FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svi sutra na Kosevo da se ekipa podrzi u veoma bitnoj utakmici, ostavite barem jednom po strani sve i dajmo podrsku ekipi
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Re: RE: Re: FK Sarajevo
To je kljuc.zagorski je napisao/la:''iako sportski rezultat nije imperativ''
Dino Selimović
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Dakle opet nas lazu, pričaju bajke i priče...
Ili kreću u trgovinu sa puncem?
Kad dodjem.kuci naći ću video, intervjue itd gdje Selimovic priča o duploj o tituli, kao i jesic i Kusturica.
Neka nabije u shupak svoj feminizirani priču kako.rezultat nije imperativ, naravno da nije kada ste osramotili klub i od njega napravili.veću prciju nego BH Telecom!!!
Naravno da nije imperativ kada vam.Bulić dovodi igrače !
Naravno da jesic kaže za Ivanova jer kramar je došao na početku priprema a Ivanova nije bilo ni na mapi.. Isto Jel nam kao trebao Alexandrova doći pa.dodje simeunovic, Jel trebao doći misimovic pa došao alispahic...
Vazda ublehe bacate jadovi jadni a kradete na sve strane.
Mars svi iz svetinje taldzije i lopovi, zaboravili ste VI ko.vas je tu postavio i ko je spasio Sarajevo od bankrota i gašenja, i ne, niste ga spasili ni VI ni tan, nego navijači FKS KOJI SAMO DAJU KLUBI VRIJEME, NOVAC, ZIVCE, ZIVOTE, a dobiju čir, šećer i aritmiju a VI dobijete zapolsenu rodbinu, pare koje kradete od kluba u koji se kunete da ga volite i na kraju još sramotite ime.kluba!!!
Ili kreću u trgovinu sa puncem?
Kad dodjem.kuci naći ću video, intervjue itd gdje Selimovic priča o duploj o tituli, kao i jesic i Kusturica.
Neka nabije u shupak svoj feminizirani priču kako.rezultat nije imperativ, naravno da nije kada ste osramotili klub i od njega napravili.veću prciju nego BH Telecom!!!
Naravno da nije imperativ kada vam.Bulić dovodi igrače !
Naravno da jesic kaže za Ivanova jer kramar je došao na početku priprema a Ivanova nije bilo ni na mapi.. Isto Jel nam kao trebao Alexandrova doći pa.dodje simeunovic, Jel trebao doći misimovic pa došao alispahic...
Vazda ublehe bacate jadovi jadni a kradete na sve strane.
Mars svi iz svetinje taldzije i lopovi, zaboravili ste VI ko.vas je tu postavio i ko je spasio Sarajevo od bankrota i gašenja, i ne, niste ga spasili ni VI ni tan, nego navijači FKS KOJI SAMO DAJU KLUBI VRIJEME, NOVAC, ZIVCE, ZIVOTE, a dobiju čir, šećer i aritmiju a VI dobijete zapolsenu rodbinu, pare koje kradete od kluba u koji se kunete da ga volite i na kraju još sramotite ime.kluba!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
@majkl,poslusaj jos jednom Dinino obracanje i vidjeces da nema nikakvog rezultatskog pritiska.
Cilj se samo promovisanje i prodaja mladih igraca i Jesic im treba samo zbog toga. Jesic,Dino i ekipica se takode u tome pronasli tale se vjerovatno sa igracima i to je to.
Ako se sta usput osvoji dobro i jeste,ako i ne nikome nista. Privatluk cuda cini
Edit: zamolio bi direktno Dinu Selimovica sa kopiju Tanovog pisma dostavi medijima,da se uvjerimo da je to zaista to! Jer ja sumnjam i mislim da je to jos jedna od tvoji manipulacija!
Cilj se samo promovisanje i prodaja mladih igraca i Jesic im treba samo zbog toga. Jesic,Dino i ekipica se takode u tome pronasli tale se vjerovatno sa igracima i to je to.
Ako se sta usput osvoji dobro i jeste,ako i ne nikome nista. Privatluk cuda cini

Edit: zamolio bi direktno Dinu Selimovica sa kopiju Tanovog pisma dostavi medijima,da se uvjerimo da je to zaista to! Jer ja sumnjam i mislim da je to jos jedna od tvoji manipulacija!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sve mu feminizirano... nedugo prije prica o duploj kruni, iskoraku u Europi, a sad sportski rezultat nije imperativ... Kako te nije stid? Pi.cku.rino jedna. Na sred žive emisije ti čovjek kaže da ste lopovi i ti šutiš. Malo što se zbog vaše politike brukamo na terenu, pa nam brukate i ugled kluba. I da vam damo podršku, evo vam ga na!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jel' (opet) došao vakat?!

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Samo podrška, podrška i podrška
hajmo još da se i proljepša bar preko dana sutra.
hajmo još da se i proljepša bar preko dana sutra.
Voljom žrijeba igramo protiv Drine u prvom kolu, pa protiv Travnika. Žrijeb je takav kakav jeste, mi imamo kao i svake godine najviše ciljeve. Bit ćemo zadovoljni sa jednim trofejom, ali nećemo ništa obećavati. Vidjet ćemo kako će izgledati liga obzirom da sada ispada sa šest timova. Želim svima sreću u predstojećoj sezoni”,OsmanhodzicBuco je napisao/la:Sve mu feminizirano... nedugo prije prica o duploj kruni, iskoraku u Europi, a sad sportski rezultat nije imperativ... Kako te nije stid? Pi.cku.rino jedna. Na sred žive emisije ti čovjek kaže da ste lopovi i ti šutiš. Malo što se zbog vaše politike brukamo na terenu, pa nam brukate i ugled kluba. I da vam damo podršku, evo vam ga na!
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/selimovi ... jom/166901
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Tan kad je preuzeo sarajevo licno je rekao da ce sarajevo svke sezone osvojiti bar jedan trofej!Vidjet cemo koliko je covjek od rijeci,ne sumnjam da ce pakovati svi na kofere iz uprave ako se ne osvoji trofej bar jedan!
Neke od Ješićevih ubleha danas:
-''Rekao sam da ćemo gledati novo Sarajevo, ali na proljeće, koje još nije kalendarski počelo''
-''To može biti i 5-3-1 i 3-5-1 i 4-4-1''
-''Htjeli smo dovesti Ivanova...i onda smo doveli Kramara'''
-''ako novi igraci odigraju 75% utakmica znaci da su pojacanja''
(vjerovatno zato i forsira ove nove da ispucaju kvotu)
-''lijevi vanjski''
(citaj lijevi bek)
-''napadac Amir Bekic''
nastavlja se...
-''Rekao sam da ćemo gledati novo Sarajevo, ali na proljeće, koje još nije kalendarski počelo''
-''lijevi vanjski''
(citaj lijevi bek)
-''napadac Amir Bekic''
nastavlja se...
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 14 mar 2016, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Cuo sam, pomalo je glupo, al je mozda istina. Da su Zeljo i Sloboda u dogovoru, kao da Sloboda zapne da nas izbaci iz kupa i Zeljo ce njima pustit u subotu na Tusnju. I onda ako se sastanu u polufinalu da Sloboda pusti Zelju. Previse ima "ako", ali eto
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Gdje li si ti to pročito paša, pa čovjek od početka ponavlja kako mu je jedini cilj da pravi igrače i prodaje ih, titule uopšte ne spominje, pa prije neki dan je to naglasio, kakve ba titule, da ga interesuju titule osvajo bi ih đe hoće jer ima bruku para, može sa svojim parama poklopit ligu belgijsku za pola sata, a kamoli našu smiješnu, ovdje ima jeftinu bazu, a dosta talenata, nek jednog igrača stvori da ima kvalitet za lige petice on će vratiti sve što je uložio petostruko.....evo ti od prije neki dan njegove izjaveSarajlijica1946 je napisao/la:Tan kad je preuzeo sarajevo licno je rekao da ce sarajevo svke sezone osvojiti bar jedan trofej!Vidjet cemo koliko je covjek od rijeci,ne sumnjam da ce pakovati svi na kofere iz uprave ako se ne osvoji trofej bar jedan!
Vlasnik većinskih upravljačkih uloga FK Sarajevo Vincent Tan odgovarao je na mnoga pitanja u okviru emisije koju pravi njegov 'prvi’ klub Cardiff City.
Jedno od pitanja bilo je vezano za FK Sarajevo i koliko je to dobra investicija, na što je Tan odgovorio da nije pogriješio.
“Mislim da je ulaganje u bh. klub Sarajevo dobra investicija. Nisam uložio mnogo novca u taj klub, ali njima ide jako dobro. Ono što je najbitnije je da će razviti igrače koje ćemo kasnije moći prodati”, rekao je Tan.
- HzHercegovac
- Kontakt:
za 6 mjeseci cemo da ga dizemo u zvijezde , braco ovo je novo Sarajevozagorski je napisao/la:Neke od Ješićevih ubleha danas:
-''lijevi vanjski''
(citaj lijevi bek)
-''napadac Amir Bekic''
nastavlja se...

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
izbacimo ih sutra i nek se jebuzlo87 je napisao/la:Cuo sam, pomalo je glupo, al je mozda istina. Da su Zeljo i Sloboda u dogovoru, kao da Sloboda zapne da nas izbaci iz kupa i Zeljo ce njima pustit u subotu na Tusnju. I onda ako se sastanu u polufinalu da Sloboda pusti Zelju. Previse ima "ako", ali eto
Pyro is not a crime !
HzHercegovac je napisao/la:za 6 mjeseci cemo da ga dizemo u zvijezde , braco ovo je novo Sarajevozagorski je napisao/la:Neke od Ješićevih ubleha danas:
-''lijevi vanjski''
(citaj lijevi bek)
-''napadac Amir Bekic''
nastavlja se...![]()

- sarajevo46
- Kontakt:
Vlasnici sezonskih i polusezonskih ulaznica iste mogu iskoristiti i na sutrašnjoj utakmici Kupa protiv Slobode. Također, djeca uzrasta do 14 godina i Bordo dame, vlasnici aktivnih članskih kartica FK Sarajevo mogu pristupiti tribinama koševskog stadiona uz pokaz svoje validne članske kartice.
Da li ovo znaci da je besplatno za sve aktivne članove, ili samo djeca i Bordo dame koji su aktivni članovi?
Da li ovo znaci da je besplatno za sve aktivne članove, ili samo djeca i Bordo dame koji su aktivni članovi?

Davno su ovi momci otisli, a ovi novi im realno nisu ni do koljenaBordoArmy88 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Potraži edRed i intervjue, videa, kada Dino sa ahbabom Kusturicom i Miodragom priča o duploj kruni...
Svi naši konkurenti aminuju da ostane ovakva situacija u Sarajevu, zašto?
Vi koji im dajete podršku ste protiv Sarajeva.
Svi naši konkurenti aminuju da ostane ovakva situacija u Sarajevu, zašto?
Vi koji im dajete podršku ste protiv Sarajeva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.