FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kvesić i Zolotić, momci na koje bi se trebali ugledati svi ovi naši mladi igrači jer je to jedini pravi put.
Bravo Josipe !
Bravo Josipe !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
? то " & " ? " ? " првенство? не " " се став. & - " " % ? ", ? опет " ? % $ $ $ те ", & $ ?. / $ су се ? & & " првенству, ? ето &... ? ? " $ " $ терен у % $ ' $ у ?... у " & " $ ? пораз...
" "!!! ? је!!! ' $!!!
" "!!! ? је!!! ' $!!!
Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u 30 sep 2014, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Da upravu si,svi vrhunski lijevi bekovi su ljevonogi,Kesić će iz trka centrirati,dok Lulić treba stati i namjestit na desnu nogu.neroazzuro je napisao/la:Hoces da kazes, Kvesa je jedini lijevi bek LJEVAKFidelito je napisao/la:S obzirom da je Lulić jedini lijevi bek u repki,a znamo da nije u nekim odnosima sa telećom glavom,možemo očekivati zapaženu minutažu za Josipa! I fino mu je ime
- invincible1921
- Kontakt:
Po meni siroki pametan u zadnje vrijeme...je.bo dobru igru kad je liga karna. Vako znaju da ce ga zabit svakome i onda udri po nogama. Protiv sarajeva 37 prekrsaja napravili
cilj opravdava sredstvo

Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 30 sep 2014, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
- franklampard8
- Kontakt:
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Protiv njih i moras praviti na preksaje kada imaju brza krila.invincible1921 je napisao/la:Po meni siroki pametan u zadnje vrijeme...je.bo dobru igru kad je liga karna. Vako znaju da ce ga zabit svakome i onda udri po nogama. Protiv sarajeva 37 prekrsaja napravilicilj opravdava sredstvo
Sve to prvenstveno zavisi od ekipe protiv koje igras.
Ova nasa ekipa je mlada, ali sam prezadovljan kako su odgovorili na grubost protiv Slobode u Tuzli sto slucaj nije bio dugo godina unazad ali isto tako smo izgubili od Zrinjskog na grubu igru na Grbavici, ali sto lekciji naucili dobro, sto se pokazalo.
Tako, ako budu isli na udaranja, vjerujem da ce nasi znati uzvratiti istom mjerom, jer se klin, klinom izbija.

Mada, za mene je ipak prvenstveno bitnije sto momci igraju uopste protiv Sirokog jedne dobre dvije utakmice jer mozemo dosta nauciti iz istih.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 30 sep 2014, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
- invincible1921
- Kontakt:
Mislim da je nasa najveca sanasa sto nismo pod pritiskom, jer niko nece zamjerit igracima ako ispadnu
=\_1921_/=
- themaniaks
- Kontakt:
Josip je dokaz da se predanim radom,ispravnim nacinom zivota moze sve postici,momak je zasluzio poziv i sigurno ce ga opravdati na terenu ako dobije priliku,ovo mu je stimulans za jos veci napredak i ogroman plus za njega i Zeljeznicar.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
-
- Kontakt:
jel ono uefa daje po 75.ooo€ klubovima koji imaju reprezentativce ? 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Kada budu pozvani na neko veliko takmicenjefedeltafrotta je napisao/la:jel ono uefa daje po 75.ooo€ klubovima koji imaju reprezentativce ?

- zeljo4life
- Kontakt:
- storm_raider
- Kontakt:
Nije bas u nekoj formi, ali je sigurno da ce mu ovo sluziti kao dodatni podsticaj. Momak ima veliki potencijal. Sretno Kvesa majstore!!
Sport je lijek za tijelo i duh.
- themaniaks
- Kontakt:
Kvesic,Visca,Dzeko 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Kvesić-u svaka čast on mi je svakako uz Memiju najdraži igrač!!!!

-
- Kontakt:
fale jos sehic, zukanovic i stilicthemaniaks je napisao/la:Kvesic,Visca,Dzeko

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- themaniaks
- Kontakt:
dok je onaj stakor na klupi teskofedeltafrotta je napisao/la:fale jos sehic, zukanovic i stilicthemaniaks je napisao/la:Kvesic,Visca,Dzeko
sretno Kvesa!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Dobra, kvalitetna reportaza sa treninga naseg tima. Razgovor sa Adzemom i nekim igracima nam govore mnogo toga. Igraci govore ono sto i trebaju da govore. Cvrsto stoje na zemlji, svjesni su da imaju normalne uslove za rad, izmedju redova se vidi da posjeduju ambicije da budu bolji, razumiju odnose u utakmicama u kojima nisu bili bolji, znaju gdje im je mjesto i trudice se da budu uspjesniji.
Adzemova logika me fascinira. Zapravo se vidi da se on pridrzava odredjenih principa iz doba dok se i sam skolovao , to ovi malo stariji navijaci svakako mogu prepoznati. Nije nevazna cinjenica da je od niza ucitelja u fudbalskom skolovanju Adzem imao veliku srecu da uci od Nene Starovlaha ili da ga je promovisao jedan veliki Milan Ribar.Dva velika psihologa i trenera tog doba.
Iako mlad trener, on psiholoski uspijeva da odrzava balans u ekipi. Izgleda mi da je pronasao nacin kako da bude postojan autoritet, dok istovremeno zna da se prilagodi i da u odredjenim momentima igraci u njemu prepoznaju saigraca iz svlacionice. Dobar je takav odnos i on donosi uspjeh. Bas kao sto je i u igrackom dobu bio inteligentan i radan, sa kvalitetom i autoritetom na terenu, Adzem jako brzo uci kako je to biti na klupi voljenog kluba, zna izdrzati pritisak tribine, zna postaviti trening, zna iznijeti misljenje, zna i sta mu je cilj. Tako je to kada volis klub, potpuno je drugacije kada je trenerski kadar rodjen u tom klubu, i kada je klub iznjedrio tu osobu i kao igraca i odskolovao ga i za trenera.
Da kazem i to da Adzema ne poznajem licno i nisam dobar s njim privatno pa da ga ovako hvalim. Ja samo vidim jedan pravilan put kroz tog covjeka. Bitan je i momenat da se desava da uprava ima puno povjerenje u njega i da mu olaksava ovaj proces promjena koje se u klubu desavaju. Igrom zivotnog slucaja, pratio sam Adzema i tu generaciju kada su bili mladi i kada su se fudbalski skolovali, kao sto danas mnogi prate rad omladinske skole, pa izdvoje npr. malog Zerica, Behrama itd. Zato mi je drago da je bas Adzem nas trener danas, jer poznajem put kojim je isao, poznajem prijeratnu psihologiju i rad omladinske skole u tom vremenu, poznajem trenerske autoritete tadasnje skole, koji su bili za nekoliko klasa iznad ovog danasnjeg vremena. To je realnost jbg. Poznajem i momente kada je Adzem debitovao i kada je bio spominjan u kontekstu danasnjih Bajica, Memije i slicnih. Znaci, on tacno zna kroz sta ti momci prolaze, kakav je pritisak ovog kluba i okoline , i psiholoski ih moze pripremiti u tom pravcu da uspiju. Samo je sada do glava igraca, hoce li to individualno iskoristiti, a Adzem ce im, ukoliko to zasluzuju, sigurno dati sansu.
I na kraju da cestitam Kvesicu na ovom zasluzenom pozivu, nadam se da to nece biti sparadicno u buducnosti, a ovo je veliki podstrek i nagrada za sve nedace kroz koje je nas Josip prosao u minulom periodu. Prava nagrada za njega i zelim mu da samo nastavi ovim putem. Svaka cast.
Adzemova logika me fascinira. Zapravo se vidi da se on pridrzava odredjenih principa iz doba dok se i sam skolovao , to ovi malo stariji navijaci svakako mogu prepoznati. Nije nevazna cinjenica da je od niza ucitelja u fudbalskom skolovanju Adzem imao veliku srecu da uci od Nene Starovlaha ili da ga je promovisao jedan veliki Milan Ribar.Dva velika psihologa i trenera tog doba.
Iako mlad trener, on psiholoski uspijeva da odrzava balans u ekipi. Izgleda mi da je pronasao nacin kako da bude postojan autoritet, dok istovremeno zna da se prilagodi i da u odredjenim momentima igraci u njemu prepoznaju saigraca iz svlacionice. Dobar je takav odnos i on donosi uspjeh. Bas kao sto je i u igrackom dobu bio inteligentan i radan, sa kvalitetom i autoritetom na terenu, Adzem jako brzo uci kako je to biti na klupi voljenog kluba, zna izdrzati pritisak tribine, zna postaviti trening, zna iznijeti misljenje, zna i sta mu je cilj. Tako je to kada volis klub, potpuno je drugacije kada je trenerski kadar rodjen u tom klubu, i kada je klub iznjedrio tu osobu i kao igraca i odskolovao ga i za trenera.
Da kazem i to da Adzema ne poznajem licno i nisam dobar s njim privatno pa da ga ovako hvalim. Ja samo vidim jedan pravilan put kroz tog covjeka. Bitan je i momenat da se desava da uprava ima puno povjerenje u njega i da mu olaksava ovaj proces promjena koje se u klubu desavaju. Igrom zivotnog slucaja, pratio sam Adzema i tu generaciju kada su bili mladi i kada su se fudbalski skolovali, kao sto danas mnogi prate rad omladinske skole, pa izdvoje npr. malog Zerica, Behrama itd. Zato mi je drago da je bas Adzem nas trener danas, jer poznajem put kojim je isao, poznajem prijeratnu psihologiju i rad omladinske skole u tom vremenu, poznajem trenerske autoritete tadasnje skole, koji su bili za nekoliko klasa iznad ovog danasnjeg vremena. To je realnost jbg. Poznajem i momente kada je Adzem debitovao i kada je bio spominjan u kontekstu danasnjih Bajica, Memije i slicnih. Znaci, on tacno zna kroz sta ti momci prolaze, kakav je pritisak ovog kluba i okoline , i psiholoski ih moze pripremiti u tom pravcu da uspiju. Samo je sada do glava igraca, hoce li to individualno iskoristiti, a Adzem ce im, ukoliko to zasluzuju, sigurno dati sansu.
I na kraju da cestitam Kvesicu na ovom zasluzenom pozivu, nadam se da to nece biti sparadicno u buducnosti, a ovo je veliki podstrek i nagrada za sve nedace kroz koje je nas Josip prosao u minulom periodu. Prava nagrada za njega i zelim mu da samo nastavi ovim putem. Svaka cast.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
svaka cast za kvesica,ako je iko zalsuzio onda je to on
mogla bi nam ova godina bit mnogo bolja nego sto smo ocekivali,ako se neke stvari posloze u malo srece moglo bi to biti bas dobro
samo trebamo bit uz ove momke do kraja,bez obrzira na jedan los rezultat ,nemojmo biti ko kone
mogla bi nam ova godina bit mnogo bolja nego sto smo ocekivali,ako se neke stvari posloze u malo srece moglo bi to biti bas dobro
samo trebamo bit uz ove momke do kraja,bez obrzira na jedan los rezultat ,nemojmo biti ko kone
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Cestitke Josipu. Trud,rad i zalaganje su prava stvar. Sad im majstore pokazi zasto si tu gdje jesi. Zasluzio si.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, bablaz1, bvsic, Hrasno15, Lewy21, Lokomotifa, Morgen19, NEZALAGANJE, OsmanhodzicBuco, Rauber33, sebalos, tiagofaria25, WeekendOffender i 221 gost.