Jesi li naučio pisati?lile je napisao/la:U Četvrtak pregled golova
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Razmuti li Sabitu vode i šećera kad je saznao da je Velež dobio?Mancini je napisao/la:Jesi li naučio pisati?lile je napisao/la:U Četvrtak pregled golova
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Mancini je napisao/la:Jesi li naučio pisati?lile je napisao/la:U Četvrtak pregled golova
Opet nisi odgovorio na pitanje jesi li naučio pisati?lile je napisao/la:Mancini je napisao/la:Jesi li naučio pisati?lile je napisao/la:U Četvrtak pregled golova
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Čestitke na sinocnjem odrzanom sastanku, tako se to radi
Sarajevski klubovi moraju jedni druge podrzati (Sarajevo i Željo prije svega Olimpik)
Sarajevski klubovi moraju jedni druge podrzati (Sarajevo i Željo prije svega Olimpik)
-
drakensang
- Kontakt:
Oooooo Kongrate se vratio u grad!
A jesi i ti neki. Sto ga ovako javno ofiras. Sad ce kmecati privatnim porukama moderatorudrakensang je napisao/la:Oooooo Kongrate se vratio u grad!
HORHE je napisao/la:Čestitke na sinocnjem odrzanom sastanku, tako se to radi![]()
Pošto se nisi udostojio da odgovoriš na poruku, da ti ovdje repliciram. Ružno je starije od sebe nazivati lažovima. Inače sam 1977. godine rođen. Pa izračunaj koliko imam godina. Vjerovao ti ili ne meni.GracanicaAA je napisao/la:Kad budes imao 35 godina javi se. Sam sebe lazes.Mancini je napisao/la:Primitivci ostaju primitivci! Ne može se to lahko promijeniti. Pratim fudbal 35 godina i nisam vidio više primitivaca od ovih iz Vrapčića. Svašta vidio i prošao ali ovoliko vrijeđanja i provociranja na vjerskoj osnovi dugo nisam vidio. Jedno veliko fuj!
U subotu pobijedili ekipu koja nas je jedina pobijedila do sada. Naredna utakmica u subotu u 17.00 sati u Visokom protiv Bosne.
Neutralan sam ..Penal protiv Bratstva presmijesan..LP
Mislim da niste u prilici ulizivati se etnicitetima kad je Rahimic do jucer psovao utasku majku i klub uopste na to nije reagovao.
Mada svako ima svoje licno misljenje ocito.
I imajte malo karaktera pobogu, jesenas ste Gorazdanima tepali kad vam je islo na ruku, a cim ste izgubili u Gorazdu psujete im pleme i grad vjecno i ista rutina protiv Gradacana.
@Mancini Ohladi malo, i zbog sebe i zbog drugih, nema potrebe za raspravu.
I imajte malo karaktera pobogu, jesenas ste Gorazdanima tepali kad vam je islo na ruku, a cim ste izgubili u Gorazdu psujete im pleme i grad vjecno i ista rutina protiv Gradacana.
@Mancini Ohladi malo, i zbog sebe i zbog drugih, nema potrebe za raspravu.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
@Mokroguz Ti dobro znaš da ja rasprave nikada ne započinjem. Pogotovo na drugim temama. I ne treba više raspravljati. Pogotovo sa ovim gore.
Ko je bio asist za 3 gol protiv Bratstva ?
hvala
hvala
kenjo bajraktarevic asistent kod prvog golaZukanovic je napisao/la:Ko je bio asist za 3 gol protiv Bratstva ?
hvala
GO GO GO GO OLIMPIK !!!!!! 
Beširević.Zukanovic je napisao/la:Ko je bio asist za 3 gol protiv Bratstva ?
hvala
FK Olimpik: Hadžić, Pehar, Osmanović, Muminović, Jusufi, Radovac, Sadiković, Stojanović, Kurtović, Zeba, Pandža.
Malo sam zakasnio, ali evo me
0-1 vec, bravo!
Zanimljiv sastav. Keno valjda udje u drugom poluvremenu.
Mislim da je dobar teren u Visokom, imaju mladu ekipu koja hoce igrati ne samo anti-fudbal.
Malo sam zakasnio, ali evo me
0-1 vec, bravo!
Zanimljiv sastav. Keno valjda udje u drugom poluvremenu.
Mislim da je dobar teren u Visokom, imaju mladu ekipu koja hoce igrati ne samo anti-fudbal.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
To je onda još gore, sa 42 godine se ponašaš kao sa 12.Mancini je napisao/la:Pošto se nisi udostojio da odgovoriš na poruku, da ti ovdje repliciram. Ružno je starije od sebe nazivati lažovima. Inače sam 1977. godine rođen. Pa izračunaj koliko imam godina. Vjerovao ti ili ne meni.GracanicaAA je napisao/la:Kad budes imao 35 godina javi se. Sam sebe lazes.Mancini je napisao/la:Primitivci ostaju primitivci! Ne može se to lahko promijeniti. Pratim fudbal 35 godina i nisam vidio više primitivaca od ovih iz Vrapčića. Svašta vidio i prošao ali ovoliko vrijeđanja i provociranja na vjerskoj osnovi dugo nisam vidio. Jedno veliko fuj!
U subotu pobijedili ekipu koja nas je jedina pobijedila do sada. Naredna utakmica u subotu u 17.00 sati u Visokom protiv Bosne.
Idi na njivu. Okopavaj krompir.KLIS je napisao/la: To je onda još gore, sa 42 godine se ponašaš kao sa 12.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.