Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la legenda reala » 27 feb 2014, 20:05

Elegant je napisao/la:Prcic ako se ne odazove Jagodicu nema cemu da se nada, kao ni Besic i ostali momci u U21.
Oj njega, razmišljaš ti ikad svojom glavom :?:

čovjek rek'o da se više neće odazivati u reprezentaciju i ovaj piše ako se čemu nada, čemu će se nadati nakon onakvog istupa u medijiam :roll:

Ethel je napisao/la:Ima li ovaj momak švedsko državljanstvo?

EDIT: Izgleda da samo to i ima :mrgreen:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/adnan ... 11881.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma Švedi dopuštaju dvojno državljanstvo, vjerovatno ima, a on igra za prvi tim ovog GAIS-a ja konto za kadete, gledaj ima i neki Mirza Mujičić igra za U19 Švedske, standardan prvotimac, odma ovu dvojicu zaganjati ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 27 feb 2014, 20:11

Elegant je napisao/la:Prcic ako se ne odazove Jagodicu nema cemu da se nada, kao ni Besic i ostali momci u U21.
Imas ti glavu. :?
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 27 feb 2014, 20:14

Halilovic ode u barcu....
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 27 feb 2014, 20:26

Ma i stari Halilovic je kroata pokusao je prvo sa hrv. pa se okrenuo bh dresu doduse ni blizu talenta Alena Halilovica nije bio..
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 27 feb 2014, 21:14

Oglasi se i Juka u vezi sa Mujom. Public je, možete svi čitati.
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 feb 2014, 21:23

BaDa12 je napisao/la:Oglasi se i Juka u vezi sa Mujom. Public je, možete svi čitati.
Da, već smo to obradili na Papetovoj temi. Drago mi je što je potvrdio sve što sam pisao zadnjih deset dana o Tankovićima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 27 feb 2014, 21:27

Virtu4l je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:Oglasi se i Juka u vezi sa Mujom. Public je, možete svi čitati.
Da, već smo to obradili na Papetovoj temi. Drago mi je što je potvrdio sve što sam pisao zadnjih deset dana o Tankovićima.
Vidjeh sad.

Ja se i dalje nadam da će se desiti izetizam, i da će Mujo biti naš. Mada, kako ovo čitam, udaljava se polako i Mujo i moj optimizam. Također mi je drago da su oči otvorene. Sad je i jasno što se niko iz saveza nije oglasio vezano za ovaj slučaj. A, već sam ti spomenula da mi je simpatično (slučajno ili ne) što Sušić obično ostaje suzdržan kad su prevrtljivi likovi u pitanju. ;)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 27 feb 2014, 21:28

pitanje zna li ko kako izgleda otac od muamera tankovic ?

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 27 feb 2014, 21:34

Boskvalitet je napisao/la:pitanje zna li ko kako izgleda otac od muamera tankovic ?

slika

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 27 feb 2014, 21:37

Ljudi ovdje je stvar jasna, pregovaranje sa potencijalnim reprezentativcima je isključivo stvar saveza! Ali izgleda da nas neki igrač koriste za svoju promociju tj. da bi dobili poziv u svoju matičnu repku!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 feb 2014, 21:48

BaDa12 je napisao/la:Ja se i dalje nadam da će se desiti izetizam, i da će Mujo biti naš. Mada, kako ovo čitam, udaljava se polako i Mujo i moj optimizam. Također mi je drago da su oči otvorene. Sad je i jasno što se niko iz saveza nije oglasio vezano za ovaj slučaj. A, već sam ti spomenula da mi je simpatično (slučajno ili ne) što Sušić obično ostaje suzdržan kad su prevrtljivi likovi u pitanju. ;)
Da, to mi je onako ostalo urezano u sjećanju slika

Ovaj ugovor sa Fulhamom je čini mi se veoma bitan faktor, ali sve ukazuje na to da je menadžer odradio dobar dio posla.
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 feb 2014, 21:51

Virtu4l je napisao/la:
Ovaj ugovor sa Fulhamom je čini mi se veoma bitan faktor, ali sve ukazuje na to da je menadžer odradio dobar dio posla.
Ma ja, ako zaigra za Švedsku dobiće ugovor i velike pare, guzica odmah zinula :lol: :lol: dok ako zaigra za BIH karijera mu je u pitanju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 27 feb 2014, 21:53

pazzarac je napisao/la:
Boskvalitet je napisao/la:pitanje zna li ko kako izgleda otac od muamera tankovic ?

slika

ja se bas zapirco sa tetkom i dodje mi rodzak evo par slika

slika

evo tank-a kad je mali bio

slika

:D
Zadnja izmjena: Boskvalitet, dana/u 27 feb 2014, 21:57, ukupno mijenjano 2 puta.

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 27 feb 2014, 21:53

Kako ih nije stid!! Mislim na porodicu Tankovic, pisao sam da ih znam onako dolaze na odmor u moj grad i iz istog su mjesta kao i ja. Pobjegli su iz Daljegošte(selo kod Srebrenice) u Švedsku i tako gospodin Senaid nije osjetio golgote ratne Srebrenice(nisam ni ja) ali on nikako nema osjecaja sta je to Bosna i patriotizam za razliku od nas "bijede"koji smo ostali tu i ciji su roditelji poginula za ovu drzavu. Gospodin Sanaid je nepismen, zatupljen, povodljiv da ne kazem glup, koji osjeca da ce njegov sin uspjeti u karijeri ako odabere Svedsku a ta ista Svedska ce biti bara bara kao i mi dok im se "carobni" Zlatan oprosti. Nije vise stvar koga si odabrao ali gdje je inat- patriotizam, ali ustvari ti ga nemas Senaide jer ti Allah dragi spasio zivot tebi i tvojoj poridici i posalo te u Svedsku, ali on sudi o svemu tako i o karijeri tvog sina koja ne mora biti blistava ako si odabrao Svede i odbio malu, bjednu Bosnu kakva je u vasim(odbjeglim) ocima!

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 27 feb 2014, 21:54

Zalostno je da igra za drzavu u kojoj strucnjaci negiraju GENOCID u Srebrenici, a familija mu iz Srebrenice... Za sve ti se moze ebati, al da zaigras za nekoga sto tvrdi da nije genocid bio kad su klali dole onaj silni narod... Rađe nikad ne obucem kopacke....

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 feb 2014, 21:55

legenda reala je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Ma ja, ako zaigra za Švedsku dobiće ugovor i velike pare, guzica odmah zinula :lol: :lol: dok ako zaigra za BIH karijera mu je u pitanju
Švedski reprezentativac > bosanski reprezentativac

džaba SP, to ti je tako. Čak i ako napravimo dobar rezultat na SP, tek nakon Francuske (kontinuitet), bićemo taj rejting ili blizu.

Također, zavisi kakve su relacije ovog menadžera/agencije sa švedskim savezom i tako te sitnice.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 feb 2014, 21:58

VanBasten je napisao/la:
Švedski reprezentativac > bosanski reprezentativac

džaba SP, to ti je tako. Čak i ako napravimo dobar rezultat na SP, tek nakon Francuske (kontinuitet), bićemo taj rejting ili blizu.

Također, zavisi kakve su relacije ovog menadžera sa švedskim savezom i tako te sitnice.
Ma znam pričali smo već o tome, sigurno da ima vezice čim se odma digo i Švedski savez selektori A i U21 tima došli u London poslali poziv iako nije ni blizu A tima

A ne može čovjek biti pametan nikako, ali mi Srebrenica-Švedska nikako ne ide i nikad mi neće biti jasno :roll: :?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 feb 2014, 22:01

Edviin je napisao/la:Zalostno je da igra za drzavu u kojoj strucnjaci negiraju GENOCID u Srebrenici, a familija mu iz Srebrenice... Za sve ti se moze ebati, al da zaigras za nekoga sto tvrdi da nije genocid bio kad su klali dole onaj silni narod... Rađe nikad ne obucem kopacke....
Drug, nećemo pretjerivati. Meni lično ne smeta što je odabrao Švedsku, njegov izbor. Smeta mi što su se poigravali sa nama, a znali su od početka šta će se desiti. Muamera nikad nisam okrivio i neću, mlad je, a ljudi oko njega mu sufliraju šta da radi, svako bi podlegao pritisku.

To se rješava na kulturniji način, kažeš da ti je Švedska dala sve u životu, da si tu odrastao i naučio igrati lopte, pa ti niko ne može zamjeriti.

Avaz je još jednom dokazao da je smeće od novine. Kako su samo izmanipulisali i izvukli iz konteksta izjavu Muamerovog oca, sa ciljem da se oblati selektor i ljudi iz vrha saveza.
legenda reala je napisao/la:ali mi Srebrenica-Švedska nikako ne ide i nikad mi neće biti jasno :roll: :?
Bar tebi ne moram crtati, Srebrnica je tu najmanje bitna. Švedska -> Fulham -> €€€ ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 feb 2014, 22:04

Ma jbt ga i mi se glupostima zamaramo :P

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 27 feb 2014, 22:07

..................ma kriv je selektor,ko ne vjeruje nek pita pricipatusa,hogarastrašnog i kompaniju :?
Lijepo su nas zeznuli,svaka im čast,pola države zbog plaćenika je hebalo selektoru sve po spisku dok su ovi Šveđani radili po svom planu.Rekoh ja nema bolan šveda do bosanca,još čovjek neki dan mrtav hladan veli nije se Sušić trudio.
E imate obraz svaka vam čast gospodine Senaide Tankoviću,na vrijeme učite dijete kako se laže i vara. :oops:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 313, Confiance, Google [Bot], Hazre, Micron, MiranGlasnic, perun, rishovski, Sheyi, Tihi, VolimBiH96 i 76 gostiju.