe nam invalida Juventini, po ko zna koji put.

Uvališe nam invalida Juventini, po ko zna koji put.
-
- Kontakt:
Chiesa out opet. Jota garant nece uci. Ide jedan 3-3 remi.
Ojj opet Diaz u spicu fuj
- SoloControTutti
- Kontakt:
U ovoj tekmi je kljucno da se naprijed realizuju prilike jer ce ih biti sigurno s obzirom da Spursi imaju 3 igraca iz odbrane van stroja koja bi im znacila itekako, inace umiju da prime golove u zadnje vrijeme. Druga kljucna stvar je kako ce Trent, Robbo i Gomez izgurati protiv njihove navale koja umije i da zabije, Son standardno igra tekme sezone protiv Liverpoola, Kulusevski u dobroj formi itd.
Protiv Newcastle-a i Fulhama je bilo pehova i gresaka koje su kostale tima 4 boda realno, bilo bi dobro da se pobijedi veceras ali sa otupljenim Diazom naprijed bojim se da ce ponovo faliti nesto naprijed, pocinjem se osjecati kao u vezi s Darwinom kada vidm Diaza u sastavu, nazalost.
Protiv Newcastle-a i Fulhama je bilo pehova i gresaka koje su kostale tima 4 boda realno, bilo bi dobro da se pobijedi veceras ali sa otupljenim Diazom naprijed bojim se da ce ponovo faliti nesto naprijed, pocinjem se osjecati kao u vezi s Darwinom kada vidm Diaza u sastavu, nazalost.
Šta se ovaj Robertson smije, usta ga ****!!!
Ovo upaliti kad uđe Jota, kakva ova smlata u vrhu napada Slot dragi
Vadi narkomana vani
-
- Kontakt:
Cini mi se da je los set up od pocetka. Sreca pa ima fali pola ekipe.
Ma ovi kod sedam brace redovni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.