BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Slab sam sa Njemackim pa ako neko moze ukratko da napise sta je to Bild objavio za Reusa.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nece da produzi ugovor sa BVB-om, kojim bi bila ukinuta klauzula da 2015. moze ici za 35 miliona, pa se odmah povezuje sa najvecim klubovima (United, Barca).keno94 je napisao/la:Slab sam sa Njemackim pa ako neko moze ukratko da napise sta je to Bild objavio za Reusa.
Na ss.ba pise da se na Kagawu ne racuna u Unitedu i da je BVB zainteresovan da ga vrati. Kagawa + 50 milki i neka ide Reus u MANU
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Očito je neko ljubomoran jer nigdje ne piše da ne želi produžiti. Ali eto, jedan balkanski medij objavi i odmah se kopira.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Što se mene kao navijača Uniteda tiče, ja bih vam dao Kagawu i 50 miliona. Ako neki James može biti plaćen 70-80 miliona, zašto i Reus ne bi mogao tih 65-70.kraljttbvb je napisao/la:Nece da produzi ugovor sa BVB-om, kojim bi bila ukinuta klauzula da 2015. moze ici za 35 miliona, pa se odmah povezuje sa najvecim klubovima (United, Barca).keno94 je napisao/la:Slab sam sa Njemackim pa ako neko moze ukratko da napise sta je to Bild objavio za Reusa.
Na ss.ba pise da se na Kagawu ne racuna u Unitedu i da je BVB zainteresovan da ga vrati. Kagawa + 50 milki i neka ide Reus u MANU
Ali budimo realni, teško ćete izvući tolike pare s obzirom na date okolnosti. Ako bi dobili 35 + Kagawa, vjerujem da bi trebali biti zadovoljni. Jedino možda ako se u igru uključe i mnogi drugi timovi osim Uniteda i Liverpoola pa da utrka za njim napuni vašu kasu, no teško je i to očekivati. Ipak treba isključiti tu Bayern, Barcu, Real, Chelsea, PSG, City, pa i Arsenal... Kod njih sigurno neće. Ne vidim gdje bi drugo mogao osim u jedan od dva najveća engleska kluba ako već bude odlazio ovo ljeto.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Hvala kralju. Mada sam siguran da ga Klopp ovo lheto nece pustiti. Ako Lewandovskog nije prodao iako je znao da ce sljedece ljeto otici besplatno.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Mi samo dovodimo placenike koje napucavamo i onda oni bjeze glavom bez obrzira,ovo ako je istina za Reus-a onda je stvarno smrad i to pravi.
Ne znam samo koliko gluposti morate procitati na ovim domacim portalima da bi shvatili da nisu pravi izvor informacija...samo se bezveze lozite na apsolutno netacne informacije.
Reus i da odluci danas da nece produziti,to sigurno nece javno objaviti...a s druge strane nije on budala da godinu dana prije te klauzule prekrizi neku od opcija.
P.S. Gospodski odgovor svinji
"Nije nikakav problem da popiješ par piva, opustiš se i pevaš, a da prethodno ne razmisliš o tome. Oduvek si izgledao kao dobar momak, mi nismo podizali 'frku' oko pesme i prihvatamo izvinjenje".
P.S. Ako je moguće, popravi pevanje. U slučaju da su ti potrebni časovi, samo nam se javi. Spremni smo da pomognemo", stoji u saopštenju na FB profilu Borusije.
Reus i da odluci danas da nece produziti,to sigurno nece javno objaviti...a s druge strane nije on budala da godinu dana prije te klauzule prekrizi neku od opcija.
P.S. Gospodski odgovor svinji
"Nije nikakav problem da popiješ par piva, opustiš se i pevaš, a da prethodno ne razmisliš o tome. Oduvek si izgledao kao dobar momak, mi nismo podizali 'frku' oko pesme i prihvatamo izvinjenje".
P.S. Ako je moguće, popravi pevanje. U slučaju da su ti potrebni časovi, samo nam se javi. Spremni smo da pomognemo", stoji u saopštenju na FB profilu Borusije.
Nije istina jer nigdje nije ni napisano. Loš prevod i maksimalno izvlačenje iz konteksta i dobiješ ovaj non-sense 
Evo citam postoji mogucnost da nam se Kagawa vrati Van Gal ne racuna na njega.
Raspisali su se svi mediji,eh sad hoce li biti sta od toga ne znam u svakom slucaju bio bi super pojacanje.
Raspisali su se svi mediji,eh sad hoce li biti sta od toga ne znam u svakom slucaju bio bi super pojacanje.
Jah gluposti ovo za Reusa. Svi mediji prenijeli Reus odbio ugovor pozivajući se na BILD, a na BILD-u piše da sad počinje bitka za produženje Reusovog ugovora.
Kol'ko amaterizma u svijetu novinarstva pa to je nečuveno.

Carlos danas potpisuje. Puno je to para za igrača koji ide BVB II, ali dečko je neviđeni potencijal pa se od njega očekuju čuda u budućnosti. U Švedskoj ga nazivaju novim Zlatanom...Nach unseren Informationen hat Borussia Dortmund das Sturmtalent Carlos Strandberg von BK Häcken verpflichtet. Der 18-jährige wird heute in Dortmund ankommen und morgen den Medizincheck absolvieren. Der BVB wird 2,25 Millionen € Ablöse bezahlen. Strandberg unterschreibt bis 2019.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Reus je luzer.
Pa ev i Svabe su zemile titulu cim se ozlijedio.
I budali je jasno da je Puma jedini razlog zasto je uopce dosao u BvB - nikakvog lokal-patriotizma tu nije bilo. Kad vidim da mu je ono vnogo od Gotzea najboji drug, dodje mi da rigam.
Napaljeni klinac kojem je lova na prvom mjestu.
Hummels je olicenje gospodstine i klase za ovu dvojicu bubuljicara.
Marco Reus - RUAS!
PS: Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave.
Marco Reus - RUAS!
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Hare_BvB je napisao/la:Reus je luzer.Pa ev i Svabe su zemile titulu cim se ozlijedio.
I budali je jasno da je Puma jedini razlog zasto je uopce dosao u BvB - nikakvog lokal-patriotizma tu nije bilo. Kad vidim da mu je ono vnogo od Gotzea najboji drug, dodje mi da rigam.
Napaljeni klinac kojem je lova na prvom mjestu.
Hummels je olicenje gospodstine i klase za ovu dvojicu bubuljicara.
![]()
Marco Reus - RUAS!![]()
Neko bubno vijest da covjek nece produzit, ili slicno, il da ce u Bayern i na kraju ajmo ga objesit, de ba ljudii, hem nece ic bar do kraja ugovora, mislim bar ovu godinu a i da ode otice van zemlje garant.. sta ste se prepali, nece nama doc .. ma da bi to bila samarcina, al nije uredu
FC Bayern !!!!!
Ja bih bio presretan da predje u Bayern.
Nema tu sta ko bubnut, vec godinu dana traju pregovori oko te klauzule, a decko jednostavno ne zeli njen otkup. Situacija je kristalno jasna.
Nema tu sta ko bubnut, vec godinu dana traju pregovori oko te klauzule, a decko jednostavno ne zeli njen otkup. Situacija je kristalno jasna.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
To je i glavni razlog zasto je odbio da potpise.Preci ce tamo gde ima najvece sanse za trofej i mislim da ce to biti Barsa ili Celzi/Siti.Njegovom prodajom siguran sam da ce da dodju dva pojacanja na krilnim pozicijama.Kontam da ce to da bude Leonardo(buy-back klauzula i pod uslovom da napreduje u ovoj sezoni) i Surle/Voland.adnan24 je napisao/la:
Reus ce vec biti problem i cak mislim da tu novci i ne igraju veliku ulogu...da je njemu do eura sad bi igrao za Bayern.Momak nema nikavu osvojenu titulu,cak ce propustiti i ovu eventualnu sa reprezentacijomi sigurno je da ce mu to biti veliki cilj u karijeri...ako i ove sezone ostane bez iste onda se bojim da je za nas izgubljen pa makar mu ponudili i 10 miliona godisnje.
Samo me interesuje da li ce da bude covek od reci posto je izjavio nedavno da nece da predje u Bajern.
Ko kaže da Rojs nije ništa osvojio a SUPER Cup Njemačke 2013 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
On je Gotzeu najbolji prijatelj, a Gotze njemu nije....Hare_BvB je napisao/la:Kad vidim da mu je ono vnogo od Gotzea najboji drug, dodje mi da rigam.![]()
Što se tiče titula, titule stižu ove godine...
Danas se otputovalo na nastavak priprema u Bad-Ragaz:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
I ja.Hare_BvB je napisao/la:Ja bih bio presretan da predje u Bayern.![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zar vam nije dovoljno što vas je jednom od-****?Saurman je napisao/la:I ja.Hare_BvB je napisao/la:Ja bih bio presretan da predje u Bayern.![]()
![]()
To je planski odrađeno, otići u Dortmund afirmirati se i doći kao WC igrač u Bayern.Semir bvb je napisao/la:Zar vam nije dovoljno što vas je jednom od-****?Saurman je napisao/la:I ja.Hare_BvB je napisao/la:Ja bih bio presretan da predje u Bayern.![]()
![]()
Hoćete i drugi put...
![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:To je planski odrađeno, otići u Dortmund afirmirati se i doći kao WC igrač u Bayern.Semir bvb je napisao/la:
Zar vam nije dovoljno što vas je jednom od-****?Hoćete i drugi put...
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.