BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

Hare_BvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Hare_BvB » 25 jul 2014, 00:34

adnan24 je napisao/la:Bas gledam nedavno tu ponudu...avionska karta je nerealno mala ali opet nisam siguran da cu imati te novce do septembra s obzirom da ce ljeto uzeti danak.A ne znam ni kakva je situacija sa kartama za tekmu...moze li se to uopste nabaviti. :?
Karte za tekmu se mogu uzeti online, samo treba reagovati cim krene prodaja. :mrgreen: A uvik se moze naci neki Bosnjo iz Dortmunda da kupi karte. :mrgreen: 15-20 EUR je za Sudtribune, dok je sjedece mjesto 30-50 EUR.

Avio karte su bas povoljne, ali catch je da moras putovati s jako malo prtljaga. Kad vidis da povratna bus-karta Sarajevo - Dortmund kosta 200 EUR :rol: , ovo je fakat bagatela.

PS: Metni nam neku anketu. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 25 jul 2014, 16:40

Hare_BvB je napisao/la: Karte za tekmu se mogu uzeti online, samo treba reagovati cim krene prodaja. :mrgreen:
To ti je lutrija :D ali moram priznati da si me natjerao na razmisljanje :D
Hare_BvB je napisao/la:A uvik se moze naci neki Bosnjo iz Dortmunda da kupi karte. :mrgreen:
To je tek rizik...uvik se moze naci neki Bosnjo da te zahebe :mrgreen:

Hare_BvB je napisao/la:PS: Metni nam neku anketu. :D
Nece da mogne...stavim novu anketu a on mi izbaci neke stare ponude odgovora i to sve duplo :crazy: Pisao sam na dijelu "forum" da imam problemcic ali ne ferma niko ni 2 % :lol:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 jul 2014, 12:48

Ramkan počeo s treninzima... :clap:
slika
Nikad jači (širi) kadar nismo imali... :tokralju: Svaka pozicija kvalitetno poduplana. Teško bi mogao izabrati najslabiju kariku. :hmmmmm: Mislim da to nije uopšte moguće.. :thumbup: :kafa:
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Grima
Kontakt:

Post Postao/la Grima » 26 jul 2014, 12:55

Borusija umire ove godine, ako Evropu izbore bice uspjeh...

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 jul 2014, 13:01

[youtube][/youtube]
:kafa:

EDIT:
Marco Reus: "Es wird von Tag zu Tag wahrscheinlicher das ich zum Bundesligastart fit bin. Jedoch steht meine Gesundheit an erster Stelle und wenn ich noch Zeit brauche, dann brauche ich sie eben!"
:thumbup:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 27 jul 2014, 15:26

Ima li link za danasnju tekmu?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jul 2014, 15:31

Ima tekma na SPORT 1, tako da ce biti linkova.

Pokusaj preko wiziwig, naci ces sigurno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 27 jul 2014, 16:59

http://www.hahabar.com/20140705/v-haha_ ... 92556.html" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
EDIT:
Ovo izgleda previše lako. :clap: 25 minuta i već 4-0. Auba x2, Subotić i Miki... :zviz:

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 27 jul 2014, 17:28

Miki masina ove sezone :D

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 jul 2014, 17:52

Protivnik je previse los da bi se ozbiljno analiziralo ali fino je vidjeti da svi pogadjaju...Immobile gol i asistencija za vece samopouzdanje.

orionFCB
Kontakt:

Post Postao/la orionFCB » 27 jul 2014, 18:42

Samo da vam se zahvalim na Lewandowskom :D

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 27 jul 2014, 18:47

orionFCB je napisao/la:Samo da vam se zahvalim na Lewandowskom :D
Lewat je došao kao slobodan igrač, nemaš potrebe nama zahvaljivat'. ;)

Ako neko treba da zahvali onda smo to mi i to na Hummelsu... :kafa:

Drago mi je zbog Subotića da se uspio oporavit' od teške povrede i da će sada konkurencija u odbrani biti baš žestoka. :thumbup:

Dakle, Ramos je počeo s treninzima, od ponedjeljka je i Sokratis tu. 4. avgusta se prilključuje i Ginter, zatim redom Grosskreutz, Durm, Weidenfeller i na kraju Hummels (9. ili 10.).
Ostaje da se oporave Reus i Gundogan, s tim da će ovaj prvi vrlo vjerovatno biti spreman za početak sezone.

P.S. Poželio sam da Kuba zaganja balun. Valjda bude igrao u sljedećoj pripremnoj tekmi. :thumbup:

EDIT:
Zanimljiva analiza s razlozima zašto bi BVB mogao završiti sezonu ispred Bauerna...
http://www.ftbpro.com/de/meldungen/mich ... ern-landen" onclick="window.open(this.href);return false;

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 27 jul 2014, 23:17

Semir bvb je napisao/la:Ako neko treba da zahvali onda smo to mi i to na Hummelsu... :kafa:
:lol: :lol:

Start s ledja sa obe noge :mrgreen:

Inace, nasa druga ekipa novu sezonu pocela pobjedom u gostima 2-1 :thumbup:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 28 jul 2014, 00:09

Gledajuci Ciru na svjetskom,i u ove zadnje dvije pripremne tekme..bojim se da smo promasili s njim i to naveliko.
Daj Boze da grijesim!
Nema on tog smeka za gol...vjerujem da ce Ramkan biti nasa devetka ( Ramos)..puno vise ce zabiti golova..tako mi djeluje

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 28 jul 2014, 00:46

Gledajuci Ciru na svjetskom,i u ove zadnje dvije pripremne tekme..bojim se da smo promasili s njim i to naveliko.
Daj Boze da grijesim!
Nema on tog smeka za gol...vjerujem da ce Ramkan biti nasa devetka ( Ramos)..puno vise ce zabiti golova..tako mi djeluje

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 28 jul 2014, 00:54

Nije Lewandovski, ali ne vjerujem da ce biti totalni flop... 15ak golova, otprilike :hmmmmm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 28 jul 2014, 14:49

Ma sve je pitanje privikavanja na stil, ligu, saigrače itd. Ako se sve posloži bit' će dobro, mada ja više očekujem od Ramosa. :kralj: Prava zvjerka... :kafa: Tehnika, igra leđima, igra glavom, realizacija, razigravanje.... ma ljepota... :tokralju:

Evo golovi od jučer :!:
[youtube][/youtube]
P.S.
Izgleda da je onaj mladi Šveđanin pred potpisom, s tim da će pravo u U23. :zviz:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 28 jul 2014, 20:49

momci citam danas na nekom portalu da BVB trazi investitora ,kako bi mogao kako tako parirati bayernu u zadrzavanju igraca ,pa i vecih plata.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 29 jul 2014, 03:31

Nije neki portal,nego je Bild objavio...trazimo dva investitora...ne moraju biti iz Germany...spominjese Singapur... i Usa...sve sa ciljem da mozemo ravnopravno parirati Bayernu ...Cit-y..Manchesteru..itd..i naravno da zadrzimo najbolje igrace...tj.da im damo vece place.
Tako Bild prenosi.

MHummels
Kontakt:

Post Postao/la MHummels » 29 jul 2014, 10:16

edobvb je napisao/la:Nije neki portal,nego je Bild objavio...trazimo dva investitora...ne moraju biti iz Germany...spominjese Singapur... i Usa...sve sa ciljem da mozemo ravnopravno parirati Bayernu ...Cit-y..Manchesteru..itd..i naravno da zadrzimo najbolje igrace...tj.da im damo vece place.
Tako Bild prenosi.
slika
Od cijelog clanka ti nadje samo to :wtf:
Izgleda da gubimo i Reus-a,mozemo samo zahvaliti Bogu sto je Klopp uslovno receno "budala" pa nas ne napusta ni kad mu nude enormne sume ...

PS:Pozz za sve navijace BvB
Vec duzi period citam ovaj forum ev' odluci i da se registrujem.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.