Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Igraci u koje su se kleli sada su na crnoj listi zrtvena janjad kako bi se oprale nove akvizicije i ljubimci ala Sokratis, Guendouzi itd.Seaman je napisao/la:za sve krivi vojaerovi promašaji![]()
a ovaj grčki panj doveden od skauta i emerya nije ništa kriv i na to vojaeroljupci mudro šute
čim se nađe na mrvicu razvučenim linijima vidi se kakav je to panj koji zuji i udara kao budala bez mozga
još se treba diviti klaunu na klupi koji je usrao svojom taktikom zadnje dvije tekme gdje forsira pekara u obrani,a lik nemože meda
čupavac koji igra uz toreirru je smiješan,previše šupalj u defanzivi,da bi ga se trpilo u prvih 11
onaj niles klasična crna budala bez mozga,imao hrpu prostora nemože ubaciti jedan pošteni centaršut ili se sav spetljao
gabonska kokoš i crni mačak masno preplaćeni igrači
ovoj ekipi trebaju odmah stoper i krilo,znači 100 milijunčeka bi trebalo sad istrest
poznavajući klaune iz uprave dovest će još kojeg raspadnutog igrača od 30+godina
kroz ligu prčćija autohtonog španjolca nema šta tražiti u top4,vjerojatno 5.će završiti u ligi,a veća je šansa europska liga,iako za mene džabe plasman u lp,ako neće dovest na ljeto bar trojicu poštenih igrača
Sta kazes na ono krilo iz Lillea Pepe ili kako vec?Seaman je napisao/la:vjerojatno su mislili zajedno u dvije sezonenema dosta smotanih golmana u ovoj ligi da mu poklone golove i penalčiće kao u francuskoj,čak i u toj smiješnoj ligi je sf bio njemu zabiti golove top4 ekipe do zadnjih godinu i pol
6 ligaških golova ove dosadašnje sezone je veliki uspjeh za crnog mačka,smeće kao i gabonska kokoš
120 milja bačenih u potok,bolje da je sve skršeno na mbappea,ali tad su pojedini vojaeorljupci rekli da je crni mačak bolji izbor
![]()
![]()
![]()
šta će okać pa treba napraviti mjesta armenskom nosonji,ili će toreirra biti i dmf i glavni kreativac u ekipi![]()
The Independent has been told the Spanish manager would be open to selling Ozil, with the issue stemming from a lingering disagreement over his tactical role.
One training ground **** said: “Every player has bought into the manager’s ideas so far, except Mesut.”
While the German sees himself as a playmaker in an advanced role, Emery wants more pressing and running work from such players, and this has been brought up at animated meetings.
Arsènic™
@MrArsenicTM
1h1 hour ago
More
John Cross: #AFC ready to listen to offers for Özil but are struggling to offload him. Mesut’s performance vs Palace and his poor attitude after being substituted infuriated Emery and that was the turning point. Insiders believe there is no way back.
Laurent Koscielny is being considered as a January purchase by Thierry Henry at Monaco. Henry is looking to add experience to his backline. [@Nice_Matin] #AFC
235
9:31 AM - Dec 20, 2018
može i besplatno wc kepec od stoperčića
A mali denis suarez iz BarceSeaman je napisao/la:od svih ovih mlađih krila šta se spominju,ako ćemo gledati formu sa svjetskog i zadnju godinu u kontinuitetu onda je definitivno lozano broj 1.za krilo ako ćemo iskrenodruga stvar šta mu je menadžer raoila pa nema šanse da ga dovedemo
sa ovim pepeom nisam oduševljen,još manje s onim sarrom iz rennesa
za stopera sam davno govorio skriniar,ali sad je preskup
A joj koliko je realno da mi dovedemo te igrace,Ikardi barem 120milki,De Light 80miliki,i jedino Lozano nesto jwftiniji 50milki,a traze ih svi,treba biti i realan,a nije sve ni u parama jednog De Lighta trazi i Barca eh gdje bi ti prije otisao u Arsenal ili u Barcu?Ista stvar i sa Icardijom.japa je napisao/la:De Light, Lozano, Icardi to su pojacanja, ali naravno da o tome mi mozemo samo sanjati, Mislintat i ekipa bi za pare ovih radije dovela 10 polovnih a precijenjenih igraca iz Francuske i Bundeslige.
pa 120 smo dali samo na dvije kokosi u napadu, bolje dati na jednu klasu 120 nego na dva prosjeka iste pare. Naravno da Arsenal ima lovu i za plate i za ovo, a sto se tice De Lighta pa otisao bi prije u Arsenal, jer je po meni za tinejdzera rano da ode u tim sa najvecim ambicijama, treba ici redom naravno da je De Light potencijal za najjace klubove svijeta. Mi uvijek glumimo neku realnost pa haj neka bar probaju dovesti te igrace? Ok slazem se ako neko kaze da ima pozeljnijih destinacija od Arsenala to je neosporan fakt ali opet je lakse kad znas da si dao sve od sebe da dovedes nekoga.topnik1 je napisao/la:A joj koliko je realno da mi dovedemo te igrace,Ikardi barem 120milki,De Light 80miliki,i jedino Lozano nesto jwftiniji 50milki,a traze ih svi,treba biti i realan,a nije sve ni u parama jednog De Lighta trazi i Barca eh gdje bi ti prije otisao u Arsenal ili u Barcu?Ista stvar i sa Icardijom.japa je napisao/la:De Light, Lozano, Icardi to su pojacanja, ali naravno da o tome mi mozemo samo sanjati, Mislintat i ekipa bi za pare ovih radije dovela 10 polovnih a precijenjenih igraca iz Francuske i Bundeslige.
Lozano je vec realna meta.
A nama realno treba bar 5 kvalitetnih igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.