aleksandar_veliki je napisao/la:Batistuta,
Svaki naredni post o navijačima i deranju istih, lagana ti je bananica.
ja bi ga odma ban
~ ovo nije prvi put danas , vec sam ga jednom-dva puta report
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
aleksandar_veliki je napisao/la:Batistuta,
Svaki naredni post o navijačima i deranju istih, lagana ti je bananica.
na njihovom stadionu gost jee... hmmm a ja niko posto ga nemaju malo sam se zbuioŽeljovac je napisao/la:A ko je gost na vašem stadionu?Batistuta je napisao/la:Vi možete do vatre,ali do vječne sigurno NE..imate dole Švrakino selo,ionako vas je većina sa tog lokaliteta,pa pozovite i Ljubu Aličića svakako je rado viđen gost na vašem stadionu![]()
![]()
Nećemo mi pred Vječnu vatru, zadajemo nove standarde, slavićemo titulu na Grbavici, da nas više ne možete kopirati.
I hajde malo napregni vijuge, pa probaj tačno citirati parolu kojom se toliko ponosiš. Možeš ti to!
Pa eto nedavno je dosla do Tuzle,ako budete htjeli Slobodi po trecu srecu da nemate problema kako sticiMadafaka je napisao/la:Kako se krece pruga, dokle je stigla?![]()
![]()
![]()
![]()
Pa u predhodne 3 godine između ostalih izbačeni su Genk,Helsinborg,Trnava,a gostovali su učesnici lp Bazel,Dinamo,Cluj..a parola je GDJE GOD BILI UVIJEK SMO ISPRED VAS,nakon čega znamo šta se dešava(ne smijem u detalje zbog administratora)..i još zbog administratora drago mi je da je željo u vrhu,igraju dopadljiv nogometGrbavica moj zivot je napisao/la:na njihovom stadionu gost jee... hmmm a ja niko posto ga nemaju malo sam se zbuioŽeljovac je napisao/la:A ko je gost na vašem stadionu?Batistuta je napisao/la:Vi možete do vatre,ali do vječne sigurno NE..imate dole Švrakino selo,ionako vas je većina sa tog lokaliteta,pa pozovite i Ljubu Aličića svakako je rado viđen gost na vašem stadionu![]()
![]()
Nećemo mi pred Vječnu vatru, zadajemo nove standarde, slavićemo titulu na Grbavici, da nas više ne možete kopirati.
I hajde malo napregni vijuge, pa probaj tačno citirati parolu kojom se toliko ponosiš. Možeš ti to!![]()
![]()
![]()
bravo majstore
Dobro, Gabrijele, a gdje vam je taj stadion? Kako niko ne zna za njega?Batistuta je napisao/la: Pa u predhodne 3 godine između ostalih izbačeni su Genk,Helsinborg,Trnava,a gostovali su učesnici lp Bazel,Dinamo,Cluj..a parola je GDJE GOD BILI UVIJEK SMO ISPRED VAS,nakon čega znamo šta se dešava(ne smijem u detalje zbog administratora)..i još zbog administratora drago mi je da je željo u vrhu,igraju dopadljiv nogomet
ja sam iz swrakina iiii? a sto se tice toga za Ljuba Alicica dobro si to rekao da je rado widjen na NAŠEM stadionu mi nakar imamo taj NAŠ stadion pa makar i ljuba gostowao!!a u ostalom bolje imat stadion na kojem Ljuba gostuje vec iznajmljiwat kosewo pa dobro mi raja iz swrakinog smo se dogoworili da cemo jednom subotom iznajmit kosewo da igramo malo pa ce wam utakmica bit pomjerena za nedjelju!Batistuta je napisao/la:Vi možete do vatre,ali do vječne sigurno NE..imate dole Švrakino selo,ionako vas je većina sa tog lokaliteta,pa pozovite i Ljubu Aličića svakako je rado viđen gost na vašem stadionu![]()
admin je napisao/la:Seyo će malo pauzirati.
vjerujem da je pojašnjenje suvišno.
ma burazt seyo je seyosamir_tm87 je napisao/la:admine vrati nam seyu , seyo ej jedan od nasseyo je glavni , seyo je naj
ko ce nam viceve pricat:D
banuj mene vrati nam seyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.