Mene ove sezone brinu zuti previse ih dobijamo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
o kakvom mi umoru i trošenju pričamo, igrali u subotu, igraćemo u srijedu, pa u nedjelju, a onda opet dvije sedmice ne igramo. ako je to previše i ako to neko ne može podnijeti, nije za fudbalera u današnjem dobu.likusa je napisao/la:****: Pronađen je sponzor prijenosa i utakmica Široki Brijeg - Željezničar ide uživo sutra. Uskoro više detalja. Ostanite s nama!
..ok momci kako vi kazete
Zaboravila sam da ide pauzaChWilla je napisao/la:o kakvom mi umoru i trošenju pričamo, igrali u subotu, igraćemo u srijedu, pa u nedjelju, a onda opet dvije sedmice ne igramo. ako je to previše i ako to neko ne može podnijeti, nije za fudbalera u današnjem dobu.likusa je napisao/la:****: Pronađen je sponzor prijenosa i utakmica Široki Brijeg - Željezničar ide uživo sutra. Uskoro više detalja. Ostanite s nama!
..ok momci kako vi kazete
ja tu apsolutno ne vidim nikakav problem, naši problemi su neki drugi.
BeSha1992 je napisao/la:kvesic u repki... CESTITKE !!!
Sabinho je napisao/la:BeSha1992 je napisao/la:kvesic u repki... CESTITKE !!!Ako je istina cestitke momku, zasluzio je to. Steta prije za Sloveniju.
Hoces da kazes, Kvesa je jedini lijevi bek LJEVAKFidelito je napisao/la:S obzirom da je Lulić jedini lijevi bek u repki,a znamo da nije u nekim odnosima sa telećom glavom,možemo očekivati zapaženu minutažu za Josipa! I fino mu je ime
Lulic je lijevi bek kosto je Dzeko stoper. To svi vide osim velemajstora na klupi. Ocekujem Kvesu od prve minute u Cardiffu.Fidelito je napisao/la:S obzirom da je Lulić jedini lijevi bek u repki,a znamo da nije u nekim odnosima sa telećom glavom,možemo očekivati zapaženu minutažu za Josipa! I fino mu je ime