FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

delpiero502
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delpiero502 » 28 sep 2014, 22:28

extra je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Dino Hasanovic bi trebao biti momak sa brojem 7. Zadnji vezni kod juniora. Jak ko beton. U vise utakmica djelovao ko onaj Najgolan, ili kako se već zove, iz Rome. Nadam se da ce još napredovati jer takav nam igrač treba ko ozeblom sunce i ja ga na zimu očekujem da se priključi prvom timu..

Što se tiče Behrama i Žerica po meni su trebali već ove sezone igrati za juniore jer bi tu brze napredovali..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
čitajuči forum ni behram ni žerić neće da potpišu profi ugovor tako da me boli k.... što su napredovali.Moje mišljenje da na polusezoni treba ovoj dvojici ponuditi ugovor ako neće dati momcima ispisnicu i dati šansu nekom ko hoće.
Objasnio sam već jednom kakva je situacija što se ugovora tiče, koja je tačna 100%. Nemoj šuplju bacati..

Trebala su obojica u juniore, ali su u vrhu kluba skontali da bi onda kadeti mnogo ispaštali, jer realno bez ove dvojice bi bili daleko od borbe za vrh, tj. odbranu titule.

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 28 sep 2014, 22:30

lisander je napisao/la:
Toronto je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Biće zeznuto sa Širokim, strašno su zatvorili Sarajevo, ekipu koja je stvarala brdo šansi u većini utakmica, a večeras su imali jednu ili dvije dobre prilike. Definitivno se ne smije jurcati, jer ako naša odbrana bude konstantno pod pritiskom, moglo bi se završiti veoma loše po nas.

Težak posao za Adžema.
fazon je sto u sarajevu imaju dva igraca koja kad zatvoris zavrsio si utakmicu. a to sa nama nece biti slucaj jer nemamo takvih igraca, svi su tu negdje a mi znamo igrati s sirokim. optimistican sam i mislim da mozemo dole do nerijesenog..nisu oni svemirski brod kao sto se pise, sarajevo ih je napadalo i prije gola i poslije gola, samo sto sarajevo nema realizaciju, izvikan tim sto posto.
uoravo to Sarajevu zatvoriš Stojčeva oni su karanana, ja sam ubjedjen da ćemo mi njima u dvije utakmice bar po gol dati, a kolko ćemo primiti ostaje da se viidi
Ma kakav Stojcev, zatvoris Duljevica, a Milos nek solira koliko hoce :kafa: :kafa:
a... pehari su tu

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 28 sep 2014, 22:31

U koliko igramo sa sirokim?

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 28 sep 2014, 23:48

exbabilon je napisao/la:U koliko igramo sa sirokim?

u 16:30, tako pise na njihovoj stranici
FKŽ !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 sep 2014, 23:52

Hoće li onaj nesretni Bht raditi prenos, ili oni počinju tek od polufinala kuknjava
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 sep 2014, 23:53

FaraonTM je napisao/la:Hoće li onaj nesretni Bht raditi prenos, ili oni počinju tek od polufinala kuknjava
sumnjam da ce bit prenos...
=\_1921_/=

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 sep 2014, 23:55

invincible1921 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Hoće li onaj nesretni Bht raditi prenos, ili oni počinju tek od polufinala kuknjava
sumnjam da ce bit prenos...
Ne čudi me :kafa:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 sep 2014, 00:01

Meni zabrinjavajuce djeluje nasa posljednja linija , i svaki put ocekujem da vidim napredak , a oni me svaku utakmicu istraumiraju , iznerviraju , ubiju njimet u meni . Jedina svijetla tacka zadnje linije je Kvesina strana , vec iskusan i afirmisan igrac sa , za nase uslove extra kvalitetama . Dalje , Kosoric i Bogdanovic , onako tanko i njezno mi djeluju , kao dva fensi stopera , skroz fini bez imalo agresivnosti fizicke dominacije , pa covjek ocekuje da igraju mozgom , da su brzi a oni bas tu najtanji . Pa imas Zeljkovica koji je jak , a pametan ko" ovaj moj sa profilne . Zakljucak , koliko se god to nekome ne svidjalo je da su strasno loseg kvaliteta , i hajde ti sada uigraj zadnju liniju igracima koji ne ulijevaju sigurnost ni sebi , ni gledaocima ni ostatku tima . Bar da jedan stoperski par igra citavo vrijeme , pa bi se kao nesto i upoznali , potrefe te kartoni i povrede i prisile na promjene . Njima u korist ne ide ni pozicija DM , gdje takodje nemamo neko extra rjesenje , i tu ima dosta propuha sto se vidi iz utakmice u utakmicu , i sto protivnici iskoristavaju praveci veliki broj sansi i sa malo agresovnosti na nasoj polovini , dovedu ekipu u poziciju da se panicno i dezorjentisano brani , i to su trenutci kada stvarno izgledamo ocajno . Dalje , ovo nas kosta i u pritisku prema naprijed kada je protivnik u posjedu lopte , gdje smo jednostavno nemocni da napravimo neki ozbiljan pritisak iz vec navedenih razloga . Sta uciniti , nemam pojma , mozemo razgovarati , ali nadam se da ovi pametniji i strucniji od nas na forumu , vide sve ovo i rade na sto brzem eliminisanju ovih nedostataka ....[/quote]
Mislim da je to stvar nacina igre. Nekad je Amar zelio da ima posjed, zguznutu sredinu i lomljenje protivnika dosadnom igrom i snagom. Ubacaji s krila na visokog centarfora, neka individuanlna kvaliteta da bi se doslo do gola. Iz velikog posjeda protivnik nas i nije mogao ugroziti, zato smo primali jako malo golova.
Mislim da sada Adzem i ne trazi veliki posjed lopte, vec brzu transformaciju, prenos lopte i to podvaljivanje lopte za prije svih Bajica i Vareu, dok Nedo vise sluzi da odvlaci igrace i ako uspije da zadrzi koju loptu dok se ne transformisemo. Bas protiv Zvijezde smo dali golove tom brzom igrom prema naprijed(spustanje prsima za Vareu, dubinska za Bucana koji ubacije Riadu, zadnji gol kada je lopta isla kroz sredinu do Bajica). Kria se slabije koriste za ubacivanje, imamo vise dva poluspica(Bajica i Vareu) koji idu direktno prema golu koristeci prostor koji Nedo pravi.
Sad da bi ta igra krenula prema nekoj perfekciji vazna je dobra odbrana, odbrana koja nece primati golove kada god nas protivnik stisne, vec nesto i odbraniti i onda ide ta transformacija prema naprijed i brzi prenos lopte na nepostavljenu odbranu protivnika.

Naravno, ovo su dva jako razlicita nacina igre i potrebno je mnogo vremena da se to uklopi i da igraci shvate sta treba da rade, ali vec se vidi da kada god krenemo naprijed zna se da lopta ide direktno na gol bez nekog peglanja i dodavanja. Zato Adzemu treba dati vremena da svoje ideje usadi u glave igraca i da se oni priviknu na takvu igru. Zato smo i mnogo bolji na gostovanjima gdje se ne trazi od nas da imamo veliki posjed i ne idemo na bunker protivnika.

Odbrana je jedino mjesto gdje uslovno receno , ne trpimo mladost , i kao takva bas ona bi ovim mladicima trebala davati sigurnost i naravno osvajti lopte da bi se imali sa cim transformisati . Nisam ja zelio biti , previse kritican , svjestan sam ja da ovoj ekipi treba vremena , ali sam zelio naglasiti da smo tu fakat kriminalni . Za ovu Adzemovu postavku , potreban je dominatan stoper u skoku , kojeg mi nemao , bar u defanzivnom dijelu . Dominantan u duelu , ni to nemamo . Citac igre , nemamo . Jednostavno nemamo kvalitetu na tim pozicijama . Dajmo im vremena , navijam da sam pogrijesio i da ce pokzati kvalitet ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 29 sep 2014, 00:14

FKZ1921 je napisao/la:Neko je danas pitao imamo li u oml.pogonu stopera. Na zalost nemamo ni jednog koji bi mogao u ovom momentu prici blizu prvog tima.Najbolji je Kemo Osmankovic,97.g,dobar je,igra za reprezentaciju,standardno.Sad je prebacen iz kadeta u juniore. Visok je i snazan,relativno brz,tehnika nako,...on je taj koji bi mogao biti sljedece ljeto prikljucen prvom timu.Ima ugovor na pet godina. Drugi je Durakovic.Isto godiste kao Kemo,fizicki slabiji,mozda malo tehnicki potkovaniji ali ostalo slabije nego kod Osmankovica.I on igra za kadetsku repr.,prosao je sve repr.selekcije.
I to je to. Mora se okolo gledati i traziti .
Sto se tice Asanovica,cini mi se da je Adzem zadovoljan.Ne znam sta Amar misli,ustvari ne znam sta Asanovici ocekuju.
Osmankovic nije dobijao pozive u repku vec duze ... nazalost

Al iskreno jedan od boljih stopera u tim kategorijama samo stoper mora imati iskustva da bi bio dobar

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 sep 2014, 00:17

Neandertalac je napisao/la:Meni zabrinjavajuce djeluje nasa posljednja linija , i svaki put ocekujem da vidim napredak , a oni me svaku utakmicu istraumiraju , iznerviraju , ubiju njimet u meni . Jedina svijetla tacka zadnje linije je Kvesina strana , vec iskusan i afirmisan igrac sa , za nase uslove extra kvalitetama . Dalje , Kosoric i Bogdanovic , onako tanko i njezno mi djeluju , kao dva fensi stopera , skroz fini bez imalo agresivnosti fizicke dominacije , pa covjek ocekuje da igraju mozgom , da su brzi a oni bas tu najtanji . Pa imas Zeljkovica koji je jak , a pametan ko" ovaj moj sa profilne . Zakljucak , koliko se god to nekome ne svidjalo je da su strasno loseg kvaliteta , i hajde ti sada uigraj zadnju liniju igracima koji ne ulijevaju sigurnost ni sebi , ni gledaocima ni ostatku tima . Bar da jedan stoperski par igra citavo vrijeme , pa bi se kao nesto i upoznali , potrefe te kartoni i povrede i prisile na promjene . Njima u korist ne ide ni pozicija DM , gdje takodje nemamo neko extra rjesenje , i tu ima dosta propuha sto se vidi iz utakmice u utakmicu , i sto protivnici iskoristavaju praveci veliki broj sansi i sa malo agresovnosti na nasoj polovini , dovedu ekipu u poziciju da se panicno i dezorjentisano brani , i to su trenutci kada stvarno izgledamo ocajno . Dalje , ovo nas kosta i u pritisku prema naprijed kada je protivnik u posjedu lopte , gdje smo jednostavno nemocni da napravimo neki ozbiljan pritisak iz vec navedenih razloga . Sta uciniti , nemam pojma , mozemo razgovarati , ali nadam se da ovi pametniji i strucniji od nas na forumu , vide sve ovo i rade na sto brzem eliminisanju ovih nedostataka ....
Mislim da je to stvar nacina igre. Nekad je Amar zelio da ima posjed, zguznutu sredinu i lomljenje protivnika dosadnom igrom i snagom. Ubacaji s krila na visokog centarfora, neka individuanlna kvaliteta da bi se doslo do gola. Iz velikog posjeda protivnik nas i nije mogao ugroziti, zato smo primali jako malo golova.
Mislim da sada Adzem i ne trazi veliki posjed lopte, vec brzu transformaciju, prenos lopte i to podvaljivanje lopte za prije svih Bajica i Vareu, dok Nedo vise sluzi da odvlaci igrace i ako uspije da zadrzi koju loptu dok se ne transformisemo. Bas protiv Zvijezde smo dali golove tom brzom igrom prema naprijed(spustanje prsima za Vareu, dubinska za Bucana koji ubacije Riadu, zadnji gol kada je lopta isla kroz sredinu do Bajica). Kria se slabije koriste za ubacivanje, imamo vise dva poluspica(Bajica i Vareu) koji idu direktno prema golu koristeci prostor koji Nedo pravi.
Sad da bi ta igra krenula prema nekoj perfekciji vazna je dobra odbrana, odbrana koja nece primati golove kada god nas protivnik stisne, vec nesto i odbraniti i onda ide ta transformacija prema naprijed i brzi prenos lopte na nepostavljenu odbranu protivnika.

Naravno, ovo su dva jako razlicita nacina igre i potrebno je mnogo vremena da se to uklopi i da igraci shvate sta treba da rade, ali vec se vidi da kada god krenemo naprijed zna se da lopta ide direktno na gol bez nekog peglanja i dodavanja. Zato Adzemu treba dati vremena da svoje ideje usadi u glave igraca i da se oni priviknu na takvu igru. Zato smo i mnogo bolji na gostovanjima gdje se ne trazi od nas da imamo veliki posjed i ne idemo na bunker protivnika.

Odbrana je jedino mjesto gdje uslovno receno , ne trpimo mladost , i kao takva bas ona bi ovim mladicima trebala davati sigurnost i naravno osvajti lopte da bi se imali sa cim transformisati . Nisam ja zelio biti , previse kritican , svjestan sam ja da ovoj ekipi treba vremena , ali sam zelio naglasiti da smo tu fakat kriminalni . Za ovu Adzemovu postavku , potreban je dominatan stoper u skoku , kojeg mi nemao , bar u defanzivnom dijelu . Dominantan u duelu , ni to nemamo . Citac igre , nemamo . Jednostavno nemamo kvalitetu na tim pozicijama . Dajmo im vremena , navijam da sam pogrijesio i da ce pokzati kvalitet ...[/quote]

meni braet nasa zadnja linije uopste ne djeluje....al ne zabrinjavajuce nego nikako
=\_1921_/=

champions1921

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 29 sep 2014, 00:24

Biće na Hercegovina live tekma

BUDI ŽELJO !!!

FaraonTM
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la FaraonTM » 29 sep 2014, 00:28

champions1921 je napisao/la:
Biće na Hercegovina live tekma

Ouuu, što ti je ulaganje u klub...

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 29 sep 2014, 01:14

' се ? " " $ " пост за " " " ".

& ": 43 17 6 20 44-51
& & ": 12 4 5 3 8-9

& " у " ": 21 2 3 15 14-37
& & " у " ": 6 1 3 2 3-6

" ":
- 6 " & $ & " " "
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 29 sep 2014, 02:42

Kad smo vec kod statistike gledam trenutnu tabelu.
Dali smo najvise golova u cijeloj lizi (19) a primili(11) vise od nas samo vitez(12) travnik(13) i zvijezda(22).
Ovo sve govori koje su nam mane i vrline.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 29 sep 2014, 09:01

Nemadoh vremena ranije da šta napišem, ali kad vidim kako su sergejevic i fkz1921 sve fino objasnili sad mi je i drago. Lakše je čitati nego pisati. Ključna stvar koju su oni odlično objasnili je da naša ekipa (znači gotovo kompletna) nema defanzivnu notu i polovičnu da ne kažem lošu duel igru. Obavezno pročitati ko nije pročitao. Još su objasnili za formacije i posjed lopte u usporedbi Amar - Ado. Još je čini mi se sergejevic rekao da za ovaj sistem što Ado gura moraš imati pravo kvalitetne štopere, ali mi ih nažalost nemamo. Svaka čast momci i uz još neke standardne forumaše ste razlog zašto je ovo ubjedljivo najbolja tema na ovom forumu.
Rezultat svega što su ljudi opservirali je veliki broj primljenih golova odnosno svako nam može dati go. Nasreću, ove lošije ekipe imaju slične probleme, ali pošto smo mi kvaliteniji od njih u napadu nekako dobivamo. Trenutno imam osječaj da imamo više sreće nego pameti (znanja), ali i sreću treba zaslužiti.
Kad je sve već tako postavlja se pitanje kako izaći pred Široki koji je sinoć odigrao odličnu utakmicu barem ono što sam ja gledao (nisam sve). Odlično im je postavljena igra i odlično su vođena ekipa. Onako se igra protiv onih napuhandera.
Međutim, kad pogledamo tabelu stvarno čovjek ne smije biti ćorava mačka pa sad nešto sr.ati. Kako god završili protiv Širokog (a realno nisam optimista, ali ko zna možda nas potcijene) ne treba crnjačiti i sr.ati na igrače i na Adu jer ljudi su realno bolji i posloženi odlično. Bolji su i pitari, nema šta, ali su budale i ne umiju. Je.b.e ih mitologija. Šteta para, ali tako je s tuđim parama.
Mi svoju šansu trebamo tražiti protiv realno slabijih ekipa, a ima ih dosta i probati ih dobiti i kući i na strani, a to su:
Zvijezda, Radnik, Obarska, Travnik, Drina, Sloboda, Vitez, Slavija (tu smo već kiksali) i Olimpik (nije slab, ali nam leži). Zatim dobiti kući Veleža, Borca i Čelika. Eventualno još probati dobiti Čelika u Zenici ili uzeti bod. Sve ostale utakmice su teške za nas i svaki bod je veliki uspjeh. Eto jedan bod smo uzeli Širokom na Grbavici, a dole vrlo teško da možemo. Protiv Zrinjskog isto teško. Protiv pitara teško do boda. Velež dole teško i još ostaje eventualno Borac tamo da se uzme nekako bod. To je naša realnost, ali opet se radi o velikom broju bodova za sigurnu Evropu.
Po mojoj računici to je negdje oko 55 bodova što je odlično za našu situaciju i ovo ako se postigne je veliki uspjeh i svaka čast svima u klubu.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 29 sep 2014, 09:20

FKZ1921 je napisao/la:Kao i vecina,trudim se nekako definisati ovu nasu ekipu.Nisam siguran da mogu bas sve aspekte dokuciti i odgovoriti na sva pitanja.Ono sto je sigurno, ne mogu nikako da se opustim i uzivam u pobjedama i tabeli.
Sta je dobro? Dobar je pristup,borba,dobar je psiholoski aspekt,samopouzdanje,dobar je individualni kvalitet velike vecine igraca i taj individualni kvalitet lomi utakmice u nasu korist...
Sta nije dobro? Defanziva!!!Ali ne samo ono sto uglavnom kritikujemo,golman,stoperi..Generalno nam igraci imaju vrlo los odnos prema defanzivnoj fazi igre.Napravi se niz losih poteza na razlicitim djelovima terena koji na kraju kuliminaraju greskama stopera i golmana.Oni su najblizi golu i njihove greske su najeksplicitnije,najbolje se vide.
Sta najcesce predhodi frkama pred golom i losim reakcijama zadnje linije:polovican duel ili kako se to u tom zargonu kaze ALIBI duel.To je ono kad igrac reda radi proprati protivnickog igraca,bez odlucnog pristupa da dobije taj duel.Mi smo protiv Zvjezde imali niz takvih duela koji su predhodili lancanim greskama.Kod sva tri gola Zvjezde je tako bilo.Kod prvog gola par nasih igraca polovicno ulazi u duel,pustaju igraca u zonu suta,zatim je to kuliminiralo bespotrebnim faulom Kosorica u situaciji kad igrac Zvjezde ispred sebe imao tri nasa igraca.Kod drugog izgubljen duel,kod treceg polovican pristup bespotreban korner...
Los odnos prema defanzivi najbolje se vidi kroz nevjerovatno olako,sto bi se reklo neforsirano pravljenje prekrsaja i kornera,ne vodeci racuna o mogucim posljedicama.A one su do sada,nazalost uglavnom bile katastrofalne.
Treba ukljuciti i faktor opustanja,kad je utakmica sa Zvjezdom u pitanju,ali ovo sto sam napisao,po meni je nekako postalo jedna od karakteristika nase igre. Cinjenica je da ce nas protivnici sve vise udarati tu gdje smo najtanji. Vidjelo se to i u ovoj utakmici sa Zvjezdom.Izasli su visoko,sa 4,5 igraca na nasoj polovini,usli vrlo cvrsto u duel,i bogami nam napravili probleme.
Nadam se da ce nasa struka povuci potrebne poteze.
Čitao sam jučer malo od tekme pa do sada komentare i ovo je jedini koji se malo razlikuje od ostalih i u potpunosti se slažem. Istog sam mišljenja ali hoću da dodam još nešto. Mi smo igrali 4-4-2 gdje su Varea i Bučan krila, ali krila koja su totalno defnazivno loša (pa ispada da igramo 4-2-4). Prvo što slabo igraju defanzivu, a drugo što se rijetko vraćaju. Prije kod Amara smo imali uvijek krila koja trče non stop i najčešće ih je imijenjao jer su najviše trošili. Varea nije za krilo jer nije ni brz toliko, dok Bučan ima te neke karaktereistike. PO meni u ovoj formaciji Nedo, Varea i Baja trebaju da se mijenjaju protiv jačih ekipa tj da igraju dvojica od trojice u špiicu a da krila igraju Nuspahić, Baša, pa i Stana ako zatreba. Uz sve to moram vam reći da previše kritikujete odbranu mada mi je drago da je to sve onako normalna kirtika, lijepo rečena, ali ja mislim da je ključ u ove dvije stvari tj u ovoj koju govorim ja i ovoj što je rekao @FKZ1921. Sa druge strane činjenica je da nam Zvijezda i nije stvorila puno prilika samo što su one rzultirale golovima. Sjećam se i mislim da sam to sto puta ovdje rekao da smo u našoj najdominantnijoj sezoni kada je Gušo bio na golu uvijek pravili isti broj ovakvih grešaka ali da je to GUšo skidao iskusno. Jučer slobodan udarac je mogao da ne pogodi, a kod druga dva gola da je odlučniji bio Antolović nebi ih ni bilo. I da je to tako bilo sad bi mi ovdje pričali o perfektnoj odbrani jer pored toga oni su imali još samo jednu pravu i jednu polupriliku. Naravno dobro je da se desilo jer se onda razmišlja i o onome što se treba popraviti.
U Širokom moramo igrati ovako kako sam gore rekao, plus moramo stalno biti na lopti kao što je Široki sinoć bio konama. Stalno blizu igrača. Meni je zasmetalo recimo što kod 3:3 apsolutno nismo imali pritiska nego je na kraju dobro ispalo mada nije da se nismo trudili. Dosta smo veći pritisak pravili na 3:2.
Još jedna stvar, a to je SEjo. Svi ga ovjde hvale ali ovo je prva tekma da je imao i neki konkretan učinak. U ovom slučaju asist za odlučuući gol. U većini slučajeva on usporava igru peljanjem, izgubi dosta lopti uz ovo ne igranje odbrane o kojem pričam napravio je i 4-5 bespotrebih faulova kod 4:3 i dao im priliku da sa igračem manje ubace loptu u šesnaesterac a ljudi u suprotnom nebi prešli centra. ISto junior. Zbog toga (a to je nedostatak prave škole fudbala) mi imamo ove starije iskusnije koji nekad djeluju gore od djece što objašnjanva Adinu kontataciju da stariji prave i najviše grešaka.
Žerić i Behram. Talenti definitivno. Rješavat će njihov status ljudi u klubu ne sumljam, ali moram reći ( mada sam ja zagovornik da mladi talenti igraju za starije) da u njihovom slučaju mislim da je dobro što igraju za svoj uzrast jer oni do sada nisu bili dominantni (igrali sa starijima9 a sada imaju priliku da skrenu pažnju na sebe i da povećaju svoje samopouzdanje (svakom mlađem treba jedna takva sezona) a imat će oni i dodatnih tekmi gdje će igrati sa starijima ili u repki sa vršnjacima koji su njihov nivo.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 sep 2014, 09:30

a tačno je i da zvijezda fakat nije imala neki sijaset šansi, ali je imala realizaciju k'o mi u plzenu.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 29 sep 2014, 09:35

Ma ja samo što je ono u Plzenu bilo neodbranjivo, a ovo kod nas itekako se moglo spriječiti. Meni ni sad nije jasno kako smo primili drugi go. Ja ono ne bi primio jer bi od straha i neznanja ostao gdje je sam (na golu) i pokupio loptu. Treći go je isto žalostan. Sreća što ove slabije ekipe imaju isto slabe da ne kažem gore odbrane pa im možeš dati koliko ti treba, ali protiv jačih je teško i šansu napraviti, a primiti možeš ko od šale.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 sep 2014, 09:38

ma i nije. ono kako su tomu pustili u plzenu se ne dešava ni u našoj ligi svaku utakmicu. drugi gol bajićeva frljoka koju selimović sretno i spretno skreće u gol, treći isto sejo vuče, vuče, vuče, niko mu ne prilazi, on puca jer ne zna šta će više i pogađa :mrgreen: a da mu je iko imalo prišao, ono bi bio samo korner...

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 29 sep 2014, 09:43

Ma ja, ali odakle onaj njihov zna da je to Sejo (znaš li onaj vic "a ja nisam Sejo" :D ) i da ako mu priđe bliže da je gotovo. Konta frajer ako mu priđem proće me. Slično i za Tomića. Ali ako se sjetiš šta smo mi od njih primili na Koševu. Ne pamtim kad je lopta (i to upućena iz očaja samo da ne ode u gol aut) prošla golmanu i kroz ruke i kroz noge kao Hadžiću onu noć, a drugi go čist offside.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 24 gosta.