Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Djokovic je ok lik al Federer je mezimac.Nekako Djokivca ne gotive a nije jasno koji je razlog .
Zaboravio si i ono "Novack" na otvaranju turnira.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Puma je napisao/la:Zaboravio si i ono "Novack" na otvaranju turnira.
Nole je "luđak".Tu ce samo proraditi veci inat.Siguran sam da ce Novack, ako ne prestici, biti veoma blizu Federerovog rekorda.Odnosno, navijam za to.
Chelsea F.C.
Re: Odg: RE: Re: Grand Slam
Šta ti ima tu biti nejasno, Kyrgios domaćin i igra sa Tomasom najzanimljiviji duel trećeg kola...a Federer-Dimitrov svakako zanimljivije od Novak-Seppiesprit24 je napisao/la: Ybt frajer prvi nosilac i prvi reket svijeta, nidje veze
Ne piše nigdje da mora No.1 igrati na centralnom
I svakako, ako će zbog nečega pasti, past će zbog onoga Novack haha
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Svaki igrač mora jedan meč odigrat van centralnog terena. Igrat će i Federer uskoro. Pravilo je takvo, ništa protiv Novaka.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Evo i Murray igra van rod lejvera, za mene je to glupost a vi tu pucajte demante kolko hoceteUnofficialpage je napisao/la:Svaki igrač mora jedan meč odigrat van centralnog terena. Igrat će i Federer uskoro. Pravilo je takvo, ništa protiv Novaka.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
e cuj da pored jednog Federera,treba Novak igrati na centralnom hahahhaha kakva glupost...cekaj da se babuka oprosti opa ces igrati na centralnom...zna se ko kosi a ko vodu nosi ...

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
e cuj da pored jednog Federera,treba Novak igrati na centralnom hahahhaha kakva glupost...cekaj da se babuka oprosti opa ces igrati na centralnom...zna se ko kosi a ko vodu nosi ...

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Znači ti bi na Sarajevo Openu u izboru nekih mečeva Damira i Mirze na centralni stavio mečeve Joao Souse i Haider Mauerera jer su viši nositeljiesprit24 je napisao/la:Evo i Murray igra van rod lejvera, za mene je to glupost a vi tu pucajte demante kolko hoceteUnofficialpage je napisao/la:Svaki igrač mora jedan meč odigrat van centralnog terena. Igrat će i Federer uskoro. Pravilo je takvo, ništa protiv Novaka.
Ok
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa ja, mora barem jedan meč prije (čini mi se) polufinala odigrat van centralnog terena. Federer će vjerovatno sljedeći meč odigrat na Margaret courtu a Nole na Rod Laver areni. Nije glupost, niko nije pretplaćen da igra samo na jednom terenu, mislim da su karte za RL skuplje nego na Margaretu i večinom tu budu velike zvanice i obični ljudi u manjoj mjeri mogu doći.esprit24 je napisao/la:Evo i Murray igra van rod lejvera, za mene je to glupost a vi tu pucajte demante kolko hoceteUnofficialpage je napisao/la:Svaki igrač mora jedan meč odigrat van centralnog terena. Igrat će i Federer uskoro. Pravilo je takvo, ništa protiv Novaka.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
@shminkeru naravno da ne bi 
Ali bi napravio da sve cetvorica igraju na glavnom terenu u Zetri..
@delinjo mogao se raspored napraviti da svi veliki igraju na rod lejveru, al ako ima neko pravilo kao sto @unno kaze onda ok, samo cekam i tog velikog fedexa margaret courtu ili hisens areni

Ali bi napravio da sve cetvorica igraju na glavnom terenu u Zetri..
@delinjo mogao se raspored napraviti da svi veliki igraju na rod lejveru, al ako ima neko pravilo kao sto @unno kaze onda ok, samo cekam i tog velikog fedexa margaret courtu ili hisens areni
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije Federer sutra, znači 1/4 finale će igrat. Iako nisam 100% siguran da je na svim GS ovo pravilo, znam da na Wimbledonu ovo pravilo postoji. Nole sutra igra na RL. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa imaš dva meča, ne mogu staviti 4 muška meča, kad tri idu sa WTA...ne znaš ni ti šta misliš 
Ne postoji nikakvo pravilo korištenja terena, organizator može raditi šta hoće, na RGu obično svi odigraju po jedan na SL terenu...na ostalima se uvijek gleda da igraju na glavnom konstantno...pogotovo na USOu
Ne postoji nikakvo pravilo korištenja terena, organizator može raditi šta hoće, na RGu obično svi odigraju po jedan na SL terenu...na ostalima se uvijek gleda da igraju na glavnom konstantno...pogotovo na USOu
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Upravu si, nije pravilo već praksa, običaj da barem jedan meč prije 1/2 finala odigraju van glavnog terena. Kao da je bitno je li RL ili Margaret, terem k'o teren. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
To 'pravilo' se pocelo koristiti u skorije vrijeme, otkako smo dobili tu veliku cetvorku. Jednostavno nemas prostora ih stavljati svako kolo na centralne terene kada uzmes u obzir da imas i WTA te s toga organizatori gledaju da svaki igrac iz bigfour odigra vecinu na centralnom sa izuzetkom 1 ili ponekad i 2 meca na sporednom terenu.
Pa Rafa na RGu je svake godine znao odigrat po 1 ili nekada i 2 meca na Suzanne Lenglenu, sto je van svake pameti po meni ali eto.
Pa Rafa na RGu je svake godine znao odigrat po 1 ili nekada i 2 meca na Suzanne Lenglenu, sto je van svake pameti po meni ali eto.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Previše se tome pažnje daje, dovoljno su najbolji ionako zaštićeni
ma kad babuka igra ,svi ostali moraju na sporedne terene jednostavno,najboljeg igraca svih vremena moras privilegovati i nema tu puno price 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
delinjo je napisao/la:ma kad babuka igra ,svi ostali moraju na sporedne terene jednostavno,najboljeg igraca svih vremena moras privilegovati i nema tu puno price
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
ma to je ana, kakvu je svi znamo, zato je i cool na svoj način, ne bi valjalo da je drugačijaDANTES je napisao/la:Ana epski idiote
ali prvo joj se neka baba obaljezdi pa onda trener, nije ovo bio njen turnir
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.