Zar mislis da bi izgubio namjerno na turniru gdje moze fino bodova zaraditi pa i novca nesto, umjesto neizvjesnih kvala u Brazilu? Da ne govorimo da nesto slicno podlijeze rigoroznim sankcijama ATP.esprit24 je napisao/la:mozel neko sa sigurnoscu da mi kaze damirovu strategiju. Jel ide vcrs na pobjedu ili su misli u riju? Hocu da ga igram na kladi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Kad napišem by @formance onda to znači by @formance

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A na ss.ba ništa o pobijedi Džumhura hebo ih više Tomić ko da je Messi
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
thelightblue
- Kontakt:
Ko je formance ?Virtu4l je napisao/la:Kad napišem by @formance onda to znači by @formance
Predsjednik stranke, inače moj dobar prijatelj.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Primljeno na znanje!Virtu4l je napisao/la:Kad napišem by @formance onda to znači by @formance
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Hoce li Damir opet na vrijeme poceti ili imaju ovi na istom terenu prije njega?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Isto kao i sinoć, prvi meč na terenu br. 1, s početkom oko 23h.Damir05 je napisao/la:Hoce li Damir opet na vrijeme poceti ili imaju ovi na istom terenu prije njega?
Damiru trebaju još dva odustajanja da uđe u MD Ria, pa vidjet ćemo hoće li išta biti od toga. Od kvala je odustao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Joj da hoće pobijediti večeras da se onom Metafizičaru sa menstennisforuma sjetim najmilijih.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako je odustao od kvala znaci zeli ovdje do kraja,pametan potez,radi bodova a nije na odmet ni 7000eura cega li vec!!!
Odustao je od kvala, svi smo to priželjkivali.
I da, raduje me što se više naših članova registruje na menstennisforums
I da, raduje me što se više naših članova registruje na menstennisforums
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zopp-Pouille 7:5, 7:6!!!
Gdje je onaj Mudrac koji rece ovdje "Pouille za par sedmica Top 80"? Poslalo ga u Francusku celjade iz teniske velesile Estonije kojeg su u tuzlanskom Mejdanu ostavili 'na nuli'!
I sad ćeš nakon svakog poraza Pouillea komentarisati?
Momak je u ponedjeljak na renkingu karijere, 107. na svijetu, ima 20 godina i samo dva igrača mlađa od njega imaju bolji renking. Wtf?
Momak je u ponedjeljak na renkingu karijere, 107. na svijetu, ima 20 godina i samo dva igrača mlađa od njega imaju bolji renking. Wtf?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemam potrebe, nego ste graknuli nekoliko vas ovdje kao da se radi o cudu od tenisera i da samo vi znate eto prepoznati buduce Top igrace. "Za klasu bolji", jos mi to zvoni, hebemti!Virtu4l je napisao/la:I sad ćeš nakon svakog poraza Pouillea komentarisati?
Sta bismo za Antu trebali prosle godine kazati u Marseju!?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mirza i Tomo igraju kvale za challenger Wraclaw.
Mirzin ždrijeb, ne vjerovatno kako nema sreće, ponovo ide na 1. nosioca kvala Aslan Kartseva

Tomin ždrijeb

Mirzin ždrijeb, ne vjerovatno kako nema sreće, ponovo ide na 1. nosioca kvala Aslan Kartseva

Tomin ždrijeb

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Niko nije graknuo, jednostavno je rečeno da je bolji igrač od Mirze Bašića, što svakako i jeste po svim parametrima koji su relevantni. Dečko već sad ima duplo više ATP pobjeda nego svi naši igrači zajedno.
Šta se to ima kazati za Antu? Pomeo ih, ništa čudno, Mirza servirao kao moja tetka, uzeo svega nekoliko poena na drugi servis. Damir u dvorani? Treba li se tu nešto dodati.
Šta se to ima kazati za Antu? Pomeo ih, ništa čudno, Mirza servirao kao moja tetka, uzeo svega nekoliko poena na drugi servis. Damir u dvorani? Treba li se tu nešto dodati.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mudrac će ti se javiti za par sedmicaBiki je napisao/la:Zopp-Pouille 7:5, 7:6!!!Gdje je onaj Mudrac koji rece ovdje "Pouille za par sedmica Top 80"? Poslalo ga u Francusku celjade iz teniske velesile Estonije kojeg su u tuzlanskom Mejdanu ostavili 'na nuli'!
Zanimljivo, nije ga bilo u prijavama za Wroclaw a Marsej mu je 3x blizi iz Bergama!? Nije losa odluka jer u FRA ima 4-5 igraca trenutno spremnijih od njega u kvalama, kako vidim. U Poljskoj ne bi trebalo biti problema do MD i tamo bar dvije pobjede ako opet ne bude na nekog jakog naletio.Unofficialpage je napisao/la:Mirza i Tomo igraju kvale za challenger Wraclaw.
Tomin ždrijeb
Zadnja izmjena: Biki, dana/u 13 feb 2015, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
- kupus army
- Kontakt:
Hocel biti kakav link za Damirov mec ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ne bi trebao, od četiri meča, samo je Damirov nije na centralnom terenu.kupus army je napisao/la:Hocel biti kakav link za Damirov mec ?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.