NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la kad_kako » 08 mar 2015, 19:17

Suh u Miami.
Postovanje treba zaraditi.

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 08 mar 2015, 19:25

kad_kako je napisao/la:Suh u Miami.
Još ništa nije potvrđeno, ali šanse su izgledne da tamo potpiše.
The Miami Dolphins could be poised to make the biggest free-agent splash in franchise history.

NFL Media Insider Ian Rapoport reported Sunday that the Dolphins have emerged as the clear front runner for free agent defensive tackle Ndamukong Suh, according to a team ****. Miami is in intense discussions with Suh's agent, Jimmy Sexton, on a potential deal that would eclipse $110 million and make Suh the highest-paid defensive player in NFL history.

The so.urce emphasized to Rapoport that "nothing is done."

Suh, 28, is the jewel of a rich free-agent class and has been one of the NFL's most dominant players since entering the league as the second overall pick of the 2010 NFL Draft. The Lions, Bears, Jaguars and Raiders are all believed to be in the mix to sign the defensive tackle.

NFL Media's Albert Breer reported that Detroit offered Suh $17 million per year with $58 million guaranteed, according to a team ****.

During his first five seasons with the Lions, Suh was selected to four Pro Bowls and was named first-team All-Pro on three occasions. In Miami, he would become the anchor of a potentially dominant defensive line that already features two Pro Bowlers in Cameron Wake and Randy Starks.

AFC East teams are loading up this month in the unending quest to upend the Super Bowl champion Patriots. Suh's potential arrival in South Beach comes on the heels of the Bills' trade for LeSean McCoy and the Jets' deal for Brandon Marshall.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 mar 2015, 20:20

kad_kako je napisao/la:Suh u Miami.

samo neka ide od nas mislim iz nase divizije sto prije to bolje :)..ali lud je majkemi mislim Detroit je fina ekipa ..ne znam tamo sa Miamiem sta ce pored Patriotsa..doduse i ovdje je imao Packerse ali to on je ganjao big market tim i Miami mu moze najvise ponudit
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 08 mar 2015, 22:57

Istok hoće našu krunu, ali dok je Tomice i Billa, wildcard im je vrh. :mrgreen:

Byron Maxwell i Frank Gore su navodno pred vratima Philadelphije. Još ako Chip krene po Mariotu, Philly će puniti novinske članke preko ljeta.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 mar 2015, 23:30

Ove sezone je bilo ako hoces da bacas bacaj na Maxwella, Gore isto malo izduvao. Ipak po meni Dallas i naredne godine vladar divizije ne na moju radost ..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 mar 2015, 05:01

randy_moss je napisao/la:Istok hoće našu krunu, ali dok je Tomice i Billa, wildcard im je vrh. :mrgreen:

Byron Maxwell i Frank Gore su navodno pred vratima Philadelphije. Još ako Chip krene po Mariotu, Philly će puniti novinske članke preko ljeta.

Phila kao i one godine kad su doveli bezbroj igraca i padose odmah ...opet ce im biti isto kako gledam
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 09 mar 2015, 08:25

McCourty ne ide nigdje, 5y/47.5M.
Gdje je onaj @amer što panici prvom prilikom? :mrgreen:

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

randy_moss
Kontakt:

Re: AW: NFL

Post Postao/la randy_moss » 09 mar 2015, 08:30

randy_moss je napisao/la:Ili će držati vezu otvorenom s McCourtyevim agentom, kako bi vidjeli sta druge ekipe nude. Nisam ni ja siguran koji plan imaju, ali sad je rizik veći da ulete Jagsi sa ponudom od 12 miliona, koju malo ko u ligi odbija.

randy_moss
Kontakt:

Re: AW: NFL

Post Postao/la randy_moss » 09 mar 2015, 08:34

Nisu bili Jagsi; Eaglesi i Giantsi su nudili više love, pa smo vjerovatno i mi malo pojačali ponudu nakon što smo saznali kako Devin kotira na tržištu. Klasika. Tampering period je i napravljen kako bi ekipe bile u prednosti zadržati svoje free agente.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 mar 2015, 10:59

randy_moss je napisao/la:McCourty ne ide nigdje, 5y/47.5M.
Gdje je onaj @amer što panici prvom prilikom? :mrgreen:
Ti izgleda brzo zaboravio vrhunski secondary kojeg su cinili Moore, Chung, Brown i Molden :mrgreen: :mrgreen:
Normalno da cu paniciti :D :D jer smo 10 godina cekali vrhunsku odbranu i bilo bi GLUPO da istu razhebemo nakon samo godinu dana.

Nadam se da ce sutra biti potpisan ugovor i sa Revisom i onda kroz draft uzeti DL i par mrcina iz OL-a, jer je potrebno zastititi Brady-a od one stoke Suh-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 mar 2015, 12:20

Nismo mu mi nista nudili..mi nemamo para da nekom ponudimo toliko niti blizu.. Ganjaju nekog safetya do 3-4 mil :)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 mar 2015, 13:32

Znaci ako Eagles draftaju QB, Foles bi mogo biti dostupan?

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 09 mar 2015, 14:54

Hoyer će u Hjuston :wave:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 mar 2015, 14:57

Ne znam sta da mislim :?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 mar 2015, 15:07

Evo i Bearsi dovedose OLB iz Ravensa

Bears: OLB Pernell McPhee to sign 5-year, $40M deal - Baltimore Sun; had 7.5 sacks with Ravens last season http://espn.go.com" onclick="window.open(this.href);return false; -via ESPN http://es.pn/scappandroid" onclick="window.open(this.href);return false;

Covjek kod ovih nije bio starter ali je opet imao 7.5 sackova i bio drugo najbolji OLB u ligi barem je tako bio rangiran...i Coltsi su ga zeljeli ali smo ga ipak mi ugrabili...ipak deal je nesto ispod 40m za 5 godina
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 mar 2015, 15:23

Devin je tu, mrvicu previše love, ali obzirom na povećanje capa i konkurenciju, moralo se ovo uraditi, sad još da Revisa potpišu i to je to, ostali se mogu nekako nadoknaditi. :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 mar 2015, 15:42

49ersi se haman raspadose barem vidim nekoliko ihraca otislo..dovest ce evo recivera Smitha , ali tesko ce oni parirat Seattleu narednu godinu..pitanje je hoce li i ST Louisu jer o od njih ocekujem neki bummm...Arizona ce ojacat zele i Pitersona dovesti..bice jaki nema govora
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 09 mar 2015, 15:48

alemsa je napisao/la:Ne znam sta da mislim :?
ni ja :mrgreen:
ako stvarno uzmu hoyera, on i mallett zajedno, obojica hoće da startuju ... to bi moglo naopako završiti

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 mar 2015, 15:58

jestamaji je napisao/la:
alemsa je napisao/la:Ne znam sta da mislim :?
ni ja :mrgreen:
ako stvarno uzmu hoyera, on i mallett zajedno, obojica hoće da startuju ... to bi moglo naopako završiti
Za Hoyera to bije nista novo..i onaj pingvin Manzel je isto zelio i vjerovao da moze bolje pa udje i budr jos gori haahah.

Nego Bearsi takodjer zele iz Denvera Knightona...bilo bi odlicno i njega dovesti ..puno bi nam ova odbrana ojacala sa ovom dvojicom ..plus nsci jos kakvih rijesenja i draftati takodjer jer imat cemo mogucnost na draftu yzeti 8 igraca...ja bi tradovao nekoliko pickova pomjerio se u prve 4 runde i uzeo 4 kvalitetna igraca koji ce moci odmah da daju neki doprinos ekipi

Hajde Andre Johnson u Bearse da Alem place dok te gleda kako hvatas Cutlerove lopte ..hajde da se stipa svake nedelje za guzicu :)

A zamisli da ode u Coltse sto se spominje..pa Alem bi se objesio :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 09 mar 2015, 16:03, ukupno mijenjano 2 puta.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 09 mar 2015, 15:59

SaltCityAttack je napisao/la:49ersi se haman raspadose barem vidim nekoliko ihraca otislo..dovest ce evo recivera Smitha , ali tesko ce oni parirat Seattleu narednu godinu..pitanje je hoce li i ST Louisu jer o od njih ocekujem neki bummm...Arizona ce ojacat zele i Pitersona dovesti..bice jaki nema govora
da, u ovome trenutku to sve izgleda jako samodestruktivno a najgore od svega je što izgleda da svi bježe otamo glavom bez obzira, čak sam danas pročitao i da patrick willis razmišlja da završi karijeru ... ali tek je počelo, treba sačekati i vidjeti šta su stvarno naumili.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.