FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 29 sep 2014, 12:21

CARSON je napisao/la:
anonimni je napisao/la:Letite previše, već se o borbi za titulu priča, a prije 5 kola "jadni mi, ako u Evropu odemo, biće super" itd., može ova ekipa da nas obraduje, al' polako, ako izgubimo od Borca, biće "nemamo pojma, limitirana ekipa, Adžeme odlazi", ne valja biti preoptimističan, dajte prvo da ne izgubimo ove dvije utakmice (a biće teško), pa onda dalje, ne letite pred rudu...
Ma buraz kakva TITULA t svaki ozbiljniji navijac Zelje je toga svjestan ,pored toga sto nam djeca igraju i sto nam je fond igraca siromasan momci nisu plate primili tri mjeseca :crazy: :crazy:
Što lažeš?
DRUG NEBI TI PUNCA

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 29 sep 2014, 12:33

Moja neka prognoza je 8-13 bodova do kraja polusezone ...

Borac - Željezničar 1 (0-1 bod) (Bod nam je plafon u ovoj utakmici, Borac je čvrsta ekipa, mislim da će oni iskoristiti našu slabu odbranu)
Željezničar - Velež x (1-3 boda) (Kao i Borac, samo što ovdje imamo prednost domaćeg terena a i Velež je taraba ofanzivno, zbog toga lako možemo jednim golom do sva tri boda)
Mladost - Željezničar x (1-3 boda) (Ne znam, nešto mislim da će protiv nas igrati bunker, a znaju se branit´, to nama nikako ne odgovara, nemamo igrača poteza da riješi takve utakmice, mada, lako možemo jednim golom riješiti sve i doći do sva tri boda) Moje neko mišljenje, šta god neki mislili al´, niko u dosadašnjem toku prvenstva nije protiv nas igrao klasicni bunker, svi su nekom otvorenijom varijantom pokušavali doći do sva tri boda jer nas ne shvataju ozbiljno, zato smo i uspjeli ovoliko pobjeda ostvariti.
Željezničar - Sarajevo 2 (0 bodova) (ako se nekim slučajem drastično ne popravi defanziva, nažalost, u ovoj utakmici nećemo imati šta tražiti, kone su ofanzivno i defanzivno kvalitetniji od Zvijezde, oni će, onako naloženi, iskoristiti sve naše slabosti)
Travnik - Željezničar 2 (3 boda) (Travnik je loš, tako da ovdje očekujem laganu pobjedu)
Željezničar - Čelik 1 (3 boda) (Čelik djeluje nepovezano, kao raštimani orkestar, nikako ne mogu do neke svoje igre, evo i trenera su promijenili tako da očekujem da ćemo uspjeti iskoristiti prednost domaćeg terena)

SVE PREKO OVOG JE OGROMAN USPJEH!

Što se kupa tiče, nisam optimista, mislim da ćemo izgubiti, uz objašnjenje slično kao i protiv kona.
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 29 sep 2014, 16:44, ukupno mijenjano 6 puta.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 29 sep 2014, 12:37

Adviser je napisao/la:Moja neka prognoza je 8-12 bodova do kraja polusezone ...

Borac - Željezničar (0-1 bod) 1 (Bod nam plafon u ovoj utakmici, Borac je čvrsta ekipa, mislim da će oni iskoristiti našu slabu odbranu)
Željezničar - Velež (1-3 boda) x (Kao i Borac, samo što ovdje imamo prednost domaćeg terena a i Velež je taraba ofanzivno, zbog toga lako možemo jednim golom do sva tri boda)
Mladost - Željezničar x (1-3 boda) (Ne znam, nešto mislim da će protiv nas igrati bunker, a znaju se branit´, to nama nikako ne odgovara, nemamo igrača poteza da riješi takve utakmice, mada, lako možemo jednim golom riješiti sve i doći do tri boda) Moje neko mišljenje, šta god neki mislili al´, niko u dosadašnjem toku prvenstva nije protiv nas igrao klasicni bunker, svi su nekom otvorenijom varijantom pokušavali doći do sva tri boda jer nas ne shvataju ozbiljno, zato smo i uspjeli ovoliko pobjeda ostvariti.
Željezničar - Sarajevo 2 (0 bodova) (ako se nekim slučajem drastično ne popravi defanziva, nažalost, u ovoj utakmici nemamo šta tražiti, kone su ofanzivno i defanzivno kvalitetniji Zvijezde, oni će, onako naloženi, iskoristiti sve naše slabosti)
Travnik - Željezničar (3 boda) 2 (Travnik je, loš tako da ovdje očekujem laganu pobjedu)
Željezničar - Čelik (3 boda) 1 (Čelik djeluje nepovezano, kao raštimani orkestar, nikako ne mogu do neke svoje igre, evo i trenera su promijenili tako da očekujem da ćemo uspjeti iskoristiti prednost domaćeg terena)

Što se kupa tiče, nisam optimista, mislim da ćemo izgubiti, uz objašnjenje slično kao i protiv kona.
:crazy: :crazy: :facepalm: :facepalm:

Malo optimizma pasa...
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 sep 2014, 12:40

jel to varea umro a da ja nisam upratio pa kažete da nemamo igrača poteza (za ovu ligu)?

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 sep 2014, 12:50

Borac - Željezničar (0-1 bod) 1 (Bod nam plafon u ovoj utakmici, Borac je čvrsta ekipa, mislim da će oni iskoristiti našu slabu odbranu)
Željezničar - Velež (1-3 boda) x (Kao i Borac, samo što ovdje imamo prednost domaćeg terena a i Velež je taraba ofanzivno, zbog toga lako možemo jednim golom do sva tri boda)
Mladost - Željezničar x (1-3 boda) (Ne znam, nešto mislim da će protiv nas igrati bunker, a znaju se branit´, to nama nikako ne odgovara, nemamo igrača poteza da riješi takve utakmice, mada, lako možemo jednim golom riješiti sve i doći do tri boda) Moje neko mišljenje, šta god neki mislili al´, niko u dosadašnjem toku prvenstva nije protiv nas igrao klasicni bunker, svi su nekom otvorenijom varijantom pokušavali doći do sva tri boda jer nas ne shvataju ozbiljno, zato smo i uspjeli ovoliko pobjeda ostvariti.
Željezničar - Sarajevo 2 (0 bodova) (ako se nekim slučajem drastično ne popravi defanziva, nažalost, u ovoj utakmici nemamo šta tražiti, kone su ofanzivno i defanzivno kvalitetniji od Zvijezde, oni će, onako naloženi, iskoristiti sve naše slabosti)
Travnik - Željezničar (3 boda) 2 (Travnik je loš, tako da ovdje očekujem laganu pobjedu)
Željezničar - Čelik (3 boda) 1 (Čelik djeluje nepovezano, kao raštimani orkestar, nikako ne mogu do neke svoje igre, evo i trenera su promijenili tako da očekujem da ćemo uspjeti iskoristiti prednost domaćeg terena)

Djaba nekim ljudima pricati ali ovo uopste nije negativno situacija je takva kakva jeste nema veze dok je BRKo u klubu ja se ne brinem

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 29 sep 2014, 12:51

Najjaci su ovi navijaci sto govore da se ne nadamo tituli, kako su igraci mladi, nespremni... pa ne igraju nam RVI, da moramo strahovati od neke Mladosti. Do kraja polusezone necemo izgubiti !
sedmi pokusaj...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 sep 2014, 12:53

bagrcavi
ako igraci Zelje lazu lazem i ja

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 29 sep 2014, 12:56

bagrcavi je napisao/la:
CARSON je napisao/la:
anonimni je napisao/la:Letite previše, već se o borbi za titulu priča, a prije 5 kola "jadni mi, ako u Evropu odemo, biće super" itd., može ova ekipa da nas obraduje, al' polako, ako izgubimo od Borca, biće "nemamo pojma, limitirana ekipa, Adžeme odlazi", ne valja biti preoptimističan, dajte prvo da ne izgubimo ove dvije utakmice (a biće teško), pa onda dalje, ne letite pred rudu...
Ma buraz kakva TITULA t svaki ozbiljniji navijac Zelje je toga svjestan ,pored toga sto nam djeca igraju i sto nam je fond igraca siromasan momci nisu plate primili tri mjeseca :crazy: :crazy:
Lažes ko pas..Igraci imaju redovna primanja sve do jednog dana do sad od kako je Adzem tu(mozda se u pocetku kasnilo po sedmice sada je to sredjeno)..Ako nemas sta pametno i istinito reci onda NIKAKO NEMOJ LAŽI PISATI keru jedan licimjerni..

@adviser
Haha ti govoris travnik smjesna ekipa i 3 boda da cemo uzeti a od kona nemamo sta trazit.A taj isti travnik parirao konama u gostima.Mi cemo se vise istrosit s travnikom i mesarima nego s konama.Derby je derby tu NEMA PROGNOZIRANJA.Pola ovdje raje pise gluposti zato je i svaki dan sve manje i manje kvalitetne raje i razmisljanja.
A ako navijaci nmg biti vise optimisticni ja nez sta je.Isto ko da imamo seriju 6 izgubljenih.Igtaci i struka treba da budu na zemlji i da razmisljaju iz tekme u tekmu a navijaci da se boje jedne mladosti i drugih ekipa..neznam stvatno ko da cemo ici gostovati na Santiago Bernabeu..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 sep 2014, 13:11

4 igraca su mi rekli da je situacija katasrofalna i da im tri plate duguju

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 29 sep 2014, 13:11

CARSON je napisao/la:bagrcavi
ako igraci Zelje lazu lazem i ja
Lazes, primili su platu za august, a to je i zadnja koju su i trebali primit, cak su dobili i sitne premije, ako je ista redovno to su plate ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 sep 2014, 13:13

Opet insajderi dominiraju :facepalm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 29 sep 2014, 13:29

Haj nabroj imena ta cetiri igraca KLOŠARU jedan lazljivi(a ja cu ih odma pitati da li su govorili raji i zalili se)...
Vise bi volio da takvi ko ti vise nikad ne dodju na svetinju..Vise odmažete klubu nego sto pridonosite..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 29 sep 2014, 13:33

Southboy je napisao/la:@adviser
Haha ti govoris travnik smjesna ekipa i 3 boda da cemo uzeti a od kona nemamo sta trazit.A taj isti travnik parirao konama u gostima.Mi cemo se vise istrosit s travnikom i mesarima nego s konama.Derby je derby tu NEMA PROGNOZIRANJA.Pola ovdje raje pise gluposti zato je i svaki dan sve manje i manje kvalitetne raje i razmisljanja.
A ako navijaci nmg biti vise optimisticni ja nez sta je.Isto ko da imamo seriju 6 izgubljenih.Igtaci i struka treba da budu na zemlji i da razmisljaju iz tekme u tekmu a navijaci da se boje jedne mladosti i drugih ekipa..neznam stvatno ko da cemo ici gostovati na Santiago Bernabeu..
Zbog toga i kažem da možemo lako protiv Travnika zato što oni neće bunker igrati, to je naša šansa. Konama su više sretno neg´ spretno uzeli bod, možeš pitati komšinice. Zbog čega je glupost ako neko kaže realno ono što misli, odmah je nekvalitetno ... Eto, daj nam ti svoje viđenje narednih šest utakmica+kup (uz objašnjenje, zašto tako misliš), nemoj samo kritikovat´, forum je tu da bi se diskutoalo, ja poštujem tuđa mišljenja, neću reći da je glupost niti da je "nekvalitetno razmišljanje" :mrgreen: . Svaka čast ako ti misliš da ćemo sve naružiti do kraja polusezone, ja ne mislim tako!
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 29 sep 2014, 13:37, ukupno mijenjano 4 puta.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 29 sep 2014, 13:33

CARSON je napisao/la:

Željezničar - Sarajevo 2 (0 bodova) (ako se nekim slučajem drastično ne popravi defanziva, nažalost, u ovoj utakmici nemamo šta tražiti, kone su ofanzivno i defanzivno kvalitetniji od Zvijezde, oni će, onako naloženi, iskoristiti sve naše slabosti)
Travnik - Željezničar (3 boda) 2 (Travnik je loš, tako da ovdje očekujem laganu pobjedu)

Djaba nekim ljudima pricati ali ovo uopste nije negativno situacija je takva kakva jeste nema veze dok je BRKo u klubu ja se ne brinem
Ovo je apsolutno realna sitvacija. Ja bih samo okrenuo za susret protiv Mladosti bi stavio 2, a protiv Tranivka X ili 1. Jbg, u Travniku tradicijonalno budemo naguzeni.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 29 sep 2014, 13:54

Od kada je svijeta i vijeka uvijek su navijači nešto kombinovali i računali pa tako i mi. Lopta je okrugla nikad se ne zna zato je i interesantno. Međutim, na većem uzorku (dakle na većem broju iztakmica) dođe to manje-više na svoje odnosno na neki procijenjeni kvalitet. Mi gledamo Želju, neko se razumije manje neko opet više, ali ima raje koja se ovdje prilično razumije i koja realno vidi neki naš očekivani domet pogotovo u usporedbi sa drugim ekipama. Do kraja polusezone, ovih 6 utakmca ja očekujem nekih recimo 9-10 bodova i to bi bilo sjajno. Dakle, nekih 3 banke na kraju sa kojima bi imali odličnu prednost u odnosu na petoplasiranog. Drugi dio sezone, teži raspored, vjerovatno neki odlasci igrača, nikakvih spektakulanih dolazaka i samim tim manje bodova (oko 25) i to je to. Lično bih smatrao to uspjehom ove ekipe i bio jako zadovoljan. Kad se promijene okolnosti očekivat ćemo više, sada je tako je kako je.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 sep 2014, 13:59

Adviser je napisao/la:
Southboy je napisao/la:@adviser
Zbog toga i kažem da možemo lako protiv Travnika zato što oni neće bunker igrati, to je naša šansa. Konama su više sretno neg´ spretno uzeli bod, možeš pitati komšinice. Zbog čega je glupost ako neko kaže realno ono što misli, odmah je nekvalitetno ... Eto, daj nam ti svoje viđenje narednih šest utakmica+kup (uz objašnjenje, zašto tako misliš), nemoj samo kritikovat´, forum je tu da bi se diskutoalo, ja poštujem tuđa mišljenja, neću reći da je glupost niti da je "nekvalitetno razmišljanje" :mrgreen: . Svaka čast ako ti misliš da ćemo sve naružiti do kraja polusezone, ja ne mislim tako!
a šta bi trebalo, da travnik (jedna od tradicionalno najdomaćinskijih ekipa u ligi) razvali ubjedljivo najskuplju ekipu u ligi na njenom stadionu?

razmišljanje ti je malo čudno, iz jednostavnog razloga što mi u deceniju i po imamo dvije pobjede u travniku (ekipa koju sad svi prizivate koja je uzela duplu krunu je zijanila tamo), a lagano pobijedili nismo - nikad. daleko od toga da ja mislim da ne možemo pobijediti. ali da je to lakša utakmica od veleža kod kuće - to zaista mislim da nije.

ili da nam je u derbiju izvjestan poraz? derbi je uvijek derbi, bez obzira ko igra. kad prošle godine u četiri utakmice nisu mogli pobijediti dininu ekipu s koca i konopca (sjetimo se koliko je u kupu bilo odsutnih), što bi i sad? ne kažem da možda neće. ali računati to k'o nešto izvjesno - mislim da je defetistički I nerealno.

i obarska kod kuće uopšte ne igra bunker i neće ni protiv nas.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 29 sep 2014, 14:02

Vidjecemo koliko i sta mozemo do kraja, prognozirati je maksimalno tesko, jer smo mi totalno cudna ekipa ove sezone. Tacno covjek ne zna sta bi mislio. Vidimo odlicne rezultate koji nas prate iz utakmice u utakmicu, a opet svi smo svjesni kako u 90 minuta utakmice imamo ogromne razlike u igri, bas previse osciliramo, sto prave ekipe uvijek mogu iskoristiti protiv nas. Sreca je da smo protiv ovih manjih ekipa izvukli gotovo maksimum bodova. To raduje.

Svi mi koji smo gledali ovaj duel protiv Zvijezde smo prije te utakmice vidjeli to kao duel 2. i posljednje ekipe na tabeli. A opet na samoj utakmici smo znali da propadamo na amaterski nacin, kao da nema nikakve razlike u kvaliteti.
Taj mali postotak razlike je uticao da na kraju utakmicu dobijemo. Generalno gledajuci, zbog ovakvih utakmica mi nismo u stanju da razlucimo sta mi mozemo bez obzira sto nas prate rezultati u ovom trenutku. Stojimo cvrsto na zemlji i nadamo se potajno da se ovako moze nastaviti. Tako to i treba po mom misljenju posmatrati.

Treba dati podrsku svakom igracu, mada slova koja pisemo ovde ne odjekuju daleko, pa onda nema veze ako se poneka konstruktivna kritika prenesa na ovaj forum. Antolovic je zaista kriminalan u ovoj polusezoni. Nadovezao bih se na neko svoje ranije razmisljanje o Benji Colicu i njegovoj nespremnosti, pa ih malo poredim, jer smatram da i Antolovic moze imati ulogu rekonvalescenta, samo iz razloga sto nije bas dugo stajao medju stativama. Ono sto me cudi kod njega je nacin kako lako ispada iz svoje forme kada ne brani neko vrijeme. Sjecam se kada je dosao u Borac poslije dosta neigranja i gotovo identicnih partija koje je pruzao tamo , gdje su ga poslali nazad u Poljsku poslije samo nekoliko utakmica. Bio je totalno van forme. Zeljo je brzo tada reagovao i doveo ga na posudbu, ovaj se vratio igrama i uveliko pomogao u osvajanju trofeja kod nas. Opet velika pauza i sada se desava kod nas kao sto je bio u Borcu. Totalno van igre i van forme. Cudno mi je da golman izgubi takvu rutinu, odnosno, cudno mi je da je tako sporo vraca. Kod Loncarica je bio isti slucaj, ali se jako brzo vratio rutini. To je ono sto se od golmana ocekuje. Izgleda da treba istrpiti Antolovica cijelu ovu polusezonu, da bi se ovaj vratio u tu neku optimalnu rutinu, od postavljanja, do komunikacije i pravovremenih izleta. On odbrani poneku tesku loptu i spasi nas gol, ali onda i kiksa jako tesko. Sreca je da nas u ovim kolima ide realizacija, pa njegove lose odbrane ne dovode do gubitka bodova.

Kao ekipa smo lohotni, ali nas ide rezultat. To je najbitnije. Svi nas shvataju ozbiljno i i dalje smo posmatrani kao favoriti u vecini utakmica. To je lijep osjecaj. Primamo vise golova i zbog toga sto smo promijenili sistem igre ka vise ofanzivnoj varijanti, kao i iz razloga sto imamo manje kvalitetne stopere nego sto smo navikli. Zeljo je uvijek imao fantasticne stopere, pa samo u poslijeratnoj istoriji kluba moze se nabrojati sijaset odlicnih stopera koji su prodefilovali kroz klub. Od Pintula,Amanake, Alihodzica, Mulalica, Vugdalica, Hurica, Bogicevica, pa da dalje ne nabrajam. Nazalost, sada nemamo takve u ekipi. Plus nesiguran golman i to je situacija kojoj se ne nadamo, pogotovo sto nas je Amar naucio dobroj defanzivi i primanju minimalnog broja golova.

Meni se jako svidja nasa lijeva strana. Kvesic i Varea, dva jaka individualca. Izgledamo znalacki tu. Kvesic se vraca i dolazi sebi iz utakmice u utakmicu, njegov napredak je evidentan i po meni je on na 70 % svojih mogucnosti, sto je za ovu ligu i vise nego dovoljno. Tek poslije narednih priprema, ocekujem njega u punom izdanju. Varea je jednostavno izvrstan. Iako mu tu nije mjesto , on se odlicno snasao i doprinosi ekipi mirnocom, znanjem i efikasnoscu. Ovakav nam je igrac trebao u ekipi. Uzivam gledajuci ga. A lijeva strana terena nam je konacno dobro kompletirana, jer smo dugo vremena patili na toj strani. Ako je lijeva bila upitna, sada je sa desnom stranom mnogo toga cudnog. Ali nema veze, bitno je da bodovi dolaze na konto, to se racuna, i to je najvaznije.

Onoliko koliko smo cudni, nikad se ne zna koliko i koga mozemo da iznenadimo. Prvo sami sebe pa onda i sve ostale. Prema zadnjoj odigranoj utakmici, ova sljedeca protiv Sirokog je veliki ispit za odbranu. Ne vjerujem da po tome ima mnogo optimista za dobar rezultat. Ali bas po tome se ogleda nasa ekipa u ovoj godini, te nas mozda opet iznenade i obraduju sa fantasticnom odbranom u ovoj utakmici :mrgreen: .
Cudni smo...nevjerovatno smo cudni...i mene to dovodi do posebnog ushicenja :mrgreen: . Samo hrabro i za gol vise, ako vec ne idemo na varijantu da ne primamo golove :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 29 sep 2014, 14:05

Komsije sretno u listici i pobjedite ih molim vas iskreno vam zelim prolaz! :salut:
04.10.2009 !!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 29 sep 2014, 14:13

sarajlija je napisao/la:Komsije sretno u listici i pobjedite ih molim vas iskreno vam zelim prolaz! :salut:
Komšo tesko bgm ali lopta je okrugla prije svega nama je odbrana kriminalana sve sto ovi urade u napadu ovi u odrbrani prospu a grijske praviti protiv ekipe kao sto je siroki tesko ,ugl pokazali smo da mozemo zabiti svakome ali i primiti od svakoga gledao sam ih protiv vas dobra su ekipa al sve je moguce ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Toronto
Kontakt:

Post Postao/la Toronto » 29 sep 2014, 14:32

kakvih kod nas ima debila da covjek ne moze vjeovati. onaj neki dan psuje igracima, sere po antolovicu odbrni, ovaj dana s laze da nema plata. pitarska prica od prije ona dva debila sto su dolazila i pisala da nema vode, nema plata a mi mjesec poslije drui a tabeli i bolji od tih sto su srali danima. smo rezultatima mozemo utisati takve amebe.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 57 gostiju.