BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

Semir bvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Semir bvb » 29 jul 2014, 23:39

Zorc reče da nema više odlazaka za ovu sezonu, a što se dolazaka tiče reče da je sve otvoreno. Tako Italiajni prenose da smo ponudili 11 mil. za Ljajića, a Roma traži 14. :hmmmmm:

http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... rbien.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Još jedan zanimljiv tekst....
http://www.****.com/vesti/dortm ... neri/81528" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvi korak na tom putu trebalo bi da bude povećanje budžeta za plate sa sadašnjih 80.000.000 evra na 140.000.000.
Pa ovo bi bio gigantski posao... :tokralju:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 jul 2014, 00:03

A evo prema nekim naznakama i Kagawa vam sve bliži.....Izgleda da od ManU-a već ima zeleno svjetlo da može ići...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 30 jul 2014, 00:39

Saurman je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:Ja bih bio presretan da predje u Bayern. :cool:
I ja. :cool: :mrgreen:
Mah, vi bi rasirenih ruku docekali i Watzkeovo gofno samo da ga pusti ka Minkenu. :mrgreen:

Znaci jos jedan odbjegli sin se vraca - Shinji? :wtf: Ionako ocekujem od Kloppa mnogo taktickih varijacija u narednoj sezoni, a sa Shinjijem u ekipi bi se otvorile i dodatne opcije.

Jbte, tek skontah da je Watzke vec spickao 50 milki neto na transfere. :crazy:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 30 jul 2014, 09:53

Ljudi moji odmah pljuvanje po NAŠEM igraču koji nije ništa rekao, ovo oko ugovora je bilo u 5.mj kada je odbio produžiti ugovor bez te famozne klauzule, sada je započeo drugi krug pregovora i odmah je ovo plasirano kako bi se unio nemir u ekipu uoči početka sezone u kojoj dosta očekujemo i u kojoj se Bayern osjeća ugroženijim no ikad

Za sada Marco ne ide nigdje on je NAŠ i poštujte ga a ne fore REUS-raus i slično :shock: a ako ode onda ćemo vidjeti gdje će...

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 30 jul 2014, 11:15

Semir bvb je napisao/la:
Prvi korak na tom putu trebalo bi da bude povećanje budžeta za plate sa sadašnjih 80.000.000 evra na 140.000.000.
Pa ovo bi bio gigantski posao... :tokralju:
:lol:

To bi bio SEX, no za tako nešto prihodi ili ti Umsatz bi morao biti na nekih 380 miliona eura. E sad do te brojke treba doči. Ne kažem da je to nedostižno, no do toga treba doči.

Isto tak pitam se kolko će BvB-u trebati da do toga dođe i na kojoj razini će biti konkurencija. Mislim kaj ti znači tih 140, ako je tvoja konkurencija na 200-250 :?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 30 jul 2014, 11:26

anton 1983 je napisao/la:Isto tak pitam se kolko će BvB-u trebati da do toga dođe i na kojoj razini će biti konkurencija. Mislim kaj ti znači tih 140, ako je tvoja konkurencija na 200-250 :?
Boli me briga gdje će biti konkurencija. :geek: Važno je da mi možemo 3 ili 4 naša top igrača platiti po 8,9,10 mil po sezoni, a siguran sam da konkurencija neće tada imati duplo veće plate, nego samo možda više igrača sa većom platom. :kafa:

P.S. Shinji ako bi došao samo bi klupu zamijenio klupom. :zviz: Nadam se da ga neće dovest', jer takva propalica od igrača nam ne treba. :cool:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 30 jul 2014, 11:29

Semir bvb je napisao/la:
Boli me briga gdje će biti konkurencija. :geek: Važno je da mi možemo 3 ili 4 naša top igrača platiti po 8,9,10 mil po sezoni, a siguran sam da konkurencija neće tada imati duplo veće plate, nego samo možda više igrača sa većom platom. :kafa:
Ma dobro s tim se slažem valjda si to skužio. Poanta je jedino ako će do tada današnjih 8,9,10 kak si ti napisoa biti 15,16,17...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 30 jul 2014, 12:48

Atmosfera u ekipi je fantastična, svi se nešto keslaju... :lol:
slikaslika
slikaslika
slika
:opaopa:
anton 1983 je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la: Boli me briga gdje će biti konkurencija. :geek: Važno je da mi možemo 3 ili 4 naša top igrača platiti po 8,9,10 mil po sezoni, a siguran sam da konkurencija neće tada imati duplo veće plate, nego samo možda više igrača sa većom platom. :kafa:
Ma dobro s tim se slažem valjda si to skužio. Poanta je jedino ako će do tada današnjih 8,9,10 kak si ti napisoa biti 15,16,17...
Ja ciljam na te plate u roku od max. 2 god. Sumnjam da će se do tada u svijetu dići ljestvica najplaćenijim igračima za 80 - 100 % :!: :kafa:

Odi u PSG, pa tamo samo 3 igrača imaju 8 mil. i više platu (Ibra, Silva i Cavani), ostali su 3-5 mil kao i u BVB-u. Tako možemo i mi Reusu i Hummelsu siguran sam dati već sad min. 8 mil platu. Samo se čeka pravi trenutak. :thumbup:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 30 jul 2014, 13:26

Jebote Semire kako ti opako mješaš brutto i netto plaće to je za popizdit! :D

Za dve godine hmmmm...Moguće je to ali onda BvB mora napraviti veliki BOOM! Neš tipa Bayern 2010, samo to mora povezat jer kod BvB-a to nemre baš tak skakat jer niste marketinsški dovoljno jaki. Mislim da ti nisi svjestan kaj je potrebno da bi se SAMO na igrače trošilo 140 milja. Sad ne znam dal ti tu pucaš sa svim mogučim premijama ili je to cifra koja pokriva plače bez bonusa.

Sam radi usporedbe Bayern je 2013 na sve plače, uključujuči i čistačice dao 200 + milja, no tu ima PK bonusa, ali velim triple je osvojen, a Umsatz je bio oko 400 milja...

Pitanje je kolko dugo bu BvB-u trebalo da svoj Umsatz stabilizira na nekih 300 milja i da jejedini uvjet ulazak u LP, znači čak da se ne prođe skupina...

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 30 jul 2014, 14:44

Netto, brutto, kruto nije bitno. :mrgreen: Uzimam za primjer Bauernove plate i cifre koje se spominju od 7 - 12 mil. od Robbena do Riberya i Gotzea.

Ovo je sve brutto u pitanju...
- Lewandowski 12
1 Ribery 12
2 Götze 12
3 Lahm 10
4 Schweinsteiger 10
5 Müller 8
6 Alcantara 8
7 Neuer 7
8 Alaba 7
9 Robben 7
10 Boateng 6
11 Martinez 6
12 Rafinha 5
13 van Buyten 5
Ne vidim problem što BVB ne bi mogao dat' recimo po 8-9 Reusu i Hummelsu već sad, a za 2 godine još dvojici ili trojici (Mikiju i Gundoganu) povećat' platu na 5 ili 6. :geek:
Optimizam crpim iz zadnjeg sponzorskog ugovora vrijednog 300 + mil. i narednog koji je u najavi, te Watzkovoj izjavi da sada još više mogu podignut' ljestvicu kad su plate u pitanju :thumbup: . Zato i kažem, kad dođe pravi trenutak (kraj sezone?) ta ljestvica će biti podignuta. :geek:
Da imamo para može se vidjet' i po odrađenim transferima ove sezone. Prodali smo samo Schibija za 2,5 mil., a doveli igrače za 45 mil. :kafa: Ako smo Lewatu nudili 7 prošle sezone, msm da poslije novih sponzorskih ugovora Reusu k'o iz pi-čke možemo ponudit' MINIMUM 8 mil. :kafa:

Nije Bayernov Umsatz 600 mil tj. duplo veći od BVB-og pa da cijeli kadar može imati duplo veće plate, jer kako vidim prvih 11 u Bauernu ima veću platu od najplaćenijeg u BVB-u. :crazy: Kao što rekoh sigurno nije tolika razlika da Bauern može plaćati 11-12 igrača sa 7+ mil, a da mi ne možemo 2-3 igrača. :crazy: Uslovi za ta 2-3 igrača su se stekli i kažem da je sve do Watzkea i Zorca i njihovog tajminga kad ćemo i to pročepit'. :kafa:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 30 jul 2014, 14:58

Semir bvb je napisao/la: Ne vidim problem što BVB ne bi mogao dat' recimo po 8-9 Reusu i Hummelsu već sad, a za 2 godine još dvojici ili trojici (Mikiju i Gundoganu) povećat' platu na 5 ili 6. :geek:
Ne vidim ni ja problem u tome. Mislim da bi BvB čak i mogao dati. No sad ćeš ti popizdit! :mrgreen: Ako Kroos nije potpisao za 8-9 za Bayern, zašto bi jedan Reus. Vjeruj mi nije isto 8-9 i 10-12. Za 10-12 ulaziš u veću kategoriju igrača, makar je to sam milja na papiru. Za Hummelsa bi takva plača trebala biti dosta no Reus "MORA" biti u rangu sa Lewom. Ma sigurno će BvB dić plače kako će im se dizat Umsatz, no sad sam nedavno napiso kako to mora bit. Reus 10, Hummels 10 i onda još DOVEST nekog kojem je potrebno dat plaču 10 da dođe. Tada je BvB ono kaj bi ti htio da bude. Sa ovim tvojim pretpostavkama ti bi htio za cijenu passata htio mercedes, e to nejde :mrgreen: Znači ak je Reus u rangu hazarda onda moraš računar da mu trebaš dat hazardovu plaču a ne 2-3 milje eura manje...
Semir bvb je napisao/la: Nije Bayernov Umsatz 600 mil tj. duplo veći od BVB-og pa da cijeli kadar može imati duplo veće plate, jer kako vidim prvih 11 u Bauernu ima veću platu od najplaćenijeg u BVB-u. :crazy: Kao što rekoh sigurno nije tolika razlika da Bauern može plaćati 11-12 igrača sa 7+ mil, a da mi ne možemo 2-3 igrača. :crazy: Uslovi za ta 2-3 igrača su se stekli i kažem da je sve do Watzkea i Zorca i njihovog tajminga kad ćemo i to pročepit'. :kafa:
Pa ne J**+ Vas Bayern, vas J**+ 5-6 klubova iz Europe koji mogu ponuditi uslove kao i Bayern. ;) Bayern kolko znam ima za 1/3 veći Umsatz od BvB-ovog, a to nije mala stvar...

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 30 jul 2014, 15:18

anton 1983 je napisao/la:Ne vidim ni ja problem u tome. Mislim da bi BvB čak i mogao dati. No sad ćeš ti popizdit! :mrgreen: Ako Kroos nije potpisao za 8-9 za Bayern, zašto bi jedan Reus.
Zato što je jedan Kroos bio zadnja rupa na sviralu u Bauernu, zato što jedan slino koji je tek' došao ima 12 mil. tj. trostruko veću platu od njega, od ,za mnoge, najboljeg igrača SP-a. :crazy:
S druge strane Reusu samo što se ne klanjaju kao božanstvu u Dortmundu. Znači lik je uz Kloppa i Hummelsa najobožavaniji i najvoljeniji lik i bio bi najplaćeniji u BVB-u 'nači prvi po tome. Tako da je tu razlika između Kroosovih 8-9 i Reusovih 8-9.
anton 1983 je napisao/la: Znači ak je Reus u rangu hazarda onda moraš računar da mu trebaš dat hazardovu plaču a ne 2-3 milje eura manje...
Hazar ima 9 mil platu, ali on nije bitan. RAzlika između Reusa u BVB-u i Reusa u nekom drugom klubu nije samo u 2 mil. koja bi on primao više, nego u tome da mu mi osim približne plate koju bi dobivao u nekom drugom bogatijem klubu, možemo mu dat' ono što drugi ne mogu. Status cara, božanstva, sigurno mjesto u prvom timu i također ono najvažnije :arrow: priliku za titulama. To bi moglo biti presudno :!: BVB ako osvoji ove sezone neku titulu, Reus 100 % ostaje. :kafa:
anton 1983 je napisao/la:Pa ne **** Vas Bayern, vas **** 5-6 klubova iz Europe koji mogu ponuditi uslove kao i Bayern. ;) Bayern kolko znam ima za 1/3 veći Umsatz od BvB-ovog, a to nije mala stvar...
Nije mala stvar, ali nije ni toliko velika da BVB-ov najplaćeniji igrač ne bi bio ni u TOP13 Bauernovih.

Treba napomenut' da ove brojke koje BVB sad ispisuje su nove tj. ovogodišnje, a da su ugovori sa igračima potpisivani prije 2-3 godine, kad je Umsatz bio manji za 100 mil. Tako da novi Umsatz mora biti osnovica i temelj za jačanje novih ugovora kojih će sigurno biti :arrow: počevši od Reusa... :kafa:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 30 jul 2014, 15:25

Semir bvb je napisao/la:[
Zato što je jedan Kroos bio zadnja rupa na sviralu u Bauernu, zato što jedan slino koji je tek' došao ima 12 mil. tj. trostruko veću platu od njega, od ,za mnoge, najboljeg igrača SP-a. :crazy:
S druge strane Reusu samo što se ne klanjaju kao božanstvu u Dortmundu. Znači lik je uz Kloppa i Hummelsa najobožavaniji i najvoljeniji lik i bio bi najplaćeniji u BVB-u 'nači prvi po tome. Tako da je tu razlika između Kroosovih 8-9 i Reusovih 8-9.
Al aj meni za srce i dušu napiši 9-11 :D Ova **** osmica me bode u oči za popizdit. Nemrem ti to opisat. Bitno ti je isto tako koliko je igrač tražen, a brijem da bi sad Reusa čak i Real kupio :D I zato bi molio da kad se radi o igraču od 50 milja onda nek mu se da bra plača kakvu ima Ozil...
anton 1983 je napisao/la:Hazar ima 9 mil platu, ali on nije bitan.
Dečec ima malo veću plaču od Gotzea ;)
anton 1983 je napisao/la:RAzlika između Reusa u BVB-u i Reusa u nekom drugom klubu nije samo u 2 mil. koja bi on primao više, nego u tome da mu mi osim približne plate koju bi dobivao u nekom drugom bogatijem klubu, možemo mu dat' ono što drugi ne mogu. Status cara, božanstva, sigurno prvo mjesto i također ono najvažnije :arrow: priliku za titulama. To bi moglo biti presudno :!: BVB ako osvoji ove sezone neku titulu, Reus 100 % ostaje. :kafa
Pa od svih klubova gedje bi reus mogao otići brijem da mu BvB daje najmanje šanse za bilo kakvu titlu. Šansa je šansa, da ne bi neko mislo da se ovdje radi o sigurnosti. Zaboravio si da mu drugi klubovi daju šansu da piše povijest.

Ma uglavnom prepiremo se bez veze. Kao što rekoh il ćete Reusa izut iz cipela il on ide proč. Ja oču izuvanje da mi oču ispadnu ko kao na dan kad je potpisao za BvB! :D

I koji Vam je **** s tom :kafa:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 30 jul 2014, 15:28

anton 1983 je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:Hazar ima 9 mil platu, ali on nije bitan.
Dečec ima malo veću plaču od Gotzea ;)
http://www.celebrityincomeinfo.com/eden ... y-details/" onclick="window.open(this.href);return false;

:kafa: :mrgreen:

Nećemo dalje o Reusu, ali ja baš očekujem to izuvanje iz cipela... :kralj: :zviz:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 30 jul 2014, 15:34

http://www.tsmplug.com/richlist/chelsea ... ries-2014/" onclick="window.open(this.href);return false;

a ko bu si sad :kafa: popil? :mrgreen:

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 30 jul 2014, 17:17

Novi kapiten ce po meni bit Hummels ili Wajdi iako bi naravno vise zelio da bude kapiten Hummy a ne Wajdi ... A ne bi s ebunio ni da Reusu daju i produze ugovor :njanjanja: :njanjanja: :pray: :pray: :pray: :pray: ... Bgm mirise na odlazak :| :roll:
BvB Echte Liebe !!!

edo07
Kontakt:

Re: Odg: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la edo07 » 30 jul 2014, 17:30

Damir_BvB je napisao/la:Novi kapiten ce po meni bit Hummels ili Wajdi iako bi naravno vise zelio da bude kapiten Hummy a ne Wajdi ... A ne bi s ebunio ni da Reusu daju i produze ugovor :njanjanja: :njanjanja: :pray: :pray: :pray: :pray: ... Bgm mirise na odlazak :| :roll:
Bilo bi vam idealno kad bi vam bavarac bio kapiten :)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 30 jul 2014, 17:53

edo07 je napisao/la:Bilo bi vam idealno kad bi vam bavarac bio kapiten :)
Mats nije Bavarac, rodjen je u mjestu koje se nalazi 60-ak km od Dortmunda.

Kehl odavno ima status legende kluba, a s ovim potezom je samo dodatno podebljao status BvB ikone.

Weidi radi odlican posao i ima tu kapitensku notu, ali ja sam uvijek bio za opciju spielfuhrera koji igra u polju. Mats je rodjeni lider, na SP-u je pokazao vanserijsku klasu i odlucnost. Ako ne sada, za dvije godine ce sigurno postati kapiten momcadi.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 30 jul 2014, 18:06

edo07 je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:Novi kapiten ce po meni bit Hummels ili Wajdi iako bi naravno vise zelio da bude kapiten Hummy a ne Wajdi ... A ne bi s ebunio ni da Reusu daju i produze ugovor :njanjanja: :njanjanja: :pray: :pray: :pray: :pray: ... Bgm mirise na odlazak :| :roll:
Bilo bi vam idealno kad bi vam bavarac bio kapiten :)
cuj bavarac prvi put cujem :hmmmmm:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 30 jul 2014, 20:59

Hajde da i to vidimo koliko cete odrijesiti kesu da tako i bude.

http://www.****.com/vesti/celni ... luba/81658" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.