Mene ove sezone brinu zuti previse ih dobijamo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma izac borbeno, mirno i stalozeno bez prevlikog srljanja u napad, ali ne igrati ni bunker pa sta bude. Ako damo go mislim da cemo biti jako blizu prolaza cak i uz minimalan poraz tipa 2:1...mada naravno nista ne mora da znaci jer siroki je najjaca ekipa lige trenutno i u najboljoj formi. Međutim nema predaje mi smo zeljo najtrofejniji klub drzave....daleko najtrofejniji 
protiv zvijezde u utakmici koja je trebla biti rutinska 4 ili 5 ako se ne varam...strah me da na derbiju ne budemo osakaceni
=\_1921_/=
Samo hrabro moje komsije do pobjede abd u inat onim iz listice !!
, a sto se tice derbija nasa pobjeda i bez brige
, malo se salim ja sto se tice derbija ima jos do toga no probajte pobjedit one iz listice ja sam uz vas iskreno. 
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 30 sep 2014, 11:48, ukupno mijenjano 2 puta.
04.10.2009 !!
o kakvom mi umoru i trošenju pričamo, igrali u subotu, igraćemo u srijedu, pa u nedjelju, a onda opet dvije sedmice ne igramo. ako je to previše i ako to neko ne može podnijeti, nije za fudbalera u današnjem dobu.likusa je napisao/la:****: Pronađen je sponzor prijenosa i utakmica Široki Brijeg - Željezničar ide uživo sutra. Uskoro više detalja. Ostanite s nama!
..ok momci kako vi kazete
ja tu apsolutno ne vidim nikakav problem, naši problemi su neki drugi.
Zaboravila sam da ide pauzaChWilla je napisao/la:o kakvom mi umoru i trošenju pričamo, igrali u subotu, igraćemo u srijedu, pa u nedjelju, a onda opet dvije sedmice ne igramo. ako je to previše i ako to neko ne može podnijeti, nije za fudbalera u današnjem dobu.likusa je napisao/la:****: Pronađen je sponzor prijenosa i utakmica Široki Brijeg - Željezničar ide uživo sutra. Uskoro više detalja. Ostanite s nama!
..ok momci kako vi kazete
ja tu apsolutno ne vidim nikakav problem, naši problemi su neki drugi.
Željeznicar za život cijeli !
kvesic u repki... CESTITKE !!!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
BeSha1992 je napisao/la:kvesic u repki... CESTITKE !!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Zar nije izasao spisak prije 7 dana....
A na njemu i ovi iz nase lige...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Sabinho je napisao/la:BeSha1992 je napisao/la:kvesic u repki... CESTITKE !!!Ako je istina cestitke momku, zasluzio je to. Steta prije za Sloveniju.
evo izvor ako oni lazu lazem i ja...
http://www.****/clanak/138216/saliho ... van-kvesic" onclick="window.open(this.href);return false;
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- themaniaks
- Kontakt:
Auuuu

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Kvesic
Zeljo dominira

Zeljo dominira
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
JOSIP KVESIC

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Što je dan dobro počeo ...
- Široki će igrati sa drugom postavom
- HERCEGOVINALIVE obezbjedila direktan prijenos
- Kvesić u reprezentaciji
Tooo Pape, napokon nešto normalno s´ tvoje strane a i reprezentacija je mnogo dobila u odbrani. Neće ga više niko skinuti s´te pozicije (abd) ... Stvarno ako je ko zaslužio onda je to Kvesa! Ako se uspije izborit´, u šta ne sumnjam, Željo bi mogao mnogo profitirati na ovom´, Kvesina cijena drastično skače a i menadžeri će ga lakše vidjet´.
SRETNO KVESA!
- Široki će igrati sa drugom postavom
- HERCEGOVINALIVE obezbjedila direktan prijenos
- Kvesić u reprezentaciji
Tooo Pape, napokon nešto normalno s´ tvoje strane a i reprezentacija je mnogo dobila u odbrani. Neće ga više niko skinuti s´te pozicije (abd) ... Stvarno ako je ko zaslužio onda je to Kvesa! Ako se uspije izborit´, u šta ne sumnjam, Željo bi mogao mnogo profitirati na ovom´, Kvesina cijena drastično skače a i menadžeri će ga lakše vidjet´.
SRETNO KVESA!
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Drago mi je da je momku pruzena jos jedna sansa poslije one povrede. Mozda sada nije pravi trenutak da se zove u reprezentaciju ( Ja bih radije pricekao tu prijateljsku sa Austrijom) ali ako mu se ukaze prilika mora je maksimalno iskoristiti. Sigurno nije najgori od trenutne postave
Sretno Kvesa majstore

Sretno Kvesa majstore
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
S obzirom da je Lulić jedini lijevi bek u repki,a znamo da nije u nekim odnosima sa telećom glavom,možemo očekivati zapaženu minutažu za Josipa! I fino mu je ime 
-
neroazzuro
- Kontakt:
Auuuu bravo Kvesa! Kako mi je drago zbog ovog momka... Ako je to iko zaradio svojim radom i zalaganjem to je on.
Zeljo uzima u Listici!
Zeljo uzima u Listici!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Bice stream i na jos jednom sportskom sarajevskom portalu
,u saradnji sa hercegovina live
Kvesa zasluzio davno poziv,nije u najboljoj formi ali obzirom na desavanja posle prvog poziva vise nego zasluzeno
Kvesa zasluzio davno poziv,nije u najboljoj formi ali obzirom na desavanja posle prvog poziva vise nego zasluzeno
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
neroazzuro
- Kontakt:
Hoces da kazes, Kvesa je jedini lijevi bek LJEVAKFidelito je napisao/la:S obzirom da je Lulić jedini lijevi bek u repki,a znamo da nije u nekim odnosima sa telećom glavom,možemo očekivati zapaženu minutažu za Josipa! I fino mu je ime
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Lulic je lijevi bek kosto je Dzeko stoper. To svi vide osim velemajstora na klupi. Ocekujem Kvesu od prve minute u Cardiffu.Fidelito je napisao/la:S obzirom da je Lulić jedini lijevi bek u repki,a znamo da nije u nekim odnosima sa telećom glavom,možemo očekivati zapaženu minutažu za Josipa! I fino mu je ime
Kako mi je samo drago za njega!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, AvantiBL, mk1008, MukiBek, Paromlinac, ristagrad, samirr, WeekendOffender i 107 gostiju.